Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #49966 üzenetére
Az Atrix 4G ára újonnan szépen leesett, most 59 ezer a Part Neronál. JB nem valószínű, hogy lesz rá, mert a Motorola csak a 2011-es és azutáni telefonjaira ad JB-t ki, illetve a 100 dolláros kedvezmény sem vonatkozik rá. Amúgy a Tegra2 és 1 GB ram ahhoz is elég lenne.
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #49890 üzenetére
A "túláramosat" én is beküldtem egy csókossal újra, adott zsebbe 10 darab ezredest, és rögtön kicserélték garanciában az alaplapot, amiért előtte 88000+Áfát kértek.
Szóval nekem is volt azért pozitív tapasztalatom. de ez a galaxy Nexus festékkopás miatti garanciamegvonás kiverte a biztosítékot. A készülék persze azóta is kifogástalanul működik..
Azért érdekes, hogy itt a samsungos fórumozóknak szinte kivétel nélkül volt a készüléke szervizben párszor, nekem 2005 és 2010 között csak HTC-im voltak, és a Desire HD előtt azt sem tudtam, hol van az E-Care.
El tudom képzelni, hogy a szervizek spórolnak, az ominózus szerviz is ott spórol, ahol tud, most például adócsökkentés miatt bevizsgáló, tesztelő, átvevő pozíciókra keresnek rokkantakat.
Az sem vigasztalt, hogy amikor ellopták a kocsimat (így kvázi 2 évet ingyen dolgoztam Németországban) ugyanabban a parkolóban a másik 200 kocsihoz nem nyúltak a 100 rendőr között a Züllőin, egy vasárnap délutáni Fradi-Pécsen.
A másik, ezt írtam: Lehet, hogy erről nem Samsung tehet, hanem a Telemax szerviz,
erre rámtámadtak a fanok, hogy fikázom a Samsungot, pedig dokumentált tényeket írtam egy szervizről mindössze.
Mindenesetre nekem nem jött be, és 16 év okostelefon-használat alatt egy szervizzel sem volt ilyen negatív tapasztalatom. 1996 és 2004 között összesen egy Nokia communikátorból esett ki egy csavar, amit a helyszínen pótolt a Nokia. Ebben mondjuk az is benne lehet, hogy a régebbi készülékek tartósabbak voltak.
Szervizfutár/helyszíni javítás: felhívtam őket, de elhajtottak, mert csak a garanciapapír volt nálam, a számla a könyvelőnél volt. -
premete
veterán
válasz
FET-MEN #49885 üzenetére
Most kivételesen az Apple-nek drukkolok, hogy vegyék le a Samsungot egy halom pénzre.
Attól, hogy tízmillió veréb lósz@rt eszik, nem biztos, hogy nekem jobban ízlene a Wienerschnitzelnél.
[link]
tehát például azért kopik a festék a hátlapról, mert ismeretlen folyadék került a készülék belsejébe? ROTFL -
premete
veterán
Jobb is az Atrix2, ha minden részletet mérlegelünk, ár/érték/méret/meghibásodási valószínűség. Nekem speciel 3 Samsungom volt, mindhárom gyári garis, ebből 2-nél elhajtottak, mert túláramot adtam neki a gyári, Samsung autóstöltővel, illetve a másikba ismeretlen folyadék került, a harmadiknál azt mondták, hogy az akku azért gyenge, mert nem a gyári töltővel töltöttem. Itt ennyiben maradtunk, mert a gyári töltőt ki sem csomagoltam.
Lehet, hogy erről nem Samsung tehet, hanem a Telemax szerviz, nem tudom.....de 16 év okostelefon használat alatt nem sok eszközöm látott szervizt, azt a kettőt pedig a ~20-ból azonnal javították, emiatt kerülöm a Samsungot, valamint már a HTC-t is,mivel ugyanaz a Telemax lesz a szervizük. -
premete
veterán
válasz
sarkanyolo2 #49841 üzenetére
Ehhez képest a webshopban ott van 39 ezerért, és kosárba tehető.
-
premete
veterán
Partnerogsm-nél 69 ezer, a Motorolát nem szeretik a szolgáltatók, mert független mind a nemzetközi kiadású.(USA-ban nem, de nem-US szolgáltatóval mennek általában, illetve adnak feloldó kulcsot ingyen).
Most, hogy a Google átvette a Motorola mobil üzletágát, Jelley Bean is lesz rá (és mindegyik 2011-es, vagy azutáni cuccra, amelyikre hardver miatt nem alkalmas, adnak 100.- USD kedvezményt a JB-ready telefonoknál, legalábbis kint). -
premete
veterán
Én az Atrix2-t ajánlanám, megfelel mindegyik kritériumnak. Képernyőmentés az enyémről.
Motorola ME865 ATRIX 2 Fekete
69 000Ft
Motorola ME865 ATRIX 2:
-GSM850 /GSM900 /GSM1800 /GSM1900
-HSDPA850 /HSDPA1900 /HSDPA2100
-12.6x6.6x1 cm, 147g
-TFT capacitive touchscreen, 16M szín, 540x960 pixel
-Corning Gorilla Glass
-3.5mm jack
-1GB RAM
-8GB belső memória és bővítési lehetőség /microSD/
-GPRS, EDGE, 3G, Wi-Fi, Bluetooth, USB, GPS -
premete
veterán
válasz
tybsen #49683 üzenetére
Ebben az esetben csak az a kérdés, hogy, hogy milyen érzékenységűek a rádiói: nálam volt már olyan telefon, amelyik max. 0.1 Mbps-t tudott letöltésben, ugyanott egy jobb telefon 2 Mbps-t, a laptop 5 Mbps-t. Ráadásul sok telefon wifije sem egy erőmű, jó, ha 3 méterre még van jel.
-
premete
veterán
válasz
talmida #49667 üzenetére
Az a 320x480-as felbontás, ami nekem nem tetszett, van vízálló telefon, mint a Defy/Defy+, azok nagyobb felbontásúak. bírják a strapát.
Laptopon/ smartphone-on szerintem többet lehet bukni, mint kocsikon arányaiban, 2 év alatt gyakorlatilag lenullázódik az értékük, 91-ben vettem az első laptopot, 320 ezerért, 96-ban az első kommunikátort 360 ezerért, 93-ban a laptopért kaptam 80 ezret, vettem egy újat 3000 márkáért, másfél év múlva szintén 80 ezerért kelt el. Azóta valamelyest javult a helyzet, de nem az eladási ár lett több, hanem okosabban szereztem be (Dell Outlet, refurbished). -
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #49626 üzenetére
Akkor a Nokia 3310 még jobb, mivel azt még többen használják.
Sőt, a teszkó gazdaságos baromfipárizsi is jobb, mint a pármai sonka, mert sokkal többen eszik a párizsit. -
premete
veterán
válasz
maggi1886076 #49620 üzenetére
Nézd meg, hogy hány 1 éves androidos készülék rohangál még 2.3x-szel, amikor már 4.1.1 is van, illetve hány windows phone 7-es, 1 évesnél fiatalabb készülék van, és azok közül egy se kap wp8-at. Na, erre tervezz hosszú távon.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #49598 üzenetére
Biztos meg vannak vele elégedve a gazdáik, a topikjából is ez szűrhető le.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #49596 üzenetére
Egyébként itthon legtöbben a Vodafone-nál vették, 2 év garanciával, alapból kártyafüggetlenül az Atrixot, multimédia dokkolóval volt kb. 80 ezer.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #49591 üzenetére
Nem hiszem, hogy a kedvedért a kérdező iderepülne Floridából megvenni; ha vetted volna a fáradságot, hogy elolvasod az előzményeket, láthattad volna, hogy az ebayen nézelődik.
-
premete
veterán
válasz
talmida #49579 üzenetére
Két xperiám volt, mindkettőnek repedezett a háza, ami mondjuk a használatot nem befolyásolta, de csúnya volt. Motorola Atrix 4g-t vagy Atrix2-t nem nézted? Azok jól össze vannak rakva, az Atrix2-nek a kijelzője is RGB-s, mindkettőben nagy akku van és ICS is kijött/kijön rájuk. Hangminőségben sem tudok jobbat a dupla, zajszűrős mikrofonok miatt (ha zajos helyen telefonálsz, amint beszélsz, kivágja a háttérzajt).
-
premete
veterán
válasz
tybsen #49552 üzenetére
Nekem egy szervizes mondta, hogy nem kell beázás az indikátorhoz, elegendő ha töltés közben egy kis párát kap, és már van indok a garancia megtagadására.
Esetemben azért vittem be a Nexust a Samsunghoz, mert a gumi tok leszedte a festéket a hátlap oldaláról, erre írták a szakvéleményt, hogy nem javítják, mert nedvességet kapott; egyébként a készülék tökéletesen működött/működik most is.
Remélem, az Apple megoldja, hogy ne kelljen Samsungokkal bajlódni. -
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
Rotate #48762 üzenetére
Igazad van, szélmalomharc. Az a 170 ezer forint, amit kivettek a zsebemből, nekik nem tétel; szabadalmi perek miatt ennek milliószorosát is kifizetik; nekem viszont a 170 ezer forint tétel, amivel a Samsung megkárosított a 2 készülék esetében.
Maximum fel tudom hívni pár ember figyelmét a Samsung / Telemax kérdéses garanciaértelmezésére, aki akar, okul belőle. -
premete
veterán
válasz
nggabi #48713 üzenetére
Elég sokaknál pedig megtagadták a garanciát, ugyanilyen mondvacsinált ügyekkel, mint nálam a túláram és a nedvesség; az biztos, hogy samsung terméket nem fogok venni, mert ennél mocskosabb céggel még nem találkoztam. Hogy a telemax a hunyó, vagy a samsung, az már nem érdekel. Mindenesetre a telemax a samsungra mutogat, hogy ki van nekik adva, és az indikátor elszíneződés már akkor is lehet, amikor megveszed a készüléket, illetve elég 1 órát tölteni kissé párás helyen, és kész.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #48477 üzenetére
Írom, hogy micro hdmi kábellel rá tudod kötni TV-re, adnak a 4G-hez kábelt,erre megkérdezed, hogy nincs hdmi kimenet a telefonon?
Te mit válaszolnál? -
premete
veterán
válasz
atillaahun #48474 üzenetére
Melyik részét nem érted a hozzászólásaimnak? A telefonon nincs 3 darab usb-bemenet, ha nem bluetooth eszközöket használsz, valahogy kell őket csatlakoztatni, telefonról macerás a webtop felületeket kezelni.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #48471 üzenetére
A Multimedia dock nem nagy, tölti is a telefont és 3 darab usb-eszközt rá tudsz csatlakoztatni, micro hdmi-kábellel tudod Atrix 4G-hez van alapból) Vodafone adott hozzá Multimedia dokkolót is.
-
premete
veterán
válasz
atillaahun #48467 üzenetére
Ezt a Motorolákkal tudok leginkább megoldani, ha van hozzá dock, vagy lapdock. Ha nincs, akkor bluetooth egérrel és billentyűzettel is tudsz tv-n/monitoron webtopot (lebutított ubuntu) vagy teljes linuxot futtatni.
-
premete
veterán
válasz
molnarpeter #48133 üzenetére
Ha a Telemax lesz a HTC szervize, akkor csak garancia nélküli HTC-t veszek; gari nem érdekli őket, de zsebbe 10 rókáért mindent cserélnek, ha nincs eltörve. Na ezért fogy el a keretük olyan gyorsan.
Ha tudtam volna, hogy az Allee hozzájuk küldi, ott se hagyom a cuccot.
Ezért is maradok a Motorolánál, az nem szokott elromlani, és a haver gsmboltos Atrixét nem tudták javítani, teljes árban levásárolhatta; akkor kérdezem én, mit ér a samsung/telemax gari? Egy nagy, büdös lófület. -
premete
veterán
válasz
Dhampir #48097 üzenetére
Eddig 2 samsung telefonom volt, mindkettőtől megvonták a garanciát, az elsőnek állítólag túláramot adtam a gyári samsung autóstöltővel, a másodikat "nem rendeltetésszerűen" használtam, vagy mi, az általuk leírtaknak a felét sem értem, de még a hibajelenség is megváltozott náluk, ahhoz képest, amivel beadtam, mintha nem is arról a nexusról lenne szó. Csak a festék kopott le imitt-amott, első naptól kezdve Brando fóliával, TPU tokban volt, nemhogy vízben, még párás helyen sem voltam vele.
De ott a "szakvélemény" az aláírásomban.
Úgyhogy ha véletlenül, bizonyos tudatmódosító szerek hatására még samsungot veszek, ha bármi baja lenne, rögtön menne a kukába.
Lehet, hogy más telefongyártók is elqrvultak mostanában, de nekem eddig csak samsunggal volt gondom, pedig 1996-ban kezdtem Nokia 9000-rel és azóta csak ilyen eszközeim voltak:Nokia9000>9110>9210i_gps>Blue Angel>Universal>Artemis>HD>SEX1>HD2>Omnia> Dream>Hero>Iphone>Milestone >Desire>SEX10>Desire HD>Z71>Pulse Mini>Defy>LG Black P970>Motorola Atrix_4G at&t>Defy+>Milestone2> Atrix 4G_EU>Razr XT910>Galaxy Nexus> Motorola Atrix2
-
premete
veterán
válasz
philoxenia #48090 üzenetére
Szerintem semmilyen.
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48081 üzenetére
Nem lehet véletlen, hogy 15 év okostelefon-használat alatt csak a 2 samsungot áztattam el, illetve adtam nekik túláramot, a többi, kb. 20 telefonból szervizt is csak 2 látott, egyikkel sem volt, sem festékkopás, sem egyéb. (Defy hangszóró csere és Desire HD szenzor fólia csere)
Remélem, itt is betiltják a samsungot, ahogy a Lajtától nyugatra több helyen, mert ezeknél mocskosabb bandát még nem láttam. -
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48078 üzenetére
Nekem az egyik telefonnak azért vonták meg a gariját régen, mert szerintük túláramot adtam neki, ma a Galaxy Nexusnak, amiről az oldalán lejött egy kis festék, azért, mert szerintük eláztattam. Egyébként a nexus működik hibátlanul, csak a TPU tok leszedett egy kis festéket. Persze, ahogy az előző sem valószínű, hogy túláramot kapott a gyári samsung autóstöltőtől, ez sem látott vizet közelről.
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48073 üzenetére
Leszámítva a samsungot, mert annak a gyári garija sem ér semmit, annál a legtöbb gsm-boltos gari jobb.
-
premete
veterán
válasz
#40993792 #48013 üzenetére
Itt a hivatalos forrás
Ha valami Q3-ban kezdődik, az a Motorolánál azt jelenti, hogy kis szerencsével Q4-ben elérhető lesz az utolsó héten. -
premete
veterán
válasz
miklosme #47833 üzenetére
Milestone2-t legutóbb 45 ezerért vettem, annyiért elmegy, de manapság már 1 GB ram és 2 mag játszik.
A 65 ezerért kb. egy Atrix 4g-t kapsz, garival, az már 2 mag, 1 giga ram, 16 giga tárhely, azzal el lehet lenni.
Android verzióval nem érdemes nagyon foglalkozni, a 2.3.6, vagy ics, vagy jelly bean szinte ugyanaz, ha a 2 mag és 1 giga ram ott van. Motoroláéknál pedig vannak átfedések, már a 2.3.6.-ban is vannak ics figurák.
Ha pedig naprakész op. rendszert akarsz, akkor Nexusok jók csak, de abból max. a Nexus S fér bele a keretbe. -
premete
veterán
válasz
atillaahun #47518 üzenetére
Azt vedd figyelembe, ha zárt a bootloader, és az xda-developersen nincs tartalmas topikja, akkor a CM7/9/10 sem valószínű, hogy rendesen futni fog.
@Rotate: a nexusokon hamarabb lesz Android 5, mint sok készüléken ICS. -
premete
veterán
válasz
atillaahun #47501 üzenetére
Google telefonoknak, GNS, GGN.
-
premete
veterán
válasz
korpicschess #47115 üzenetére
Nem rom, vagy kernel; ami elromolhat, az el is fog, bár a motorola meghibásodási mutatói a legjobbak között vannak, 100 készülékből 2.3 az átlag 1 év alatt, a HTC 3.7, a Blacjberry 6.5, a többi még gyengébb (iphone 4s az 2.1-gyel első.).
-
premete
veterán
válasz
\\ZerG// #46801 üzenetére
Nem mondanám, hogy a Sensation processzora jobb; attól, hogy az Atrix2 vissza van véve 2x1 Ghz-re, kevesebbet fogyaszt, egyébként ugyanaz a processzor van az Atrix2-ben is, mint a Razr/Razr Maxban.
A 256 MB-tal kevesebb ram a Sensation esetén szerintem nagyobb jelentőséggel bír, hozzá még a sense felület is többet fogyaszt, így érthető, hogy az Atrix2 gördülékenyebb; szerencsére, azért annyira nem rossz a helyzet, mint a korábbi HTC-knél, ahol a sense kiirtásával kellett kezdeni, hogy a telefon használható legyen.
Az, hogy a belső tárhelye jóval nagyobb az Atrixnak, nem nagyon érdekel, ahogy az sem bír nálunk nagy jelentőséggel, hogy a net 21 Mbites, nem 14.
Én a beépített ubuntut is csak kíváncsiságból próbáltam ki, nem használom, mert 21 éve szinte mindig nálam van a saját laptopom, tehát ez sem döntő különbség nálam.
Nálam a megbízhatóság, a gyors, akadásmentes működés, jó akkuidő a fontosabb, nem szeretem szervizbe hordani a cuccaimat, kocsiban és laptopban is így vagyok.
Kétségtelen, hogy a gyári garancia hiánya és a zárt bootloader a Motorolánál hátrány, ilyen szempontból jobbak a Samsungok is, bár nekem a samsunggal sem volt szerencsém, mert amikor elfüstölt az alaplapom, le akartak venni 108 ezer forintra, azzal az indokkal, hogy túláramot adtam neki a gyári autós töltőjével.
Én a part neronál vettem, 90 ezerért, ők azért már elég régóta a piacon vannak, ha arra kerülne sor, remélem, javíttatnák is a cuccot, de a fenti, samsungos példa alapján a gyári garancia sem biztos, hogy 100%-os: olyannal csak a Dell NBD-garanciában találkoztam.
Motorola szervizben voltam a Defyvel, ahogy tegnap írtam, és másnapra kicserélték a gyártási hibás hangszórót, tehát van szerviz, ha nem is minden készüléket javítanak ott garanciában.
Pszichológiai szempontból nézve az ember a csordaszellem és az önmegvalósítás között lavírozik, nálam azt hiszem, az utóbbi van túlsúlyban, Mitsubishi kocsiban, Dell Latitude laptopban, megfőzök bármit, nem járok mekibe, saját boromat és pálinkámat iszom, a telefonokon a romokat magam módosítom. -
premete
veterán
válasz
\\ZerG// #46796 üzenetére
Nekem gyári android 4.0.4 van rajta, és semmi gond nincs vele, elmegy 3-4 napot, ellentétben sok gyártónál, ahol az ICS-hez még Gingerbread-kernel van (HTC One X), vagy bugos android 4.0.3 van rajta (samsung Note)
A Sensation miben jobb?
Volt nálam egy Sensation, már cseréltek benne kijelzőt, mert beporosodott, és alaplapot, mert gyakran újraindult magától.
Mondjuk, az Atrix2 gari kétséges, de szerencsére nem kell olyan gyakran szervizbe vinni, nekem 5 Motorola okostelefonból csak a Defy látott szervizt, kifogtam egy közismerten gyártási hibás szériát 2010 november 20- dec 10. közötti volt. -
premete
veterán
válasz
jooker82 #46775 üzenetére
A pradától óvok mindenkit, volt nekem, de fél óra navigáció után rendszeresen kikapcsolt, arra hivatkozva hogy túlmelegedett, és óvja a készüléket, és a szerviz is azt mondta, hogy nem tudnak vele mit csinálni, ez ilyen.
Úgyhogy 3 napig volt meg, 100000-ért vettem és 80000-ért tudtam beszámíttatni egy Note-ba. -
premete
veterán
válasz
\\ZerG// #46735 üzenetére
Inkább csak 2010 őszétől, a Desire HD-vel kezdődően esett a HTC-k minősége, 2005 és 2010 között mindegyik nevesebb HTC-m megvolt, és egy sem látott szervizt.
Sajnos, a többi sem hibátlan, bár a Motoroláimmal eddig csak a zárt bootloader okozott problémát. Statisztikailag az Iphone, Motorola, HTC a sorrend legkevesebb meghibásodással. -
premete
veterán
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest