- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Blyan
félisten
válasz
petiked #31588 üzenetére
Csak akkor vedd, ha sokat játszol, különben szerintem csak felesleges súlytöbblet.
A most várható 4.0 frissítést biztosan megkapja.
A Sony kiválása nincs hatással, ez is majd a Sony szárnya alatt fut tovább.
Ennyiért, mennyiért?(#31589) Orient84
Mindenre van lehetőség.
A vodás iGo-ról meg érdeklődj a iPhone topikban, ők biztosan tudnak infókat Neked. Topik -
válasz
petiked #24477 üzenetére
összehasonlítás; link
számomra az s-lcd a gyengébb - mondom ezt úgy, hogy élőben is összehasonlítottam! másoknak meg fordítva, szóval kinek, hogy...
a törés szepontjából; a kijelző előtti üveg milyensége számít, galaxy s esetén gorilla glass adott, ami sokkal karcállóbb, de - pofára - leejtve az is összetörik ám, ami védet karcolódás ellen, az még lehet törékeny, sőt... -
aggleány
addikt
válasz
petiked #24471 üzenetére
Nexus S
Előnyök:
- led villanó
- a leggyorsabban kapja meg a frissítést, mivel a Google telefonjaHátrányok:
- nem bővíthető microSD-vel (belső memória kb. 13GB - ennyi van összesen)
- nincs FM rádióGalaxy S:
Előnyök:
- micro SD-vel bővíthető (32GB-os kártyát is kezeli - így összesen max. 37-38GB helyed lehet)
- van FM rádió
- sok Samsung által készített jópofa progi (pl. elhúzod az ujjad a néven, és már hívod is, stb.)Hátrányok:
- nincs ledAlapvetően a belseje (proci, memória, ilyesmi) ugyanaz a kettőnek, mivel mindkettőt a Samu gyártja. Szerintem az előnyök-hátrányok alapján el lehet dönteni, de azt Te tudod, hogy Neked mi számít.
kopricschess:
Már megint beelőztél!
Ok, majd szólj légyszi, hogy mi lett belőle.
-
korpicschess
veterán
válasz
petiked #24471 üzenetére
Nexus S-t vedd, hardverileg ugyanaz, de arra lesznek frissítések (előbb, és hivatalosan), ami neked fontos, így mindenképpen azt javaslom!
Legfeljebb az anyaghasználatba köthetsz bele, de legalább nem olyan nehéz a telefon.aggleány: Nem tudom. Írok modkerbe a duplám törléséért, meg hozzáteszem, hogy ezügyben mit nyilatkoznak.
-
petiked
tag
válasz
petiked #23232 üzenetére
Sziasztok
Köszönöm a hozzászólásokat, további kérdéseim lennének :-)
Úgy tudom, hogy az Iphone 4-nek nem cserélhető az akkumulátora, és akkor jó esélyem van, hogy 1-2 év múlva mégis cserélni kéne, minden napi töltés mellett, igaz?
Ez esetben mit javasolnál/-nátok? és ha azt mondom, hogy fontos hogy minden körülmények között szép olvasható legyen a kijelzője, akkor melyiket és miért tudnád/tudnátok javasolni?A WP7 - az WindowsPhone 7 -es szoftert jelent igaz? és ezek a felsorolt telefonokban vannak csak? ennyire jó ez a szoftver? Omnia 7 és Optimus 7 -ben?
Melyik szoftvert mire lehet leginkább használni? (Android, WP7?..és amik még az általam felsorolt telefonokban vannak) melyik a legszéleskörűbb? - talán az a legjobb - persze ne menjen a megbízhatóság rovására
- és melyiket lehet mindig ingyen gyárilag frissíteni? - mert gondolom ez is számít, akár fél évente 1-1 frissítés?
- és olvastam hogy írják többen, hogy a Samsung Galaxy S-t (SGS-t) buherálni kell? és gyárilag jól működőt szeretnék, túl nagy buherálás az sosem vezet jóra.. szóval ettől még ajánlott ez a készülék és rendszer?Az androidot (is) dicsérik és a marketja is nagyon jó, sok lehetőség, alkalmazás van. Nos nekem pár üzleti alkalmazás is nagyon jól jönne, és ha mondjuk office-t is szeretnék rá, vagy vmi olyasmit ami mindenre emlékeztet, mikor milyen megbeszélés, esemény stb lesz, tudjam, és ilyesmiket.
szóval jó készüléket szeretnék hosszú távra, és ha netán 3 év múlva akksit kell benne cserélni, az még nem gáz, az viszonylag pár ezer forint (ha jól tudom), de új telefont nem szeretnék venni.
ez esetben mit/miket javasoltok?Köszönöm szépen a segítséget!!
Üdv.
Péter -
vzsryl
nagyúr
válasz
petiked #23232 üzenetére
Szia!
Fizikailag a Defy (strapatelefon), szoftveresen az Iphone (iOS oprendszer) a legmegbízhatóbb ezek közül. A kettő együtt nem létezik jelenleg. A WP7-es telefonok viszonylag jó áron nagyon megbízhatóak szoftveresen, de még egyelőre butácskák (tűrhető módon). Fizikailag is rendben vannak, mert pl az Omnia 7 is és az Optimus 7 is fémházas, tehát masszívak, de egyikük sem strapatelefon, mint a Defy.
Hardveresen mindegyik megbízható SoC-al rendelkezik. Fagyni, akadozni inkább az operációs rendszer miatt szoktak, pl. némelyik Android-os, Symbian-os telefon hajlamos rá, de ez nem okozhat különösebb problémát. -
P-SZ-S
aktív tag
válasz
petiked #22987 üzenetére
petiked:
LG Optimus 2x: ha megbízhatóságot keresel, akkor azonnal felejtsd el.
Galaxy S: Jó, megbízható és nagyon olcsón hozzá lehet jutni.
Iphone 4: kinek a pap, kinek a papné....
De én a helyedben ezek közül egyiket sem, hanem Desire HD-t vennék ennyi pénzért. Az ezek közül messze a legjobb, és az ári is kb 90. körül mozog.
Ha pedig meg szeretnéd venni a (szerintem) ma létező legjobb telefont, akkor várj pár hónapot és vegyél Galaxy S II-t (jelenleg 130-140 az ára).- -
petiked
tag
válasz
petiked #22947 üzenetére
Sziasztok,
Olvasom itt a többi hozzászólást is. Van itt mindenfajta készülék és teszt :-)
Mint írtam kb. 120 ezerig vennék telót, de ha azt mondom, hogy nem számaít a pénz akkor ár/érték - megbízhatóság, tudás, kvitel, stb. arányban kb ezek közül kellene választanom, és csak a kinézet a különbség? (természetesen kicsi túlzással, de ilyen szinten már az apró ide-oda nem számít)
- LG Optimus 2X
- Samsung Galaxy S
- Iphone 4és a kollégák amiket jó pár hozzászólással előttem írtak, azok is felveszik a versenyt ezekkel, vagy nem és még tudtok e ajánlani mást, vagy gyakorlatilag, ezek vannak, és mondjuk azt , hogy kb. csak a kinézet az eltérés.
- mert mindegyiknek szép a kijelzője
- mert mindegyik lemerül 1 nap után
- mert jó a hardver és a szoftver
- multimédia, üzleti alkalmazások..vannakmelyik a jobb, vagy egyformák?
Köszönöm!
Péter -
Davidoff91
aktív tag
válasz
petiked #22954 üzenetére
Optmius 2X hardveres hibátlan, ettől nem kell félned, viszont perpillanat a szoftverrel vannak még kisebb-nagyobb gondok...Én azt tudnám javasolni, hogy Optimus 2X-nek mindenképpen várd meg a gyári 2.3-as frissítését, és utána dönts. Ha minden igaz hamarosan jön...Én is telefon vásárlás előtt állok, én is gyári 2.3-ra várok, ezt csak azért írtam.
Galaxy S-re általánosságban jókat szoktak írni, GPS-sel szokott gond lenni időnként. Nagyon közelről nézve picit szemcsés a kép a pentile mátrixos elrendezés miatt. iPhoneról nem sokat tudok, szép a kijelzője
-
Cyberpunk
félisten
válasz
petiked #22947 üzenetére
5-10 év atya ég
Szerintem ezek a mostani készülékek jó ha 3-4-et kibírnak. Mondjuk nálam jó ha egyet.
Először is mennyire vagy geek? Ha nagyon akkor számítani fog a rendszerfrissítés. Persze ha nincs hivatalos akkor még mindig van főzött. Csak hát ilyen nagy időintervallumra tervezni egy készüléket120k körül én LG Optimus 2x-et vennék.
iPhone utánzat hát itt volt is tesztelve egy [link] pontosan a SciPhone i726. Nem igazán ajánlott vétel
Aktív témák
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest