- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
szentkuti11
addikt
válasz
bandi0000 #47315 üzenetére
Alapból felfújt volt az egész hiba, egyrészt senki nem ott fogja, másrészt max 1-2 egységet vesz le a térerőből.
Az oprendszerben lehet nem veszed észre annyira a különbségeket ( ha 4.x-el használod az i4-et akkor tuti nem), de a komolyabb appok futtatásánál kijöhet, hogy kicsit gyengébb a 4S-nél.
-
bobooo
addikt
válasz
bandi0000 #47315 üzenetére
nem lehet eszrevenni, de az antenna gate problema is egy alig eszreveheto hiba amit a konkurencia sikeresen erosen felfujt
gyakorlatilag eszrevehetetlen ez a hiba es csak akkor eszreveheto ha egy bizonyos modon fogod meg a telefont...
szerk.: ha 60k-ert eladod a mostanit akkor 75-80-ert mar lehet kapni normalisat hardverapron
-
s4tch
veterán
válasz
bandi0000 #47305 üzenetére
Miért akarod lecserélni?
Ha érdekel, próbáld ki. Hardveresen nem nyújt annyival többet az alma, ami indokolná, hogy akár egy fillért is ráfizess az Arcra, viszont kétségtelenül más élmény az iOS, mint az android. Nem jobb, nem rosszabb, más. Tisztább, de szárazabb érzés.
-
bobooo
addikt
válasz
bandi0000 #40979 üzenetére
szerintem tök felesleges ezeket a papíron leírt cuccokat nézni mert ugye xperia s-ben 12 mp-s kamera van 4s-ben 8 mp de az i4s-ben sokkal jobbak a kamera optikák amikkel lszebb képet lehet készíteni (szerintem) és a processzor is az xperia s-ben "2x1,5 GHz" iPhoneban meg "2x1GHz" és mégis semminél se akad be a szifon és azért az xperia s-t meglehet akasztani. és ha eltekintük szoftvertől akkor meg nem lenne semmelyik kétmagos telefon között semmi különbség
ui.: és az iphoneban a gyorsító meghajtó is erősebb mint bármelyik 2magos/4magos telóban, de ez csak az én véleményem
-
agabe
addikt
-
válasz
bandi0000 #37028 üzenetére
Igen facezek , meg azt akarom kérdezni hogy Bada platformra van Messenger program? Ez még fontos lenne.
Mert ha van akkor szerintem is a Wave a legjobb.
Dizájnra, kijelző minőségre, árra, méretre pont neki lenne valóEgyébként olyan csomagban van, hogy 500 megát kap minden hónapban!
-
Rotate
veterán
válasz
bandi0000 #37028 üzenetére
nem értek egyet, a nők sokszor szeretik a sok csillivilli szar alkalmazást, abból meg Androidra több van
ha megfelel a Bada is, akkor én is a Wave-et ajánlom, ha pedig az Android szimpibb akkor Defy, sőt nőknél nem is árt ha kicsit strapabíróbb a telefon, anyám is rendszeresen teszi tönkre a telefonokat, leejti összetöri, vízbe fojtja stb...
defymoto:
ez így önmagában érdekes kérdés...ha tabletet szeretnél telefon helyett, akkor gondolom megéri elcserélni
-
válasz
bandi0000 #36067 üzenetére
Az a baj, hogy kicsit tartok a SE-től... mert sajna ez nem Sony, hanem SE, és rengeteg rossz tapasztalatom van velük. Nem tudom az utóbbi években mennyit fejlődtek, de kb. 5 SE is volt a családban, és csupa negatív élménnyel lettünk gazdagabbak. Mennyire megbízható ma egy SE?
-
agabe
addikt
válasz
bandi0000 #35896 üzenetére
hmmm.. szép.
A kijelző sem lesz kutya, főleg 4.3 colon 720p... a hardver viszont nem lesz ütősebb (max kicsit más) mint a mostani s2 -es, és nem is értem, hogy miért nem ICS-vel jön ki már rögtön (vagy ez csak elírás az oldalon)
Különben meg egy jó felső-közép kategóriás teló lesz, és elég jó (szerintem) a dizájn is...csak ahogy magamat ismerem annyi pénzért amennyibe kerülni fog inkább egy 4 magos s3-at vennék (még akkor is, ha annak gagyibb az anyagminősége valamivel). Mindenkinek más a fontosabb -
Tomi0703
addikt
-
Domxc
senior tag
válasz
bandi0000 #35212 üzenetére
Es ugy gondolod, hogy az ICS az uzemidot is orvosolja?
oliver: Arc. Igazabol a 2x egy fustbe ment terv, akar mennyire kicsit orvosolhatja az ICS, nar nem nagyon valoszinu, a Play, pedig jopofa, de azon kivul, hogy tudsz jatszani rajta, nincsenek valami jo parameterei, a telefon nem jatekra lett kifejlesztve, a penzet meg marhara nem eri meg. (megsugom ezert tudsz venni egy PSP 3000et, es egy Xperia Minit, ami lenyegesen jobb dontes)
-
dokee78
félisten
válasz
bandi0000 #34987 üzenetére
Az nem pár ezer szerintem,hanem több,legalább is mikor akartam akkor elég drága volt.
Én is az X8-ra szavaztam,viszont arra ROM-ot kellesz rakni,mert a gyári 2.1 hagy kívánnivalót maga után.
Hamar kevés lesz a tárhely.
De egyszer kell egy stabil ROM-al ellátni és jó lesz.
Multitouchot is rá lehet varázsolni,főleg ha Cypress lencsés vagy mi kell hozzá.
De a topikja első hozzászólásába olvass bele. -
Cyberpunk
félisten
válasz
bandi0000 #34823 üzenetére
Hát ere csak azt tudom mondani, hogy nem a hardver a minden.
Egyébként meg hasonló árban van már HTC Sensation.
jacis: Ne vedd kötekedésnek. De nem te voltál az egyik aki nem tudod frissíteni 2.3-ra. És custom ROM-al sem akart babrálni? Nos én csak annyit tudok mondani sokkal jobb volt 2.3-al mint a 2.2-vel. Azt ha a főzött ROM-okat nézzük akkor meg pláne.
-
korpicschess
veterán
válasz
bandi0000 #34715 üzenetére
Összevissza írsz. Hülyeségeket. Bocsi, de tényleg. Nem tuti, hogy ezt erőltetni kéne. Szerezz egy kis tapasztalatot, tudd meg, hogy mi micsoda, aztán utána.
__
Rootolás a legveszélytelenebb műveletek közé tartozik, 2.2 alatt egy sima programmal megcsinálható, 2.3-tól pedig kernel cserével. -
korpicschess
veterán
-
SSwift2
tag
válasz
bandi0000 #34530 üzenetére
Csak a 3D miatt ne vedd meg szerintem. Ha teheted menj el megnézni, hogy melyik tetszik jobban. Egyébként nem hiszem, hogy a kétmagos proci olyan rossz lenne a 3D-ben, az ARC csak egymagos hiába 1.4 GHz. Viszont az SE-re tuti lesz ICS az LG hiába bejelentette, hogy arra is, de én már nem hiszek nekik.
-
Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest