- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz
lsebestyen #49999 üzenetére
SGS2-ről kérdeztem. Az S2 az melyik?
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #49977 üzenetére
arra h ha nem gyári akkut vesz nem lesz benne nfc.
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #49975 üzenetére
nem lesz nfc...
nem fogja tudni küldözgetni a
pore..izé.. fájlokat -
afgk2012
tag
válasz
lsebestyen #49958 üzenetére
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #49890 üzenetére
A "túláramosat" én is beküldtem egy csókossal újra, adott zsebbe 10 darab ezredest, és rögtön kicserélték garanciában az alaplapot, amiért előtte 88000+Áfát kértek.
Szóval nekem is volt azért pozitív tapasztalatom. de ez a galaxy Nexus festékkopás miatti garanciamegvonás kiverte a biztosítékot. A készülék persze azóta is kifogástalanul működik..
Azért érdekes, hogy itt a samsungos fórumozóknak szinte kivétel nélkül volt a készüléke szervizben párszor, nekem 2005 és 2010 között csak HTC-im voltak, és a Desire HD előtt azt sem tudtam, hol van az E-Care.
El tudom képzelni, hogy a szervizek spórolnak, az ominózus szerviz is ott spórol, ahol tud, most például adócsökkentés miatt bevizsgáló, tesztelő, átvevő pozíciókra keresnek rokkantakat.
Az sem vigasztalt, hogy amikor ellopták a kocsimat (így kvázi 2 évet ingyen dolgoztam Németországban) ugyanabban a parkolóban a másik 200 kocsihoz nem nyúltak a 100 rendőr között a Züllőin, egy vasárnap délutáni Fradi-Pécsen.
A másik, ezt írtam: Lehet, hogy erről nem Samsung tehet, hanem a Telemax szerviz,
erre rámtámadtak a fanok, hogy fikázom a Samsungot, pedig dokumentált tényeket írtam egy szervizről mindössze.
Mindenesetre nekem nem jött be, és 16 év okostelefon-használat alatt egy szervizzel sem volt ilyen negatív tapasztalatom. 1996 és 2004 között összesen egy Nokia communikátorból esett ki egy csavar, amit a helyszínen pótolt a Nokia. Ebben mondjuk az is benne lehet, hogy a régebbi készülékek tartósabbak voltak.
Szervizfutár/helyszíni javítás: felhívtam őket, de elhajtottak, mert csak a garanciapapír volt nálam, a számla a könyvelőnél volt. -
denko
senior tag
válasz
lsebestyen #49870 üzenetére
szia
Leginkább új, de lehethasznált és de kizárolag garanciával és maximum1-2 honapos.
-
afgk2012
tag
válasz
lsebestyen #49827 üzenetére
-
klesx
csendes tag
válasz
lsebestyen #49582 üzenetére
Köszönöm a választ. Egyelőre nekem is az Xperia P a legvonzóbb, bár egyre jobban távolodok el tőle, mert a kapcsolódó fórumán már a 4. ember panaszkodik hogy alul a műanyag rész kezd leválni...80-90ért max évek után váljon le. Pedig a best vétel lenne
Valakinek tapasztalat?
-
Rotate
veterán
válasz
lsebestyen #49286 üzenetére
arra céloztam, hogy CHrome alatt nincs flash támogatás
-
blt.62
őstag
válasz
lsebestyen #49438 üzenetére
Ez a Xperia T már kapható nálunk? Hol tudok utána nézni az adatainak? Egyébként ezt jobb mobilnak tartod médiában,kijelzőben, és zenében mint a Sensation XE-t?
-
NÓPARA
aktív tag
válasz
lsebestyen #49486 üzenetére
Köszi!
Megnézegetem őket mert csak a PLUS-t néztem
A nagy kijelző az lenne lényeges és a hagerő hogy legyen . Zajos a terület ahol melózom de ezt írtam feljebb
-
Bdanyy
addikt
válasz
lsebestyen #49475 üzenetére
Ismerem, azért ez jön be legjobban
Kisebb üzletek közül melyek adnak gyártói garival új készülékeket? xxxlgsmnél régen kint volt mindig külön a bolti és gyártói garis ár, de most nem látom.
-
korpicschess
veterán
válasz
lsebestyen #49461 üzenetére
dzsó-'ker pedig tényleg szereti...
3GS szerintem elég ratyi (gyér sebesség, gyér kamera, ronda kijelző, vastag ház, öreg, meghibásodik...). Ne válts rá. Inkább nézz valami főzött ROM-ot az L7-re.
Ahogy lsebesteny írta, hogyha gyors, megbízható működést akarsz, akkor WP7 is lehet egy alternatíva, de könnyű megunni (ahogyan szerintem az iOS-t is).
Zsolt_72: Látom igazi LG fan vagy Te is!
sebaj..
-
talmida
Közösségépítő
válasz
lsebestyen #49456 üzenetére
Ja, eléggé lebutították,
de azért telefonálni jó, meg tud egy-két dolgot..
-
talmida
Közösségépítő
válasz
lsebestyen #49454 üzenetére
Köszi.
Csak érderkesség képpen említem, hogy most egy ilyen kis tartalék telefont használok, és mit mondjak, elég jó.
Az enyém hátuljára az van írva, hogy "Designed by Apple, in California, Assembled in USA model .. "stb..stb,
'' Ennyi pénzért ($46) nagyon megérte. Kb egy éve vettem... vadi újonnan.
-
talmida
Közösségépítő
válasz
lsebestyen #49452 üzenetére
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm a segítséget
és remélem lesz elég türelmem kivárni.
A HTC Desire-met is magam függetlenítettem anno. Gondolom, nem rám vonatkozik az intés. Itt ez normális dolog. .
-
talmida
Közösségépítő
válasz
lsebestyen #49445 üzenetére
Most lehet, hogy megint egy buta kérdést teszek föl.
Az iPhone-t lehet használni T-Mobile SIM-mel?
Egyébként köszönöm a javaslatokat! Megfontolom.
Épp a Sony Xperia-val barátkozgattam, miközben írtál
-
KreedSmith
csendes tag
válasz
lsebestyen #49350 üzenetére
az lg optimus black sem tűnik rossznak, de egyelőre a defy a nyerő nálam. köszi a segítséget!
-
psg5
veterán
válasz
lsebestyen #49357 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
-
psg5
veterán
válasz
lsebestyen #49352 üzenetére
Köszönöm! Ha a Gio tetszett, ez is fog? Van olyan szintű?
-
korpicschess
veterán
válasz
lsebestyen #49350 üzenetére
Artu szempontjából nem.
Egyébként látatlanban én is arra voksolok, bár R2D2 kolléga a HTC One X-et és az SGS 3-mat is eladta, 4X pedig megmaradt nála (legalábbis már kb 4-5 napja megvan neki).
-
akos3
addikt
válasz
lsebestyen #49318 üzenetére
Nyilván minden telónál vannak iylenek. Ebből még nem lehet következtetni és főleg általánosítani nem. Tökéletes teló meg amúgy sincs.
-
Attila_26
aktív tag
válasz
lsebestyen #49306 üzenetére
defy+ akkor inkább mint g300 vagy ot995?
-
beence
tag
válasz
lsebestyen #49278 üzenetére
köszönöm a választ.
az alcatelt miért szidják? -
Rotate
veterán
válasz
Chrome nehezen
-
Attila_26
aktív tag
válasz
független legyen meg a 800as felbontás hogy jobban lássam a netet rajta,meg min.1ghz cpu
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #49217 üzenetére
azért annyira nem vészes, használható, jó kis teló a lww is. ez már inkább a skype hibája.
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #49169 üzenetére
normálisabb szervizekben ultrahangos mosóban fürdőt vesz az alaplap, ez sokszor segít. szokták még átmelegíteni a panelt.
-
istnag
addikt
válasz
lsebestyen #49182 üzenetére
tudom,de mindkettő egy átok.
SZVSZ! Azért is fogalmaztam úgy,hogy én nem ajánlanám senkinek,egyiket sem. Ne mérgelődj,senkit nem akarok megbántani,senkivel nem akarok vitatkozni,csak saját tapasztalatokra hagyatkozom. -
Pepeninho
őstag
válasz
lsebestyen #49173 üzenetére
Nekem is volt x10 mini pro-m és a világ összes pénzéért sem kéne a ráncfelvarrott verzió. Ha kapnék egyet akkor rögtön adnám el. Ez olyan mint a filmeknél, akinek nem jön be a Gyűrűk Ura az a 2. résznek sem ad esélyt. De lehet, hogy én látom rosszul. Nem, nem én látom rosszul!
-
Pepeninho
őstag
válasz
lsebestyen #49163 üzenetére
Őszintén,. Szerinted ha valaki nem akar x10 mini pro-t az az xperia mini pro-ra rákapna?
-
HuMarc
veterán
válasz
lsebestyen #49165 üzenetére
Ezt nem tudtam és már nem tudok szerkeszteni
Akkor tévedtem. Mert azt hittem, hogy az U-ban meg a P-ben ugyanannyi van. De akkor főleg a P a nyerő.
-
Pepeninho
őstag
válasz
lsebestyen #49153 üzenetére
Ha nem látod a fától az erdőt akkor hagyjuk.
-
válasz
lsebestyen #49153 üzenetére
A Xperia S és az sgs2 4.3 colos, és emiatt nem jön szóba sajna.
Igazából 3,5-3,8 között lenne jó, de itt max az ACE 2 létezik és ennyire nem akartam leszűkíteni a kört.Tehát egy szavazat az Xperia P-nek. köszi!
-
Pepeninho
őstag
válasz
lsebestyen #49150 üzenetére
Gratulálok. xD
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
lsebestyen #49091 üzenetére
Ha nem tudsz érdemben hozzászólni maradj inkább csendben.Gondoltam ez a topik telis-tele van olyan emberkékkel,akik képbe vannak a telefonok felllelhetőségét illetően és szívesen segítenek.
Én is keresgéltem,de olyat,ahol a gyári garancia a fehér szín,a 8gb microSDkártya és az iBEats füles is együtt van nemigen találtam...
Most azt az infot kaptam XXLGSMtől,hogy nem létezik gyártói garanciás belőle és nincs már hivatalos HTC márkaszervíz sem Mo.-n;az e-care megszűnt,vagy máshová tartozik már ...
Ez vajon igaz lehet? -
sch_a
addikt
válasz
lsebestyen #49078 üzenetére
Igen, arról hallottam én is, meg a Blade II-ről is. Csak nem tudom milyen árban lesznek.
-
B1T3
addikt
válasz
lsebestyen #49070 üzenetére
Van az 70 alatt is egy hajszálnyival.
Viszont így tényleg a Galaxy Ace II a legjobb ár-érték arányú. Nem nekem van szükségem új telefonra, és ezt az árkategóriát nem is követtem nyomon egy ideje (már ami az árakat illeti), ezért tettem fel a kérdést, hátha mástól érkezik jobb tipp.
-
HuMarc
veterán
válasz
lsebestyen #49070 üzenetére
Akkor bocsi. Én mindig a t-s árakat nézem és ahhoz találomra hozzáadok 5-10 ezer forintot. Akkor ebben az esetben tévedtem. Bocsi.
-
Potzee
addikt
válasz
lsebestyen #49005 üzenetére
ha volt nekik egyáltalán...
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #48957 üzenetére
biztos nem szereti a samsungot. de nyilván azért mert nem volt még htc-je
sebi: kicsit fail az aláírásodban a [link]
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48953 üzenetére
Mert az S2 is megfogja úgy tudom?!
-
Dhampir
félisten
válasz
lsebestyen #48934 üzenetére
Miért az Xperia P, miért nem az SGS 2?
Engem érdekelne a fontos különbség.
A Sonynak kisebb a kijelzője, de van kameragombja. Mit érdemes megfontolni a két készülék összevetésekor?
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #48898 üzenetére
mindegyikben van valami hiba. kicsi, felbontás, kevés ram stb... majd a note 2
-
jooker82
nagyúr
válasz
lsebestyen #48898 üzenetére
A játékok,v GPS miatt,v nem értem??
-
jooker82
nagyúr
válasz
lsebestyen #48893 üzenetére
A 3,5-höz nem kevés ez a felbontás,láttam pár hete a sokat szidott l5-öt élőben és igencsak megközelitette a kijelzője az l7-em...
Mellesleg attól csak gyorsabb lehet,ha kissebb a felbontás... mondjuk az L3 képe az már nem szép,de látszólag az is kelendő,aki olyat vesz annak megfelel... -
HuMarc
veterán
válasz
A lényeg, hogy képes Full HD-ra
De amúgy igazat adok -
bobooo
addikt
válasz
valaholvalamin spórolni kell -
Orton96
aktív tag
válasz
lsebestyen #48875 üzenetére
Azért azt ajánlottam mert rengeteg jót hallottam róla, így feltételezésem szerint nem is olyan jó modell és nem éri meg annyira az árát ha nem veszik
HTC One V: Tetszett
Motorola Defy+: Ajánlott (lehet ez nem mindenkinem meggyőző de engem meggyőzött a Defy+ tesztje és a sok pozitív vélemény) -
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #48859 üzenetére
Nekem időjárás widget, kedvenc névjegyek widget, akku widget, és még egy jó pár hasznos cucc kinn van kezdőlapokon. Pluszban még be sem zárom mániákusan az általam használt appokat, hogy gyorsabban induljon (Play, böngésző, hírek, galéria, zene, videó, MXPlayer, stb...), és így van szabadon 180-200Mb. A teló persze villámgyors, és nem röcög.
Ennél jobban nem tudom belakni, pedig elég jól kihasználom az oprendszert.
Néha 3-4 naponta ha rám tör, akkor ezeket kilövöm unalomból, és ekkor 230-240Mb van sokszor, de minimum 200Mb.Nem tudom, ezzel kapcsolatban még annyit, hogy ne ítélj elsőre. Öcsémnek SGS2-je van, és van hogy nem foglalkozik vele egy hétig hogy hogyan használja. Felveszem az asztalról, kinyitom a képernyőt, és röcög, laggol. A galériára várni kell hogy bejöjjön, az oladalak gördítése sem akadásmentes, stb...
Pedig ha odafigyel, akkor tudjuk hogy milyen gyors is az SGS2.
Minden androidos telónak lehetnek rossz napjai. Felhasználó függő.
Persze így van a Black is akad, ha nem kezeled megfelelően, és ésszerűen a telefont.
SGS is ugyan így. Volt nálam pár hétig az is. Jó telefon, nem erről volt szó....... -
agabe
addikt
válasz
lsebestyen #48859 üzenetére
más a belakás, és más ha fölösleges progik tobzódnak egy telón.
Azt el kell ismerni, hogy normál használat mellett belakva a black jól fut. Persze ha 1giga ramosokhoz hasonlítod, akkor nem bír el annyit egyszerre (általában sok olyan app van amit nem is használ a tulaj, csak valamikor rátette és nem is tudja, hogy ott van), de azoknak az ára is máshol kezdődik. Balde-et is sokan kedvelik, de azt is józan ésszel kell használni. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #48856 üzenetére
na olyan laggolos szart en meg nem lattam
Legalább még a legelső V10a 2.2 volt rajta, jól szétlakva? Gyere el hozzám, és nézd meg, hogy milyen. Állad leesik.
Meg en mar megszoktam az amoled kijelzot sokkal szebb mint a blacké.
Egyéni megítélés. Nekem is tetszik s-amoled, de már nem adnám érte semmi pénzért sem az IPS-t.
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #48841 üzenetére
jah azt még nem próbáltam
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #48836 üzenetére
Most érkezik javítás.
-
istnag
addikt
válasz
lsebestyen #48828 üzenetére
k.daniel91
+1 a Xperia P-re,ha maradsz annál a kategoriánál
-
k.daniel91
tag
válasz
lsebestyen #48828 üzenetére
OFF: Csak megszokás, de tényleg most gondolok bele, és oda nem kell
Köszi a válaszokat, akkor gyűjtök még hozzá és akkor az erősebbet veszem meg.
-
nggabi
félisten
válasz
lsebestyen #48790 üzenetére
te, ezen a tipo-n nincs vaku. az oké h ics, de pl nekem az sgsben is hiányzott.
mondjuk a mini2ben sincs, akkor mind1
-
horush
addikt
válasz
lsebestyen #48700 üzenetére
Mivel jobb a samsungnál? Kevesebb benne a vram.
-
fagylalt
senior tag
válasz
lsebestyen #48535 üzenetére
Mármint milyen "ninja"készülékek voltak még?
Samsung Y, meg volt valami Symbian-os Nokia.
-
dudi
senior tag
válasz
lsebestyen #48489 üzenetére
és arra nincs ötleted, hogy egy alcatel ot995 mennyivel szólhat rosszabbul? Mert az is 50k körül van, csak újonnan t-mobile-nál.
-
dudi
senior tag
válasz
lsebestyen #48485 üzenetére
S1, a "régi"?
vagy azért annyira nem régi az? -
törölt tag
válasz
lsebestyen #48479 üzenetére
Köszönöm, és neked is agabe, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű, illetve a jelenlegi kínálatot nézve én sem nagyon találtam az elvárásaimnak megfelelő telefont, ezért is kérdeztem itt, hátha van valami olyan amiről nem tudok. Azt hiszem maradok még a 6230i -nél, aztán hátha kidobnak valami nekem való telefont
-
jaimee
csendes tag
válasz
lsebestyen #48461 üzenetére
Ezt hogy érted? Hogy a 3,5GB tárhelyre tudok telepíteni alkalmazásokat meg ilyeneket?
2. Tesómnak Xperia Ray fónja van, és összekötöttük a HD tv-vel ranyomtuk a bluetooth billentyűzetet meg egeret és teljes funkcionalitású chat meg böngésző lett belőle
-
FET-MEN
veterán
válasz
lsebestyen #48341 üzenetére
van 40k-ért szép állapotú?
-
DS39
nagyúr
válasz
lsebestyen #48312 üzenetére
hehe, 35k-ért max töröttet kaphatsz
-
SirRasor
addikt
válasz
lsebestyen #48305 üzenetére
Ezt pont elkerültem..Gorilla glas-os és 2 napot bír
Na keresek egyet olcsón; köszönöm a tippet! -
dipeti
senior tag
válasz
lsebestyen #48305 üzenetére
azért azis laggol... meg elég vastag
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48243 üzenetére
Már megtettem csak még nem kaptam választ!
elvileg még mindig több alkalmazás van droidra.. de talán most frissítésekkel felül is múlja a wp7 a droidot... csak h ezeket a frissítéseket hd7-re lehet e majd rakni vagy h igaz e arról nincs információm..
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48240 üzenetére
Igen az wp7! Wp7-el nincs tapasztalatod?
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48234 üzenetére
Tehát a Skate és az Alcatel közül nyert az Alcatel?!
De mi a helyzet a HTC-kel? -
vzsryl
nagyúr
válasz
lsebestyen #48225 üzenetére
A G300 nagyon tetszik.Ahogy elnézem minden kritériumnak megfelel. Magával a gyártóval sincs bajom, mert konkrétan eddig csak jókat olvastam róla. Tudom, hogy kínai, de már a Nokia is szinte csak Kínában gyárt.
Két hátránya van csak a Lumia 610-el szemben:
-GPS-re szerintem az Android sokkal kevésbé megfelelő, mint a Nokia saját szolgáltatása
-üzemidőben kb. a felét hozzaEgyébként Gorilla Glass-os a G300? Mert a Lumia 610-ről azt írják többen is, hogy az...
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48230 üzenetére
Viszont az Alcatel OT-995 elég jó tulajdonságokkal bír hátránya h egy alcatel, a másik meg h még is szaggat..
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48230 üzenetére
ZTE style s-ről olvastam h előlapi kamera 3mp hátlapi 5mp de nem tudom h ez kapható e már vagy mikor lesz kapható..?!
-
csabika69
tag
válasz
lsebestyen #48227 üzenetére
Ezt még nem is néztem!
Nekem igazából msn skype tehát kommunikáció játékok és a fénykép video is fontos lenne! Amiket írtam azok közül egyik sem? -
Lacika2332
csendes tag
válasz
lsebestyen #48180 üzenetére
Új havidíjas, 2 éves hűséggel, úgy hogy díjcsomagra nem vállalok hűséget.
Samsungokról nem jót hallottam, a másik meg, hogy szimplán nem tetszik -
kmisi99
addikt
válasz
lsebestyen #48122 üzenetére
Lehet benne valami. Azt hiszem még pár hónapot kihúzok vele aztán pár ezer ft áresést még kibírok.
-
bozsozso
őstag
válasz
lsebestyen #48116 üzenetére
Köszönöm.
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48081 üzenetére
Nem lehet véletlen, hogy 15 év okostelefon-használat alatt csak a 2 samsungot áztattam el, illetve adtam nekik túláramot, a többi, kb. 20 telefonból szervizt is csak 2 látott, egyikkel sem volt, sem festékkopás, sem egyéb. (Defy hangszóró csere és Desire HD szenzor fólia csere)
Remélem, itt is betiltják a samsungot, ahogy a Lajtától nyugatra több helyen, mert ezeknél mocskosabb bandát még nem láttam. -
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48078 üzenetére
Nekem az egyik telefonnak azért vonták meg a gariját régen, mert szerintük túláramot adtam neki, ma a Galaxy Nexusnak, amiről az oldalán lejött egy kis festék, azért, mert szerintük eláztattam. Egyébként a nexus működik hibátlanul, csak a TPU tok leszedett egy kis festéket. Persze, ahogy az előző sem valószínű, hogy túláramot kapott a gyári samsung autóstöltőtől, ez sem látott vizet közelről.
-
premete
veterán
válasz
lsebestyen #48073 üzenetére
Leszámítva a samsungot, mert annak a gyári garija sem ér semmit, annál a legtöbb gsm-boltos gari jobb.
-
fdisk
őstag
válasz
lsebestyen #48073 üzenetére
Ez ok,de nem tudom,h megbízható bolt-e?
Ha jól látom a htc-re 2 év garit adnak.
Csak azt nem tudom,h ez gyári v bolti gari.(sajnos az a cég aki a htc-k gariajit intézte befejezte ezt a tevékenységét.)
-
válasz
lsebestyen #47846 üzenetére
És alatta mi az ami még ár/érték tekintetében megérné? HTC Desire-t láttam 30-35k körül, de az azért öregecske már kicsit
Felette van a Desire S, de az már kb. annyiért megy, mint a Nexus S.
-
Švejk
őstag
válasz
lsebestyen #47743 üzenetére
Na, de jó, erről nem tudtam...nem úgy van hogy mobilnet előfizetés kell hozzá? Mert akkor máris nem ingyenes.
-
Rx
aktív tag
válasz
lsebestyen #47670 üzenetére
Erre nem is gondoltam.
-
szentkuti11
addikt
válasz
lsebestyen #47698 üzenetére
Hátigen, de sajnos a tökéletes SGS egyáltalán nem kapja meg gyárilag.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
lsebestyen #47694 üzenetére
Optimus 2X-et 50K-ért lehet kapni. Black-et 2 év garanciával fóliásan, dobozzal lehet kapni 45K-ért, itt az aprón.
De még sorolhatnám. Erre itt az aprón 45-50K-ért kopottan, garancia nélkül, papírok nélkül ki vannak téve az SGS-ek.
Még fanatikus szemmel is nevetséges, már ne haragudj.
A reális ára 35K egy használt SGS-nek, amin még garancia sincs. Esetleg amin van 1-2 hónap, az 1-2K-val többet ér. 2 évvel 45K. -
szentkuti11
addikt
válasz
lsebestyen #47694 üzenetére
Igen volt SGS-em körülbelül 2 hétig (GB időkben, szóval az ICS-t nem próbáltam).
Az enyémnek 4 helyen volt kirepedezve a hátlapja (hangerőállító bevágásnál, jack-nél, jobb oldalon a kikapcsológombnál, lent a hátlap levétel helyén)
GG kb semmit se ér, volt Milestone-om, SGS-m, meg még több GG-s telefonom, és ugyanúgy karcolódik a kijelző, ha nem használsz fóliát.
Egyáltalán nem fakó az X10 kijelzője és használható napfényben is.
A Sony Ericsson gyári rendszerei a legstabilabbak és gyorsabbak gyárilag.
40-ért leginkább nem garisat kapsz, de a garisak is lejárnak nemsokára.
De szerintem hülyeség ezt a vitát folytatni: Ezek a készülékek 2 évesek, nyilván vannak típushibáik, kinek a pap, kinek a papné...
-
szentkuti11
addikt
válasz
lsebestyen #47675 üzenetére
Galaxy S...
Gyári rommal laggol, főzöttel instabil (kivéve egy-két kivételt)
Vaku nincs
Kijelző beég (pl. az értesítősávon), vagy ha nem, akkor csak alaphangon is szőrösek a betűk
Gagyi műanyag az egész ház, ahol fém bevonatú műanyag van, ott pedig pattan le a festék...
-
válasz
lsebestyen #47649 üzenetére
Annyit szánok rá, amennyit kell.
Legszívesebben 15-20-at adnék ki rá max, de ha van értelme 70-80-at kiadni, illetve ennél olcsóbban nem kapom meg azt, amire szükségem van, akkor az is megoldható, mondjuk a következő hónapban.Legszívesebben valami 2 magos alacsony órajeles, sok memóriás, 3,7 colos kijelzővel és Adreno 200-as GPU-val feszerelt telefon kellene Android 4.1-el.
-
Feenyx
aktív tag
válasz
lsebestyen #47430 üzenetére
Akkor majd kicsit jobban körül nézek azt hiszem, ha már 80ért van s2
Az xperia s az sajnos még inkább 80 fölött mozog most hogy gyors megnéztem, meg a nagy része t-s én meg vodafone-os vagyok
Evo 3d-ről mi a véleményetek? S2 és evo 3d közül melyik éri meg jobban?
madmike: összesen szeretnék költeni 70-80 körül rá galaxy s-el vagy anélkül
Am. igen néztem a sensationt, de itt a fórumban nem ajánlják nagyon.
-
SzuSZMák
csendes tag
válasz
lsebestyen #47425 üzenetére
KÖszi
-
tresh
veterán
válasz
lsebestyen #47368 üzenetére
Itt arra gondoltam hogy ez a tudás más köntösbe más márka ..az már rég nem érdekel ki tud 8 magos procit meg 100Gb belső memóriát és fulHD kijelzőt tenni a telefonba amik most vannak újítások nekem nem ér meg 100 ezer-es kiadást
Majd meglátjuk bírja az sgs és elégedett vagyok vele de nem sokára lesz készülék váltásom majd körbe nézek mit adnak elfogadható áron
-
s4tch
veterán
válasz
lsebestyen #47283 üzenetére
Én sem írtam, hogy szarból van összerakva, csak annyit, hogy az anyagminősége ránézésre, tapintásra nem méltó az árkategóriához. S3-at kézbe véve ugyanez volt az érzésem. A tartósság más kérdés, tudom, hogy meglepően jól bírják a kort az S2-esek.
-
blade zte
őstag
válasz
lsebestyen #47257 üzenetére
Az s2 a jobb sztem mert a battery 1305mah a p-ben az s2-ben 1650mah ami sztem a minimum.
Ha rootolni szeretnéd s2 mert sztem több romnak kell lennie mert sokkal népszerübb.
S2 kisebb felbontás de amoled és alpixelek.Bitpalace:Atrix 80 ezer
Atrix2 90 ezer körül de nézd meg pontosan
ezek tuti befutók 2 magosak. Atrix 2 az razr kevlár nélkül.Ha vársz szeptemberig zte grand x 60 ezer tegra 2 -
zolesarga
csendes tag
válasz
lsebestyen #47207 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
-
Hopkins_001
tag
válasz
lsebestyen #47066 üzenetére
Ezek a beégések konkrétan milyen jelenség ?
-
stevewonder
aktív tag
válasz
lsebestyen #46983 üzenetére
Az van 50körül, de elvileg ugyanaz, mind a dhd csak kisebb kijelzővel...
-
agabe
addikt
válasz
lsebestyen #46949 üzenetére
Kérdés hogy az erősebb vas hogy bír el a nagyobb felbontással.
xperia s hardvere kb. pariban van az sgs2-ével, de annak kisebb a kijelző felbontása. -
sztara
aktív tag
válasz
lsebestyen #46942 üzenetére
az még belefér. kihangosítva melyik szólhat jobban? SIII ?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
lsebestyen #46935 üzenetére
telenyomor listaár, flottás
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest