- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
Ráadásul nem olyan Ad-hoc jellegű információk vannak ezen az oldalon, mint a gurun, hanem alapvetően megbízhatóak.
grafikus17: sok tapasztalatom nekem sincsen, de már egy ideje ilyen olcsón adják, nekem is csak a KS20 útján került újra a figyelmembe. Technikai adatok alapján kifejezetten jó, sok Nokiát "állva hagy" ár/érték alapján. Ha kapsz - akár itt, akár másutt - infót a készülékről a számadatokon kívül, kérlek oszd meg velünk is. (Ha symbianos készüléket akarnék, tuti ezt venném...)
-
Symbiangear
csendes tag
-
Lord Seraf
csendes tag
-
-
Akkor nem baj. Mert ma próbáltam ki egy kollégám N70-ét, a sebessége tetszett. Ha a program ellátottsága sokkal jobb, akkor az lenne. De ha meglesz ugyanaz 9.1-re is, akkor az E50 tetszik jobban. Elsősorban azért, mert kisebb és könnyebb. Elsősorban még mindig telefonálásra lenne. És most a pannonnál akcióban egy bt headsetet is kapok mellé, egy dologgal kevesebb amit külön kell megvenni.
-
molnarsg
csendes tag
-
Megnéztem a Nokia honlapját, ahol nem okostelefonokról beszélnek, hanem üzleti telefonról meg szórakoztató/entertainment telefonokról, tehát ilyen szempontból a 472-es hsz-nél tényleg rosszul használtam az okostelefon kifejezést. Ugyanakkor megkértél arra, hogy fejtsem ki, mire gondolok; itt - a 475-ös hsz-ben - már üzleti funkciókról beszéltem.
Szal ahogy te értelmezed az okostelefon kategóriát, úgy teljes mértékben igazad van. Ahogy én értem - üzleti telefon számomra egyenlő okostelefon - viszont nem fogalmaztam rosszul.
Remélem, most már leszállunk arró, hogy N és E széria.
Azt meg még inkább remélem, hogy felfigyeltek egy kérdésemre, amire a legelején kérdeztem: symbian vagy win -
Dobjuk már az N és E széria közti különbséget! Rendben, az N széria az istenkirály, a megváltó és a többi. Nekem csökött izlésem van, aminek nem tetszenek az N szériák, külsőleg egyedül csak a 73-as tetszik úgy, ahogy, ezért nem akarok foglalkozni az N szériával. Rendben, hülye egy formavilág jön be nekem, a homokozólapát E61 tetszik, korcs vagyok.
De kérlek, arról mondjatok már néhány dolgot, hogy melyikkel érdemesebb foglalkoznom: symbian vagy Windows? Vagy nagyjából egyforma és ez is csak izlás kérdése, mint az E és N sorozat, esetleg vannak komoly érvek egyik-másik oldal mellett, amit fontos figyelembe vennem.
(Pompi, én egy baromi konzervatív felfogású ember vagyok, aki számára az üzleti telefon egyet jelent a nyalóka-formával, vagy újabban a blackberryvel, ezért sem komálom az N-eket. De pl az E65-öt sem tudom elfogadni üzleti telónak a slide mivolta miatt. Ez vagyok én, kész. Ettől még sok üzletember vehet N sorozatot, de az én vléeményem attól még nem változik. (Ez olyan, mint a renault twingo volt: vagy tetszett, vagy nem...) Szal ezért is tettem már az elején a valódit idézőjelbe, nem a belseje miatt. Hagyjuk már ezt az E-N dolgot.) -
Nézz rám akkor úgy, mint aki bedőlt a Nokia szövegének, és elhiszi azt, amit a gyártó állít a készülékeiről, ezért elhiszem, hogy az E az üzleti kategória...
Abban mindenesetre teljesen igazad van, hogy - szerény ismereteim szerint - a symbian simán variálható kezelőfelületű, ebből fakadóan át lehet mindent alakítani az N-ben E jellegűre, azaz hogy az üzleti funkciók, szervezők kerüljenek előtérbe, aktive desktopnak a naptárat, stb.
Szóval akkor vegyük úgy, hogy azért az E61-ről van szó, mert az tetszik, az N sorozat pedig nem. (Ez mellesleg igaz is - de nem kizáró ok)
De a lényeg, amire csak kevés válasz tért ki, hogy symbian vagy windows? Pro és kontra kellene, hogy segítsen dönteni. -
rumos14
nagyúr
arra gondoltam, hogy az E széria inkább üzleti teló, a megjelenése és a (szoftveres) tudása alalpján, mint az N, és Fateless az elvárásai alapján egy E61-gyel jól járna (jobban mint egy N szériással). valóban kiragatuk ez E61-et, de azért mert Fateless az E szériából csak ezt villantotta fel mint lehetséges jövőbeli telefon.
nem is értem, az N-ekkel és a qwerty nélküli E-kkel hogyan lehet egyáltalán net címet, hosszabb szöveget beírni. dehát én vibdózos vagyok. -
Egyfelől alapvetően más célra fejlesztették az N szériát, mint az E-t, ezért aztán könnyebb is üzleti célra használni - gondolom - mivel úgy vannak kialakítva a menüpontoktól kezdve a kezelésig minden. De az alapvető ok inkább az, hogy egy N73-as 87k körül van, míg az SE M600 csak 69, tehát sokkal olcsóbb. Ha meg már abban az árban gondolkodom, akkor az E61 84k-ért már wlan-t is tud, és noha ugyanolyan a felbontásuk, de nagyobb az E kijelzője, amit könnyebben látok.
Szóval számomra könnyebben használható lenne az E, mint az N. (Tudom, az N73-ban is megvannak a PIM funkciók pl) De igazából az alapvető kérdésem továbbra is az: jobb-e a Symbian a Win-nél, és ha igen mivel jobb? Egyesek szerint ehhez van több progi, mások szerint a másikhoz. De ha már ennyi pénz kiadásán gondolkodom - nekem ez nagy pénz - akkor nem tudom, miért ne HTC vox-ot vagy wings-et várjak inkább. Biztos van itt olyan telefonbuherátor, aki már próbálta mindkettőt... -
Skipqer
tag
Próbáltam. Szerencsére volt lehetőségem egy időben tesztelni mindkét készüléket, így sokkal hitelesebb az összehasonlítás minden területen.
Valóban igazad van, hogy nem feletétlenül kell csökkennie a betűméretnek a kijelző felbontás növekedésével, azonban ehhez a szoftvernek ezt figyelembe kelle tudnia venni, ami az említett telefonnál nem valósul meg, csak a menü elemei vannak nagyítva elfogadható méretűre. A kijelző fizikai mérete pedig midenképpen meghatározó, így ha nagyobb betűk vannak, akkor meg a rendelkezésre álló információ lesz kevesebb, szóval valahol mindenképpen több kompromisszumot kell kötni mint egy jelentősen nagyobb kijelző esetében...
Csak megjegyzem, hogy elégedett N80 felhasználók közül nem egy mondta, hogy mennyivel jobb ez a nagyobb kijelző, ezen végre el lehet olvasni... Szerintem te is nézd meg egyszer egymás mellett a kettőt! -
-
-
hitman,
őstag
Azt tudtam,hogy valami netes hülyeség de nem tudtam,hogy pontosan mi az!
De erről a Blackberry-ről semmit nem tudok?
A videó minősége jobb az N80-ak a kijelző felbontás miatt?
Vagy a N73-nak jobb a videó a jobb kamere miatt?
Bocsi,hogy ilyen nagy marhaságokat kérdezek de nem nagyon vágom a témát mert eddig csak egy N-gage-em volt!
Azt tudja valaki,hogy az n95 mikor jelenik meg?
[Szerkesztve] -
qwerty104
csendes tag
Aktív témák
- BestBuy topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- Opel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Canon ImagePrograf PRO-6100S Plotter, kevés nyomat, kitűnő állapot
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest