- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
tzsolesz #48847 üzenetére
40-ért Galaxy S -ből valóban szépet kellene már kínálni, meg gyári gari nélkül abszolut felejtős, de még az előfizetésest id ide sorolnám...néha elő fordul 1-1 ami jó, és nincs elszállva árral, de tényleg lassan csökken...bár láttam optimus 2x -et 70-ért amin pl. gari sem volt ...na az is milyen már.
-
-
wbernard
csendes tag
-
-
agabe
addikt
válasz
tzsolesz #45844 üzenetére
Fene sem tudja tényleg előre, de nézd meg a PC-s piacot...windows nagyon régóta, és mellette az alma OS -es tudott még elterjedni.
Telefonálásra alkalmas számítógépeken (oksotelók, esetleg tabletek) ha nem is pont ez a két szereplő, de könnyen beállhat valami hasonló helyzet, azután meg megint nem lesz sok változás egy ideig.
Lehet, hogy a most hátul kullogó wp telók elterjednek majd, mivel az asztali pc-k is kezdenek laptopokra lecserélődni egyre jobban, a tablet/laptop között nincs nagy szakadék és vannak fúziós megoldások is már (Asus padphone), amiből a végén kisülhet bármi.
Ha egyben nézzük, akkor a globális számítástechnikai piacon az IOS mindenhol ott van, a Windows lehet, hogy sikerrel nyomul majd, és az android nagy felfutása után jöhetnek majd ki olyan cuccok amik továbbviszik. Ezt a hármat nem hasonlítanám a bada-hoz, vagy a symbian-hoz, mivel azok egyszerűen csak a telefonokra lettek kitalálva, és nem lehetett őket mindenre kiterjeszteni, egy új rendszer nagy térnyeréséhez pedig hatalmas mamutnak kellene belevágnia rengeteg pénzzel.
Nekem úgy tűnik most, hogy a fenti három fog valami egyensúlyt kialakítani a piacon, és maradnak is, miközben a hardveres eszközök meg még inkább multifunkciósabbá válnak és kevesebb féle lesz belőlük mint most. -
darál0w
Jómunkásember
válasz
tzsolesz #44567 üzenetére
LG-t soha többet. bár soha nem mondd, hogy soha...egy ideig biztos, hogy nem
tul nagy tepsit nem akarok...max 4''. közben utánanáztem a dolgoknak, és nekem nem számít a 2 mag...nem játékra meg benchmarkokra veszem. viszont a nagy keresgélés közben megakadt a szemem a sony xperia P-n is
minimálisan drágább, viszont több ramot és +1 magot is kapok...ezt még át kell gondolni.
#44568) zerge861 az valahogy nem tetszik.
-
Rotate
veterán
válasz
tzsolesz #40349 üzenetére
onnan, hogy mikor végre kiadták rá a GB-t, elsőre az is szar volt... és nem tudom van-e azóta is olyan gyári rom amiben minden jól működik... de szerencsére én ezt már nem értem meg
szerintem ne flameljünk tovább
tisztelem becsülöm az LG-t, a Black pl külsőre nagyon tetszik, általában jó asat raknak a csúcsgépek alá, de jelen pillanatban szimpatikusab nekem egy Huawei
a ZTE mondjuk valamiér nem szimpi, a telefonjaik sem tetszenek... talán majd az idei cuccaik meggyőznek
de az agyonistenített Blade nekem abszolút nem jön be, semmilyen szempontból, és a Blade XL (Skate) még jobban irritál...
szerk: a 2x által feltett léc megugrására céloztam
-
Rotate
veterán
válasz
tzsolesz #40347 üzenetére
nyilván szoktam itt néha Black-et is ajánlgatni, nem rossz telefonok ezek az árukért... most...
de én 450€-ért vettem anno 2x-et, és mikor elmúlt a rózsaszín felhő, nem kicsit voltam csalódott... most amiért megy, kb annyit ér... de nyilván az X4 és kezd majd valahol, és nem biztos, hogy lennék early adopter, az LG-t ismerve... kiváncsi leszek úgy általában mi lesz a közvélemény, illetve hol tart majd télen az X4 ára... mert szerintem nvidia miatt itt is szopnak majd eleget a frissítésekkel...
a hasonlatodat kicsit meglovagolva... a 2x abban az időben nem egyetlen búzaszemnek, hanem a legjobb búzaszemnek, sőt a legjobb gabonafajtának lett szánva, el is hitették mindenkivel, aztán mikor mikor elkezdett fogyni a zsákból, akkor kiderült, hogy legfeljebb trágyázni lesz jó
kb így ül a hasonlatod
szerk. azt írtam, hogy az X4 biztos jobb lesz, hol a hiba? komolyan gondoltam... azt a lécet nem lesz nehéz megugrani
-
Rotate
veterán
válasz
tzsolesz #40345 üzenetére
inkább úgy mondanám, az LG már lejáratta magát párszor, a Huawei meg még ismeretlen... mindkettő ugyanakkora zsákbamacska...
sokan le akartak beszélni anno a 2x-ről, én meg mondtam, hogy hülyeség... hát tényleg hülyeség volt... megvenni
de mindegy, az X4 biztos jobb lesz
-
madrac
senior tag
válasz
tzsolesz #40204 üzenetére
Na, hát ez az. Viszont másokat lehet hogy jobban érdekel teló vásárlás előtt az, hogy milyen arányban van/volt vele (szerviz) gond, és mik voltak azok, illetve milyen hibája/hiányossága van ami jelenleg is fennáll. És nem csak szoftveresen. Egy tulaj véleménye szerintem édeskevés egy ilyen döntéshez. Viszont, ha már többeknek volt szerviz gondjuk, illetve van típushiba is, akkor az sokkal többet mond el a típus jellemzőiről.
Csak veletek szemben tűnhet ez harcnak, én csupán leírtam ugyanazokat a tapasztalatokat amiket a topikjában olvastam a tulajoktól, ti meg nekem estetek, hogy ezzel így meg úgy nincs semmiféle probléma, valamit én néztem be nagyon, pláne, hogy nincs is ilyen telóm, nem tudhatok róla semmit...Csak annyiról volt szó, hogy eléggé megütötte a szememet, hogy ezzel a típussal hányan fordultak szervizhez, és mennyi gond van/volt vele a többihez képest. Erre fel kell hívni azok figyelmét akik azon gondolkodnak, hogy ilyen telót vesznek. Nem volt célom alaptalanul lehúzni. Szerintem nem szélsőségesen elfogultan kellene csípőből ajánlgatni a típust mint remek konstrukciót , és hülyének beállítani azt aki leírja a hibáit. Ennyi.
-
madrac
senior tag
válasz
tzsolesz #40147 üzenetére
Akkor talán kezd el te is végigolvasni a telefon témáját az 1. hsz.-től kezdve, és lehet hogy olyan dolgokat tudsz majd meg, amiket nem is tudtál a telefonodról... illetve, hogy másoknak milyen problémái voltak/vannak vele, amiket ezekszerint te észre se vettél, vagy nálad nem jelentkezett.
Azért elgondolkodtató, hogy egyesek mennyire nincsenek képben, mégis nyugodt szívvel ajánlgatják a telefont, hogy milyen jó vétel, nincs vele semmi különösebb gond, miközben elég sok embernek voltak/vannak elég nagy problémái vele, csak el kell olvasni. (esetleg szándékosság van a dolog mögött..?!) De lehet hogy te más telefont használsz, ha nálad olyan hiba se jelentkezik ami egyébként általános ennél a típusnál. -
werszomjas
addikt
válasz
tzsolesz #39801 üzenetére
A sebességgel és tudással tényleg nincs gond, csak kívülről kicsit megerőltethette volna magát a Samsung
De mind1 is, van akinek tetszik, van akinek nem, nekem így külsőre most ebben az árkat-ban az xperia S jön be nagyon
Sok szó van itt a sufni gsm boltokról, íme egy gyöngyszem:
[link] - (#599) Febano hsz
Persze ez nem jelenti azt hogy mindegyik gsm bolt ilyen sunyi és megbízhatatlan, de én biztos nem fogok ilyen helyről telefont venni.
-
Moleman
addikt
válasz
tzsolesz #39712 üzenetére
Ó, gyönyörű kép, a fényképezőt visszavonom. Akkor csak a tesztkészülék volt selejtes.
Hasonló áron kapsz Neo-t, olcsóbban Ray-t, a kijelző kivételével mindenben jobbak.
Amúgy semmi bajom nincs az OMAP-pal, pont most készülök venni egy használt Defy-t, szórakozni, kíváncsi vagyok mit tud Cyanogennel. De tény, hogy 70-80 ezer már nagyon sok érte, mert a Snapdragon jóval erősebb.
-
Moleman
addikt
válasz
tzsolesz #39698 üzenetére
Gyenge hardver, gyenge kamera, gyenge szoftver. A Defy+ se egy erőgép gyári rommal, mégis jobban viszi a flash-t ugyanolyan hardverrel. Ha 20, vagy inkább 25 ezerrel olcsóbb lenne a Black, megérné a kijelző miatt. Így nem.
(#39702) Rotate: Mióta lecsúszott az MSM8255 a 30-40 ezres árkategóriába, nem kicsit tűnik gyengének mellette az OMAP 70-80 ezerért, akár a Blackről, akár a Defy+-ról van szó.
-
Melack
veterán
válasz
tzsolesz #39177 üzenetére
Most én is azt nyúzok, és tényleg tetszik. De nem egy Desire... (csak legyen már a kezeim között....)
LGből még az Optimus HUBot gondoltam ki, illetve néztem itt utána.
A Motorola Defy - első telefonja egy Motorola volt, gondoltam egy kis nosztalgia (ok, ez nem megy elemmel) - hivatalosan is lehet rá magyar nyelvet választani, vagy az egy ROMnak köszönhető csak? -
dropopi
aktív tag
válasz
tzsolesz #38810 üzenetére
Milyen áron mérik az LG-t? Evo valamivel jobb tulajdonságokkal bír, mint egy Sensation, az hogy van benne pluszba 3d az egy dolog, én sem a 3d miatt vettem, szerintem sokan mások sem, és nem is amiatt fogják, sem az Evot, sem az LG-t. Ár - érték arány! Tapasztalat! (nem csak saját, hanem másik új és régebbi Evo tulajok)
+
Az fix, hogy Evo igen jó minőségű, ezt tapasztalom. Az is köztudott, hogy ilyen téren a HTC mindig is jó volt. LG-t nem használtam, csak kiállítottat nézegettem, fogdostam, tény hogy nem rossz, de nem olyan meggyőző, mint az Evo. *minden elfogultság nélkül*
-
mazsi
senior tag
válasz
tzsolesz #38051 üzenetére
Ha valaki Motorola vásárláson gondolkodik, nézzen bele ebbe a performanszba 19:40-től http://www.ustream.tv/recorded/20308993
-
korpicschess
veterán
válasz
tzsolesz #38040 üzenetére
Azért feltört WP7-nél van pár lehetőség. Tehát fájlkezelő van, meg mass storage is ha jól emlékszem. Bár lehet, hogy azt én nem használtam.
Vannak egyéni témák a csempékhez, stb. Tény, hogy én nem bírtam sokáig használni, és visszatértem androidra. Szerintem itt minőségibbek a programok (legalábbis vannak), illetve normális hardverrel nem akadnak a játékok. Ellenben pl. Optimus 7-en például rendesen több is meg-meg röccen.kali pedig nem gondolta
teljesenkomolyan az LG-set, nekem írta.
Én is megelégedettséggel használom. -
válasz
tzsolesz #38036 üzenetére
ejnye no, hát nem fikázásnak szántam, egyrészt az érintett érti, másrészt nem véletlenül szúrtam be a két arcocskát!
nem szokásom ilyen szinten gyártó(ka)t fikázni, attól, hogy nekem nem szimpatikus egy - vagy több - gyártó, még nem írom le - azokat - teljesen, főként nem általánosítva! -
M_o_g_y_i
őstag
válasz
tzsolesz #36448 üzenetére
Ez sajnos tényleg így van, sőt ami kapható az egyik szolgáltatónál, az a másiknál nem.
Pl. Xperia Neo...
Erre vadásztam, de nincs a trémobilnál.
Most vagy Arc S lesz, vagy veszek valakinek egy Xperia Ray-t (árban ez van legközelebb) és az árából veszek egy független Neo-t.
(Ha valakit érdekel ez a megoldás, írjon pü.-t!!!) -
szezso15
addikt
válasz
tzsolesz #35686 üzenetére
Ez rendben van...
Csak attilaahun-nak kellett kifejteni, hogy miért gyengébb a hardvere.
(#35687) atillaahun: Nálam nem akadt be...
Háttérbe ment a zene, meg Opera Mobile-lal neteztem pluszban... Valami nem okés ott nálad
Amúgy igen, van LED villanó, mondjuk nekem annyira nem hiányzik, ha zseblámpának kell, ott a kijelző, annak nagyobb a fényereje, sötétében meg nem telefonnal fotózok.
-
atillaahun
veterán
válasz
tzsolesz #35659 üzenetére
Azért ez meglep, én is egy Optimus Black-et szeretnék az SGS-em helyett, de már lassan 2 hete olvasom a topic-ját, és kb. minden 2. hozzászólás arról szól, hogy mennyire nincsenek rá főzött ROM-ok, amik vannak azok is szarok, a gyári 2.2 meg alapból kuka.
Mert emellett még a HTC Desire S-t nézegettem, de az még használtan sem jönne ki egy SGS árából (meg nincs is sok eladó), illetve a Xperia Neo-t javasoltátok, de az első olvasatra nem volt valamiért szimpatikus, lehet akkor most annak a topicját is el kell kezdjem olvasgatni, mert a gyenge support (főleg felhasználói) az nálam sokat levesz az értékből.
-
brendoncsopi
tag
válasz
tzsolesz #35659 üzenetére
Nem rossz az OB,de amikor nézegettem vásárlás előtt,az sgs+ simán lenyomta nálam. Az egy dolog h.az OB megkapja az ICSt,az s+ meg lehet nem,de annyira nem téma.
Sokkal gördülékenyebb az s+,jobb az akkuja,szép a samoled is,nem szarakodik sehol,még az OB menüben is laggzik. Persze ez csak az én véleményem,meg az hogy LGből max TVt érdemes venni :-) -
sagesz93
addikt
válasz
tzsolesz #35497 üzenetére
Na ezzel megfogtál mert zsír telefonnak tűnik.
1 dologba tudok belekötni: ha jól látom 8gigas csak, ami nekem kevés lesz mert az optimusomon is a 16bol mar csak 3 giga helyem van...
Az androidos telefonok közül meg csak a sonyk jönnek be..
Jó megoldás lenne egy szifon, csak az mar sokba kerül -
-
dokee78
félisten
válasz
tzsolesz #35039 üzenetére
Nem 720p-t vesz fel a Black?
Nekem anno,még a T jó árban adta a Black-et tervben volt nekem,
de akkor még volt egy olyan BUG benne,
hogy a rögzített videót PC-n nézve széthúzta.
Utána a T megemelte az árát.Azt sem értem miért nincs a T-nél Xperia Neo,korábban úgy volt,
hogy forgalmazzák,még egy készülékkatalógusba bele is tették. -
korpicschess
veterán
-
bandi0000
nagyúr
válasz
tzsolesz #34664 üzenetére
amúgy is nekem amióta bejött az android kb 10 fajta telóm volt... volt x10i-m és xperia minim és azt kell hogy mondjam hogy az xperia mini szinte tökéletes volt, mert ha valaki ért hozzá bezárogatja az alkalmazásokat és rárakja a legújabb frissítést akkor nem rossz a droid nem fagy stb....amúgy meg symbiane és a windows mobile már elég "régiek" ahhoz hogy kiforrjanak de még sem tökéletesek....
-
szezso15
addikt
válasz
tzsolesz #34551 üzenetére
Na igen, mivel HTC HD2-t birtoklok, amire van WP7 portolás (mivel a HD7 1 az 1-ben megegyezik hardveresen), ezért próbáltam már pl. a Mango-t, és tényleg nagyon állat... Egyszer lehet, hogy huzamosabb ideig fenn marad!
(#34552) takibacsi_11: Nem olyan nehéz, mint amilyennek tűnik!
Csak sok progit kell futtatni, de 1-2 ROMcsere után már megy mint a karikacsapás...
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
tzsolesz #34367 üzenetére
Újra átolvastam, és valóban igazad van. Ahhoz a hardverhez nem adott megfelelő támogatást az LG. ott tényleg nagy blamák vannak. Hála az istennek én nagyon jól jártam a Black-emmel. Itt nincsenek ilyenek. Illetve csak 1, de az úgy látszik, hogy napokon belül megoldódik. A 2.3-as Android.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12RAM 1024GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest