- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
joi29
őstag
válasz
nggabi #49244 üzenetére
Beszélni még nem kell, a videó anyag megosztása volna a fontosabb ha lehetséges.
A témában laikus vagyok ezért is kérek segitséget. Ha van rá mód
akkor a funkcióhoz megfelelő használt telefont is vásárolnék az olcsóbb
az se baj ha semmi mást nem tud csak ez működjön rajta kategóriából. -
marcusa
addikt
válasz
nggabi #48958 üzenetére
Szerintem túlzás amit a htc-ről írsz, mert jelenleg nálam is egy Sensation XE van, és ez emelt órajelű és nagyobb akkumlátorú a sima Sensationhoz képest, kb egy éves készülék, folyamatos használat alatt, de a kijelzője kívül-belül makulátlan.
Ennek ellenére ha egy árban van, én is az S2-t ajánlom, időtállóbb a hardvere, és a htc frissítésekhez való hozzáállása sem épp példamutató az elmúlt időben... -
gyulaszu
senior tag
válasz
nggabi #48888 üzenetére
Nekem egy kezdő androidos készülékre van szükségem, amin megtanulgathatom az okostelefon kezelését. (Céges SE, privát 6310i-ről és PDA-ról váltanék)
Korábban nézegettem pár feltöltőkártyás 1 sim-es típust, pld a vodánál 20 körül.
Most hogy megláttam ezt a dual sim-est 30-ért, ennyit még hozzáteszek.
Ez lenne a tanuló készülékem, amit majd utána (tavasszal) megkap a kisebbik gyermekem...
Én pedig majd bejelentkezek valami komolyabbra a céges flottánál...
Esetleg részletezd még ezt:
sima teló se nagyon van 30ért ami jó
Ha csak a felbontás (egérmozi) miatt írod, akkor az jelenleg nem szempont. -
-
-
premete
veterán
válasz
nggabi #48713 üzenetére
Elég sokaknál pedig megtagadták a garanciát, ugyanilyen mondvacsinált ügyekkel, mint nálam a túláram és a nedvesség; az biztos, hogy samsung terméket nem fogok venni, mert ennél mocskosabb céggel még nem találkoztam. Hogy a telemax a hunyó, vagy a samsung, az már nem érdekel. Mindenesetre a telemax a samsungra mutogat, hogy ki van nekik adva, és az indikátor elszíneződés már akkor is lehet, amikor megveszed a készüléket, illetve elég 1 órát tölteni kissé párás helyen, és kész.
-
HuMarc
veterán
válasz
nggabi #48552 üzenetére
A T-mobile honlapján ezt írja: 1 év teljes körű garancia + 1 év készülékgarancia
Keveset volt a kezemben, de nem recseg-ropog (a hátlapját nem vettem le, mert hülyén vette volna ki magát az üzletben.) A Samsung "jól összerakott készülékeiről annyit, hogy a Samsung Galaxy Mini-nél majdnem törésig kell feszíteni, hogy lepattanjon a hátlap,ami engem irritál. A Huawei-n ha jól láttam ilyen "csúsztatós" hátlap van.
-
HuMarc
veterán
válasz
nggabi #48548 üzenetére
Nem írtam hogy van rá. Mert nincs is rá. (És valószínű nem is lesz.) Csak maga a készülék jobb mérföldekkel, mint a hasonló árkategóriájú Samu-k (Galaxy Mini, Galaxy Gio, Galaxy Y)
Szerk.: http:/
A Google kidobott egy ilyet, az első válaszoló kommentje érdekes. Nem tudom, mekkora igazság van benne, talán vissza lehet keresni ezt a "Bog aszonta" részt. -
s4tch
veterán
válasz
nggabi #48316 üzenetére
Sola is dual core, 1GHz, ha csak ezen múlik. Az Ace mellett a több RAM, az előlapi kamera és az erősebb akksi szól, egyébként a Solának jobb felbontású a kijelzője, kompaktabb a háza, több a belső tárhelye, gyárilag gyorsabb a processzora, és tud USB hostot, ami az Ace2-ből tudtommal kimaradt. Hasonló telefonok, én dizájn alapján döntenék.
-
gipsztigris
addikt
válasz
nggabi #48280 üzenetére
Ugyeugye?
És még azt mondják, hogy az 512 mega RAM nem elég az ICS-hez! dehogynem, csak rendesen kell összerakni azt az ICS romot! Páromnak már három hónapja megvan ez a teló és ahányszor kezembe kerül mindig rácsodálkozok, hogy mennyire simán fut rajta a gyári ICS is.
-
premete
veterán
-
tjokai
senior tag
válasz
nggabi #46680 üzenetére
Nos meddig leszek még támadva?
Ti is beletörődhetnétek abba, h igenis vannak akiknek eltérő a véleménye a tietektől(nagy átlagtól)......ha majd elég nagyok lesztek és erre képesek lesztek, akkor folytathatjuk kulturáltan az eszmecserét, köszönöm
Bocsi ha esetleg kicsit durvának találod sz iménti hozzászólásom, nem pont neked szól hanem úgy mindenkinek összességében aki ezen vitatkozik velem......csak pont nálad adtam ki magamból, mégegyszer sorry ha sértő számodra
-
tjokai
senior tag
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #46596 üzenetére
Nebáncsadmá szegényt! Ő az egérmozit szereti, nincs ebben semmi rossz.
Anno én is moziztam X10 Minin, bár azóta már leszoktam az ilyen típusú mazochizmusról.
Ha nem jó neki a Note, akkor nem jó. Nem ismerheti fel mindenki, hogy mi az igazi élmény telós filmnézésnél.
Részemről OFF vége, ennyiért is bocsi.
-
aggleány
addikt
válasz
nggabi #46581 üzenetére
Nekem meg a Defy nem jön be, úgyhogy megtarthatod.
Kb. két órát mókoltam vele, hogy ugyan méltóztasson már lejátszani egy hót mezei avi-t akármilyen telepített progival (természetesen a hozzáillő pluginekkel együtt), de nem jött össze neki. Mivel nekem ez fontos lett volna, új gazdit kerestem neki. Szóval nálam nem nyert.
-
premete
veterán
-
kungzi
veterán
válasz
nggabi #45658 üzenetére
köszi, nekem nagyon tetszik és már rengeteg videót megnéztem róla. 4 magos telefon nem kell nekem, mert úgy se használnám ki, meg merül minta barom
szóval nekem leginkább netre, fényképre, videóra, e-mailre és némi telefonálásra kellene
telefonálni milyen vele? nem néznek hülyének ekkora telóval?
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest