- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Zoli1222 #40125 üzenetére
lennek az a maganszemely akitol ezeket mind veszik
a garijuk nem er egy fabatkat sem (bolti gari). sajna.
most, hogy 112ezrert aruljak afa nelkul ugyanugy gari nelkul (jo...azt irjak, hogy egy ev bolti)...hat nem tudom kinek fordul meg a fejeben ott venni..pontosabban akinek mwgfordul azt fel kene vilagositani.Nem lehetne vhogy az elso hsz-ba beirni, hogy gsm boltokban nem erdemes vasarolni olcson ezert meg azert? mar vagy ezerszer leirtuk, de aki uj, es nem nagyon olvas vissza, az nem tudja.
-
NGA
addikt
válasz
Zoli1222 #39932 üzenetére
Itt Mo-on szinte minden utcasarkon van wifi, meg minden kávézóban, téren, plázában, gondolom más országokban is elérhető ez a lehetőség. Ha nincs, és annyira életbevágó, annyira kell neki, akkor megkérem az illetőt, hogy a mobiljával ossza meg nekem a mobilnetjét, és így már megy. Mindent lehet, csak akarni kell.
-
dropopi
aktív tag
válasz
Zoli1222 #37907 üzenetére
Na igen, ezért mondom mindig, hogy a sufni gsm-ekkel csak óvatosan, körültekintően. Csak az ő vásárlóik ránéznek az árra, látják, hogy olcsóbb, mint máshol, aztán sokszor már csak vásárláskor ill utána derül ki, hogy hibáztak, és inkább pár ezressel többért megvették volna korrekt feltételekkel. Aki meg tud előre mindent, és bevállalja, hátha nem lesz gond az meg később meg se nyikkanjon.
-
szentkuti11
addikt
válasz
Zoli1222 #37450 üzenetére
A Windows Phone rendszerben sajnos még mindig rengeteg olyan kis idegesítő hiba van, ami miatt nem a legjobb választás.
Rengeteg app nincsen még rá, de az alaprendszerben is vannak furcsaságok. Egy példa, ami 100%, hogy Mango alatt is létező hiba:
Beszélek valakivek telefonon, aki lediktál egy telefonszámot. Persze a készülék ki van hangosítva, így közben tudom a telefon tárcsázójába pötyögni. Miután bepötögytem és megszakítottunk a hívást, a tárcsázóablak eltűnt, és ha főmenüből nyomom a tárcsázót, akkor sem mentette el. Elveszett. Utána lehetett SMS-ben küldözgetni, ami megint egy élmény volt...
Én is hallgattam SGS-t Voodooval és szerintem még úgy is jobb az iPhone. Persze ezt nem a gyári füles fogja kihozni egyikből sem. Rátettünk egy komoly, drága DJ fejhallgatót, szegény SGS alig tudott belőle kinyomni valamit. Az iPhone jobban meghajtja
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest