- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
stracker06
aktív tag
válasz
dokee78 #45968 üzenetére
vagy, T-mobile Move, a T-már nem árulja, de van itt mobilarenán egy fóruma és ha jól emlékszem tegnap írta valaki, hogy eladó egy majdnem új, dobozban meg minden
ez az: http://hardverapro.hu/apro/t-mobile_move_alcatel_ot-908_2/hsz_1-200.htmlennyiért szerintem k.jó vétel
-
kungzi
veterán
válasz
dokee78 #35503 üzenetére
na most mond meg mi bajod az omnia W-vel? az hogy wp7 telefon? ha igen, akkor csak sajnálni tudlak. tudom... csak is az az istenverte android. a könyököm jön már ki.
ha nem tudnád melyik teló az omnia w, akkor segítek
a samsung omnia 7 utáni 2. generáció windows phone 7-es telefon. tehát nem f*kázni
ja és csöppet jobb azoknál, amiket te is felsoroltálmost nézem, hogy a tied az SE Xperia Mini
Ezeket a telefonokat most úgy soroltad fel, mintha a tied csúcsmobil lenne
el kell keserítselek... nem az
-
picur220
veterán
válasz
dokee78 #35440 üzenetére
Sem az Explorert sem a Wildfire S-t nem javaslom, ha a keret 50-100k és jó telo kell. Nehogy már 100k-ból MSM7227-tel szarakodjunk...
A minimum, amit megvehetsz, az az Xperia Mini és az Xperia Mini Pro. Szerintem ez lenne a legideálisabb egy nőnek ennyi pénzből. Az új HTC-k pedig a Desire S szintre gondoltam, csak az már lehet kicsit nagy egy nőnek, bár kinek mi tetszik.
-
flatus
csendes tag
válasz
dokee78 #35125 üzenetére
Díjcsomagot váltanék is ha kell most 5000 fizetek media mania s-ért de van még diákom és az 1500 ft-os like is tetszik nem kis spórolás lenne. media maniat úgy se tudtam soha kihasználni.
Iphone 3gs-ben ne is gondolkodjak inkább?
Amúgy eddig nekem az arc volt a kedvenc.
Domxc (#35126): az a baj hogy 2x-et nem forgalmaz a T. Vagy függetlenül gondoltad?
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
psg5
veterán
válasz
dokee78 #35064 üzenetére
Na akkor alakul
Ez a GW egyer jobban tetszik, holnap valahol meg is nézem élóben..Jaaa nézném...csak játéktelefonban vagy kikapcsolva lehet a boltban megnézni...
Olvastam olyan tesztet, ami azt írja, hogy mivel kisebb az S-től a kijelző fizikai mérete így elveszik az amoled előnye a tft-vel szemben...
-
nggabi
félisten
-
picur220
veterán
válasz
dokee78 #34691 üzenetére
Szerintem jobb a kijelző a Gioban. Volt mindkettővel elég sok tapasztalatom. A Spica úgy szar, ahogy van, abban egy jó alkatrész sincs, parasztvakításnak jó volt a 800MHz meg ilyenek, de maga a készülék a mai piacon semmilyen körülmények között nem állja meg a helyét. Amúgy a Gio kijelzője 0,06"-lal kisebb a Spicáénál. (3,2 vs 3,14)
A G. mini már jobb, de a kijelzőjéről annak sem lehet jót mondani, nagyon pixeles, zavaró.
Inkább tényleg Gio vagy Optimus One.jacis: Wildfire S-ről beszélünk. Te is? Annak nem vészes a CPU-ja, nem használtam, csak kipróbáltam, de nem tűnt fel semmi gond, normál tempóban dolgozott.
-
fleetcmd
tag
válasz
dokee78 #34669 üzenetére
Elolvastam az alapelveket. Se nem buzdít a használatára, se nem segítí azt elő, se nem biztosít kódot, aktivációs módot, vagy az akármilyen esetleges regisztrációs vagy aktivációs védelem kijátszását, stb. És én sem budítok senkit rá, mert nekem is az a véleményem, hogy a szoftverek azért vannak a bótban, hogy megvegyék az emberek. De a kákán tán nem kéne csomót keresni.
-
fleetcmd
tag
válasz
dokee78 #34605 üzenetére
Nem teljesenegyáltalán nem értem, miért kell úgy kiakadni ezen az iGO dolgon, és azt sem értem, mitől warez az "offline navi csak az iGO" tartalmú mondat. Nem azt mondta, hogy "lopj iGO-t", vagy "itt egy iGO".
Nem attól lesz warez valami, hogy beszélsz róla, hogy létezik, hanem attól, hogy segítséget nyújtasz vagy kérsz az illegális beszerzéséhez. Ezt muszáj volt most leírnom, mert úgy látom, hogy van nálad egy "if comment.find("iGO", "Android") { post "die warez, die" }" trigger beüzemelve. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
dokee78 #34612 üzenetére
Ahogyan a teszt képeket néztem, az én Black-em is készít ilyen képeket. Talán a W egy kicsit jobb, mintha nem lenne annyira zajos. Igazából szerintem nem ez lesz a döntő a választásban, ha jobban átbogarászod. Keress még magadnak elvárásokat, hátha könnyebben tudsz dönteni.
-
popely16
tag
-
agemate
addikt
válasz
dokee78 #34405 üzenetére
Hmhm. Ma kipróbáltam a wfs-t es bizony beakadt/lassult néha egykét játéknál, netezesre sajnos nem volt alkalmam. Ha esetleg rádobok egy tízest, tehát 30 körül mit nézzek még meg új elofizuval /mediamania xs esetleg s csomaggal/?
Szerk: gondolom memcarddal lehet növelni az appoknak szánt helyet, vagy nem?
-
agemate
addikt
válasz
dokee78 #34378 üzenetére
Köszönöm a választ, a többieknek is!
Nézegettem az Xperia Minit, anyaghasználat terén hol áll a WFS-hez képest? Azok a fényes hangerőgombok nagyon gagyi műanyagnak látszanak, de javítsatok ki.
Úgy nézem, hogy mind az ACE-nek, mind az Xperia Mininek 16millió színárnyalatú a kijelzője, míg a WFS-nek csak 256.000. Ilyen méretekben számít?
-
Zebu
addikt
válasz
dokee78 #34229 üzenetére
Jah egyre több alternativa jár a fejemben, mert kb 3 napja napi 8 órában erről olvasok és minél többet olvasok róla annál nehezebb döntenem. Nem egyszerű meghoznom a döntést... Kiválasztani azt a kompromisszumot, ami a legkevésbé fáj....
Egyelőre ez a Live with Walkman jó ajánlatnak tűnik a Telenornál. Itt ami eltántorit az a videó autofókusz baj amiről olvastam. Bár az E52 kameránál gondolom ez is körökkel jobb
Az biztos, hogy 70-nél többet nem fizetek érte. DE a 40 még jobb lenne
Jah és hogy a kérdésedre is válaszoljak, 1-2 napon belül szeretném. Mondjuk most fixen asszonnyal vagyok. Legkésőbb hétfőn veszem meg! Lehet érdemes lenne benéznem egyet a Media Markt-ba is, hátha van valami kihagyhatatlan ajánlat.
-
xLt`
tag
válasz
dokee78 #33917 üzenetére
Még régebben volt egy negatív élményem SE-vel kapcsolatban.
Olvastam, hogy a mini nagyon erős és jó áron van, de nekem nem tetszik mert pici.
Az SE live pedig már drága nekem, pedig az még talán tetszene is.
Így azt hiszem marad a wildfire. Tudom, hogy üzemidőben elég alacsony a mérce az okostelefonoknál. Nem éjjel-nappal nyomogatnám -
Dyrtyho
őstag
válasz
dokee78 #33259 üzenetére
Xperia X8.....de amikor megvettem használtan,akkor nagyon-nagyot csalódtam benne....gyenge képet csinál,nincs rajta autófókusz,nehéz rajta irni akár sms-t,akár a facebookon....nincs rá hivatalosan 2.2 vagy 2.3 frissítés....úgy hogy márciusba leváltom egy WildFire S-re
-
csurdongulos
tag
válasz
dokee78 #33181 üzenetére
dokee78 es dipeti,
köszi a választ, a magyar nyelv hiánya számomra nem lényeg, úgyis angolra állítva használnám bármelyiket is veszem majd. A processzor magasabb órajele sem számít annyit.
Az érdekelne inkább, hogy van e a gyári szoftverekben valami olyan funkció, ami miatt pl a defy jobban használható, felhasználóbarátabb. Teszem azt megbízhatóbb a működése, nem lassul be. Nem dobálja a wifit, gps-t. Iyesmik. -
Dzsano
tag
válasz
dokee78 #32787 üzenetére
Nem baj.
Szép.
A fentebb taglalt választékból megint szisztematikusan kimaradnak az SE telefonok, (Arc, és NEO) őszintén nem tudom miért.
Mindenki bele van pistulva a Samsungba?
Volt Samu telefonom, és szerettem, de nem a világ teteje.
A Motorola Defy+-al internetes és wifi gondok lehetnek, jó lesz elolvasni a fórumot, mielőtt megveszitek. Most nézegettem a boltban, háát... Lehet, hogy csepp és porálló, de hogy nem masszív, az biztos.
Aktív témák
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest