Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
aggleány #46678 üzenetére
Nagy... Ma pár pillanatra már elkezdtem engedni a csábításnak, hogy szerzek külföldről olcsón egy S2-t vagy akár S3-at, de mire már az S3 felé kacsintgattam, akkor feleszméltem, hogy már az S2 is túl nagy a zsebemnek, maradok inkább a 3.7"-os kijelzőnél, minél kisebb kávával.
Ha nincs jó kompromisszum kényelmesen apró telefon és netezésre is használható képernyőméret közt, akkor inkább veszek egy nagyon apró telefont szigorúan telefonálni, sms-ezni, emailezni, és mellé egy táblagépet, amit utazgatás közben nyomkorászhatok...
Így most ismét a Motorola Defy+ sakkozódott ki. (Már néztem, de elsikkadt.)
Ez 3.7", 480x854, de keskeny a káva, szóval számomra szerintem épp optimális (még épp kényelmesen elfér a zsebben, de azon túl szinte maximalizálja a felbontást és képernyőméretet). Ja, és víz, por, karcálló, szóval nyugodtan zsebre vághatom. Van Andorid 4.0 és még viszonylag olcsó is.Ahogy néztem az aprón ezt alig adják olcsóbban használtan, mint amennyiért a T-mobil is hozzám vágja újonnan (aranykártyás előfizetői kedvezményes webshop áron), és most úgy érzem régóta kísértgetem már a sorsot a külföldről hozott olcsó cuccokkal, amire van is garancia meg nincs is, csak eddig nem nagyon lett próbára téve a szerencse (pl. most a Samu S2 és S3 számla nélkül lenne, Samu garanciajegy pedig volna a bontatlan dobozban, de max én töltöm ki és pecsételem le magamnak, ami ügyintéző szervizes hangulatán múlik, hogy elfogad-e így, vagy sem. Aztán a software-el is kötelezően bűvészkednem kell, ha magyarul akarok SMS-t, emailt írni, stb...)
Android felületből egyébként a HCT Sense tetszik legjobban, a szóba ejthető készülékeik design-ja (One S, Desire S) viszont kevésbé be nálam (sem a lapjukra merőleges "kanál" nem tetszik, de a szintén ide alulra adódó extra hosszuk kényelmileg sem kedvező...).
Ezt követné a Samsung, csak náluk tényleg inkább a drágább és nagyobb telefonok közt lenne érdemes nézelődni.
Legalul pedig a Motorola, aminek a kezelőfelülete közel sincs a HTC Sense-hez, viszont a Defy+ nagyon helytakarékos, épp csak a vastagságban fogyhatna egy kicsit, de hát emberi áron belül nem lehet mindenben tökéletes...Megyek olvasgatni a Defy+ topicját.
-
TirGael
tag
válasz
aggleány #46580 üzenetére
Kissé fejvakarós így a döntés, nagyobb kínálatra számítottam. Köszönöm a segítségeteket! Lehet érdemes feladnom azt az elvárást, hogy túléljen a telefon, és rakjam be a simet egy másikba, ha bringázni akarok? Szerintetek jobban járok, ha nem kötöm le magam a strapatelefonnál?
-
agabe
addikt
válasz
aggleány #46580 üzenetére
a defy van t-mobilenal a tobbi meg nincs, igy nem tud azokra valtani ha fuggoseggel akar olcsobban keszuleket.
(#46583) aggleány:
fura...regen nekem is volt defy, de semmi hasonloba nem utkoztem...mondjuk mindig mxplayert hasznalok, de tuti mas is jo.(#46585) leslieke:
advance-ban jobb a proci (2magos amit remelhetoleg ICS, vagy JB rendesen ki is fog hasznalni), tobb a ram, van led az esti fenykepezeshez, frissebb gyari rom van/lesz hozza... talan jobban is nez ki (ez szubjektiv), de ezeken kivul mast nem tudnek nagyon. -
psg5
veterán
válasz
aggleány #33689 üzenetére
Na , megvettem a Gio-t, elrejte fiam elől karácsonyig.
Tényleg első alkalommal, még ezeket is kell 10-12órát tölteni?
Gondoltam letesztelem, hogy ne a karácsonyfa alatt legyen elöszőr bekapcsolva, de ha töltögetni kell akkor várok vele. Vagy átböngészni attólmég lehet, hogy a töltéstkésöbb megszakítom? -
lacam
aktív tag
válasz
aggleány #33679 üzenetére
Szóval S+?
Szerintem nem zavarna az olvasáskor az a betü probléma.
Tehát akkor ne a kémagos LG (nemtom, lehet hogy van egy rakás gyerekbetegsége, pont a technológia újdonsága miatt?!)A Galaxy S vs Galaxy S+ között ugye csak a CPU illetve a GPU különbözik...CPU fejlődés, GPU visszaesés..
....de csak nem olyan "használhatatlan" az a régebbi GPU
(adreno 205)
-
fatal`
titán
válasz
aggleány #33650 üzenetére
Átfogalmazva: A T-nél nincsen. A független feketéhez én kaptam egy hányadék világoskék (ciánkék?) hátlapot. Akkor se tenném rá, ha fegyverrel fenyegetnek.
Azt hiszem a fehérhez független esetében rózsaszín hátlap jár a fehér mellé.
(#33653) TayRol: Ránézésre nem, de szabványos micro usb töltője van. Ráadásul az A és B fajtával és lehet tölteni, úgyhogy ne aggódj, nem kell másik töltő.
-
TayRol
nagyúr
-
smiti
veterán
válasz
aggleány #33559 üzenetére
Na itt is vagyok!
A " mindenkinek az van " kijelentésem az én ismerettségi körömre igaz, csak ezért írtam. Nem nagyon voltam népszerű a T-mobile üzletében, kicsit több mint 1.5 órát töltöttem el.
Volt szerencsém ( elég rámenős voltam ) úgy végigpróbálni a kínálatot, hogy egymás mellett volt a 4 db. készülék. A Sony Ericsson Xperia mini a ZTE Skate a
Samsung Galaxy Ace és a HTC Wildfire S.A skate-et szinte ránézésre kizártam, az egy hatalmas nagy készülék.Ha valamelyest kisebb lett volna talán érdekelt volna, de még a fényes, mindent gyűjtő fekete tokozása volt leginkább riasztó számomra.
A Samsung valamiért eleve nem volt túl szimpatikus, nem is volt igazán potenciális jelölt számomra, de ott kézben fogva valahogy idegennek tűnt nekem és nem is sikerült vele megbarátkoznom.
A harmadik ugye az Xperia mini ami az adatai alapján a legerősebb kis szerkezet ( a felsoroltak közül ) de ez meg viszont már zavaróan pici lett volna nekem.
Ami érdekes volt, hogy elvileg sebességre a HTC a leglassabb ( processzor ), de viszont a készülékek próbálgatása során ezt én mint laikus és hozzá nem értő ember nem vettem észre. Nekem a HTC az amelyik a legszimpatikusabb volt, pont kézre esett minden és számomra még gyors is volt. Mindezt úgy írom, hogy ez az első " okos telefonom ". Tapintásra, a felhasznált anyagminőségre nézve ez volt számomra a legjobb minőség, a hátlapja sem az a fényes, hanem nagyon szép matt fekete és selymesen puha műanyag.
Ezért ezt választottam.
Amin csodálkoztam, hogy az eladó szerint a készüléket kikapcsolt állapotban 16 órán át kell tölteni.Ez mennyire állja meg a helyét?
Elnézést ha hosszú voltam, de gondoltam leírom a személyes tapasztalataimat.
-
Atus85
aktív tag
válasz
aggleány #33566 üzenetére
Fehér. 1 órája van meg. Anyagminőségresokkal jobb mint gondoltam. Masszív, jó összeszerelés. Szoftverről, használatról még nem tudok nyilatkozni. Kijelző tényleg kicsit kicsi, remélem nem lesz túl kicsi ez is használat közben fog kiderülni. Szebb sokkal mint képeken meg videókon.
-
fatal`
titán
válasz
aggleány #33547 üzenetére
Ott van a főoldalon az adventi kalendáriumban, nagy betűkkel kiírva.
(#33554) smiti: Sokkal több HTC van, mint SE.
(#33555) psg5: Az x10 mini más, az az előző sorozat, mindenben sokkal gyengébb, mint az új Mini. A Gio 3,2", 320x480, de, hogy megjelenítésben milyen a kijelzője azt nem tudom. A hardvere ugyanaz, mint a Galaxy Acenak, a mérete kisebb és a kamerája gyengébb.
(#33558) psg5: Én a Giot venném ezek közül. Ha jól tudom egyébként hamarosan lesz Mini a Telenornál, lehet, hogy érdemes lenne megvárnod. Vagy nézd meg a Live With Walkmant, ugyanaz a hardver van benne mint a Miniben, 3,2" a kijelzője annak is, mint a Gionak és azt hiszem 45k Praktikumban.
-
psg5
veterán
válasz
aggleány #33547 üzenetére
Köszi!
Mindenképpen Telenornál lenne, ez most vált biztossá.
Itt viszont Xperia Miniben csak X10 Mini pro-t látok (ez ugye a kihúzható billentyűzetes) sima mini nincs, ráadásul ennél ott van hogy X10.
Ha a Galaxy Gio irányába megyek az akkor a Galaxy Mini-hez és az xperia minihez képest, kijelzőben hol áll?
Esetleg LG optimus One ?Vagyis alternatívák:
Galaxy Gio
LG Optumius One
Xperia X8 (de ez állítólag nagyon készlethiányos és nem lesz már újra)
Xperia X10 Mini pro
ZTE BladeEgyáltalán az hogy X10 Mini vagy "sima" Mini az különbség vagy ugyanarról van szó?
-
smiti
veterán
válasz
aggleány #33552 üzenetére
Azt néztem, hogy erősebb hardverrel rendelkezik, de mindenkinek SE van. Én már csak azért sem azt szeretnék.De persze mindenre nyitott vagyok, most indulok a városba és majd meglátom mi lesz.
Remélem személyesen is ki tudom próbálni mert úgy sokkal könnyebb választani.
Majd ott dől el úgy is. -
fatal`
titán
válasz
aggleány #33491 üzenetére
Ki lehet kapcsolni a Beállításokban. Az appoknak/widgeteknek nincs joga közvetlenül kapcsolgatni, csak a beállításokhoz tud vinni (mint a GPSnél). Nem tudom hol hallottad, hogy egyáltalán nem lehet kikapcsolni, az elég nagy blama lenne.
(#33493) akos3: Pedig mostanában érdemes SE-t venni. Megfelelő bennük a hardver, nincsenek elszállva az árazással és minden idei telefonjuk 18 hónapig kapja a frissítéseket, a többi gyártónál nem tudni még, hogy kapja e, pont ma került ki itt a főoldalra egy cikk erről.
Esetleg nézzétek meg a Live With Walkmant, telenornál 45 ezer dominoban ha jól rémlik, annak 3,2" a kijelzője. A 2G-nek 3,5". Ekkora kijelzője van a Galaxy Acenak, de elavult a hardvere, így annyira nem ajánlott (ez is 40k körül van dominoban), a Mini sokkal jobb vétel (és a LwW is).
-
fatal`
titán
válasz
aggleány #33484 üzenetére
Widgetről nem megy elvileg 2.3 óta, de pl. a Quicker tudja kapcsolgatni, én azt használom (mondjuk erre pont nem, csak kipróbáltam, nincs mobilnetem).
(#33486) aggleány:Szerintem biztonsági okokból nem lehet, hogy egy app ne tudja csak úgy ki-be kapcsolgatni neked pl. külföldön (vagy akár belföldön ha nincs előfizetésed). Ugyanígy a kémkedés miatt nem lehet direktben kapcsolgatni a GPSt sem.
-
nggabi
félisten
válasz
aggleány #33381 üzenetére
köhmmm
azért nem annyira rossz az. gyorsan fog jelet, kicsit tévedhet belvárosban de teljesen jól használható gps-ként (ebből adódóan geotrackingra annyira nem). nekem sincs külön gps-em a kocsiban...
erről a W-ről meg írt egy srác egy kicsit "lehúzós" véleményt, bár sztem teljesen rendben van...
mp:
-
ozz88ster
csendes tag
válasz
aggleány #33354 üzenetére
Üdv.
Más telefon ami szóba jöhet, az még az optimus black lenne a skate-en és a defy+-on kívül, de ha esetleg ebben az árkategóriában függetlenül is van olyan ami hasonló paraméterekkel rendelkezik, akkor várom a tippeket. A keret 60k +/- párezer lenne.
Méretekkel nincsennek problémáim bármekkora tepsi lehet, szivem szerint samsung note-ot vennék, de most sürgősen kéne valami más a spicám helyett és arra nem futja.
A legfontosabb, hogy intenzív használat mellett kibírjon legalább 10 órát az akksija. Emellett a wifi és a gps lenne még fontos. Játékokra csak ritkán használok telefont. Kamera képminősége lényegében nem fontos, de azért ne csináljon olyan képeket mint egy myphone.Nagyjából ennyi lenne az elvárásom. Előre is kössz a tippeket.
-
macimeister
aktív tag
válasz
aggleány #33020 üzenetére
Mobilaréna tesztbe elég tucat samsungnak állították be a srácok. Persze írták is, hogy fogtak már elég samut, hogy kialakuljon bennük ez az érzés. Nekem ez lesz az első okostelefonom. Ilyen miatt nem aggódom. videókat elnézve tetszik, hogy matt recés a hátlap, így gondolom nem csúszkál, tempó is megvan és telefonálni is lehet vele
-
Blackhole13
senior tag
válasz
aggleány #33005 üzenetére
Sajnos az arannyal nem tudom helyettesíteni a mostani telómat.
Nekem egyértelműen úgy tűnik kevés dologban jobb az i4, emellett drágább is, de 100e Ft nem kevés pénz és nyugodtabb szívvel fizetem ki, ha egy részét viszontlátom.
Ezt viszont már magamnak kell eldönteni, hogy megér-e ennyit egy telefon.
Köszönöm a segítséget. -
Atus85
aktív tag
válasz
aggleány #33005 üzenetére
Nem akartalak megsérteni de nekem ez a véleményem. Nem jelentősen gyorsabb az sgs2 sehol sem, pedig az iPhone 4 1 éves modell. A mobilos Flash-nek vége, maga az Adobe ismerte be. Ja és ő kérdezte, hogy egy iPhone 4 nem e tartja jobban az árát erre én írtam hogy sokkal jobban tartja az árát de ez tény.
-
Something_
őstag
válasz
aggleány #32340 üzenetére
Köszi a megerősítést.
Fater akar X8-at, Öcsémnek pedig X10 minije van. Mondtam, hogy nyomkodja Öcsémét és ha megfelel neki, akkor hajrá, mert ugyan az a két telefon.
Az más kérdés, hogy én kb 2 percig fogtam az X10 minit, mert az ujjam vége eltakarja a fél kijelzőt. Na de hát én a 4,3-at kedvelemMás pedig azt nem tudja "átfogni"
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #31690 üzenetére
Köszönöm a tesztet. Az a baj nekem is, hogy igazából ha az SGS+-ban már az új kijelző lett volna, és a TW 4.0, nem is gondolkodnék. Ez a két dolog egyedül, ami az SGS felé hajt, de ezzel ellenben ott van a bitang nagy kijelző, ami gyönyörű, csak tényleg nem vagyok benne biztos, hogy a szépség nem menne a használhatóság rovására. És ugye azt se felejtsük el, hogy jóval drágább. Tehát a dilemma akkor lenne igazi, ha egy árban lenének, de így nagyon bizonytalan a dolog, hogy jóval drágább és bizonytalan vagyok...
Most úgy vagyok, hogy várok 1 fordulót, amíg egy szinttel lentebb mennek az árak a T-nél (gondolom karácsony környékén csak lesz még egy zuhanás), aztán akkor döntök, hogy megéri-e azt a pluszt. Csak azért került pont ma szóba, mert ma volt megint a kezembe...tehát időm még van. De tényleg köszi.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
aggleány #31680 üzenetére
Tőled kérdeznék, de direkt nem privátban, hátha mást is érdekel.
Ma volt a kezemben egy SGS 2 ismét. Nagyon tetszik meg minden, de akárhogy próbáltam fogni, nem bírtam 1 kézzel használni. Ez azért van, mert nem szoktam meg, és nem vagyok gyakorlott, vagy ez ennél a kialakításnál nem fog menni? A DHD-t nagyjából tudom kezelni egy kézzel, az valahogy más, csak ott a súly azért komoly veszélyeket hordoz magában.
Mit értek 1 kezes kezelés alatt?
Legrosszabb eset:
Van a kezedben valami, és csöng a telefon. Benyúlsz a zsebedbe, felveszed. Amikor lerakod, akkor látod, hogy jött egy üzenet, "lehúzod" a felső sávot, elolvasod az üzit, majd mondjuk tárcsázod a 198-at. Végül képernyő lezárás. Mindezt egy kézzel mondjuk.Mert nekem nagyon nem ment már az sem, hogy megnyomtam a home gombot, és utána lezárjam a képernyőt, mert nem ért el odáig a kezem, nemhogy a a képernyő tetejéig. Azért kérdezem, mert lehet, hogy nem vagyok elég gyakorlott a használatában, de nekem a mindennapi életben nagyon fontos lenne az egykezes használat. Mostanában nézegetem a telefonokat, és kicsit elcsábultam, hogy lehet az "S" helyett ez jobb lenne. De ha ez tisztán két kezes, akkor visszaszállok a földre.
-
fatal`
titán
válasz
aggleány #31633 üzenetére
A defy és az active között, egyéb különbség is van:
- Defy 2.2, Active 2.3.3 (lesz ICS), Defy szintén 2.3.3 (nem tudni lesz e ICS)
- Active erősebb hardverbenViszont ha jól tudom az ütésállóságra egyik esetében sincs garancia, és a vízre is csak az SEnél (vagy ott se?), ezeket szerintem nem árt tudni.
-
qwertly
addikt
válasz
aggleány #31562 üzenetére
Szia!
Az igényem az,hogy legyen lenn rajta wifi lehetőség akkor tudjak PDF és office doksikat megnyitni.Ma szembesültem vele,hogy igen csak jó ha van rajta térkép szoftver mert ma is elkéstem mert nem találtam meg az címet.És itt nokia van előnyben mert úgy tudom,hogy alapból van benne egy komoly térkép szoftver.De fontos,hogy ne naponta keljen töltőre tennem hanem kibírja legalább 2 napig és,hogy ne legyen tepsi de akkor se nem mini,legyen elégé strapa bíró is.És,hogy nyugodtan tudjam garizztatni ha szükséges,így nem kelleneket zavaros hátterű telefonok.Hát röviden ennyiaz igényem.
-
zsoltyyy
senior tag
-
Orient84
aktív tag
válasz
aggleány #31593 üzenetére
Igen,nem mai gyerek,de a wildfire majd máshogy fog járni?Sztem baromira nem
Ahooz képest,h a 3gs régebbi,több frissítést kapott,mint mondjuk az enyém,pedig ezen is lehetne mit újítani
Meg ez csak én véleményem volt,ha hülyeséget írtam,kijavítja vki.Én azok közül azt venném. -
Blyan
félisten
válasz
aggleány #31582 üzenetére
Isten ments, mindegyik Note-ot meghagyom.
(#31583) Orient84
Nézd, akkor az Androidot ismered (a Sense-t is nagyjából, mert azért vannak már változások), a Sensationban feltehetően nem fog elfogyni a memóriá, mert 3x annyi van, mint a Legendben.
Viszont a kijelzője nem kicsit nagyobb, mint a Legendé, gyakorlatilag 1,1 collal, az úgy ~2,8 cm, és a telefon maga is nagyobb.A iPhone-nál sem fog elfogyni a memória, jó készülék, nagyszerű szolgáltatás kínálat, de le kell mondanod a testreszabás lehetőségétől, viszont a kijelzője közelebb áll a tiedhez (méretben), a minősége meg kitűnő. A ház kiterjedése közel ugyanakkora mint a Legendé.
-
Blyan
félisten
válasz
aggleány #31579 üzenetére
Ez egy olyan dolog, hogy Te egy TB helyet is bepakolnál (tegnap még nem Minid volt? ), bezzeg nekem 8GB-om van, és abból is szabad 25%.
A Note egy szörnyeteg, csak innyenceknek*, én a Nexus-t venném ha erre kényszerülnék (). De ez szubjektív.
*Lehet alternatív szinonimákat keresni.
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest