- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Moleman
addikt
válasz
korcsillio #43795 üzenetére
A Defy jobban megéri, néha ki lehet fogni 35-ért (én annyiért vettem).
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #43669 üzenetére
Mindenben jobb a Defy. (Én is arra cseréltem a Bladet, nagyon jó cucc, és főleg olcsó.)
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #43665 üzenetére
Szerintem nem, szinte ugyanolyan elavult hardver, és a Blade után falra fogsz mászni a pentile-os kijelzőtől.
-
Moleman
addikt
válasz
lsebestyen #43651 üzenetére
Attól még csak a Sony éri meg.
-
Moleman
addikt
válasz
Gery Barló #43575 üzenetére
Ha a Ray mérete elég, akkor azt vedd, jobban megéri.
-
Moleman
addikt
válasz
hanno22 #43496 üzenetére
Elsősorban a formája, már képen se nagyon jött be, élőben sem sikerült beleszeretnem (csak a kijelzőbe...).
És hiába nagyon jó telefon - mert valóban az -, nem vennék már ilyen régi hardvert, S4, OMAP4470-OMAP5 vagy esetleg Tegra 3 lesz a következő - de ráérek, a Defy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, még fél-egy évet biztos kibírok vele.
-
Moleman
addikt
válasz
lipido #43238 üzenetére
Én egyszer mentem be egy telenorba, végignéztem mindent, odajött a csaj, hogy mi kéne, mondom csak nézelődök, van-e valami új. Elkezdi mutogatni a Samsungokat, mondom ne fáradj, az nem kell. Ezen megsértődött, hogy miért nem kell, neki is Ace van, milyen király stb... Shut up bitch!
-
Moleman
addikt
válasz
jobbacsabba #43219 üzenetére
A Mininél csak 3 ezerrel drágább a SE Live a T-nél, és körülbelül tízszer jobb telefon. Attól, hogy nincs semmi elvárás a telefonnal szemben, nem szabad az egyik legrosszabb ár-érték arányú készüléket megvenni.
-
Moleman
addikt
válasz
Rotate #42397 üzenetére
A Razr-ről én is, nem bírom a pentile-t.
De egy 300 ppi fölötti LCD-t nagyon tudnék preferálni.
Hardveresen gyengébb az SXS, de összességében szerintem is jobb. Az az A8 magos Qualcomm már a Sensationben is szúrta a szemem az A9-esek között, de úgy tűnik, jó telefonokat építenek köré.
-
-
Moleman
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #42177 üzenetére
"Ha valaki mindenképpen hozzá akar férni a nem mobileweb tartalomhoz, akkor szíve joga de ne lepődjön meg ha a telefon "nem bírja", mert nem erre optimalizálták az oldalt."
És mi a magyarázatod arra, hogy egy 36 ezres telefon simán viszi, egy 105 ezres pedig nem? Mert most erről beszélgetünk.
-
Moleman
addikt
válasz
[O]-[C]-[B] #42171 üzenetére
Épp ez a cél, hogy ne mobil böngészőként működjön. A mobilra optimalizált oldalt még szép, hogy behozza, arra az ARMv6-osok is képesek. A teszt lényege, hogy a desktop felület menjen úgy, ahogy kell neki. Ismétlem, sok telefon képes rá, még a Live is.
-
Moleman
addikt
válasz
tariattila #42147 üzenetére
Nekem is volt, hogy ment 3 napot, netezéssel, de erősen romfüggő az üzemidő.
-
Moleman
addikt
Nálam az alap teszt a teljes Totalcar oldal, beágyazott indavideóval. Némelyik kétmagos még azt is bírja, ha lejátszás közben lapozom alatta a flash képgalériát, egymagostól nem várom el. Az egymagosok közül a feladatot eddig csak a Desire S volt képes hibátlanul végrehajtani. Tegnap 4 telefont próbáltam, Wave 3, Lumia 710, Lumia 800, SE Live. A Wave 3 egyszerűen összetojta magát, mikor indítottam volna a videót, még a képernyő-kikapcsoló gombra sem reagált. A Lumia 710 már a teljes oldal betöltésekor lefagyott. A 800-on bejött, de a videó új ablakban, a wp saját lejátszójában indult el, és úgy szaggatott, mint a Bladen beágyazva, mókolt flash playerrel. A Live-on gondolkodás és szaggatás nélkül bejött az oldal, és ment a videó. Gyakorlatilag ugyanaz a hardver az összes telefon, csak az oprendszer a különbség. És ezek még csak gyári romok voltak... Ezek után engem nehéz lesz bármiről is meggyőzni az androiddal szemben. Főleg, hogy pl a Defy-n még gyengébb hardverrel is simán megy az említett teszt.
-
Moleman
addikt
válasz
hallerlaller #42104 üzenetére
Jó, de a Galaxy W eredendően rossz telefon.
A mi feladatunk lenne az is, hogy rábírjuk a népet a főzött romok használatára, megtizedelődnének a "miért ette le az egyenlegem 10 perc alatt?" és a "miért lassú az új telefonom?" kérdések. Az oké, hogy nem hagyjuk őket rossz telefonokat venni, de ez csak a kezdet. Főzött rom nélkül sok jó telefon se jó (lásd Blade és Defy). -
Moleman
addikt
válasz
werszomjas #41999 üzenetére
Nekem a másfél éves Defy-m sárga (az egész kijelző), most tűnt fel, hogy láttam mellette egy hibátlant... Megpróbálom kicseréltetni.
-
Moleman
addikt
válasz
peugeotmate #41783 üzenetére
Nevetséges a Blade-hez képest. Egyrészt a felbontása, másrészt a szoftvere. Az LG sose tudott normális romot írni, annál még a ZTE gyári romja is jobb. Plusz a Blade mögött van support, míg az LG mögött szinte semmi.
-
Moleman
addikt
válasz
peugeotmate #41777 üzenetére
Akkor is Blade, az összes többi szemét hozzá képest. Nálam sose fagyott, a főzött romot meg elég egyszer rátenni. Jó equalizer beállítással nem is szól rosszul.
-
Moleman
addikt
válasz
bajtokarpi #41583 üzenetére
Arc S-re szavazok.
-
Moleman
addikt
válasz
CoolBoy323 #41415 üzenetére
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #41409 üzenetére
A kamerára ránézel és látod, hogy zöld vagy piros. A zöld nem tud HD videót, de attól függetlenül jó az is.
(#41410) CoolBoy323: A Bladem után minden LCD csúnya 100 ezer alatt. Ha nem nézem mellette a Bladet, jó ez is.
-
Moleman
addikt
válasz
maggi1886076 #41407 üzenetére
Jó rommal 3 napot elmegy a Defy (1.1 GHz-re húzva), a kijelzője a Blade után csalódás volt, fakóbb is (sárgás), halványabb is, napon kevésbé olvasható. De jó cucc.
-
Moleman
addikt
válasz
BigBlackDog #41342 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanazt tudja, mint a Mini, a nevével ellentétben zenében sem jobb.
Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Windows 10
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest