- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
surgery
senior tag
Van velük tapasztalata valakinek milyen bolt???[link]
-
surgery
senior tag
Sziasztok gsm deporól van valakinek tapasztalata rendelt már onnan valaki telefont? Illetve olyan kérdésem lenne hogy t webshopból rendelek budapesti pikk pakk pontba akkor másnapra már ott van a telefon?
-
surgery
senior tag
válasz
jooker82 #48988 üzenetére
Igen olvastam a 4 magos telefon tesztet is jónak tűnik az lg is csak tényleg jó lenne ha meg lehetne vásárolni gyári garanciával boltban is nem csak szolgáltatónál!!!! Hát jövő hónap elején aktuális a vásárlás addig még olvasom mindkettő fórum bejegyzéseit aztán döntök majd. Tényleg elég nehéz a választás majd azért írd meg hogy megjött e rendesen a visszautalás kíváncsi vagyok rá!!!!!
-
surgery
senior tag
És a Gsm Depóról mi a véleményetek ők s jó árral dolgoznak valaki rendelt már tőlük telefont? Illetve nézegettem az ujgsm et is onnan valaki rendelt már?
-
-
surgery
senior tag
Sziasztok melyik az a bolt ahol érdemes lehet telefont venni bolti garanciával tudom a gyári az igazi de csak van Budapesten korrekt gsm bolt?
-
surgery
senior tag
Sziasztok a kétmagosok közül most melyik a lagjobb vàlasztàs ami fontos kijelző aku gps hangzàs netezés?
-
surgery
senior tag
Sziasztok ajánlottak jó áron 0 perces vodás iphone 4s t a vodafone szokott tiltani? mire kell figyelni a vásárlásnál?
-
surgery
senior tag
Sziasztok vásárolt már valaki tőlük? tapasztalatok? Létezik hogy ennyi az ára az SGS3 nak?
[link] -
surgery
senior tag
-
surgery
senior tag
válasz
Rotate #47229 üzenetére
Értem én is s2 fele hajlok a one X elég gyatra kihangosítva mert azt próbáltam tök halk volt a razr sem rossz viszont abban nincs magyar nyelv, és hát szerintem ebben a kategóriában ez már elvárható lenne....
Na igen a nexus is megfontolandó jó hardver nem tudom aku ügyben mennyire jobb az S2 nél.
-
-
surgery
senior tag
Sziasztok melyik a jobb választás a 5 közül?
Motorola razr
Sgs 3
Htv one x
Galaxy nexus
Sgs2
Előre is köszönöm!!!
-
surgery
senior tag
Sziasztok 3 telefon közül kellene választanom szóval a 3 készülék!
Motorola razr vagy razr maxx
Samsung galaxy s2
sonyericsson s lt26
Melyiket a 3 közül? mert nem tudom eldönteni..
-
surgery
senior tag
Sziasztok 4 telefon között vacillálok ami fontos jó net élmény szép kijelző jó hangzás.
Lg 2x
Motorola defy+
Samsung wawe 3
Samsung galaxy s plusz melyiket a 4 közül? -
surgery
senior tag
Szerintetek ez milyen ilyet már vett valaki tőlük? lehet erre valóban gyártói garancia??
http://nextelshop.hu/spd/unas_482342/HTC_Sensation_Z710e_Black_2_ev_gyartoi_garancia
-
surgery
senior tag
Szóval sgs2 ön kivűl mit ajánlotok?
-
surgery
senior tag
válasz
szentkuti11 #37227 üzenetére
Értem akkor jó választásnak tűnik az arc s csak kicsit tartok tőle hogy hamar karcos lesz mert olvastam pár fórumon
-
surgery
senior tag
válasz
szentkuti11 #37222 üzenetére
és azt nem tudjátok milyen hangosan csörög mert elég zajos helyen dolgozom
-
surgery
senior tag
Sziasztok szerintetek arc s ből melyiket érdemes venni a fehéret vagy a kéket? illetve szerintetek jobb az sgs plusznál?
-
surgery
senior tag
Sziasztok sgs2 tulajoktól kérdezném!! Ajánlottak egy 0 perces sgs2 őt jó áron hogyan tudom ellenőrizni hogy tényleg nem volt használva még a készülék? A fólia relatív mert az vissza lehet tenni. Előre is köszönöm a válaszokat
-
surgery
senior tag
3 telefon között kell választanom ami fontos minőség szép kijelző hangos csörgés jó és hangos beszélgetés minőség és aku sem mellékes a 3 telefon htc sensation sonyricsson arc s lg optimus 2x szerintetek melyiket??
-
surgery
senior tag
Sziasztok 120 körül akarok venni jó androidos telefont ami fontos szép kijelző jó net jó zene lejátszó elfogadható fotók jó összeszerelés és viszonylag jó aksi tudom ez szubjektív arra gondoltam hogy nyúzva is kibírja a nap végét. Csak független gyári garanciás telefon jön szóba. Az sgs2 az kiesik mivel drága felment az ára és műanyag!!!! Előre s köszönöm a válaszokat!!!
-
surgery
senior tag
Sziasztok telefon vásárlás előtt állok a kiszemeltek sonyericsson arc lg 2x sgs melyiket a 3 közűl? Szempont nincs csak erre a háromra van pénzem előre is köszönöm!!
-
surgery
senior tag
Sziasztok két telefon között kéne választanom nokia n8 samsung sgs ami fontos hogy kihangosítva hangos legyen és hívás közben is elég hangos legyen (zajos helyen dolgozom) és hát az sem árt hogy a készülék ház legyen rendben illetve a gps is fontos előre is köszönöm a választ!
-
surgery
senior tag
köszönöm a gyors válasz megfontolom amit mondtál csak ugye két nagyon jó telefonról van szó és ilyenkor nehéz dönteni természetesen megnéztem és kézbe is vettem mindkét telefont de ugye 10 perc használat után nehéz dönteni ilyen kérdésben egyik sem volt lassú bár az tény hogy amit megnéztem az sgs nek halkabb volt a csengő hangereje és persze mindkettőt gyári csengőhanggal néztem. Sajnos telefonálni nem tudtam vele így ez kimaradt a tesztelésből.
-
surgery
senior tag
Hi nagyon nem tudom eldönteni két telefon között kellenen választanom sgs vagy nokia n8 nehéz döntés mind 2 ről halottam jót és rosszat ugye az n8 nak a kijelzője illetve a procija gyengébb viszont jó kamerája van az sgs ről azt halottam nem valami hangos a csörgése és beszélgetés közben sem olyan nagy a hangerő mit a nokiánál szóval ebben szeretnék segítséget kérni.
-
surgery
senior tag
hi nokia n97 mini vagy samsung omnia 2 vagy samsung i8910 hd 16gb gold közül kéne választani ötletek? szóval ez a 3 készülék és nincsenek igények csak választani kell
-
surgery
senior tag
válasz
tariattila #11378 üzenetére
na igen de úgy halottam van rá jó lejátszó ami korrigálja ezt a problémát kihangosítva sincs vele gond kiprobáltam már
-
surgery
senior tag
válasz
tariattila #11375 üzenetére
igen 90 fölött van még de jó telefon szerintem már csak jó boltot kell találnom
-
surgery
senior tag
nos azt hiszem veszek egy samsung i8910 et csak gondba vagyok mert ugye csak bolti garival van és hát ilyen összegnél ugye csak olyan bolt jöhet szóba aki megbízható tudtok nekem ajánlani olyat ahol megbízható a bolti garancia amit adnak?
-
surgery
senior tag
válasz
tariattila #11332 üzenetére
értem tudom hogy jó telefon meg sokan szeretik de azokból akar választani amiket leírtam
-
surgery
senior tag
válasz
tariattila #11330 üzenetére
ez igaz annak tényleg jó hangja van csak a kamerája nem túl jó és hát neki az is fontos
-
surgery
senior tag
sziasztok az egyik barátom kért meg mert nem tud telót választani ezekből szeretne nokia n900 sonyericsson x10 sonyericsson satio samsung i8910 nokia n97 mini
ami fontos neki jó zene kihangosítva is! elfogatható camera jó gps relatív jó üzemidő illetve jó vibra motor mert sokszor van lehalkítva a telója
-
surgery
senior tag
nos meglett a befutó végül is sonyericsson x10 lett belőle!!!!!
-
surgery
senior tag
Segítséget szeretnék kérni nem tudok dönteni milyen telót vegyek kb 120 ezrem van rá ami fontos a csengése megfelelő hangos legyen szép kijelző jó navi aksi sem elhanyagolható tényező hogy jól bírja illetve jó wifi előre is köszönöm
-
surgery
senior tag
sziasztok nézegettem a sonyericsson satiot nem rossz van valakinek tapasztalata állítólag halkan cseng és az aksi sem bajnok van valakinek infója róla?vagy tapasztalata a telefonnal kapcsolatba?
-
surgery
senior tag
a samsung i8910 szemezek lenne pár kérdésem mennyire hangos a csengőhangja elég zajos helyen dolgozom úgyhogy ez fontos dolog mennyire használható az érintő kijelző milyen erős a vibra motor és mennyire hangos telefonálás közben?? előre is kösszi
-
surgery
senior tag
Hi telefon vásárlás előtt álok olyan 110 ezer kp van rá win mobil kizárva csak symbian ja és i phone sem segítsetek mit érdemes venni? előre is köszönön
-
surgery
senior tag
most az xxl gsm nél akciós a samsung i900 rendeltem egyet másod telefonnak szerintetek érdemes megvenni?tapasztalatok?
-
surgery
senior tag
Hi most olcsón hozzá tudok jutni egy garis 0 perces samsung i8510 hez érdemes megvenni mert az aksijáról sok rosszat olvastam tapasztalatok?????
-
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest