- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
dropopi
aktív tag
válasz
madrac #41198 üzenetére
93 980 ft már sok? Ennél olcsóbb már szinte biztos hogy nem lesz teljes mértékben hivatalosan.
+
"Arween
(tag)A HTC Sensation mitől drágább mint a HTC Evo 3D??"
Biztos a fémház miatt - amúgy ilyen az árképzés, és kész. Szerintem a HTC Magyarország sem tudna elfogadhatóbb válasszal szolgálni.
-
fdisk
őstag
válasz
madrac #41215 üzenetére
Én itt vettem.Műszakidepo
Megkérdeztem telefonon,és azt mondták,h gyártói gari a 2 év.remélem nem vertek át -
tzsolesz
nagyúr
válasz
madrac #40428 üzenetére
Hallod, komolyan mondom neked, ezt fejezd be. Kezdezz nagyon unalmas lenni.
Nevetségesen érvelsz a Black ellen.
Ugye nem szeretnéd, hogy bemenjek az SGS topicba rákeresni ezekre a címszavakra?Ezeket a gondokat bármelyik androidos teló topicjában össze lehet szedni. Az eredmény a hozzászólások számának arányával fog változni.
-
Rotate
veterán
válasz
madrac #40428 üzenetére
hozzáteszem, volt Optimus 2x-em, és ahhoz képest a Black egy hibátlan tökéletesség...
nem fogok többet LG-t venni, mert nincs pénzem zsákbamacskára, de ami hibákat felírtál, a nagyja vagy nem is elterjedt, vagy már javították, vagy az esetlegesen hibás darabok esetén gariban javítható? akkor miért is nem éri meg megvenni a telefont? ki az a hülye aki a telefon kiadáskori hibái (amiket azóta javítottak) miatt nem vesz meg egy telefont?
telefont aszerint veszel, hogy a vétel pillanatában mennyire vannak hibái, nem pedig egy évvel ezelőtt... tudom, hogy ezt te is belátod, csak most már csak azért sem fogod belátni, hogy nem volt igazad... szerintem hagyjuk...
ráadásul nem is volt soha ilyen telefonod, és a hozzáértő userek szerint nem létező hibákról beszélsz, akkor nem értem miért érzed, úgy, hogy ebben a vitában neked van igazad... szerintem ne erőltesd ezt... ha ajánlják, akkor nyilván nem szar, és tudásához képest drága sem... akkor hol a hiba?
(ezután már nem válaszolok a témában, elég flame ment már)
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40425 üzenetére
De te biztos nem olvastad, hogy utána felhívták az LG ügyfélszolgálatot és egy pixel hiba esetén is cserélik a kijelzőt. Ráadásul, ha ilyen zavaró lenne a dolog, akkor hidd el én is visszavittem volna kicseréltetni, de ilyen felbontás mellett nagyon sasolni kell ha észre akarod venni az a két hibát, nem beszélve arról, hogy csak fekete háttérnél látszik.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40422 üzenetére
Ha a rosszat látod meg a hsz-ben, az nem is fog pozitív benyomást adni róla neked. Hardveres eredetű hiba a pixelhiba, a rossz akkumulátor meg a rossz hangszóró vagy a rossz alaplap. Az nem hardveres hiba, hogy valakinek halk a hangszóró vagy nem elég erős a gps, vagy lefagy a telefon esetleg újraindul.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40413 üzenetére
Igen van két pixelhibám de ha annyira zavarna elvinném és gariba kicserélnék. Ha utánajársz rögtön kiderül, gogy az SGS+ kijelzője ugyan az mint a sima SGS kijelzője és ott van egy pár beégett kijelző. Amiket leirtál videofelvétel hibák az CM7 romból valók, tudom mert én is használtam. Rajtad kívül senki nem siránkozott még a telefonra, azért mert iylen-oylan hibája volt, pedig azok használták is nem kell itt csürni-csavarnia dolgokat, nincs olyan óriási hiba amiért ne lehetne ajánlani ezt a telefont.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40408 üzenetére
Akár hogy variálod nem sok ember vitte szervizbe a telefonját a Black topikban, ami miatt ne lehetne ajánlani, ráadásul olyan hibája sincs ami miatt ne lenne ajánlott árkategóriájában főleg nem lehet 3-4 ember gondjából típushibát csinálni, mert akkor lenne egy pát típushibás telefon. User error és custom rom miatii hibák is vannak bőven, amit kár a gyári telefon számlájára írni de ha meg akarod tudni milyen telefon, akkor kérdezd meg a topikjában a tulajokat.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40402 üzenetére
Az hogy valakinek halk a hangszóró az nem hiba. Videofelvétel hibák amit felvázoltál CM7 rom hiba, az ne keverjük a gyári rommal, sőt nagyrészt az újraindulás fagyás nem gyári rom miatt van, szóval azt nem mondanám a telefon hibájának. De gondolom az a része kimaradt olvasáskor. Többit elmondták előttem. Plusz SGS+ A kijelző beégése, ezek lemaradtak, ha már Blacknél pixelhibát felsoroltad.
-
-
axioma
veterán
válasz
madrac #40213 üzenetére
Na most mar nem birom ki. Ferjemnek augusztus ota van OB-je, attol fogva olvasom a topikjat. Szervizgondot csak szorvanyosan olvastam, a gps-szel van most nehanyuknak problemaja, de valami szorastol fuggo egyuttallasnal csak, es szoftveresen van hogy javul.
Nem a vilag legjobb telefonja, de az is hulyeseg, hogy nem ajanlhato. A nem ajanlott az mar az a kategoria, hogy van minden szempontbol ugyanolyan vagy jobb (a'razast is figyelembe veve). Azert a Black-nel nem tudsz minden szempontbol jobbat mondani... nekem is eros a gyanum, hogy a 2x-szel keverheted, mert arrol az adott topik olvasasa nelkul en is tudom, hogy problemas. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
madrac #40202 üzenetére
Nem érdekel hogy milyen volt a telefon a kezdeti V10a-val és hasonlók.
Nézegesd végig a többi hasonló árú teló topic-ját is. Nah, ott is van hideg meleg.
Az a lényeg hogy most tökéletes. tökéletesebb mint egy-két riválisa a kategóriáján belül. Nem fagy, nem indul újra, villámgyors, alkalmazáskompatibilitásban mindent ver, és kész.
Persze vannak olyan főzött ROM-ok amik nem a legszuperebbek, de azt mindenki a saját felelősségére teszi fel, épp úgy mint minden androidos telefon esetében. Nem 100%-os a hibamentes működés. Valamit keversz de nagyon.További kérdés?
Azért elgondolkodtató, hogy egyesek mennyire nincsenek képben, mégis nyugodt szívvel ajánlgatják a telefont, hogy milyen jó vétel, nincs vele semmi különösebb gond, miközben elég sok embernek voltak/vannak elég nagy problémái vele
Ahhoz képest hogy neked nincs is ilyen telód, meglehetősen keményen harcolsz ellenérvekkel ellene. Bízzuk már azokra akiknek legalább ilyen VAN, és van vele tapasztalata is.
Hidd el, senki sem ajánlaná, ha nem vált volna be.
-
tzsolesz
nagyúr
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
madrac #40120 üzenetére
Olvasd at megegyszer akkor, szerintem te kevered a 2x-el. 1-2embernek volt gondja a gps-el, inkabb nem gond csak szerintuk gyenge. Ujraindulasrol sem tudok mikor olvastam pedig mar tobb mint fel eve latogatom a topikot, nem utolso sorban tapasztalazltbol irom amit irok nem egy par hosszaszolas elolvasasa utan
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest