- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
sdd2
veterán
válasz
hülyegyerek #37838 üzenetére
Csak megérti
-
sdd2
veterán
válasz
bajtokarpi #37530 üzenetére
Akkor vedd.
-
sdd2
veterán
válasz
bajtokarpi #37507 üzenetére
Tényleg a telenort néztem, bocsi
Samsung Galaxy S Plus is jó készülék.
-
sdd2
veterán
válasz
bajtokarpi #37499 üzenetére
Galaxy W, Xperia Neo Ilyeneket nézzetek.
-
sdd2
veterán
válasz
bluobluo75 #37398 üzenetére
Majd a függetlenbe belerakod a kártyád
-
sdd2
veterán
válasz
bluobluo75 #37390 üzenetére
Nexus S, Optimus Black, Galaxy W
-
sdd2
veterán
válasz
Richee11 #37365 üzenetére
Én is tudnám szidni az Xperia Mini-t de szerintem minden hibáját félretéve nagyon jó kis készülék. Van a hátlapnyöszörgés (nekem ugyan nincs), kijelzővibrálás, touchscreen nem ébred fel hívásnál zsebből kivéve, rebootol (nálam nem). Mind ezek ellenére nagyon jó kis készülék. Igaz a kameráját már nem is említem hogy milyen sz@r. Arc-nál is el lehet kezdeni sorolni, sőt minden telefonnál van valami nyűg. Erre azt tudom mondani hogy kompromisszumokat kell kötni.
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37361 üzenetére
Lehetséges
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37354 üzenetére
Már minden gyártó azzal foglalkozik, SE-kre Április/Május pl. Samsung is az S-re már csinálja meg Note-ra is meg a táblagépek is persze. Az LG meg 7 napja adta ki a 2.3-at. Számomra érthetetlen.
Már felesleges volt, inkább ICS-vel foglalkozzanak.
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37351 üzenetére
Nem rég érkezett meg a Black 2.3-as frissítése. [link]
Pedig már ICS-t tapossuk. És mikor is jött ki a készülék?
-
sdd2
veterán
válasz
korpicschess #37349 üzenetére
Használom csak a másik nagyon off volt.
Igen de mekkora késéssel jön rá a frissítés. 2.3 akkor jön rá mikor már 4.0-van
Ez szerintem nem korrekt.
-
sdd2
veterán
válasz
bluobluo75 #37288 üzenetére
Defy+ jobb mindenben szinte. Ráadásul IP67-es szabványal van felvértezve.
-
sdd2
veterán
válasz
hülyegyerek #37275 üzenetére
Szerintem HTC a kezelőfelülete miatt és az összeszerelés miatt. Ha SGSII nek jobb lenne az anyaga akkor azt mondanám.
-
sdd2
veterán
válasz
szentkuti11 #37209 üzenetére
Rotate, Richee11 Ti mennyit válogattok
-
sdd2
veterán
válasz
szentkuti11 #37200 üzenetére
Mert az emberek logikája hogy minél nagyobb annál jobb.
#37205 postajoska
Igaz de az google mobil és nem csak a samsungé, ezért volt rá annyi ideig frissítés.
-
sdd2
veterán
válasz
Rotate #37196 üzenetére
Az utolsóban van a megoldás. Nem fogják megkapni hogy vegyék az újabbat. Nagyon rossz üzletpolitikát folytat a Samsung de engem nem nagyon érint mert az Xperia Mini-mre lesz ICS így engem ez megnyugtat.
SGS-re várható volt hogy nem lesz de hogy az újakra sem az már vérlázító. Samsung most fogja elszúrni a jövőjét és lehet élre fog törni a Sony. De akkor legalább meg is érdemlik. A samsung a mostani dolga miatt, a Sony meg azért mert jó áron van jó telefon, jó suportal.
-
sdd2
veterán
válasz
pana0017 #37136 üzenetére
4.0-át megkapja, már ki is szivárgott a kezdeti update. A nem levehető hátlap tényleg a fagyás miatt rossz. Aksit szerintem lehet cseréltetni csak ahhoz szervízbe kell vinni. Bár szerintem lesz valami bill. kombináció is amivel lehet resiztetni.
Bár a nagyobb aksist tényleg várd meg mert az nagyon király lehet. Azzal tuti kihúz majd 2 napot.
#37142 pepe4
Vegyél Ray-t
-
sdd2
veterán
válasz
bluobluo75 #37124 üzenetére
Szerintem a T-től nyugodtan rendelj netről. Ha bármi van 8 napon belül szó nélkül cserélik, visszafizetik a pénzed. Én is rendeltem már tőlük neten, pont a mostani Mini-met.
Gond nem volt.
-
sdd2
veterán
válasz
bluobluo75 #37109 üzenetére
Azért nem illik így válaszolni annak aki segíteni akar neked! Kicsit türtőztesd magad. Amúgy nem tudom elképzelni hogy vidéken ahol van T-mobile ott ne legyen a konkurens vodafone és Telenor.
Kicsit moderáld magad mert legközelebb szerintem már a moderátorok fognak téged moderálni ha mást nem bannal!
-
sdd2
veterán
válasz
killer1203 #36764 üzenetére
SE LwW, Ray (ha belefér), Galaxy W ha sikerül olyan áron szerezni.
-
sdd2
veterán
válasz
Richee11 #36769 üzenetére
Cegyél Nexus S-t.
Rotate
Hát én nem tudom. A kiállított darabok is bírják, ott nem értem miért nem bírta.
Mindegy. Nem a legjobb anyaghasználatú eszköz az tény. Én tokban hordom, arra teszem, stb minden telefonom és mindegyik karcmentes. De lehet csak én vigyázok rá nagyon.
Na mindegy. Galaxy W-nek jobb az anyaghasználata, hardvere ugyan az úgyhogy max a support ami döntő lehet, de reméljük jön rá ICS.
-
sdd2
veterán
Rendben. Hát akkor lesz rá ICS elvileg. A hátlapról annyit hogy igen valószínűleg kopik zsebben mint ahogy minden telefon. Igaz én is jobban szeretem a gumis, matt felületet. Mini-nek az van. X8 feket hátlapja is lakkos és arról is könnyen lekopik a felirat. Aki vigyáz rá annak szép és nincs baja, aki nem annak kopik, stb. Ennyit tudok mondani. Szerintem a kijelzője szebb a Neo-nak. A hardverben a különbség nem hiszem hogy nagyon látszódna mert a TouchWiz azért eszi a CPU-t rendesen. De zárjuk le. Akkor ti a W-t ajánljátok, én meg a Neo-t.
Rotate
Én egyik telefonomat sem hordtam simán zsebben. Mindegyik tokban volt, fóliával. Semelyiknek nem volt semmi baja. Telefont nem arra terveznek hogy farmer zsebében meddig bírja kopás nélkül, csak a kinézet, szépség. Karcálló a Mini kijelzője, mégis raktam rá fóliát mert az a biztos. Akinek lekopik a festék róla így járt. Nem teljesen az SE hibája hanem az useré is.
-
sdd2
veterán
válasz
pete_21 #36685 üzenetére
Mobilarenán lenne hír róla.
Lehet lesz rá ICS én úgy tudom hogy nem. De szerintem egy érintős telefonban a kijelző nagyon fontos, mivel azt nyomom, nézem mindig.Ha most kiadnak egy ARMv6-ost akkor azt vennéd mert újabban jött ki?
Azért egy pár hónap nem oszt nem szoroz amikor a Samu az új készülékeire nem hoz ICS-t. Csak a drágákra, a Sony meg hozza ki még a Legolcsóbbra is. Ez a vicc inkább. A Samu ezért már nem is áll meg előttem.
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Háztartási gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AliExpress tapasztalatok
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest