- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
maggi1886076
addikt
-
válasz
Pepeninho #49157 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy a Mobilarenás Xperia P tesztben azt írja Bog, hogy:
"A beépített böngésző korrekt, ám ha flash tartalmakkal teletűzdelt, komplexebb oldalt nézünk, akkor csúnyán szaggat a kép görgetés esetén és a kétujjas nagyítás során is döcögős az animáció. Ez egyértelműen a hardver gyengeségét mutatja."
Ugyanakkor Rusi nem ír ilyet az azonos hardverrel szerelt Galaxy S Advance esetén.
Vajon ez csak a két tesztelő eltérő megközelítéséből fakad, vagy tényleg van valami az Xperia P-vel, amitől belassul a böngészés?
Köszi!
-
istnag
addikt
válasz
Pepeninho #49176 üzenetére
Jó az 20-nak is...
Egyébként megér annyit,hogy ne tucat mobillal járj, nulla innovációval és dizájnal. Nem mondom,hogy a P best buy,de inkább az,mint az Ace 2.Az X10 mini és Xperia mini pro hoz hasonlókat, sem ajánlanám még az ellenségemnek sem.
Bocsánat,ha valakit megbántottam. -
lsebestyen
addikt
válasz
Pepeninho #49170 üzenetére
Hasonlítsad már össze a kettőt, baromi nagy különbség van mind külsőleg, mind hardveresen, de még szoftveresen is 3 verzióval jobb
(#49171) Martynis: Nekem nincs, de ismerősnek van, az övét szoktam piszkálgatni, Ics-vel tök jó, árra sem vészes, kamerája is jó
És persze, nagyon elegáns!
-
HuMarc
veterán
válasz
Pepeninho #49157 üzenetére
Már hogy lenne az Ace a Best Buy? A hardvere hasonló az Xperia P-éhez (csak nem 1 GHz, hanem 800 MHz a magórajel és nem 512, hanem 718 mega RAM van benne.) De az Xperia-nak nagyon jó a kijelzője (tapasztalatból mondom, hogy GYÖNYÖRŰ) és fém háza van. Az a BESTBUY
@Bici (#49162) Szívesen!
@agabe (#49158)
akkor tényleg tudok számolni
-
maggi1886076
addikt
-
agabe
addikt
válasz
Pepeninho #48441 üzenetére
Sgs2 gagyi sufnigarival van 100ezer korul, normal gyarival 120, vagy folotte.
Hasznaltban 80-85kozott vannak mar (akar par honaposak is), de ha csak uj jo, akkor az kiesett. Xperia U sokkal kisebb, Xperia P pedig hasonlo arazasnal kezdodik mint az sgs2, de abbol van mar 108ezerert is 2ev gyari garival, viszont "csak" 4colos a kijelzoje. Hasznalt arakat meg lehet nezni, de ezekbol nem sok elado van meg.
Szolgaltatoi arakat meg kell nezni, mert azokat nem neztem. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Pepeninho #47804 üzenetére
Egy hete jött ki a sgs Advance, te meg már el is adtad?
(#47803) Bici: Én az Advance-et javasolnám, de nem onnan. Az az ár bolti garis készülékre vonatkozik, és max egy töltőt kapsz hozzá. A Samsung ROM-nak olyan kényelmi funkciói vannak, amit a Moto nem tud megadni, és ez ellensúlyozza a némileg gyengébb hardvert. Ráadásul az Atrix két éves készülék, a sgs Advance pedig most jött ki, minden bizonnyal lesz rá ICS is, amit az Atrix nem tud elmondani magáról.
-
kocczkaa
tag
válasz
Pepeninho #47793 üzenetére
Nos én nekem már meg vannak a kiszemeltjeim!! Árkategória mind1 csak iphone 4 nem lesz
T-mobilnál vásárolnék! Elég fiatalnak számítok tehát aktív netezésre (nem csak FÉSZBÚÚÚÚK) sok sok zenehallgatásra és néha fényképezésre használnám! hosszabb távon szeretném használni minekután idén már eleget költöttem mobilokra ezért 1 jó darabig nem szeretnék! különösen a htc-nek vagyok a fanja, de nem kizárt más teló sem! elképzelésem sok van ezért nem is írnám le őket!
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Pepeninho #47654 üzenetére
Az S1 miért lenne kevés? Az ilyen népszerű játékok, mint a CTR, Where's my water, Amazing Alex, Angry Birds simán futnak akadás nélkül. Mondjuk a Qualcomm gyengébb a plusban, de még annak is elégnek kellene lennie.
Azt meg ne terjeszd, hogy a P tökéletes, a korlátozott tárhely nem valami biztató...
Bici: Az Advance jó lehet egyébként, ha jó ráton tudja beszerezni. -
agabe
addikt
válasz
Pepeninho #47632 üzenetére
a szervizt honnan tudod?
normális gsm boltban eladáskor kedvesek, de garinál már nem annyira..persze ha gyári garival vetted az jobb, de azzal is történtek már csodák gsm boltos vásárlás esetén, szóval tényleg csak olyat ajánlj ami tuti jó, és meg is tapasztaltad a jó szolgáltatást minden téren (gondolom garit még nem kellett intézni így hirtelen)
(#47633) tzsolesz:
egy motorola defy azért már szintén előrelépés lenne sztem, és azért az olcsóbb. ha nem akarna költeni, akkor fölösleges dupla árú telókat ajánlani neki, még a defy-re is minimum 10ezret kéne dobnia, ő meg smennyit nem szeretne. -
agabe
addikt
válasz
Pepeninho #47596 üzenetére
az elég érdekes ha lassú volt a net egy sgs 2-őn...ott valami bibi lehetett.
Hardveresen xperia p gyengébb az sgs2-nél (cpu és gpu is), a kielző élesebb (kisebb méret és nagyobb felbontás), de pont a nagyobb felbontás és a gyengébb hardver miatt valószínűsíthető a gyengébb teljesítmény.
xperia s kijelzője persze minkettő fentinél nagyobb felbontású. a hardvere egyenértékű az sgs2 hardverével. -
Trabis
csendes tag
-
fury71
aktív tag
válasz
Pepeninho #47563 üzenetére
Én valamelyik Sonyt venném. Mondjuk ez az én szubjektív véleményem, de nekem külső is nagyon számít és Sony idén nagyon odatette.
Nekem az S volt eddig a befutó, de a topicjában sok hibájáról olvastam.
A P-ről sok jót olvasok, főleg az anyaghasználat miatt is, igaz arra még nem jött ki hivatalosan az ICS, de remélni lehet, hogy nem szúrják el mint az S-nél.
Aki Samu SII-ről váltott Sony XS-re eddig nem nagyon bánta meg, legalábbis az S topicban sokat lehet olvasni róla.
Gyorsaságban a Sony is kiváló, multimédiában szerintem verik a samu SII-t. A megbízhatóság, hát valljanak a tulajok.
Az S előnye a P-vel szemben a nagyobb tárhely, nagyobb kijelző (ha sokat netezel szerintem meghálálja a nagyobb méret), a gyorsabb proci, vga, nagyobb felbontás és azt hiszem ennyi.
A P előnye fém ház, kisebb, kézreálló méret, WM kijelző, talán nagyobb készenléti idő.
Mindenesetre neked kell eldöntened, de én Samu SII-t már nem vennék mert tavalyi modell a Sonyk 2012-s telefonok és ez látszik is rajtuk. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Pepeninho #47557 üzenetére
A P nem egy kategória a másik kettővel. A "majd", "biztosan" szavak miatt sikeres az LG meg ezért lendült fel a Sony Ericsson. Én nem vennék ilyen alapon telefont, de te tudod. Mókolni lehet, hogy nem akarsz, de ha nincs ott a lehetőség, akkor nem is fogsz tudni, ha esetleg úgy adódna.
(#47562) TheBeast82: gyári gar, 140k kártyásan
-
salival
aktív tag
válasz
Pepeninho #47572 üzenetére
A sony u miért tűnik jobb vételnek? Nálam előny a solanál hogy nagyobb a lehetséges tárhely, szebb a formája és hogy nagyobb a kijelzője.
Használt p-t nem találtam ennyiért, ha tudsz jó állapotban akkor ne tartsd vissza. Egyébként az lenne a legideálisabb, csak annyit nem szeretnék kiadni érte.
Samu SII haveromnak van nem jött be. Az Ace 2 pedig nem tetszik külsőre.
-
Rotate
veterán
válasz
Pepeninho #47571 üzenetére
design, anyaghasználat, kijelzőfelbontás... nekem ezek mind megfelelőek az S2-mön
tetszik a küllem, a lakkozott rész anyaga helyett mondjuk lehetne más, az félek, hogy megkarcolódik... de a hátlap anyaga tetszik, és a bővíthetőség és a jobb 2000-es aksi nálam többet ér mint a két Xperia anyaga és designja
-
Rotate
veterán
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Pepeninho #47549 üzenetére
Az S2 hátránya a kamera és a kijelző pixelszáma, de ha téged ez nem zavar, akkor az jobb választás szerintem. SXS-re az ICS állítólag eléggé el lett cseszve, a S2-n meg jó(de ha nem tetszik, még mindig feltehetsz egy főzöttet, ami SXS-nél jóval macerásabb), ráadásul a Samsung biztosan kap Jelly Beant.
-
egykori
őstag
válasz
Pepeninho #47119 üzenetére
Köszi az összehasonlítót, egész jól kimutatta a különbségeket.
Azért számomra nem lett még annyira egyértelmű az U előnye. Ha nem is az én telefonom lesz, de nekem kell dönteni, mert az asszony rám testálta a döntést - neki mind a kettő tetszik, sőt még a sima (nem pro) mini is.
Lehet, hogy mások tapasztalatai fognak segíteni...
-
s4tch
veterán
válasz
Pepeninho #47057 üzenetére
A Nexuson a vékonyka hátlap nem tetszik, ill. karcsú, de elég nagy darab telefon. A P és a One S unibody házzal jönnek, ennek megfelelően elég masszív mindkettő. A kettő közül a P jobban tetszik, a One S erősebb. Mivel a T-nél egyelőre csak a P-t lehet kapni, így nálam egyértelmű lenne a választás, de független forrásból fene tudja, melyikre böknék.
-
ablack
senior tag
válasz
Pepeninho #47050 üzenetére
Nekem nexus-om van és teljesen meg vagyok vele elégedve.
Mióta megkapta a 4.1 frissítést azóta teljesen akadásmentesen működik, még apró akadás sem tapasztalható.
A frissítés szempontjából is elég jó , még pár évig biztosan fog frissítéseket kapni.
A képernyője is elég szép, még a galaxy s3 mellett is.
Én a ezek közül biztosan ezt választanám megint. -
Cyrusv10
tag
válasz
Pepeninho #47012 üzenetére
1 hónapja vacillálok én is a telefonokon és hasonlóak a preferenciáim is. Átolvastam vagy 500 tesztet, tippeket adtak itt is, de aztán a Lumia 800-as tapogatása közben rájöttem hogy nekem fémházas kell, ezért és az aránylag korrekt hardver miatt én a Sony P-t szemeltem ki. Igaz még nem tudtam élőben megnézni, de ha az sem válik be akkor nem veszek a közeljövőben telefont
. Ace 2 nagyon tetszett amíg meg nem fogtam, nem éreztem azt, hogy kibírja azt a 2-3 évet amit én szánok rá.
-
istnag
addikt
válasz
Pepeninho #46993 üzenetére
Ezen nem gondolkodtál:
HTC Evo 3D? Bőven belefér a 90-be is
Aktív témák
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest