- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
Turbomann #40949 üzenetére
csak ezt írtad; droid még az s2 vel sem sikerült ilyen sikert elő csalni, mint apple-nak, de jól össze rakták ami sajnos még droid közelébe sem ér. Csak kopint és tömeg cucc ad suport nélkül.
bár, ha úgy értelmezzük, ahogy írtad - gyanítom, nem így akartad -, akkor okés!
ilyenekkel - sajnos - nem sok segítséget adsz azoknak, akik a topic hozzászólási alapján próbálnak dönteni, ellenben sokakban erősíted a hitet, hogy néhány almás tulajdonos elfogult, elvakult, és erősen ragaszkodik a butaságokhoz is, legyen szó szinte bármiről...
persze minden táborban van ilyen, andoid, wp7...stb esetén is, ezért látatlanban is elnézést kérek azoktól, akik elfogulatlanul próbálnak itt segíteni, akár saját negatív tapasztalataikkal is, még akkor is, ha ciki valamit leírni, mert ugye akkor néha a saját telefont - annak rendszerét - kell szidni...
tényleg ne erőltessük tovább, kár ilyeneken rugózni... -
Remus389
veterán
válasz
Turbomann #40937 üzenetére
hát belenéztem, eléggé akadt, utána nem volt türelmem...
látszik tisztán az üzletpolitika, lerontják szándékosan a legendás smúthságot, hogy az agyatlan birka megvegye a legújabbat
iphone-t nem véletlenül nem ajánlanak itt, egyrészt túlárazott, vannak a rendszernek hiányosságai(pl testreszabhatóság, magyar prediktív szövegbevitel, néhány dolog nehézkes és néhány okostelefonos funkciója hiányos), minőségi/megbízhatósági gondok miatt(amihez rövid gari jár, haveromnak a 3GS-én a jack dugó lett kontaktos majd meghalt), igazából a beszűkült agyú amerikaiaknak való
végülis egy kínai termék, amerikai cukormázba öntve
én továbbra is ezt ajánlom, ezt vettem kb 2 hete
ár/értékben verhetetlen, képernyő ideális 4 col, egykori csúcsmodel okosoknak
továbbra sem válaszoltál milyen telód van, ZTE bléd és csorgatod a nyálad a szifonra
-
válasz
Turbomann #40918 üzenetére
a samsung és az s2 (idézlek) suport nélkül?
ingyenes garis futár az el-, és visszaszállításra az ország egész területén, illetve pest megyében a szerelő ingyenesen házhoz megy, előre egyeztetett időpontban?
iphone esetében mikor lesz ilyen?
tényleg csak olyanokat kellene leírnod, ami valós, és segít(het) azoknak, akik gyártó, oprendszer...stb választás előtt állnak!
az iphone témában is olvass bele néha, hogy a 3gs, de néhányak szerint még a 4 is lassult kicsit 5.1 alatt! a következő ios alatt a 3gs ki is esik frissítés szempontjából, és így tovább! -
Remus389
veterán
válasz
Turbomann #40932 üzenetére
youtube hozzászólás: Is it anoyingly laggy and slow and not worth the upgrade or does it work fine?
(megjegyz.: nem néztem végig nincs türelmem, nyílván ő is tapasztalatból mondja)
kérdés?
ugyanez a helyzet az ipad1-gyel, a legújabb szofttól már szenved, mondjuk az újkorában is kicsit laggy volt(saját tapasztalat)
tudod mit inkább ne legyen ilyen szupport, ráadásul a régit se tudod visszatenni(persze jailbreakkel meg egyéb hókusz pókusszal)
miért milyen telefonod van hogy ezeket nem veszed észre? lila köd és iphone? kitalálom
ami még nincs az ios-ben az a magyar nyelvű prediktív szövegbevitel ami miatt kb 2* annyi idő begépelni(nincs javaslat)
meg a megosztás is bonyi, stb.
wp7 se valami fejlett még
legjobb a droid szerintem, persze egy jobbfajta model(nyílván abból is van trágya)
-
Remus389
veterán
válasz
Turbomann #40930 üzenetére
nem én mondtam a tulajok szidtak hogy ios 4-gyel simabb volt a 3gs
az ipad1 is szar lett a legújabb szofttol, laggolos, ismételten nem én mondom a tulajok panaszkodnak
ezzel veszi rá az Apple az embereket hogy megvegyek az újabb almát, ez az egekig magasztalt szupport almával
droidnal pont fordítva van, az első szoft kicsit gyengébb és a végére jobb lesz
más használni és más kipróbálni egy boltban nyilván
-
Remus389
veterán
válasz
Turbomann #40921 üzenetére
Tisztelt samu kiadta S1-et! Meddig is támogata? 2 évig, most jött ki rá egy új gyári ROM, valószínűleg az utolsó
különben te meg ezt a support dolgot fújod fel, egy telefonon support NÉLKÜL is lehet telefonálgatni, zenélni, netezni, játszogatni nemigaz? de
max egy picit ez-az javul
mégis mit nyertek az ájfón tulajok az újabb verziókkal? azt tudom hogy a ios4-el végre hátteret is tudtak rakni(Woá! Szuper Duper!), az ios5-el meg néhány apróságot kaptaqk, viszont cserébe jó szaggatós lett az iphonejuk(tulajok panaszkodnak)
meg aztán sokan nem is frissítgetik a szoftvert, lesz***k
-
Forestjo
senior tag
válasz
Turbomann #40865 üzenetére
Ezt írod: "Előbb volt iphone, mint droid." Ez igaz, de mennyivel előbb? Olyan nagyon sokkal nem. Persze én a számokat nem ismerem, tehát könnyen igazad lehet abban, hogy lényegesen több progi készül az iPhone-ra és hogy a támogatottság, stb....
Én mindig azt gondoltam, hogy mivel a Droidok sokkal szélesebb kört érnek el (már az áruk miatt is), sokkal több készülékkel, hiszen majd minden gyártó beadta a derekát a gyártásba, ezért nagyobb kell legyen náluk a választék alkalmazásokból is és úgy általában nagyobb és komolyabb minden a Droid oldalon.
Aztán lehet, hogy tévedek...Egy laikus vélemény.
-
axioma
veterán
válasz
Turbomann #40911 üzenetére
Mintha azt igerted volna, hogy nem probalsz tobbet teriteni...
Megkoszonte, mert mashogy nem lehet veled udvariasan abbahagyatni - ugy latszik, igy sem sikerult.
Figyi, imadd az iphone-t, es ajanld annak akinek a) van ra eleg penze b) legalabb nyomokban megfelel tudasban es korlataival, de add mar meg a lehetoseget annak, hogy valakinek mas kell, es mast is ajanlunk, sot, jobban mint az iphone-t! Tolarencia, kerlek! -
válasz
Turbomann #40903 üzenetére
ilyen szempontból, nekem nem volt kérdésem!
nem hibákról beszéltem, hanem korlátokról és hiányosságokról, amiket bizonyos szempontból nem mindig/teljesen ugorhat meg a felhasználó, és az nem a lustasága miatt lesz, hanem azért, mert adott módon nem kivitelezhető a dolog!erről pedig illik tudni mindenkienk, aki ilyen telefonban/oprendszerben gondolkodik, de még nem ásta bele magát a megfelelő szinten!
olyan érveket írsz, amik nem okésak, közel sem...
akinek feltétlenül iphone/ios kell, de nem tudja/akarja megfizetni az újabb típusokat, annak jó/elég lehet a 3gs is, de attól az - bizonyos szempontok alapján - közel sem ér fel a legjobb androidos telefonokkal, ilyen összehasonlításnak helye nincs! -
-
válasz
Turbomann #40894 üzenetére
értem, és nem arról beszéltem, hogy több/sok ember számára szeretném átküldeni, hanem csak egy másik telefonra!
ellenben mint írtam is, sok funkció nem is működik mobilinternet által, csak wifi útján (lásd; fotóadatfolyam), hiába az icloud és társai, ha nem tudom feltölteni a képeket addig, még megfelelő wifi hálózatra fel nem csatlakozik a telefon! vagy küldjem át e-mail útján, apránként? végszükség esetén megteszem, ha nagyobb mobilinternetes csomagom van, csak elég pepecselős dolog...
téríteni nem is érdemes, ha a leendő vásárló korrektül leírva látja az előnyöket és a hátrányokat, akkor könnyebben/célirányosabban tud dönteni, és nem utólag fog szembesülni különböző korlátokkal, hiányosságokkal...stb!
én tudtam, hogy mivel szembesülök, amikor sgs2 -> i4s újítást eszközöltem, de sok olyan embert ismerek, akiknek bár nagyon tetszik az i4s telefon, de még jóval olcsóbban sem vennék meg, mert néhány korlátja nem elfogadható a számukra, bizonyos hiányosságával kapcsolatban, nem képesek kompromisszumra!
nem vagyunk egyformák, nem egyformán és egyforma dolgokra használjuk a telefonjainkat, és ettől szép az, hogy van több gyártó, több platform, eltérő oprendszerek...stb! -
válasz
Turbomann #40886 üzenetére
a szolgáltatónak? adnak ők nagyobb csomagokat is, csak bírd fizetni...
wifi? ismerem - éppenséggel jobban is az átlagnál -, használom is, de nincs mindenhol wifi, és amikor csak spontán szeretnék átküldeni egy családtag, haver...stb telefonjára egy húzósabb videót valahol, akkor nem mehetünk haza, vagy nem indulunk neki nyitott wifi hálózatot keresgélni - abba már nem is megyek bele, hogy miért nem engedem rákapcsolódni csak úgy a nyitott wifi hálózatokra a mobilomat -, szóval nem ilyen egyszerű a dolog!
nagyon sok dolgot tudnék még sorolni, ami nem kivitelezhető az iphone/ios esetén, de inkább nem megyek bele... az igaz, hogy sok más dologban meg sz iphone/ios a jobb, de ettől a néhány hátrány még hátrány, és nem mindig lehet - könnyen - orvosolni!
ja, a wifi annyira előny az iphone esetében, hogy több funkció is csak wifi útján megy, olyanok, amik más rendszer alatt mobilinternettel is! ettől még sok helyen nincs elérhető wifi...
a t bolt ügyintézői ne mondják meg nekem, hogy milyen telefont vegyek, szeretem azt magam eldönteni! akik nem értenek hozzá kellően, azok sem feltétlenül ott kérdezzék meg, hogy mit javasolnak nekik, mert az üzletpolitika nem mindig azt diktálja, amit amúgy valóban személyre szabnának az ott dolgozók - és ők nem az ügyféltől kapják a fizetést, hanem a munkáltatójuktól!
mielőtt tovább bonyolítanád; t-mobile előfizető vagyok, és jelenleg iphone 4s telefonom van!(szeretem, és örömmel használom, az előnyeivel és a hátrányaival együtt!)
-
axioma
veterán
válasz
Turbomann #40886 üzenetére
Nem veszed eszre, hogy eleg volt? Legalabb vartal volna annyit, amig valaki olyan igenyekkel jon, amihez legalabb tobbe-kevesbe passzol a q. draga iphone is. De nem, te egybol lecsaptal es pechedre arra, akinek akkora keze van, hogy szenvedne 3.5 inchen. Hihhetetlen, mennyire be vannak egyesek korlatozva, es meg orulnek is neki, hogy ok milyen szepen agymosottak. Csak muszaj kiabranditsalak: az agymosast csak arra megfelelo szemelyen tudod elvegezni. A tobbseg itt meg nem tartozik ebbe a csoportba. Ennyi...
-
DS39
nagyúr
válasz
Turbomann #40883 üzenetére
látom nem érted, nem arról van szó hogy nem tudtuk megoldani (ilyet nem írtam), de nonszensz... párszáz KB-os képek PRIVÁT megosztásához nem fog az ember filemegosztót használni. (mielőtt kérdeznéd emailben lett átküldve, tehát van mobilnet, wifi is, nem para, csak maga az elv, hogy ezért ennyit kelljen szarakodni, mikor ott van -lenne- a kézenfekvő megoldás, bluetooth).
na de téma lezárva, nem ezen topikban kellene ezt kifejtenünk. -
válasz
Turbomann #40877 üzenetére
nem is csak beszélgetésre!
az alapokat hagyjuk, a tárház széles, az iphone/ios kompatibilitási listája pedig kicsivel szűkebb a kelleténél!
képek megosztása? tennél fel direktben egy képet például facebook üzenőfalra? vagy töltenél fel képet ezekre; noob, képfeltöltés, imageshack...stb? ja, hogy nem tudsz?
továbbá, ameddig van lehetőség egyéb megoldásra, addig nem mindenki pazarolja a nagyobb méretű képek/videók két telefon közötti átvitelére a mobilinternetet, nem mindenki használ több gigabyte forgalmat tartalmazó mobilinternetes előfizetést, arról nem is beszélve, hogy nincs mindenhol gyors mobilinternet... -
DS39
nagyúr
válasz
Turbomann #40873 üzenetére
kedves vagy hogy tájékoztatsz ha kell.
de hadd mondjak egy példát, adott egy iPhone, haveré. csinált két képet, (amik nem nagy file-ok) és ezt nem tudja átküldeni másnak aki nem iPhone-os. azért valljuk meg hogy ilyen esetben elég nevetséges net és filemegosztó használata.
örülök hogy elégedett vagy az Apple termékeivel, ha megtehetném biztos én is vennék, de ezért a korlátozásért az ötletgazdát megütném
(egyébként van bluetooth 3.0 is, ami már gyorsabb) -
premete
veterán
válasz
Turbomann #40861 üzenetére
Szerintem mindenki használjon olyan készüléket és operációs rendszert, amilyen megfelel az elvárásainak és lehetőségeinek; Zsolt_72 esetében ez az android, Nálad az Iphone.
Ha jól tudom, van is egy olyan ENSZ határozat, amit Magyarország is ratifikált, hogy mindenkinek a saját szintjén megfelelő információs eszközt kell biztosítani. -
DS39
nagyúr
válasz
Turbomann #40858 üzenetére
a flash lehet hogy elavult és a mobilos playert nem fejlesztik, de ha youtube videót akarsz nézni mást jelenleg nem tudsz használni (akár app-pal, akár böngészővel), html5-ös nézetet meg szerintem egyik mobilos böngésző sem használja (egyébként is összefosná magát a teló tőle, még az asztali procikat is 3-4-szer jobban terheli mint a flash).
-
NGA
addikt
válasz
Turbomann #39988 üzenetére
Na erről beszélek. A support pénzbe, kapacitásba kerül. Ezért tart ott az apple ahol tart. Bár utálom őket, de ezt el kell ismerni, profin csinálják. Igaz nekik nem kell annyi féle hardverre optimalizálni. Ezt cseszte el az elején a gugli, hogy nem fektette le a minimal hardvert, igy még a porszivón is android fut lassan.
Viszont itt és most kiszállok a beszélgetésből mert ez a topic nem erről szól.
Aktív témák
- Autós topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Milyen videókártyát?
- Linux kezdőknek
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest