- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Rotate
veterán
válasz
premete #49904 üzenetére
ez nem fanokról szól, de mindenkit óva intesz, de rajtad kívül senkinek sem volt ilyen gondja az egész fórumon, pedig ide sok ember jár, és szerintem abból is rengeteg Samsungos...
egyébként ha megmondod, hogy a számla a könyvelésben van és nem hajtanak el, mint ahogy történt is nem egy emberrel... S2 topicban legalábbis...
-
nggabi
félisten
válasz
premete #49904 üzenetére
velem is korrektek voltak az ecareben, bár hozzá kell tenni h ha nem vagyok rámenős valószínűleg elküldtek volna a p....ba. ettől függetlenül róluk mégis kb 1000 negatív találat van a gugliban.
a telemaxosok gondolom azért alkalmaznak mozgássérülteket mert bizonyos dolgozói létszám fölött kötelező x embert alkalmazni, ennek sztem törvényi okai vannak.
nekem a westendes gyors szervizzel vannak tapasztalataim. ciripelt a töltőm, kicserélték. fura volt a háttérvilágítás, kicserélték a kijelzőt... mondtam h magától telefonál a champ, meg smst küld
röhögtek, de megcsinálták... szal továbbra se értek veled egyet.
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
premete #49887 üzenetére
Azért ha a Samsung beint az Apple-nek,( bár nem fog) az Apple vakarhatná a fejét hogy honnan szerezzenek be létfontosságú alkatrészeket .. egymástól nagyban függenek ( a Samsung az egyik legnagyobb beszállítója az Apple-nek, az Apple meg az egyik legnagyobb megrendelője a Samungnak) és mégis háborúznak....
-
Cyberpunk
félisten
válasz
premete #49883 üzenetére
Persze ez elég idegesítő lehet. Vagy inkább vonzod a bajt.
Én kezdtem a Note-os pályafutásom egy 72 órás cserével (pixelhibák). Zokszó nélkül cserélték, igaz eltartott egy ideig, mert a szolgáltatón keresztül kellett intézni a dolgot, éppen karácsony meg szilveszter.
Aztán fél év múlva behalt az USB csatlakozóm (kontakt hiba) 3 nap alatt megvolt hozták/vitték. Valahogy így kéne csinálni ezt mindig. 1 szóval sem fogták rám, hogy biztos én csesztem el, pedig a készülék leszállt az asztalról töltés közben attól nyekkent meg. Persze ezt nem mondtam.
Szóval ezt csak azért mondom el, hogy legyen ellenpélda is. Annyira nem szar az a Samsung szerviz, van ennél problémásabb is pl Motorola, ami külön probléma, mivel nem forgalmazzák őket hivatalosan nálunk.
-
agabe
addikt
válasz
premete #49685 üzenetére
Sőt van olyan telefon (bár ez lehet soft függő) amiben a wifi hotspot csak addig aktív amíg a teló kijelzője aktív (+5perc) ha nincs töltőre dugva.
Nálam ez régebben még balde-el fordult elő ha jól emlékszem...S2-es gyári szoftverrel simán működik...ha TOZ-nak van úgyis az a telefon, akkor kisebb időkre sztem az jó...nem kell másik kütyüt (még olcsón sem) venni...max szerez bele egy gyári 2000-es akksit, és azzal (meg az alap akksival) már hosszabb távon is ki lehet húzni. -
tybsen
addikt
válasz
premete #49685 üzenetére
Hu, ne is mondd... En egyszer kaptam ajandekba egy sim kartya melle egy Sagem telefont. Katasztrofa.. Kb az "eldobhatos" kategoria, hangminosegrol mint olyanrol nem is erdemes beszelni, kijelzo alig lathato (de persze azert szines..!!
), az akksija olyan gyenge, hogy csak toltohoz csatlakozva tud bekapcsolva maradni - bar ez az elejen meg par orat birt, a hangja borzalmas, billentyuknek semmi nyomaspontja, stb.. Persze ingyen volt, ezt penzert eladni nem is lehetne. Nagy ritkan masodtelefonnak volt hasznalva, de most mar arra is alkalmatlan az akku miatt
-
talmida
Közösségépítő
válasz
premete #49668 üzenetére
Az az igazság, hogy kicsit belefáradtam a keresgélésbe, és pontot akartam tenni a végére, Annyit nem ér az egész, hogy hónapokig éjjel-nappal azzal töltsem az időmet, hogy a megfelelő telefont megtaláljam. Annyira nem nagy a különbség köztük.
De, majd meglátom, ha megérkezik. Ha igaz, pár nap múlva kézhez is kapom. Aztán, ha nagyon gagyi, akkor eladom, mint a HTC Inspire-t.
De a leírás alapján jónak tűnik.
Igen, itt azt vettem észre, hogy az ár kategóriánként (laptop, desktop, stb) egy- egy típuson belül szinte éveken át ugyanaz marad, vagyis nem sokat vagy semmit sem változik, miközben a minőség óriásit nő évről évre. Ebből következik, hogy a pár éve vett cucc a vételár felét sem éri egy idő után. Ugyanez igaz az elektromos pianókra is.
Idővel megügyesedik az ember.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
premete #49640 üzenetére
Nem egészen, mert az Xperia U is meg az Xperia arc s is sokkal olcsóbb volt.
#49612 premete akárcsak az új autóknál
HuMarc Remélem!
tybsen Ja, én különben nem
csaka kétbalkezességem miatt választottam ezt a típust, hanem azért, mert itt nálunk nagyon magas a páratartalom a szabadban.
Ricardo szerintem is.
-
tybsen
addikt
válasz
premete #49618 üzenetére
Na ez is stimmel sajnos...
Trados:
Amugy meg legtobbszor igeret van csak, aztan valamikor nagyon megkesve a megvalositas. En mindenkeppen valami olyat vennek aktualisan, ami 4.1-re lesz frissitheto, ha nem is azt futtat eppen. Tenyleg van sebessegbeli kulonbseg 2.3 es 4.1 kozott. Aki nincs kielezve ennyire a sebessegre/minimalis akadasokra, azoknak persze nyilvan ez nem szempont.
-
tybsen
addikt
válasz
premete #49612 üzenetére
Mekkora kotekedo vagy
Szerintem csak rosszul fogalmazott, gondolom hosszabb tavra akarja
Trados: en xperia U-t tuti nem vennek a tamogatottsag miatt, 2.3-mal jon, igerik ra az ICS-t, de aktualisan mar van 4.1 is. Persze ha nem szempont a frissithetoseg? Egyebkent meg eleg nagy a valasztek, ha a 3,5-os kijelzo megfelel Neked.
-
atillaahun
veterán
válasz
premete #49592 üzenetére
Nem igazán érdekeltek az előzmények, azért is kérdeztem általánosságban, mert néha beleolvasok ide a témába, és láttam már egy párszor feltűnni az Atrix-ot javaslatként.
Rá is néztem úgy nagyjából hol miként lehetne beszerezni, de nem egészen tiszták nekem ezek a GSM boltos garanciák. -
-
tybsen
addikt
válasz
premete #49533 üzenetére
Kulfoldon sem jobb a helyzet: a Samsung egy baratom regi nexusat szinten beazasra valo hivatkozassal, kepekkel alatamasztva, nem javitotta. A telefon elvileg sosem azott be, de nem lehetett mit tenni, el kellett fogadni az ausztriai Samsung allaspontjat.
Mas: Galaxy Nexus vs s2: hogy lehet, hogy meg mindig joval dragabb az S2, mint a Nexus? A memoria bovitese plusz a kamera ennyit dob az aron, vagy miert? Egyszeruen nem ertem.
-
Rotate
veterán
-
atillaahun
veterán
válasz
premete #48473 üzenetére
Értem, és ez most hogy multimedia dock-oló - mit jelent? Filmezésen meg zenehallgatáson kívül másra nem használható?
Teszem azt böngészés, fájlkezelő használata, office-ban szerkesztés. Ilyet is tud az Atrix?
Egyébként mi értelme magának a dockolónak? Nincs hdmi kimenet a telefonon, meg nem kezel bluetooth eszközöket? -
atillaahun
veterán
válasz
premete #48469 üzenetére
Igen múltkor már érdeklődtem, és kaptam is tippet valakitől, hogy 2G vagy 4Gs, de azokra ránéztem, és ilyen baromi nagy laptopház jár hozzájuk, amibe végülis semmi nincs, hanem a telefont ráépítve tudom üzemeltetni. Hát épp ezt a nagy méretet akartam elkerülni.
Meg most ahogy itt mondja másik kolléga, valóban az lenne az ideális, ha dokkoló sem kellene, csak hdmi kimenet, kábel hozzá (gondolom ezzel már így a jobb tévékre, monitorokra mindre lehet csatlakoztatni), plusz ahogy te is mondod bluetooth egér, és valami apró bluetooth billentyű.
Nem tudtok ehhez valami jó topic-ot, akik így használják sokat a telefonjukat?
Csak kíváncsi lennék, mennyire kapok így lebutított linuxot, és miket tudnék használni. -
nggabi
félisten
válasz
premete #48139 üzenetére
fórumtárs nótáját a telemaxosok simán javították sárga felkiáltójellel (alaplap csere volt). egyébként is érdemesebb a szervizfutárt kihívni házhoz, mindjárt egyszerűbb és gyorsabb.
egyébként én a speedshopra tippelek, ők lesznek az új hátécsé márkaszerviz. az ekernél semmi sem lehet rosszabb, de ne legyen igazam
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
premete #48131 üzenetére
Megnéztem az aláírásodban linkelt blogodat. Nekem eddig csak jó tapasztalatom van, de az egy Salgótarjáni és egy Váci szervíz volt. Sajnos (?) a TeleMax lesz a HTC új szervíze szeptember elsejétől. Előre félek
nggabi: leírtam az előnyöket és a hátrányokat - most jut még eszembe, hogy a Samu üzemideje jobb, bocsánat -, innen már az övé a döntés
Ha jól láttam az adatplapján, már S2-t használ.
mp
-
Dhampir
félisten
válasz
premete #48103 üzenetére
Ennek alapján érthető, ha bizalmatlan vagy.
Viszont mindezzel ellentétben nekem nagyon jó tapasztalataim voltak a szervizzel és az ügyfélszolgálattal egyaránt. Láttam olyat is, hogy szó nélkül szervizelték valakinek a keresztbe-kasul széthekkelt telefonját. Többször is azért választottam Samsung terméket, mert kiválónak ítéltem meg a szervizhátteret.
-
picur220
veterán
válasz
premete #48096 üzenetére
Nekem egy ismerősöm írt a Samsungnak (nem a fostos szervízkáefftének) egy panaszlevelet, és már ott tartott, hogy visszafizetik neki a termék vételárát.
A másik történet egy TV-vel kapcsolatos, a jászfényszarui gyárba vitte be a TV-jét az illető, mondván hogy hibás. Kijött valami főnök, megnézte, levett a polcról egy újat, aztán mondta, hogy akkor vigye ezt haza, a magáé.
Szerintem csak megfelelő embernek kell szólni, vagy odaadni a szervizelni valót, és csinálják, mint a kisangyal. Ezek a szervízkft-k meg nem sokat érnek.
Nekem mondjuk egy közös Samsung-LG szervizben volt pozitív élményem, amikor téglát csináltam az Optimus One-omból, bevittem, mégcsak háborogni sem kellett, vitték el, és hozták vissza új belsőséggel -
tzsolesz
nagyúr
válasz
premete #48082 üzenetére
Ajjaj. Itt nem leszel szimpatikus ezek után.
Bár amennyire ismerlek a Black topic-jából téged ez nemigazán ráz meg. Amiért tisztellek is. Ez persze mind pozitív kritika volt a félreértések elkerülése végett.A PH! nagy általános sajátossága, hogy Samsungról vagy jót, vagy semmit.
-
-
\\ZerG//
csendes tag
válasz
premete #46805 üzenetére
Végül is szerintem mindkét teló jó... A Motorola viszont jobban van árazva.
Amúgy én se szeretem a "fontosabb" dolgaimat szervizbe hordani, ezért is szoktam sokat mímelődni a kiválasztásukban.
Egyébként megint rá hibáztál nálam, mert mielőtt írtam volna az elején a fórumba pont azon gondolkoztam, hogy tán jobb lenne használtan egy olcsóbb, megbízhatóbb mobil (pl.: HTC LEGEND, Nokia E52) és 80-120 között egy laptop... És még mindig ezen rágódok mivel keveset lennék otthon álandóan azon kérne parni, h. ellopják, ha meg mindig viszem magammal az meg kényelmetlen... De ezt még majd nekem kell eldönteni...Minden esetre köszönöm az eddigi segítséget... Sokat segítettél!
-
\\ZerG//
csendes tag
válasz
premete #46797 üzenetére
Hát akkor ez a probléma kilőve. Egyébként ez a fagyás probléma azt hiszem még a Android 2.3(?)-as verzió esetén állt fent.
Huh, hát ezzel a kérdéseddel megfogtál, mivel nekem mind két telefon bejön.
De h. válaszoljak a kérdésedre a Sensation a prociban jobb (+ 2x0,2GHz //mondjuk kevesebb ram van benne) és elvileg a Sense ui miatt jobb a felhasználói élmény. Továbbá elv jobb agyagokból és jobban van összerakva és ez tán számíthat az élethossz szempontjából. És a Mobilarena tesztek alapján is jobbra van értékelve. De ezek valamelyest mondvacsinált indokok.
Számomra a fő visszatartó erő a telefon nehezen beszerezhetősége megbízható helyről (esetleg részletre véve, így még nehezebb) és a garancia, ill. szerviz hiánya és/vagy megbízhatatlansága. Mint már egyszer írtam, ha ezek nem lennének már a Motoroláról írnék.Egyébként találtam két szerintem korrekt összehasonlítást:
(Sok különbség gyakorlatilag nincs.)
[link#1]
[link#2]Te egyébként honnan veted a telefonod ha meg szabad kérdeznem?
-
\\ZerG//
csendes tag
válasz
premete #46769 üzenetére
Igen, ezzel is találkoztam a neten a Razr MAXX előtt és már akkor is bejövős volt. Csak kicsivel "gyengébb" mint a Sensation, de az ára viszont sokkal alacsonyabb. Ráadásul szerintem kicsit szebb is. Legalább is nekem jobban bejön mind hátúról, mind szemből.
Az aksija se rossz, de azért senki se ájuldozik tőle. A tesztek alapján ennek a telefonnak is 1-1,5 nap az átlaga.
Őszintén szólva csak azt tart vissza a megvásárlásától, hogy nem forgalmazzák hivatalosan Európába. Normál esetbe ez hidegen hagyna, mert sok cuccom származik a "pult alól", de jelen esetbe fontos számomra a biztos "háttér". Egy sufni cég által behozott és árusított mobilt nem szívesen vennék meg, ráadásul nincs rá garancia (vagyis van, de ezt inkább most hadd ne minősítsem), se rendes terméktámogatás.
Ismerőseim által és a neten olvasva is sok rosszat olvastam az ilyen vételekről, meg a rejtélyes meghibásodásokat követő "garanciának" csúfolt valamiről.
Persze, mindig vannak kivételek, de most egy zsákbamacska nem hiányzik...
Én személy szerint ezért maradnék a 3 szolgáltatónál való vásárlásnál, máskülönben már egy Atrix2-ről válaszoltam volna...Egyébként neked, mint rendszeres használójának mi a véleményed a telefonról?
Azt olvastam, hogy "öreg" rajta a szoftver, amibe van egy két hiba is és néha fagy. Ezt már orvosolták? Elérhető hozzá frissítés? -
\\ZerG//
csendes tag
válasz
premete #46737 üzenetére
Érdekes, hogy írtál a Motoroláról, mert pont ezen gondolkoztam h lehet olyat kéne...
Motorola telefon nagyapámnak volt mindig, így nekem beidegződött h. az időseknek való teló...Persze korántsem... Amúgy sose volt gondja a telefonnal, pedig jó pár éves és még mindig tökéletes működik neki is.
Ezért ki is szemeltem a honlapjukon a Motorola Razr MAXX-ot ami nagyon bejön és az akksija se kispályás,de sajna ebbe is az a fránya AMOLED kijelző vanszal bukta...
Szal marad a HTC... Sok ismerősöm dicséri h. jók. Bár a Sensation akksija csak 1520 mAh és elv gyorsan lemerül, de a neten már néztem hozzá egy 1900 mAh kapacitású akksit... Azzal már kicsit jobb...
(#46742) agabe:
Azt nem mondtam h. rosszabb, csak a hírek szerint a saját átlag feletti szintjéről lejjebb zuhant...
A telefonok tartóssága sok mindentől függ, szal tényleg nehéz előre megmondani...
Amikor még az én régi Nokiámat vettük, akkor arra se mondták h. 6-8 év meglesz és sok meg is hibásodott ebből a modellből, de nekem még tökéletesen működik és már bőven elmúlt 8 éves.Persze kell hozzá némi szerencse is. Erre csak annyit tudok mondani h. majd meglátjuk...
-
tresh
veterán
válasz
premete #46629 üzenetére
Ez az amoled technológia hibája... jobb színek kontra beégés..én evvel együtt tudok élni nem zavar 2-évnél úgy sincs tovább meg a készülékeim többsége kivéve az e71 em
istnag: De de még a kijelző méret is elfogadható számomra bár 4"-al lenne nekem az igazi de ez is szerelem első látásra mint anno az sgs , letisztult forma világ minőségi anyagok, jó hw nekem ennyi elég
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest