- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Frozzy #44563 üzenetére
alulskalazas = tobb ideig fut egy feltoltessel a telo.
a dilemmara pedig majd nezd meg eloben mindkettot, es az alapjan donts miutan kezbefogtad, es kiprobaltad oket. azutan mar tudni fogod melyik kell inkabb.(#44562) Rotate:
a P valoban dragabb, de azert az a kozepkategoria teteje, az U pedig a kozepe nagyjabol, igy nem csoda az arkulonbseg...ha azt nezed, hogy s2-es meg dragabb, es az bizonyos szempontbol (kijelzo felbontasa) gyengebb mint a SXP...(persze a cpu azert jobb benne), akkor nehez pontosan meghuzni a hatarokat.(#44565) frozzyZTE:
sajnos a kijelzomeret altalaban (talan szinte mindig) osszhangban van az arazassal is ha ugyanazt a hardvert nezzuk.
s2-es sehogy sem fer bele a keretbe? Ha hasznalt is megfelelo, akkot azt akar 85 korul (szerencses esetben alkuval akar 80-ert) is be lejet mostanaban szerezni (persze itt a rendes papiros gyari garis fuggetlen, vagy feltoltos hibatlan keszulekekrol van szo, mert bizonytalan szarmazasut, vagy elofizusat arulnak neha olcsobban is, de az feljtos) -
Blackhole13
senior tag
válasz
Frozzy #43734 üzenetére
Szerintem összeszerelésben nem rosszabb az arc S-nél, viszont a mediaban amit kipróbáltam iszonyú lassú volt, nem hogy a menü akadt, de egy képet majd' egy percig töltött be-
Valószínűleg ez semmit nem jelent és szerintem normálisan karbantartva jó telefon lehet, de nem értem miért jó nekik ez a negatív reklám. (talán hogy vegyék a jóval drágább, de gyorsabb telót)
-
gooool
őstag
válasz
Frozzy #43731 üzenetére
Néztem most ezt:
Alcatel OT-995
Szép nagy a kijelzője, erős a hardvere, a mobilarénás teszt is jókat írt róla, a kamera meg nem annyira fontos nekem...
Viszont a T-nél 55K kártyásan és 1,4-es Snapdragon, Andreno 205, 512MB LP-DDR2, és 4,3-as 480x800-as kijelző...Korrekt sztem. -
Rotate
veterán
válasz
Frozzy #43625 üzenetére
kétmagos 800 mhz + 768mb ram nem elég jó? oké...
jamike:
nem tudom, 8 gigásat semmiképp sem vennék... felveszel pár videót és tele is van... micro sd-t pedig nem veszi be... ráadásul hiába folyamatosabb az iOS mint az Android, hardveresen sokkal több a potenciál az s2-ben... a kijelző mérete is elég kicsi, bár nem tudom mennyire számít ez neked...
-
-
Gergosz2
veterán
-
maggi1886076
addikt
válasz
Frozzy #42881 üzenetére
sztem manapság nem kell sokat elvárni.egy ilyen olcsó készülékkel nem kockáztat túl sokat az ember.ha tönkre megy az nem olyan nagy baj, mint egy 100ezres kategóriánál. Ha meg minél több embernek akkor a támogatottsága is jobb lesz neki.csak Balde-t kell megnézni, mit ki nem hoztak belőle.
-
Hiperwolf
tag
válasz
Frozzy #42477 üzenetére
Annyira szeretem azt, amikor valaki a saját véleményét akarja ráerőltetni a másikra..
Ez az én egyéni szubjektív és őszinte véleményem, valamint tanácsom volt.
Számomra nincs szebb rendszer a WP7-nél.
Lehet, hogy neked kell a csicsa, de ez TE vagy és igenis el kell fogadni más álláspontját.
Ezzel pedig nem a kérdezőnek segítesz, ha csak a saját igazadat bizonygatod, hanem csak még jobban elbizonytalaníthatod.
Én elfogadom a Te véleményed, neked nem tetszik.
Te is tehetnél így. -
-
Moleman
addikt
válasz
Frozzy #40716 üzenetére
Nem tudom, apróságokon spórolnak, és ezekkel el tudnak rontani jó telefonokat is. Én is ezért vagyok bajban, nem találok kb egy telefont se, ami megfelelő lenne.
(#40717) Gabó75: Igen, én is gondolkodtam rajta, de inkább most vettem egy használt Defy-t olcsón, kihúzom vele őszig, akkor meg veszek egy ZTE Mimosa X-et vagy jobb esetben Erát.
-
Moleman
addikt
válasz
Frozzy #40708 üzenetére
Nagyon látszik, főleg, ha közelről nézed, az átlós vonalak recések, szőrösek a betűk, és textúrája van az egyszínű dolgoknak is (utóbbi az SGS-re jellemző nagyon). Az amoledek általában pentile-osak, kivéve az SGS2, LCD-ből az Atrix ilyen (emiatt nem vettem meg, hiába 275 ppi, nagyon zavaró volt).
-
szezso15
addikt
válasz
Frozzy #40481 üzenetére
Nézd csak meg a Quadrant-os videót!
Hasonlítsd össze az FPS értékeket amit a Moto kap, és amit egy Skate. (Én megtettem, a Bladem-nél 2-szer nagyobb pontszámot kap kb, és az is Adreno 200)
Szóval igen, ugyanaz a GPU, de valamit biztos mókoltak vele, mert erősebbnek tűnik... -
Rotate
veterán
-
agabe
addikt
válasz
Frozzy #40290 üzenetére
igen..ezt en is furcsallom, de ehhez kellenek a felhasznaloi tapasztalatok majd...hatha kifundaltak vmit a kijelzo vilagitasaval, meg a procik hatekonysagaval...bar 1500-1600 szeintem is siman elfert volna a hazban is, meg a telo specifikaciojahoz is...de meg nincs teszt sem rola.
-
agabe
addikt
válasz
Frozzy #40286 üzenetére
tutinak nem tuti, mert nem lehet tudni, de eleg nagy bolondsag lenne kihagyniuk, mert a felsos keszulekek kozul ez igen jo ar/ertek arannyal rendelkezne, minimum egy 20-assal olcsobb lehetne szerintem mint az uj xperia S, mikozben a kijelzo mereten/felbontasan kivul valoszinusitheto, hogy az ste proci (ami valszeg valamiben gyengebb kicsit mint az S-ben levo) ugyanugy tokeletes lesz hozza, raadasul a sonykat eddig is eleg szep szammal szerepeltette a T .
(#40287) Rotate :
bevallom az eddig latottak/tapasztaltak alapjan ICS- ben nem latom a hatalmas elorelepest. olyan mintha inkabb csak 2.3.9 lenne uj felulettel, es uj funkciokkal, de se nem gyorsabb (benchmarkban mutat javulast momdujuk, de az nem hoz lazba), se nem hasznalja jobban a hardvert...remelem valamelyik kovetkezo verzio valoban begyujtja a raketakat, es nem kell varni az 5-os szeriaig. -
Rotate
veterán
válasz
Frozzy #40279 üzenetére
az U kb 250€ lesz függetlenül... a kijelző már más tészta... esetlég még ott a Huawei Honor, nálunk kapható 300€ alatt Szlovákiában, hivatalos minden, gyári garival... 268€
HTC EVO 3D is nálunk csak 270€, szóval tudok neked 80 körül szerezni azt is, és otthon be tudod váltani a garit is... szóval nem lehetetlen semmi sem, de SGS+ot ne vegyél
-
Rotate
veterán
válasz
Frozzy #40270 üzenetére
nem csak a TW Launcher a baj, az önmagában nem eszik sokat... a körítés szolgáltatások esznek sokat... alapból 30-40 olyan app/szolgáltatás van, amit vígan ki lehet fagyasztani... és akkor még meg is hagytam párat, amit kivételesen használok...
SGS-t még valahol meg is értem, hogy nem frissítik, megért 2 verzió ugrást, másfél évre lebontva, és máig jönnek frissítések, új funkciók... ez teljesen korrekt támogatás...
SGS+ és az SGW már más tészta, az felháborít engem is... bár, valahol jó is hogy nem kapnak, néha a GB alatt is elfogy a RAM a W-n pl, ICS-vel szerintem csak szenvedne... egy jó GB még mindig jobb lenne szerintem...
-
Rotate
veterán
válasz
Frozzy #40266 üzenetére
ez sajnos nem így működik... ez nekik olyan presztizs dolog, muszáj a saját védjegyükké vált TW-t használniuk, mert az csak nekik van... tetszik vagy nem tetszik, sajnos ez van, és ez is lesz mindig... vagy veszel valamilyen Nexus-t, vagy kibírod a TW-vel... nekem sem tetszik, de most az ICS + Nova Launcher nekem szinte tökéletes
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
Frozzy #40253 üzenetére
Akkor megbecsülöm a kis Rayt!
Hunfatal!
Köszi!Premete!
Hát én valahogy nem hiszek azoknak akiknek semmi sem akad! Lehet,hogy mentalista vagy, esetleg tisztân látô!Van a telefonomon kb. 10 app, többször is újratettem már, mêgis lassú, nehézkes. Nem csak nekem, sokaknak! ( mentalisták kivétekek) Miben hibázunk?
Rotate!
Elvileg Rayre is jön! Mondjuk kíváncsi leszek mennyit ér majd... -
Fehércápa
aktív tag
válasz
Frozzy #40250 üzenetére
Tényleg?
Youtube videokon olyan szépen futnak a Lumniàk. Persze azok is elég drágák. A Ray meg akad mindenkinek, max van akit nem zavar. Már videokat is tettünk fel. Azokra is olyan kommentek jöttek, hogy ennyire nekik is akad. Kicsit a kamerâja is csalódás. Szürkülettől katasztrófa. (Ellentétben azzal amit a reklámban állitanak
)
-
M3oH
addikt
válasz
Frozzy #40109 üzenetére
Azert nem hinnem, hogy leesett a kamionrol
A bolt legtobb telefonjat nemet nyelven arulja. A problema az lehet, hogy ez az "alapcsomag", nemet keszulek+tolto es valszeg 1 honap garancia. A nyelv nem gaz, viszont ha 1ev garit szeretnel, akkor tobbe kerul. Kerdes, hogy menniyvel
Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- PS Plus előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest