- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
vivi433 #49347 üzenetére
Néha másodállásban tesztelek szoftvereket mindkettőn, és egyértelműen az LG-t javasolnám.
A Samu is jó, de kézbe véve az LG minőségérzete sokkal jobb, és a kezelőfelülete is sokkal jobban tetszik nekem.
Az LG kijelzője élethűbb színeket ad mivel kevésbé van túlszínezve. Közelebbről nézre az is észrevehető, hogy a Samu képe picit pixelesebb is a pentile kijelző miatt - ez persze szőrszálhasogatás már.Kedves olvasóink egy szubjektív véleményt olvashattak...
-
lsebestyen
addikt
válasz
vivi433 #49347 üzenetére
Sgs3, minden szempontból jobb.
(#49341) KreedSmith: Használt garis samsung galaxy s/lg optimus black, esetleg defy, vagy ha találsz jó árban defy+. Ott van még az Xperia Ray is, mindegyik 30-40 közt mozog, amelyik szimpatikus, ezekkel nem fogsz mellé lőni.
(#49351) Švejk : árat nem kérdezett, és hidd el bőven megéri azt plusz pénzt...
-
agabe
addikt
válasz
vivi433 #44534 üzenetére
azokra a sajat tesztjeikben, es a sajat topikjaikban olvasva tudsz igazan infot kapni hacsak nem jon ide olyan akinek mindketto volt mar...de addig maradnak a fentebb irt helyek.
(#44536) marcusa:
desire s -re azt mondjak nem a legsikerultebb teloja a htc-nek, ezert nem is szoktak ajanlani azok akiknek mar volt.
-
agabe
addikt
válasz
vivi433 #44532 üzenetére
az a baj, hogy a vawe 3-at nem ismerem igazan, es a bada nem tunik sokaig tovabbfejlodo szoftvernek, de azt tudom, hogy jol ossze van rakva a telo.
a ketto rendszer kulonbsegei miatt nehez osszehasonlitani oket, es tenyleg nem ismerem a bada-t, ezert nem tudok sokat segiteni elmeletileg sem. -
jooker82
nagyúr
válasz
vivi433 #43808 üzenetére
Nekem most múlt egy éves,gyári fólia még rajta a hátulján egy karc sincs,pedig tok nélkül hordtam végig... Recsegés ropogásnak nyoma sincs....Massziv összeszereltség...
Tán az extrem digitalnál láttam gyári garivalBolti garist meg inkább a Partnero,vagy nextelnél nézegess....azok régóta talpon álló cégek..
-
-
Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest