Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
szezso15 #46132 üzenetére
hat igen...tul sok strapabirasra tervezett telo nincs (raadasul defy csak viz, por allo ip67 szerint, de utesre nem nagyon vonatkozik ez a szabvany, bar egyben van a keszulek...SE utesallo is?)
(#46121) Bitpalace:
az, hogy melyikre jon elobb az ics...jelen pillanatban csak talalgatas lehet, szoval ez alapjan ne valassz.
Ha kell a sok memoria, akkor ne tetovazz, mert nincs alternativa.
jeleneleg s2-esemnel felig van a belso memoria (az is 16giga) es felig egy csupan 8gigas memkari...igaz zenet, filmet nem tarolok rajta, mert azt pc-rol streamelem ha kell epp, de sok foto, es sajat video van igy is, meg egy-ket nagyobb jatek is (amit alig hasznalok, ezert lehet torlom is oket), emellett 100-120 app ami engem eddig erdekelt (ezek kozul is lehetne mar szortirozni...de elfer, es nem zavar)
ezt csak peldakent irtam, es sajat hasznalati szokasaimbol tudom, hogy en az xperia p-n boven elfernek (foleg ha tenyleg karbantartanam mi kell mi nem).A HTC-nel (kulfodi cikkek alapjan is amik kozul volt amit leforditottak) sajna elofordulhat a tenyleges visszavonulas a mobiltelefon piacrol, de benne van az is, hogy valaki megvegye, es a markat megtartsa...majd eldol.
-
agabe
addikt
válasz
szezso15 #45404 üzenetére
nekem is a blade jutott eszembe, hogy jobb (de igazabol csak fozott rommal azert) a kijelzoje meg sokkal jobb, de a kamerat, hangzast nem tudom, mert azokban a blade azert gyenge volt.
(#45399) zotyko2:
a videon is latszik a bongeszes sebessege egyeltalan nem gyors...a gorgetes, nagyitas nagyon laggol.
nem kell 3-4szer dragabb hozza, hogy gyorsabb legyen.
Hiaba 4col a kijelzo, attol a felbontas miatt nem lesz nagyobb elmeny a bongeszes mint a Lww kisebb kijelzojen (azon raadasul sokkal gyorsabb) ugyanekkora felbontassal, sot pont forditva. A weblapokbol mindketto ugyanannyi reszt jelenit meg egyszerre, es nem olvashato jobban 4colon sem. -
blt.62
őstag
válasz
szezso15 #44484 üzenetére
Akkor hiába nagyobb a felbontása a Sensationnak,mégis szebb a Neo kijelzője?
Ezek szerint ha szép kijelzőjű mobilt szeretnék akkor super amoledes-t nézzek?
Tudnál olyan mobilt ajánlani ami külsőre és anyaghasználatra,súlyra olyan mint a HTC Sensation, de kijelzője super amoled,vagy super amoled plus????
Vagy várjam meg a most itt a Mobilarenán tesztelt Samsung SGS2 minit??Ui: Bocsi,hogy megint kérdezetem,de ma megnéztem a Sensationt és nem ájultam el a kijelzőjétől,holott a GSM boltos váltig állította,hogy szebb mint a Neo-m kijelzője,és hogy sokkal komolyabb mobil mint az én Neo-m.
-
Chaser
legenda
válasz
szezso15 #44124 üzenetére
Arról épp most beszéltek le, de nem vágom ezeket, minden véleményt meghallgatok. ami még eszembe jutott. droid 2.2 jó lenne és ha kapacitív multitouch a kijelző az is, nem tudom ebben az árszegmensben egyáltalán van-e ilyen. A legdrágább a samu gio, ha az lényegesen jobb mint a többi 32k éppen beleférne.
-
istnag
addikt
-
agabe
addikt
válasz
szezso15 #42504 üzenetére
sajna a te eseted ritka.
foleg tinedzser korban legtobben mindenfele gatlasokkal, es onallo stabil ertekrend nelkul bizonytalankodnak, es baromira befolyasolja oket a kornyezet, ezen belul is a kortarsak, es nem akarnak kiesni a tobbiek korebol. eleg ha van egy olyan vezetonek elfogadott osztalytars aki pl. erre izgul, es akkor az egesz osztalkozossegben ez lesz a mervado...de ennyire mar ne offoljunk -
Total...
csendes tag
válasz
szezso15 #42335 üzenetére
Nem, használt cuccokat elvből kizárom.
Tudom, hülyeség ennyire elzárkózni előle, de ez egy ilyen berögződésem.
Szerk:
Utána olvastam egy kicsit, és igaz, hogy megkapta már az S2 az ICS frissítést, de nagyon bugosnak írják. Lehet erről tudni vmit, hogy kb mikorra javítják ki? -
jooker82
nagyúr
válasz
szezso15 #42309 üzenetére
2150-es aksi,TRUE HD IPS panel,bővithető micro sd,cserélhető aksi....
az LG bűne a késői szoftkiadás.....Rotate: én is elmeséljem,hogy hány ismerősöm adja el a samuját?? amúgy nyilván a 2x-től van feljebb,de az s2-től sokáig nem volt...
Te szoktál bejárni a topicba,szerinted ugyanaz még mindig az összkép mint tavaly?? -
-
potyka126
csendes tag
válasz
szezso15 #42193 üzenetére
Nem kimondottan eközött a kettő között vacillálok, sokminden van a kalapban, főképp 50 körül keresnék, újonnan, de a galaxy s plus-ban nincs ledes villanó, a motolux-ot akadósnak írták a mobilarénán. csak az Arc S az 1 kezes használathoz picit nagy.. :S
és a következő lépcső 58-ért az Optimus Black -
DS39
nagyúr
válasz
szezso15 #40461 üzenetére
egy kis Sony koppintás van benne (fénycsík)
külsőre jobban bejön, mint a Defy-ok. -
Moleman
addikt
válasz
szezso15 #39673 üzenetére
Én nem vennék 7227A-t, hiába most jelent meg, attól még csak S1-es széria.
Nekem is nagyon kevés a Blade, 2010 december óta megvan, nyár óta keresem az utódját, először Defy-t akartam, de rájöttem, hogy kevés, aztán Honort, de nem jött, végül Atrixet, de az meg pentile matrixos, most már úgy vagyok vele, hogy megvárom a Mimosát, mert azon kívül csak a Sensation jöhetne szóba, az meg drága.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #39673 üzenetére
Egy volt ismerettségi körömben: A gyári ROM-al akadt, nem volt neki jó, CM7 meg MIUI alatt laggolt a videófelvétel meg állandóan fagyott, nem vitt például valami NFS-t Gingerbread alatt, csak Froyo-n (se főzött, se gyári), meg ilyen finomságok. Szóval összességében nem volt 2 olyan összefüggő nap, amikor rendesen működött volna.
-
szentkuti11
addikt
válasz
szezso15 #39670 üzenetére
Kb. összefoglaltad magadnak a lehetőségeket, innen neked kell döntened. Az SGS-t én semmiképp nem venném, marad a Huawei a HTC és a Sony Ericsson. A Huawei sanszosan rosszul szól fülhallgatóval, így az nálam megint kiesne, marad a HTC és a Sony Ericsson. Én a HTC-t venném ezek közül, de a Neoval sincs semmi bajom.
-
pete_21
addikt
válasz
szezso15 #39379 üzenetére
Hát igen. Meg az árat sem lehet tudni. Aztán ha kiderül, hogy jóval többe fog fájni, amennyit már nem adsz ki érte, akkor hiába vártál rá...
Egyébként még az Ace 2 is tetszetős, és 3,8"-os. Csak szerintem az olyan 100k körül lesz, annyit meg nem tudok rááldozni, az azért esik ki. -
pete_21
addikt
válasz
szezso15 #39376 üzenetére
Nagyon hasonló helyzetben vagyunk, úgy látom.
Én ezeket néztem ki, amik nekem tetszenek, és szerintem jó árban lesznek:
Alcatel 993, Huawei Ascend G300.
Csak tényleg jó lenne tudni, hogy mikor jönnek. Az Alcatelről tényleg semmi info nincs.
Bár őszintén, nekem inkább a 3,7"-os telefonok felelnének meg, de azokból meg nem sokat láttam az MWC-n.
Esetleg nem tudjátok, mik lesznek 3,7-es kijelzővel az Acer Liquid Glow-n, és a HTC One V-n kívül? Azt hittem lesz jópár belőlük, de nem... Kettőjük közül esetleg az Acer jön szóba. -
dropopi
aktív tag
válasz
szezso15 #38870 üzenetére
Mammutban ha nincs kint se a saturnban, se egyik szolgáltató boltjában sem egy akkor igencsak meglepődnék. Árkádban egy jó órája voltam, volt egy nagyobb stand az új Lumiákkal, nagy eséllyel ott lesz holnap is, media marktban is lehet, de ott is van több szolgáltatói üzlet, meg a Sugárban is, ami ugye ott van mellette.
-
dropopi
aktív tag
válasz
szezso15 #38755 üzenetére
Azt aztán nézhetjük, NEM éri meg, ez a tipikus sufni gsm. Ezzel mindenki csak rosszul jár, kár hogy nem lehet tiltani az ilyen kereskedelmet. :SSS
+
Pedig izgathatna, nem csak saját magaddal szúrsz ki erőteljesen, hanem az összes fórumtársaddal, családoddal, barátoddal, stb. Sőt még a sufni telefonboltossal is, ha áttételesen is. De persze kinek a paplan, kinek a papné.
-
Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Apple iPhone 12 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest