- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
malwy
senior tag
válasz
Moleman #43247 üzenetére
Sógorjelölt úgy ment be, mint én: vagy ZTE Skate vagy SE Mini.
Rádumáltak egy Galaxy Ace-t...
Én bementem az üzletbe és előttem egy csaj azért választotta a minit, mert az volt a legnőiesebb számára (fehér volt kirakva).
Így nem csoda, hogy nekem meg Skate lett. Mondjuk alapból azt komáltam jobban. -
premete
veterán
válasz
Moleman #42652 üzenetére
Én jobbnak tartom az LG-ket, mint a Samsungokat, a Prada 3.0 pedig még magasabb minőség, szebb design, és hardverben sem rossz, elég csak a dupla, zajszűrős mikrofonra, a 800 nites IPS kijelzőre gondolni, az alacsony fogyasztású, TI-OMAP, 4430, a kétcsatornás, 1 GB ram és a kétcsatornás wifi mellett.
-
Frozzy
őstag
válasz
Moleman #42506 üzenetére
miért a csúcsmacskáknak ájfónt dugdosnak ?
(#42506) Moleman: minden esetre szánalom..
volt egy srác buliban 2G-je volt.. rákérdeztem, hogy az e és azt mondta, hogy igen de ez ájfóóón akkor is
régen a kocsival menőztek enyire mostmár meg az almás cuccokkal rajolnak.. semmibe nézem az ilyeneket -
Rotate
veterán
válasz
Moleman #42426 üzenetére
mondjuk most Nextelnél akciós a gyári garis Arc, 82
ennek fényében igazad van
hopp, ugyanott Ray 62
Neo V 68
mind jó vétel mind 2 év gyári garival
hallerhaller:
de nem is élünk az USA-ban
-
agabe
addikt
válasz
Moleman #42360 üzenetére
en arnyalnam annyival, hogy csupan a kijelzo felnontasa ami fix, hogy jobb.
sxs hardveresen hasonlot tud, one x-ben elvileg tobb a potencial, de nem latszik rajta...talan csak fenykepezes sebessegeben es minosegeb latszik fejlodes, de mukodes kozben semmi gyorsulas nem realizalhato a 2magos s2-hoz kepest.
asszem sxs-et erdemes valasztani...a kijelzoje miatt remelhetoleg minel hamarabb nem kell aggodni.(#42395) :
tavaly ilyenkor (meg meg fel ev mulva is) mindenki.el volt ajulva a kijelzotol. hiaba nem ppi kiraly, azert boven megfelelo. iden mar a HD felbontas a csucskategoria ez ketsegtelen.(#42397) Rotate :
lecserelni valoban nem erdemes S2-ot, de ha ujat vesz valaki, akkor mar inkabb HD-s kijelzoset vegyen iden...persze ha a felso kategoriabol valaszt.(#42399) Moleman:
iden mar A15 lenne valo a felso kategoriaba...dualaban egz ketmagos gpu-val maris meglenne a negy mag amiert annyira hajtanak, es a HD kijelzoket is jatszi konnyedseggelbkezelne...nem ugy mint a negymagos A9-esek...sajna. -
Rotate
veterán
válasz
Moleman #42395 üzenetére
nem sértődök én, nekem semmi bajom a kijelzővel, nekem megfelelően éles... ellenben a nagyobb felbontású RazR kijelzőtől hányok... szóval felső határnak teljesen jó ez a 800x480 a 4.3" kijelző mellé...
persze asszony Galaxy W-jén élesebb, de én így is teljesen elégedett vagyok a kijelző minőségével, de én emiatt most nem váltanék, sem S3-ra, sem One X-re, sem SXS-re, mert egyszerűen ez egy szuper telefon, az összes hibájával együtt is...
szóval igen, vannak szebb kijelzők, de ez is bőven a szép kategórián belül van...
-
Zolee_70
senior tag
válasz
Moleman #42379 üzenetére
Mi a baj a Samsung-al? De most tényleg? Eddig azt halottam, hogy a Samsung az egyik (ha nem) a legjobb gyártó mobiltelefonban, kb. egyszinten az Apple-val.
Megjegyzem, sosem volt Androidos telefonom, eddig Nokia-t használtam (E72), így igazából semmi tapasztalatom nincs, viszont nem szeretnék mellényúlni.
(de a Xperia arc S egyre jobban tetszik, úgyhogy lehet, hogy eldőlt...)
-
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
Moleman #42172 üzenetére
Gratulálok ha desktop (manapság ~1.5 millió pixelre és ~50 cm-es képátlóra optimalizált) felületet nézel mobil (manapság ~0.4 millio pixel és ~10 cm-es képátló) környezetben!
Összehasonlítottad már a Lego autó és a Bugatti-t, hogy melyik hogy gyorsul 100-on?
"Értelmes" dolog scrollozni, mint egy hülyegyerek, főleg olyan oldalon, ahol van mobileweb támogatás (m.totalcar.hu)... -
agabe
addikt
válasz
Moleman #42139 üzenetére
sajat tapasztalat:
s2-es alap bongeszovel persze siman viszi, betoltodik, es video futasa mellett a lapozas kozben zoomolasra sem akadozik. (2.3.6-os gyari GB)
opera mobile- al ugyanez a helyzet, de a gorgetes nem olyan smooth mint a gyari bongeszovel, es furan jeleniti meg az oldalt... az aljan a videos/kepes resz hatalmas tavolsagra van a tobbi resztol.masik kutyu:
galaxy s wifi 5.0 (ugyanaz a hardver mint sgs1)
2.3.5-os gyari android gyari bongeszovel lassan tolti be az oldalt, de utana mindent visz, bar a video kozben a keplapozgatast mar akadozva teljesiti, es gorgeteskor/zoomolaskor sem smooth.
opera mobile-al hasonlo...ugyanolyan elteressel mint s2-es eseteben.harmadik keszulek:
optimus 7-es
oldal betoltese gyors, video valoban kulon a lejatszoban indul (megjegyzem nekem ez bejon, mert ekkora meretben ugyis jobb ha teljes kepernyon latszik a kep), de szaggatasnak nyoma sincs (ami van pici roccenes nehol az s2-nel is ugyanott van)
kepeket video alatt nem jeleniti meg.mivel lumia kicsit gyorsabb, ezert feltetelezem azon sem szabadna rosszabbnak lennie.
ha teljes oldalt akarom latni a video futasa kozben, akkor ezt wp7-en nem lehet, de erzesre birna...csak mashogy van megoldva, a kepeket persze nem jelenitette meg, mivel flash tartalmat nem jelenit meg a wp7 mango.
optimus 7-hez kepest s2-es jobb, viszont s1-es sokkal lassabban hozza be az oldalt, optimus7-en mar nezem a videot amikor s1 meg csak tolti az oldalt...a kepeket viszont tenyleg nem latni optimuson ez lehet a flash miatt is, mert annak is be kell.toltodnie)...vegyes a benyomas, de lassusagot nem tapasztalok egyaltalan.
ami szomoru, hogy (mostani hirek szerint) semmelyik jelenlegi wp7-es telo nem kapja meg a wp8-at...ez igencsak elhibazott dolog lenne, mert aki most nyaron vesz egy lumia 900-ast, az azert elvarhatja, hogy arra pl. legyen wp8. lehet a hir is felretajekoztatas, mert korabban meg arrol volt szo,.hogy meg az elso generacios wp7-es telok is megkapjak a wp8-at....majd kiderul.
(#42171) [O]--[B]:
mobil nezet sokkal gyatrabb, azt soha nem hasznalom, mert sok dolgot (persze szuksegszerusegbol) lehagynak az eredeti teljes nezethez kepest, de a mai kozepes hardvereknek mar a teljes oldalos megjelenites nem okoz gondot.... 1ghz-es 1magos telok ide tartoznak, es nincs is gondjuk vele...a wp7-nek sem, csupan nem ugyanugy mukodik mint az android. html5-ot nem tudom megjelenit- rendesen, mert ha azt igen, akkor a jovobe nezve mindegy a flash megjelenites. -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
Moleman #42139 üzenetére
Ezen jót mosolyogtam...
Talán ha beállítottad volna hogy a böngésző mobil böngészőként viselkedjen akkor nem lett volna a sok hiba, szétcsúszott oldal és akadó videó.
Nálam 1GHz-es egymagos Snapdragon procis HTC WP7 telefonnal nagyon smooth az oldal és a videók is.
Azért viselkednek a különböző telefonok különböző módon mert különböző az egyes platformok alap böngészőbeállítása. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Moleman #42125 üzenetére
Köszi Moleman, Gergőke88! Nekem a Sony Arc túl nagy, igaz méretek alapján szinte egyforma a HTC One V-vel, de az mégis kisebbnek tűnik.
A HTC Radart már kifutatta a T-Mobile. Kicsit gyorsan cserélik a modelleket.
Megnézem még egyszer az S Plust, de úgy emlékszem, nekem túl színes volt a kijelzője. A Samsung S Plusnak nincsen valami jellemző "rossz tulajdonsága"? -
agabe
addikt
válasz
Moleman #42125 üzenetére
ezt nem ertem hogy erezhetted...igaz csak picit gyorsabb mint az elso gen-es wp7 telok, de azok kozul egz optimus 7-et hasznalok idonkent, es egyaltalan nem tunik sehol lassunak (androidon sgs2-esem van).
a billentyuzet ugyan keskenyebb mint lehetne a wp7-eseken (van legalabb fel centi -vagy akar tobb- a kepernyo mindket oldalan ami teljesen kihasznalatlan a billentyuknel) es valoban nincs bloototh file atvitel, meg nemtom miert nem jelenit meg .png kiterjesztesu kepet (legalabbis a gmailben atkuldott es androidon persze siman lathato screencapture nem jelenik meg), es vannak egyeb kulonbsegek is...de ha megszokja valaki, akkor a sebessegevel tuti nem lesz gondja, es raadasul elfelejtheti az akadozast, onmqgatol torteno program bezarodasokat, fagyasokat, akksi leszivo beragad programokat (ezek persze nem allandoak androidon sem, de elofordulhat barmelyik telon is... a legdragabb 4magos csucson is).
perpill android nekem ugyan jobban bejon, de ehhez hozzajarul az s2-es is, de ha kellene ellennek wp7-en is es ehhez eleg az s2-eshez kepest 1/3-ad aron beszerzett optumus 7-es is. ar/ertek aranyban sztem jobbak a wp7-esek (legalalabbis egy 710-es lumianak jo az ara), de ismerni kell a kulonbsegeket valoban, hogy kinek melyik rendszeren vannak hianyzo, vagy nem tetszo modon mukodo alkalmazasok. -
válasz
Moleman #42109 üzenetére
nem olyan rossz az!
az meg abszurdum, hogy mindenki mókolja a telefonját...
sokszor több a probléma főzött firmware alatt, nem működnek funkciók, kivesznek és/vagy betesznek olyan dolgokat, ami valakinek hiányzik/szükségtelen, és még lehetne sorolni...
mondjuk sokaknak sem kedve, sem pedig ideje nincs hetente gányolni... -
gabag28
tag
válasz
Moleman #42045 üzenetére
Az, hogy ennyi típusból lehet választani az előny is meg hátrány. Mivel még annyira nem vagyok benne a témában nehezen tudom az egyes készülékeket egymáshoz hasonlítani. Itt most nem a paraméterekre gondolok, mert azt látom az adatlapokon. Azt már megtanultam, ha egy műszaki terméknek jók a paraméterei papíron abból még nem következik, hogy maga a termék is jó.
-
-
Frozzy
őstag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Moleman #41068 üzenetére
Hat... ha igy nagyon nezem... nem tudom...
Mondjuk nekem pluszos a szemem, nem is latok semmit, ami 1 arasznal messzebb van. De azt se nagyon, ami kozelebb...maggi1886076:
Azert a Defy nekem sokkal jobban tetszett, mint a Blade, meg gyari fw-rel is hasznalhato. Csak Launcher csere volt a muszalyos. -
-
toeki
senior tag
-
válasz
Moleman #40776 üzenetére
a gyártó/samsung miért cserélje a telenor üzletben kiállított hibás telefont? ez így nem kerek...
a szolgáltató sara!
a másik dolog, hogy minden típusból létezik hibás darab, még a legjobbakból is, ha azért nem vesz valaki egy adott típust, mert létezik belőle hibás, akkor szinte minden típus kizárható!
akkor sajnálom a szolgáltatót, hogy nem tudják megoldani, jó reklám nekik... -
válasz
Moleman #40773 üzenetére
a régi firmware mellett valóbvan elég kevés volt a szabad memória, de ez mára már nem igaz, két frissítés is jött - ráadásul ics beütéssel -, az utolsó pont a napokban, és jóval több a szabad memória, gyorsult a rendszer, több funkcióval is bővült, de a telefon alapban nem/sem rossz!
az meg a kutyát sem érdekli, hogy az egyik szolgáltató üzletében van egy olyan, aminek hibás a kijelzője... -
Luigi-K1
csendes tag
válasz
Moleman #40773 üzenetére
Nem tudom,valamiért ragaszkodnék a Samsunghoz...De akkor tanácstalan vagyok!Az S2 nagyon drága,az olcsóbbak (pl.Galaxy Mini,Gio)meg gondolom jóval gyengébben a felsoroltaktól...
A Galaxy S szimpatikus,de nincs a szolgáltatómnál..(ugyebár régebbi modell).
Arról sok jót olvastam... -
hallerlaller
addikt
válasz
Moleman #40711 üzenetére
Mondjuk galaxy nexus-on már nem látszik, de azért most jobban figyelgettem, wifi analyzernél valamelyik csatornát apró egészen sötétkék betűvel írja ki fekete háttérnél, na ott látszik csak hogy ilyen homályos az írás, bántja a szemet, de ez már ténylég elég ritkán fordul elő és szőrszálhasogatás.
vagy ez minden telefonon ilyen?: [link]
Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest