- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Domxc
senior tag
Ez off. Nem ellened fogunk ossze, nem kell rinyalni, viszont mi mar regota vagyunk a forumon, es ajanlunk telefonokat, bar bevallom, en sokaig a tarstopikban tobbet tevekenykedtem, de eleg sokszor volt okostelefonos kerdes is. Viszont te hajlamos vagy szemelyes velemeny alapjan ajanlani, mint pl.: a Samsung Star 2 vagy a Nokia N97 ami mindketto egy kifejezetten rossz telefon, mar csak, ha azt vesszuk alapul, hogy hany embernek ritkult meg a hajszorzete a ket telefon sebessegenek koszonhetoen. Az ilyen ajanlasokat mellozzuk.
Nem gond, mert anno nekem is volt csomo bakim meg most is, csak az ember egy ido utan elveszti a turelmet, mint en a Star-os esetnel, es most is.
Nem azert rossz a telefon, mert oreg, hanem a leirtak miatt.
Peldaul, egy iPhone 3G is korubelul annyi idos mint egy N97, de rola, egy rossz szot sem hallasz a felhasznalok tobbsegetol. A leirtak kozul, meg az altalad emlitett telefon a SMSre a hivasra, es a fotozasra jo. (bar megjegyzem egy ido utan, nekem annyira behalt, hogy egyik sem jott ossze)
De egyaltalan minek vegyek 60 forintert 3 eves telefont, mikor ennyiert kaphatok Xperia Mini-t, hasznaltan Omnia 7et, Motorola Defy-t, es ezek fenyevekkel jobb keszulekek.
Egyebkent most veszek egy 6 eves Win 6.1-es telot, majd leirom a tapasztalatomat, hogy milyen egy jo "oreg" telefon. -
szezso15
addikt
Na... Minek vegyen a kolega egy 3 éves modellt, ha ennyi pénzért 1000-szer jobb ajánlatok vannak? Mert a te gondolkodásoddal tökéletesen elég lenne mindenkinek pl. egy Nokia E70, zenét lehet hallgatni, WiFi, kamera van, sms-ezni, fényképezni lehet...
3-5 év múlva az S2 is egy adag trágya lesz, de ha nem érzed azt, hogy neked cserélni kell, akkor nem cserélsz. De a fórumtárs azért jött ide, hogy ajánljunk neki ezekre a feladatokra telefont, és az N97 már nagyon lejárt lemez, és jobbat lehet kapni ezért az árért, olyan telefont amire van support, és minőségibb... Végülis a Nokia 3210 is szinte csúcsteló volt a maga idejében...
(#36222) szentkuti11: Akkor rosszul emlékeztem...
Amúgy szerintem is, a mobilos optikák 1-2 pillanat megörökítésére vannak, amikor nincs ott a komolyabb gép... Másra nem jók szvsz.
(#36228) szentkuti11: Oké, javítom!
-
szezso15
addikt
-
picur220
veterán
Tehát meg se próbálja senki...
Én pont most fogtam ki egyet, 38-ért LG Optimus 7-et. Fóliás az eleje, a hátulja meg karcmentes. Ügyesen kell csinálni, meg képet kérni, vagy személyesen átvenni. Nem nehéz karcmentesen tartani az érintőképernyőt, nekem már 2 telonál sikerült, csak teszel rá fóliát és kész.Domxc: A Galaxy Y egyetlen hibája a QVGA-kijelző. Mert akkor pár hozzádobok pár ezrest, és veszek Giot, ami totál gyors, meg HVGA, és elég éles is.
-
Domxc
senior tag
Kezdjuk ott, hogy alaphangon, egyik okostelefon sem, egy uzemido bajnok, mindegyik 1-2 napokat bir, es ha elolvastad volna, talan, amit irok, akkor lathatnad, hogy moge irtam ezt:
"ha moddolod". lol
Hasznalt telefont, meg ki lehet fogni, ezt igazoljak az elottem szolok is, ugyhogy meg egy nagy marhasag.En sem vagyok egy nagy moddolos, de mikor megnyomkodtam a Star kettot, legszivesebben, visszadobtam volna, az osszes TW-s csodatelefonjukkal egyutt, a Samsungnak, hisz ok tudnak jobbat csinalni.
A Galaxy Y-ra semmi becsmerlot nem mondtam, az egy korrekt telefon, korrekt aron.
Lehet, hogy nem mindenki meri az igenyeit 1Ghz, de kb. az a teljesitmenyszint, az idealis, es ha egy telefon kozelebb van hozza, egyertelmuen azt veszed nem? (foleg, ha okostelefonrol van szo)
Befejeztem a vitat, ez egy szakmai topik. -
Domxc
senior tag
Mar hogy ne kapna meg?
A ZTE Blade, az X10 mini alaphangon annyi, a Gio-t, es a Wildfire-t hasznaltan ennyiert siman kap, esetleg ujonnan meg egy Huawei X3. (nem irta, hogy hasznalt kizarva)
Ellenben, te ajanlottal neki egy Star 2-ot, ami egy laggtenger, egy inkabb nem is minositem milyen os-el, es kb. azt a szintet meguto multimediaval.DaviD202
Xperia Mini. Jobb hardver, support, multimedia.
Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest