- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
Cyberpunk #35244 üzenetére
A RAZR-ben is Dual Core processzor van, 1 GB RAM-os stb, szóval hardveresen egy szinten van, DE:
A Motorola, sokkal szebb, valószínűleg sokkal jobb anyagokból van, és qHD kijelzője van, nem egy WVGA felbontás van kinyomva 4,3-ra, mint a ZTE Skate-ben (elnézést kérek, kedves i9100 fanok
)
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #35161 üzenetére
Akkor viszont 15-16K ahogyan látom. Bár azt nem figyeltem hogy a 18K-s X8-kat elviszik-e 3 hónapon belül, vagy csak árulják-e.
Nokia5800-val voltam így. Láttam hogy 22-23K-ért ki vannak téve itt, és még csak érdeklődő sem volt 3-4 hónap alatt. Láttam hogy 17-18K-nál már vannak alkudozók. Valamint megfigyeltem, hogy 15-16K-ért akár el is viszik. 14990Ft-ért kitettem, egy hónapig csak érdeklődők, de az vagy 15-16 fő.
Majd elkelt a végén 13K-ért. Full dobozos, karcmentes telefonról van szó.Ez sajnos ilyen cumi a mai világban. ha el akarod adni sürgősen, akkor kegyetlenül, akár 25-30%-al is olcsóbban kell adnod, mint az aprón lévő legolcsóbb.
(null perces X8 is van most itt, 18K-ért)
-
psg5
veterán
válasz
Cyberpunk #34921 üzenetére
Nem teljesen, mert a mostani nokia 5230-is szuperűl szolgál vagyis akár...
Olvasom az sgs2-ról a teszteket, hát elég meggyőző...Bár az iphonnal hasonlítgatják sok helyen, talán megyek abba az irányba is...
Tényleg nem tudom...
Lehet kezdésnek elég lenne egy galaxy w vagy hasonló, aztán még mindig kiderül, hogy az én világom-e...
-
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #34809 üzenetére
Viszont már 2.2-vel is totálisan egészséges a rendszer, és nincsenek gondok vele. Az hogy nem 2.3 attól még jó. Eddig még egy telónál sem váltotta meg a világot a 2.3, ha jól olvastam a topicokat. SGS-en 2.3 van, de még is folyton főzött romokkal kísérleteznek mert azon meg sajnos az nem sikerült jól.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #34364 üzenetére
Nagyjából átsuhantam rajta, de nem találtam több anomáliát egyéb custom ROM-os bohóckodáson kívül. Egyik ilyen másik olyan, mint minden készüléken.
Nincs ez szerinted túl hájpolva? Mivel jobb ezen a téren egy SE, vagy Samsung? Ugyan úgy vannak instabil custom ROM-ok, illetve hiányosságokkal teli. Sőt ott is vannak kezdők, akik nem csinálnak mindent jól, és emiatt, megy a szívás.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Cyberpunk #34351 üzenetére
Így van, ez a hibája megvan. A fekete, és a sötét árnyalatok egyszerűen már műiesek, de ettől függetlenül érdekes módon az tetszett benne a legjobban.
Akár hiszed, akár nem, az LG IPS kijelzője először annyira nem domborított nálam az Amoled után, viszont 1 hónap használat után, elhozta hozzám cimbim az Omnia 2-őjét, és összehasonlítottuk. Az LG-mé már jobban tetszik, és életszerűbb is. Hihetetlen nagy színmélységet produkál. Asszem nem is sok ilyen készülék van ma piacon ami felvehetné vele a versenyt. Sem a SonyEricson-ok, sem pedig az IPhone-ok. Ezt mind saját tapasztalatból mondom, és nem az elfogultság beszél belőlem. -
-
uszilard
tag
válasz
Cyberpunk #29292 üzenetére
5:47-től érdemes figyelni a fordulást a lépcsőn egyik majd másik telefonon. Hiányzik az erő egyszerűen
Ezt végig olvastam. Ha a három közül kellene választanom egyértelműen az LG nyerne. Kinézetre nekem a 3 telefon ugyanolyan, az SII hárdvere pedig felesleges. Amire szükség lenne rá már S3 lesz
Monitoroknál a TN panel kevesebbet eszik mint az IPS, ez sem elhanyagolható.
-
uszilard
tag
válasz
Cyberpunk #29284 üzenetére
Akkor
Se Arc: Nagy kijelző, gyenge(elavult) hw, egyedi design, kis súly, gyors frissítések, szebb fotók és videó felvételek. Kevés belső memória. Az érkező S miatt talán nehezebben lehet majd használtan eladni. Talán kisebb a meghibásodás esélye(személyes tapasztalat számítógép alkatrészekből)
LG O 2X
icsi de talán jobb kijelző, erős hw, semmit mondó design, lassú frissítések, gyengébb minőségű fotók és videók (megnéztem sok felvételt, 1080p ide vagy oda ebben a SE nyer.) A benne lévő "nagy" méretű memória gyorsabb és egyszerűbben használható alkalmazásoknál mint az utólagos kártya.
1:10-től érdemes nézni, itt mutatkozik meg a két hw közötti különbség a gyakorlatban. Ha ezt nem láttam volna már itt lenne az SE. A benchmark eredmények nem túlzottan tántorítanának el.
Én már tényleg nem tudom, nem szeretnék sem akadozva webet böngészni, sem gyenge minőségű videókat készíteni
Ha valamit kihagytam volna az elemzésből egészítsétek ki a listát legyetek szívesek!
Köszi
-
yolan
őstag
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #29156 üzenetére
Á, ez egy mezei kívánság.
Az enyém kicsit máshogy néz ki: 3"-os kijelző, amit a kétszeresére lehet növelni gombnyomással, legalább négymagos 1,5 GHz-es proci, WXGA nekem is jó lesz, alapból bordómetál önmagában színezett fémház cserélhető kivitelben (tehát olyan színűt csinálnak nekem, amilyet kérek), 5 MP kamera leddel és xenon vakuval, HD videófelvevő, jó zenelejátszó, kivetíthető teljes klaviatúra, legalább három napos üzemidő erős felhasználás mellett.
Most hirtelen ennyit tudtam összeszedni. Egy ilyennel már beérném egy darabig. Remélem, én is elég szerény voltam, igyekeztem az alapokra szorítkozni.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #29152 üzenetére
Persze, tudom h nem tökéletes. Az SGS-nek is a GPS gyenge pontja volt, úgy tudom ennek is az. Kamera se a legtutibb, illetve hallottam olyat, hogy az SGS-ben jobb volt a DAC. Majd itthon meghallgatom jobb fejessel. Remélem hozza azért a szintet, mert az SGS iszonyat szépen szólt a Voodoo App segítségével.
aggleány: Tudom, hogy a T-nél van ilyen és néztem is, de céges kártyám megy bele, az pedig a másik T kezdőbetűsnél van. Jó lett volna biztosítás törésre, lopásra.
-
törölt tag
válasz
Cyberpunk #29140 üzenetére
Hiába eredetibbek a színei a Sensation-nek, ha elfordítom picit már lőttek is neki. Világosban alig látható. Nem fogok fotókat nézegetni rajta, használni szeretném átlagos dolgokra. Emiatt esett a választásom a Galaxy S-re. Ha monitort vennék akkor tuti inkább a színhűség lenne mérvadó. Persze az is lehet, hogy Galaxy-n is beállítható a színhűség szoftveresen. SGS-nél Voodoo kernellel lehetett állítani. Összességében a S-Amoled meggyőzőbb. Azért elárulom, h nem volt könnyű dönteni. Sensation kb. egy szinten van az SGS2-vel. Más-más dolgokban remekelnek szerintem. Mind1, 1 év múlva úgyis újabbat akarok majd!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Cyberpunk #29101 üzenetére
Én meg Samsung fan vagyok, és mégis Sensationra fáj a fogam, csak egy fórumtárs sgs1-Sensation váltása hogyismondjam... Eltántorított. Állítólag lomha és sokat gondolkodik egy sgs-hez képest. Jó tudom, ezt is lehet moddolni, de sgsen csak odinnal fel kell pattintani egy kernelt, és már jó, a Sensationt meg fel kell oldani, mert a jóég tudja mit kell még csinálni vele előtte.
szerk.: Amúgy az előzőt az LG miatt írtam. -
-
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #29015 üzenetére
Szóval,van két fujitsu gépem az egyik nagyon régi 1 magos,a másikat kicsivel később vettem 2 magos,de másban minimális eltérés van.....
Ha mindkét gépre rakok pl egy imtoo convertert,(annak ugyebár nem szükséges a 2 mag),akkor a régi 1 magos gépem,meghal,nem lehet melette dolgozni...netezni semmi,csak ha befejezte a műveletet...a másik 2 magos gépemen meg vigan netezek játszok filmet nézek....
Tehát van értelme a 2 magnak,2 magot igénylő program nélkül is?? van....
Nem értem,hogy sokan mért irják,h a 2 magot majd csak a icecream fogja támogatni...
Az benne van most is a telefonba és kiis használja....
Tény,h később lehetnek majd 2magos programok is....de a 2 mag attól még benne van most is és nincs kikapcsolva...
nyilván telefonon másképp van,mint pc-n,de ha 20 program volt nyitva élő háttérképpel a 2x-emen,akkor se lassult be sose....
Bizom benne,h értelemszerüen irtam le... -
Sousuke
tag
válasz
Cyberpunk #29006 üzenetére
Ad valami olyan pluszt az O2X gyárilag (teljesítmény, szoftverek, kezelőfelület, felszereltség), amit miatt megérné azt választanom a DHD helyett, ha már nem biztos hogy lesz rájuk ICS? Szoftveresen módosítani Cyanogenmod-dal vagy hasonló custom romokkal nem akarom egyiket sem. Akkor még egy pont a DHD mellett, így az állás 2:0. Még egyéb vélemény?
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #28164 üzenetére
Ó, dehogynem. Az SGS-eknek túlszaturált, nem élethű színei vannak.
És? Engem nem zavar, az a lényeg, hogy jó színes!
Na jó, fejezzük be az offot, mert majd jól ránkszólnak, azt pedig nem szeretném.
Gamehost
Ennyiért azt veszed meg, amelyik a legjobban tetszik, és még csak szoltáltatóhoz sem kell menni vele.
A leírtakon kívül még mit tudjon? Mert amiket eddig említettél, azt ebben a kategóriában minden androidos teló tudja.
-
aggleány
addikt
válasz
Cyberpunk #28159 üzenetére
Zavar a nagy méret, de a kijelző színeit viszont imádom, és a versenyben (méret kontra színvilág) a színek győztek. Az lenne az igazi, ha a zsebemben kicsi lenne a telefon, ha előveszem, akkor meg nagy.
Én egy szóval nem mondtam, hogy az iOS nem jó, csak azt, hogy nekem nem jön be.
-
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #28122 üzenetére
Arra a mindig egy kérdésre már válaszoltam egyszer....És tudod mit válaszoltál akkor,mikor megkérdeztem,hogy fontos neked a 2x egykori hibáit felhozni ??
"Ja valami furcsa kényszert érzek állandóan rá."
Ja,hogy már elfelejtetted a válaszom
Érdekes a 2x,azon vádolását sose felejted leirni...
Ha már válaszoltam rá nemis egyszer és te újra felhozod direkt,akkor az mi lenne??
-
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #28115 üzenetére
Nem akarok már itt visszamenni a legelejére,de a mondatotban,nemcsak egy kérdés volt,hanem egy alaptalan direkt lehúzás,melyet már párszor megtettél fulldirektbe...
biztos emlékszel a múltkori irományodra is és akkor is megjegyezttem,hogy fontos neked mindeg a 2x májusi problémáit felhozni??Szal ez nem egyszeri eset....azért voltam kissé kikelve,amúgy én normális hangnemű vagyok...de azért szerintem senki nem szereti,ha szórakoznak vele...
Nyilván aki most először nézi esen hozzászólásokat,az vádol engem,hogy mért beszélek igy??De az előzményeit ha tudná,akkor mákép látná.... -
korpicschess
veterán
válasz
Cyberpunk #28111 üzenetére
Nehogy már Te mentegetőzz. Aki nem elfogult, az tudja, hogy vérgáz a 2.2 ilyenkor, sebessége lehet, hogy egy Optimushoz képest jobb, de SGS-el van egy szinten kb.
Optimus 3D meg batár nagy, ráadásnak LG, ilyen terméktámogatással tuti, hogy nem fogok venni. Aki teheti eladja az o2x-et és vesz S2-őt van Sensationt... -
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #28107 üzenetére
Csak a 2.2 miatt van jelenleg elcseszve az LG,ami egy lemaradás ugyan,de ez pótolható és azért látszik,h nem egyhelben állnak,mivel az one,már rég megkapta a GB-t és a most bejövő új telefonok már a 2.3.4-el jönnek...
Elhiszem és tudok is róla,hogy voltak gondok a 2x-el,de ezt mért kell már akkor is leirni,amikor van normálisan müködő bugmentes gyárilag kiadott szoft is.....
Ezért irtam,hogy kérdezz bele,a topicba,hogyha most veszel 2x-et,azt tudod e úgy hibátlanul használni,hogy ne kelljen romokat cserélgetni,meg stb....
Mivel a fentebbi kérdező most szeretne venni....és nem visszamenőleg májusba... -
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #28102 üzenetére
Persze,hogy nem emlitetted a HTC-t nekem, de a kérdezőnek rögtön kettőt is ajánlottál...
És látom te sem tudsz másra reagálni,csak amit félreértesz...
A sensationban olvastad az első 1 hónapban milyen gondok voltak?? Persze,azt hülyeség is megemliteni.....Csak amit utálunk azt kell alaptalanul lehúzni.... -
jooker82
nagyúr
válasz
Cyberpunk #28093 üzenetére
Elhisszük,hogy játszod itt az agyad....Megpróbálod lehúzni az LG-t??? Mindezt direkt csinálva...
Kérdezz bele a 2x v a Black toicjába,h hy fiúk még mindig a szar szofttal tudom megvenni a telefont ?? ugye nem mered??? 5 perc alatt kizavarnának....
HTC-t ajánlod?? megnézted,hogy ,hogy szarrá verte kijelzőben az összes LG az összes HTC a fentebbi videón?? Napfénybe napernyőt vigyek a HTC-khez?? Ja,hogy a HTC nem tud magának kijelzőt gyártani?? magánügy....
A 2x 2.2-vel is leigázza az összes HTC-t.... -
CHIPman
nagyúr
Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest