Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CHIPman
nagyúr
-
V8Dávid
csendes tag
válasz
kungzi #42209 üzenetére
Szia
Az szerintem nagyon sokára fog bekerülni az üzletekbe itthon a másik az lehet hogy már túl nagy a HTC- nél gondolkodtam ezen de azt még élőben nem láttam, + az szerintem 160 alatt nem fog bekerülni a szolgáltatokhoz sem, + egy öreg 6230i-m van és már nagyon jó lenne lecserélni -
bcrics
tag
válasz
kungzi #41980 üzenetére
Értem, egyébként még mindig nem lehet Tudni semmit az s3ról megjelenés előtt egy héttel?
Ez most hogyisvan?Olcastam az Xperiás sárgulásról, szóval ez egy tendencia ami mindenkinél előjön?
Gariban nem cserélik?
Da hajlanék az Xperia S-re az állítólagos legjobb kamera mobilban miatt.
de a sárgulás miatt akkor ez kilőve.a 4 mag mobilban nem mozgat. bőven elég a 2 is.
DE azért bejövős a Htxc is -
premete
veterán
válasz
kungzi #41988 üzenetére
Tehát ilyen lesz? Vagy még nem lehet tudni biztosat?
Nekem valahogy az ötmagos, Tegra3 tetszene. -
Rotate
veterán
válasz
kungzi #41488 üzenetére
papíron legjobb... de még kiforratlan, tapasztalatok sincsenek... aksi is gyenge a tapasztalatok alapján...
szerintem még butaság most ráugrani... én is beszoptam így az Optimus 2x-szel, megvettem az első hónapban, aztán szopikupon... jó, mondjuk LG-nél amúgyis nagyobb a rizikó faktor, de szerintem egy egészséges 1 hónapot nem ártana várni vele
-
agabe
addikt
válasz
kungzi #40445 üzenetére
a dominos 121,5ezres ar valoban jo, de meg nem vennek (nem az ara miatt)...kell nemileg tobb tapasztalat milyen is hosszabb tavon hasznalni, es megoldjak-e az aprosagokat amik biztos vannak es hibak (nekem eddig a nem teljesen folyamatos weboldal gorgetes, nagyitas miatt felejtos...egy csucstelo ne azt nyujtsa iden mint ket eve az akkori meg most is itt-ott kaphatok)
-
Nikla
tag
válasz
kungzi #40340 üzenetére
Én is az voltam, de kicsit kicsapta a biztosítékot, hogy 10 éve aranykártyásként rosszabb feltételekkel kapom meg a készüléket, mint aki csak beesik az üzletbe új előfizetőnek!
Semmi nem tart a tmobilnál...dropopi:
az a nagy igazság, hogy nincs most erre egyben egy 100e-m, itt megkapnám 33+12*7ért az SXS-t olyan csomaggal ami nekem a szokásaimhoz amúgy is 90%-ig passzol.Miért jobb szerinted az EVO? Most néztem meg, kb mindenben gyengébb az SXS-nél?
-
Remus389
veterán
válasz
kungzi #40320 üzenetére
lehet holnap bejelentik és akkor eldontheted( mobilarwna hír ben volt)
ha tetszik én a helyedben vennék egy használt zte blade -et vagy 7ezerert egy s5230 -ast( ezustbe szép), egy hónapra
vagy egy öreg iphonet
amit kis bukoval eladsz
és ragyurni az sgs3-ra nincs már sok Idő hátra szerintem, és lealaz majd mindent, jó nyilván kb 160-180 ezer lesz de gondolom most kaptál kb 120 ezret a samsungtol
-
válasz
kungzi #39390 üzenetére
Igen, azt is néztem.
Mondjuk az ICS-sem létkérdés. Igazából az a lényeg, hogy legalább olyan jó legyen, mitn a HTC WF S, csak nagyobb kijelzővel. Ha már vásárolok valamit, akkor legyen előrelépés.De, ha azt mondod/mondjátok, hogy olyat érdemes venni, amire jön ICS, akkor természetesen abba az irányba tendálok.
-
szezso15
addikt
válasz
kungzi #37809 üzenetére
Már az...
Kicsit untam a röccenéseket... Hát ez nem röccen!
Mondjuk ezt is meg lehet akasztani, de komoly munka kell hozzá..
OFF: Desktop szépségverseny, bronz érem... (Desktop guru cím)
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest