- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
slow66 #49112 üzenetére
Nah, látom te még estél itt Samsung bűvöletbe, még az ajánlások után sem. Ez ritka.
Egyébként így van, tökéletes teló nincs, így az S3 sem az. Van vele is gond, bár fotózás téren az a legjobb 4 magos, de azon kívül semmi extra a többihez képest, csak a szokásos marketing maszlag.
Olvasd el a 4X HD topicot, és One X-et is. Azokból sokat megtudsz.
Saját belátásod szerint dönts. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
maggi1886076 #49094 üzenetére
Szakszerű magyarázat általában elmarad ilyenkor, amikor valaki ilyeneket ír, hogy csak micrót vennék LG-ből. Nincs háttere, így a kutya sem foglalkozik az ilyen hozzászólásokkal.
Meg kell nézni az idei palettát, majd minden telefon ICS-el jött ki, és folyamatos a támogatás.
Míg a konkurencia nem jeleskedik ebben. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #48859 üzenetére
Nekem időjárás widget, kedvenc névjegyek widget, akku widget, és még egy jó pár hasznos cucc kinn van kezdőlapokon. Pluszban még be sem zárom mániákusan az általam használt appokat, hogy gyorsabban induljon (Play, böngésző, hírek, galéria, zene, videó, MXPlayer, stb...), és így van szabadon 180-200Mb. A teló persze villámgyors, és nem röcög.
Ennél jobban nem tudom belakni, pedig elég jól kihasználom az oprendszert.
Néha 3-4 naponta ha rám tör, akkor ezeket kilövöm unalomból, és ekkor 230-240Mb van sokszor, de minimum 200Mb.Nem tudom, ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ne ítélj elsőre. Öcsémnek SGS2-je van, és van hogy nem foglalkozik vele egy hétig hogy hogyan használja. Felveszem az asztalról, kinyitom a képernyőt, és röcög, laggol. A galériára várni kell hogy bejöjjön, az oladalak gördítése sem akadásmentes, stb...
Pedig ha odafigyel, akkor tudjuk hogy milyen gyors is az SGS2.
Minden androidos telónak lehetnek rossz napjai. Felhasználó függő.
Persze így van a Black is akad, ha nem kezeled megfelelően, és ésszerűen a telefont.
SGS is ugyan így. Volt nálam pár hétig az is. Jó telefon, nem erről volt szó....... -
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #48856 üzenetére
na olyan laggolos szart en meg nem lattam
Legalább még a legelső V10a 2.2 volt rajta, jól szétlakva? Gyere el hozzám, és nézd meg, hogy milyen. Állad leesik.
Meg en mar megszoktam az amoled kijelzot sokkal szebb mint a blacké.
Egyéni megítélés. Nekem is tetszik s-amoled, de már nem adnám érte semmi pénzért sem az IPS-t.
-
tzsolesz
nagyúr
Ha rendes a garija, akkor az országos helyszíni javítás azért sokat ér szerintem, ha maga a készülék nem is jobb, bár a közösségi támogatása is szélesebb körű, ha valaki főzött romokat akar használni....ezek miatt (nem a hardver) van ráció a magasabb árban.
Ha valakinek ez fontosabb, akkor szíve rajta. Black-en a gyári GB is nagyon gyors, és stabil.
Én V20s-el használom, ami kicsit ki van pucolva (bubus66), és villámgyors, nem röcög, alapból a szabad memória 230-240Mb. egy hét használat után 178Mb. Ilyenkor kilövöm a Play-t, a facebook-ot, és még egy két gyári appot (zene, videólejátszó stb...), és 210-215Mb-ra visszaredukálódik a szabad memória mennyisége. Újraindítani, maximum 2 hetente szoktam, de annyira nem szükséges.
Gyári V20q, v20n, V20o, és V20s is ROOT+Recovery-sen elérhető. Plusz ezeknek a módosított verziói. LG UI 3.0 témával (százalékos akksi jelzés, az új ICS-es ikonkészlettel), LG Home 2/vagy Hololauncher témával, ecetera, stabil, és gyors működéssel. Ennél több nekem nem kell.
Asphalt 7 akadás mentesen fut rajta, pedig az egy új HD játék.
Főzött romok is vannak rá, persze nem annyi mint SGS-re. Ha valaki egész nap ilyenekkel szórakozik, és leli benne örömét, azt nem ítélem el, de ez a felhasználók kisebb része. Tehát ezért nem ajánlottam drágán ütött-kopott garancia nélkülit. Szvsz nem éri meg. -
tzsolesz
nagyúr
bár láttam optimus 2x -et 70-ért amin pl. gari sem volt ...na az is milyen már.
Csak hogy ez nagyon ritka, általában már 50K-tól lehet kapni, és nem egy kategória semmilyen téren.
Lényeg, ha egy Optimus Black (jobb memóriakezelés, LED villanó, ugyan olyan jó kijelző, , ha nem jobb, gyári ICS szeptemberben), karcmentesen, garanciával, gyári fóliával, dobozában 40-45Kért tud csak elmenni, akkor egy garancia nélküli, krómcsík lekopott, karcos, agyon flashelt SGS ne legyen már ugyan úgy 40K.
Én azt mondom nem ér többet 30-35K-nál, de persze ezt a piac dönti el. Semmi bajom a telóval, olyat akartam venni amikor a Black-et vettem, csak drágálltam. -
tzsolesz
nagyúr
Kérdés. Miért próbálják meg itt az aprón 40K és afölött eladni a Galaxy S-üket?
Se garancia, krómcsík lekopott, stb.... van egy csomó itt fent.
Óva intek mindenkit ilyen telefon vásárlásától......Garancia nélkül, csak nagyon nyomott áron, maximum 30K-ért szabad ilyet venni.
Figyeljetek oda hogy mit vesztek.
40K-ért már 1-1.5 év garival, karcmentesen, fóliásan, dobozosan Optimus Black, LED villanóval, IPS kijelzővel.
Kerüljétek a garancia nélküli, ütött-kopott készülékeket. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
philoxenia #48100 üzenetére
Van benne valami. Bár pl. a Blade amit említesz is, valóban nem rossz telefon, és az ára miatt könnyebb is megbocsájtani a hibáit. Ami sokszor azért nem jogos ......
Neked meg pláne nem mondom, hogy dobd el, mert nem akarok 2 hét szabira menni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
premete #48082 üzenetére
Ajjaj. Itt nem leszel szimpatikus ezek után.
Bár amennyire ismerlek a Black topic-jából téged ez nemigazán ráz meg. Amiért tisztellek is. Ez persze mind pozitív kritika volt a félreértések elkerülése végett.A PH! nagy általános sajátossága, hogy Samsungról vagy jót, vagy semmit.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
qantum #47889 üzenetére
Ha már ennyi pénzt szánsz a dologra (gondolom 60-80k környéke) ne vegyél már 1 magos telefont.
Galaxy S Advance-ra egy szavazat. Ha most telót kéne venni, lehet olyat vennék én is, ha találnék jól árasítva.
Remiel Nézd még meg az LG Optimus 4X HD-ét. Az is elég időt álló hardverrel van szerelve. PH! Mobilaréna teszt ( a videofelvételnél a zavaró folyamatos fókusz már javítva lett azóta)
-
tzsolesz
nagyúr
Igazából a jó minőségű ház, és a jó kamera miatt ajánlom a One-t.
Ne felejtsük el, hogy az Optimus One-ban 512Mb RAM van. Y200 256MB RAM, és fix fókuszos kamera. Persze a procija egy kicsit erősebb, de általában nem ez szokott gyenge láncszem lenni androidnál, hanem sokszor a kevés ram.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
formax #47782 üzenetére
Nem erőltetnék igazából kifejezetten márkát.
Az elmúlt 2-3 évben minden általad felsorolt gyártónak voltak rosszabbul, illetve jobban sikerült termékei.
Az első 4 márka androidos telefonok között az én meglátásom szerint a Samsung, a HTC, a Sony, és az LG. Ők hardveresen elég jó készülékeket készítenek, elég jó anyagminőség jellemzi őket. Ide sorolható még a Motorola, aki általában nem a magok számát hajszolja, de a minőséget tekintve az előző 4 közé sorolható, ettől függetlenül korrekt, erős hardverekkel.
Jó minőséget képvisel még a Nokia, és természetesen az iPhone is, de ők más oprendszerrel vannak ellátva. WP7-ről megoszlanak a vélemények, és az iOS-ről is, bár az utóbbit inkább szeretik, a jó szupport miatt.
Az LG, és a Motorola az utóbbi időkben nem jeleskedett a telefonok megfelelő szupportjának támogatásával. Az Optimus 2X miatt sokan elfordultak a felhasználók közül az LG-től, mert az első időszakban megjelent frissítések nem mindenkinek teljesítették az elvárásait.Ettől függetlenül úgy néz ki, hogy az új LG-k egész korrekt, és gyors szoftverrel érkeznek, ami annak a jele, hogy tanult a hibáiból, legalább is reméljük.
A többi úgymond kínai gyártók is kezdenek felnőni a nagyokhoz. Egyre inkább jelen vannak a felső kategóriában, sőt a csúcskategóriában is. ZTE, Huawei, Alcatel, stb.... Régebben általában rosszabb anyaghasználat, és a gyenge hardver/kijelző jellemezte sok terméküket. Mára ez sem igaz. Bár mindig van mit fejlődniük, leginkább kamerás képességek területén, és az olcsó ARMv6-os SoC-ok alkalmazása ami még néha idegesítő.
Ennek fényében bármelyik telefon ajánlható, ami neked tetszik, a minősége és a sebessége megfelelő, és még a pénztárcádnak sem túl súlyos.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
wbernard #47779 üzenetére
Nekem az Ace kijelzője fakó. Az Optimus One-hoz képest is nagyon csúnyán mutat.
Egyébként rendben van a telefon. Haverom feleségének Ace van. Amikor először elővette, mindjárt észrevettem, hogy a fakók a színei a kijelzőnek, még csak nem is vettem a kezembe.
Messze van a mai elvárásoktól. Azért menj be egy üzletbe és nézd meg.
Az Ace 2-őt minden körülmények között ajánlom.formax LG kizárva.
Miért, csak 3 vagy annál hosszabb nevű telefonok jöhetnek szóba?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
wbernard #47776 üzenetére
Értem. Gondolom ezek a felsorolt telók tetszenek neked, meg ezek férnek bele a keretbe.
Akkor L3 vagy Optimus One. Esetleg számításba veheted a Galaxy Gio-t. ezek tényleg nagyon olcsón kaphatóak már.
L3 esetében még kell mondanom, hogy az Optimus One bár régebbi modell, minden téren üti.
autófókuszos kamera, és a kategóriájában verhetetlen minőségű fotókat készít. (Lásd PH! teszt, de ha kell akkor lövök fel saját készítésűeket is, mert páromnak ilyen van), és a kijelzőfelbontás az One-nak 480x320, míg az L3-nak 320x240.
L3 mellett szól a divatosabb megjelenés. De élőben a One is nagyon szép kis telefon.
A One touch-ot továbbra sem ajánlom.szezso15 Igen ezek is jók, bár ezek drágábbak is.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
wbernard #47774 üzenetére
A felsorolt telefonokon nem jó netezni. Kicsi kijelzőméret, és a gyenge hardver miatt.
Nem ajánlom erre a célra egyiket sem.
Ha sokat böngészel, akkor minimum 1Ghz Cortex A8, normális kijelzőmérettel (min. 4").SGS, SGS+, LG OB, LG 2X, Xperia Arc/Arc S , HTC Desire HD a régebbi modellekből, amik már olcsón megkaphatóak használtan.
Újabb modellekből is a hasonló hardverrel szerelt készülékek a minimum követelmény, amin már nem nyűg netezni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #47694 üzenetére
Optimus 2X-et 50K-ért lehet kapni. Black-et 2 év garanciával fóliásan, dobozzal lehet kapni 45K-ért, itt az aprón.
De még sorolhatnám. Erre itt az aprón 45-50K-ért kopottan, garancia nélkül, papírok nélkül ki vannak téve az SGS-ek.
Még fanatikus szemmel is nevetséges, már ne haragudj.
A reális ára 35K egy használt SGS-nek, amin még garancia sincs. Esetleg amin van 1-2 hónap, az 1-2K-val többet ér. 2 évvel 45K. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
szentkuti11 #47690 üzenetére
Jajj. Csak ennyi?
Elmondaná nekem valaki hogy miért is adják őket gari nélkül is olyan drágán itt az aprón?
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
edem96 #47624 üzenetére
A felsorolt telók mind szarabbak mint az Optimus One.
A One-ban azért van 512MB RAM, van egy nagyon jó kamera (üti a nagyokat is sokszor), és nagyon jó anyaghasználat.
A többi ezt a szintet nem üti meg.Előrelépés: Optimus Black, Samsung Galaxy S (plus), stb.....
Tehát minimum 1Ghz Cortex A8, 512MB RAM, 5Mp-es kamera (720p), kiváló anyaghasználat, ami neked kellene, hogy előrébb légy.(#47629) whYz: Nincs a megadott feltételeknek megfelelő találat.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
AMD Power #45803 üzenetére
Gondolom a nagyokat váltják majd kisebbek. LG, Huawei, Alcatel. Róluk nem hallottam hogy omladoznának.
Általában ilyen a piac. 5 évig fent, 5 évig lent. Lásd Nokia, vagy Motorola, a Samsungot meg nem is jegyezték. Ha a többi gyártó is talpon marad (HTC, Nokia stb...) akkor az android leáldozása után egy új oprendszerrel még lehetnek a csúcson. Hiszen ezt is megmutatta már a piac az S60-al. Az volt a népek csúcsa, aztán ma meg sehol sincs. Ugyan ez vár az androidra is, akár milyen hihetetlen is most, egyszer oda kerül mint az S60. De az Iphone hisztéria is megszűnhet egyik évről a másikra. Senki sem örök életű, a technológia, és szoftver iparág fejlődik. Az idő majd mindent eldönt.
Nézd majd meg 2-3 év múlva azok a grafikonok teljesen másképp fognak kinézni, nem beszélve arról, hogy a szereplői is kicserélődnek. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
sanyek2 #44982 üzenetére
Én az 5800-ra SPB Mobile Shell-t raktam. Az fullosan testre szabható. Teljesen eltakarta az S60-at.
Hoppá, ezen megy az 5.0-ás verzió is. Hát mit mondjak. [link]Multimédiában pedig simán veri a jelenlegi androidos paletta 90%-át.
Pendrive-ot is lehet rá dugni, HDMI kimenete is van, fotókat nem kell mondanom, és nem rossz a hangja sem.nggabi Azért az N8-al nem lehet összehasonlítani az SGS-t multimédiában. Nagyon fullos, és ennek is amoled kijelzője van, nagyon szép.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
#40993792 #44940 üzenetére
Áhh, nem vagyok fotós. Csak telóval szoktam néha bohóckodni....
Sokan panaszkodtak rá, hogy nem valami jó a dinamika defy-nél. A ray-t is inkább a tulajok véleményezték. Egyébként pedig félreértés ne essék, nem ZTE szintű egyik teló kamerája sem. Hozzávetőlegesen azért lehet velük csodaszép képeket készíteni, csak kicsit nehezebben, mint pl. egy Ace 2-vel, vagy SGS2-vel. A iPhone 4S direkt nem is említem már.
Amik mostanában jól sikerültek szerintem: Ace 2, One V, SGS3, One X.
Régiekből a csúcs: SGS2, i4S, N8.A Ray-t egyébként lehúzták a PH! tesztben is, nézd meg azokat a képeket. Mondjuk 5-6db kép alapján nem lehet megítélni egy kamerát. Én azért láttam jobban sikerült képeket a fotós topic-ban is. De ugyan ezt elmondhatnám a Defy+ -ról is.
Javítom magam, inkább annyit mondanék, hogy vannak tőlük jobbak is a kategóriájukban fotózás téren.
(#44939) Rotate andreno200. A legnagyobb meglepetésemre, joker kollega azt mondta hogy lag nélkül futnak rajta a HD játékok. (L7) Gondolom számít az is hogy CortexA5 armv7.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
werszomjas #44933 üzenetére
Az Ace2 képei meglehetősen tetszetősek. Annak jól sikerült a kamerás része. a többit annyira nem ismerem.
A Ray, és a Defy+ ebből a szempontból annyira nem ajánlott. Xperia sorozat, és a One V képeit pedig keresd a PH! tesztekben, illetve ha szerencséd van, akkor a fotók, videók telefonnal című topic-ban is találhatsz rájuk példát. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
darál0w #44569 üzenetére
LG-t soha többet. bár soha nem mondd, hogy soha...egy ideig biztos, hogy nem
Volt X2 tulaj?
A Balck-el nincsenek ilyen gondok. Egyébként is azért ajánlottam, mert a T-nél most 35900Ft 2 év rablánccal. 1 hete még 62K volt. Tehát most féláron adják majdnem. 4" IPS panel, szép vékony letisztult dizájn, 1Ghz Cortex A8 proci ennyiért ajándék.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
darál0w #44566 üzenetére
Ha nem számít a 2 mag, akkor megnézheted még az Optimus Black-et is.
Illetve ha számít a kamera minősége is, akkor vizsgáld át a PH!-ás teszteket is. Hátha pont ott bukik el valamelyik a választékodból. Vagy a kijelző minőségét is vedd számításba, hiszen pont azt használod a legtöbbször, és az okoz örömet a leginkább egy érintős tepsiben.
-
tzsolesz
nagyúr
Aki eddig hasonló tudású készüléken vacillált, az ne habozzon, nem tudom meddig adják még féláron 2 éves előfizuval.
Optimus Black 36K-értAsszem ehhez nem kell külön körítés, talán a legjobb ár/érték arányú teló így a T-nél.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
viktorhmv #41687 üzenetére
Ezek közül egyértelműen Optimus Black.
-Nova IPS kijelző
-LED vaku
-Gorilla Glass védelem
-A többihez képest használható videókat készít, és használható fotókat (amit itt sokan számba sem vesznek valamiért mostanában)
-Annyira új, hogy még mindenképpen van rá gari használtban is
-Nem kell roomolgatni hogy használható legyen, alapból is gyors, és megbízható
-Lesz rá Android 4 (ICS)
-Mostanában nagyon olcsón árulják T-nél is, és használtan is. Legjobb ár/értékű teló. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
madrac #40428 üzenetére
Hallod, komolyan mondom neked, ezt fejezd be. Kezdezz nagyon unalmas lenni.
Nevetségesen érvelsz a Black ellen.
Ugye nem szeretnéd, hogy bemenjek az SGS topicba rákeresni ezekre a címszavakra?Ezeket a gondokat bármelyik androidos teló topicjában össze lehet szedni. Az eredmény a hozzászólások számának arányával fog változni.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
madrac #40202 üzenetére
Nem érdekel hogy milyen volt a telefon a kezdeti V10a-val és hasonlók.
Nézegesd végig a többi hasonló árú teló topic-ját is. Nah, ott is van hideg meleg.
Az a lényeg hogy most tökéletes. tökéletesebb mint egy-két riválisa a kategóriáján belül. Nem fagy, nem indul újra, villámgyors, alkalmazáskompatibilitásban mindent ver, és kész.
Persze vannak olyan főzött ROM-ok amik nem a legszuperebbek, de azt mindenki a saját felelősségére teszi fel, épp úgy mint minden androidos telefon esetében. Nem 100%-os a hibamentes működés. Valamit keversz de nagyon.További kérdés?
Azért elgondolkodtató, hogy egyesek mennyire nincsenek képben, mégis nyugodt szívvel ajánlgatják a telefont, hogy milyen jó vétel, nincs vele semmi különösebb gond, miközben elég sok embernek voltak/vannak elég nagy problémái vele
Ahhoz képest hogy neked nincs is ilyen telód, meglehetősen keményen harcolsz ellenérvekkel ellene. Bízzuk már azokra akiknek legalább ilyen VAN, és van vele tapasztalata is.
Hidd el, senki sem ajánlaná, ha nem vált volna be.
-
tzsolesz
nagyúr
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
szentkuti11 #39906 üzenetére
A WP7 védelmére szolgáljon, hogy nem rég indult be a szekér. Az android azért egy régebbi cucc, nah meg azért az egy nyílt rendszer. Az IOS pedig megint csak őslény, jó hogy annyi app van már rá.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
werszomjas #39799 üzenetére
De hiszen a Sony s még csak a napokban jelent meg. Ezt nem lehet felróni az S2 tulajoknak.
Egyébként pedig mindig is védtem a saját kis Black-emet. Sőt úgy gondoltam még 2-3 hónappal ezelőtt hogy biztosan van olyan az LG X2, vagy a 3D mint az S2, csak azok szapulva vannak.
Kb 1 hónapja megvette unokaöcsém az S2-t fehérben a T-Mobil-nál előfizura. Elhozta hozzám.
Kerestem az államat kb. 20 percig. Nem sok csúcstelót láttam még élőben, és próbáltam ki (többek között az X2 sem, és a3D-t sem, sem a Sensationst sem), de egy tuti, hogy az a kijelző, és hardver, meg az a kamera ultra kegyetlen. eszméletlen kimagasló cucc. Semmihez sem fogható.
Azóta nem szeretem elővenni a Black-emet ha ő is itt van, nem Ő miatta, hanem magam miatt, hogy ne ingereljen a durva különbség az S2 javára.
Páromnak Optimus One-ja van, és családban is, és nekem is több érintőkijelzős okosteló van, amihez az én Black-em nagyon jónak számít, pláne sebességben, és kijelzőben (méret és színek...). A One olyan hozzá képest mint egy játéktelefon.
Na már most a Black-emet sem tartom olyan jó telónak, és olyan szép kijelzőjűnek mint ahogyan azt előtte láttam. Bár ez a túlszaturáltság sem természetes és nem is mindenkinek tetszik jobban a NOVA IPS-től.
Egy a gond, hogy nekem jobban tetszik a Super Amoled +. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
Moleman #39705 üzenetére
Gyenge hardver, gyenge kamera, gyenge szoftver.
Itt egy szar kép, én csináltam. Meg találsz még a fotók, videók telefonnal című topic-ban is. Nem egy nagy durranás, de vannak ettől rosszabbak is ebben a kategóriában.
Nekem tökéletes sebességgel viszi a flash-eket, és úgy suhan a menüje mint a kés a vajban. Nem volt eddig olyan játék ami akadt volna rajta. beleértve a Gameloft nagy neveit is.Sorold már fel hogy ebben az árkategóriában melyik jobb telefon a Black-től.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
Melack #39176 üzenetére
GT540-ről rosszat még nem hallottam.
Még lehet hogy GIO, LG ONE, mellé beleteszem lehetőségként az 540-et is, és a Blade-et is. Az 540-ben az zavar, hogy rezisztív a kijelzője, a Blade-ben pedig az, hogy a hardver karcsú a 800x480-hoz, és ez bizony kiakaszthatja szegényt.
A One, és a GIO az, ami olvasmányaim szerint rendben van összeszerelésben, minőségben, és jól is van összepárosítva kijelzőméretben. Persze a GT540 is is jól vizsgázik ezen a téren.
Most a GIO tetszik nekem jobban, hiába ismerem párom One-ját, az sem lenne jó, ha két ugyan olyan teló lenne a családban. Öcsémnek lesz. Legalább színesebb lesz a paletta. -
tzsolesz
nagyúr
Használtan LG Optimus One, vagy Galaxy GIO?
A One nagyon szép képeket készít, és jó az anyaghasználata, illetve van gyári 2.3.3 rá, páromnak ilyen van, nagyon jó telefonA GIO-t nem ismerem. Öcsémnek nézek valamit 20k környékén......
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
dropopi #38808 üzenetére
Miért lett hirtelen ajánlott telefon az EVO, mikor egyértelműen gyengébb az LG Optimus 3D-től, ami ráadásul olcsóbb is, asszem, nem beszélve arról, hogy azok a tesztfotók hányadék minőségűek amik itt a PH!-án készültek.
Nem értem. A PH! teszt szerint pedig ez a 3D mizéria is gyengébben muzsikál rajta.....
Kezd kicsit elfogulttá válni ez a topic.
Én azt tanácsolom mindenkinek itt, hogy csak úgy ajánljon telefont, hogy tisztában a piac többi résztvevőjének tulajdonságairól, előnyeiről, hátrányairól.
Ez így nem stimm valahogy. -
tzsolesz
nagyúr
Hopp. A T-nél kapható a Prada 3, és a Galaxy Note is. Pénztárcára fel.
-
tzsolesz
nagyúr
Hát hogy van-e használtan ennyiért Optimus One azt nem tudom. De ez is egy nagyon jó készülék. Páromnak ilyet vettem, és tökéletesen meg van vele elégedve. Mindenre jó.
A kamerája pedig eszméletlen szép képeket készít. Jobbat mint a Black-em. Persze nem este mert abban nincs vaku. De ahol már vakuzni kell mobillal, ott már egyébként sem lesz nagy minőség......X8-nál fényévekkel jobb teló.....
-
tzsolesz
nagyúr
Sőt, öcsém radarján sokkal több használható program, és játék van jelenleg is, mint a Black-emen. Csak lesek hogy milyen cuccok vannak rá, kipróbálásra. Nálunk ugye nincs kipróbálás, csak néha ingyenes verzió. Ezzel az a baj, hogy nem minden proginak van ingyenes verziója.
Egyetlen bajom egyelőre a WP7-el, hogy nagyon le van zárva moddolhatóság tekintetében, és nagyon hiányzik belőle a file kezelő, illetve az adattár mód. Bár ezzel is ugye célja volt a microsoftnak. Ettől függetlenül ez még változhat a WP8-al, ha egyáltalán megkapja. bár állítólag a gyári mango-s készülékek megkapják. -
tzsolesz
nagyúr
Utána jobban átolvasva az utóbbi hozzászólásokat gondolom a Optimus 2X-re gondoltál.
Én elhiszem hogy az átlagosnál több szoftveres probléma fordul elő annál a modellnél, de azt látom, hogy sokaknak nincs is vele gondjuk. Nem tudom. A környezetemben elég sok SGS2-őt visznek vissza javításra, most mondjam azt, hogy az egy szar, mert biztos rossz mind. De végül is mindegy. Mindenki azt vesz ami neki szimpi. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
RootRulez #38029 üzenetére
Kérdések.
Szeretne vele fotózni is? Mert amit láttam Blade-es fotókat azok eléggé kiábrándítóak. Nézegesd meg a PH! teszteket is, én azt ajánlom neked.
(#38026) kali Mi az az LG?
Nem unjátok még ezt a fikázást?
Én pl. oda nem adnám a Black-emet egy SGS-ért. Volt a kezemben mind a kettő, mondjuk a Black meg is maradt nálam. Semmivel nem rosszabb telefon pl. a Black az SGS-től. Sőt van benne villanó, jobban sikerült a 2.3, és jobb a memóriakezelése is, azon felül, hogy nekem a kijelzője is jobban tetszik a Black-nek. -
-
tzsolesz
nagyúr
Mennyire sajnálatos, hogy van nagyjából 6-8 telefon amit általánosságban ajánlani tudunk itt.
Az elmúlt 3-4 hónapban annyi jó okosteló jelent meg a piacon, hogy az eszméletlen. Jobbnál jobbak, egyedinél egyedibb dizájnnal, és változatosabbnál változatosabb hardverekkel, kijelzővel, kamerával.
Erre mi van itt Magyarországon ezekből? SEMMI. Szó szerint a nagy semmi. ennyire nem vagyunk piac? Nem értem.Az LG, a Samsung, a Sony, és a többi, olyan jó telókat dobott piacra, hogy csak na. Na meg mennyit. Csak az LG vagy 10-15-öt, és a Samsung is. Itthon meg semmi belőlük 1-2-őn kívül.
Kezd unalmas lenni a kínálat a szolgáltatóknál is, nem értem miért nem frissítenek palettát.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- Formula-1
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Egyedi ékszerdobozka
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest