- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Bitpalace #47358 üzenetére
én inkább LG-t vennék mert amúgy nagyon patentok a telói+ a sony S nek kategórián aluli a képe mármint a fénykép egyszerűen színtelen fakóak legalább is annál amelyiket én próbáltam(beállításai jók voltak)
Most vettem LG tv-t tök jó szeretem a házi mozi is LG ami már meg van 5 éve és 1 szer sem volt baja -
bandi0000
nagyúr
hát akkor ezt benéztem
minden esetre köszönöm
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #47322 üzenetére
azt akartam is hát akkor köszönöm még gondolkodok rajta
De amúgy nagyon más alternatíva nincs is 70 k körül amit megérné megvenni mert gyors ugye? -
bandi0000
nagyúr
Én se azért ájulok el az Ájfóntól mert dizájn telefon lett a pénzes kis szarosok körében
hanem mert piszok gyors rá van optimalizálva fajául a rendszer, csak ha ilyen keveset ér a telóm asszem mostanában nem váltok
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #47313 üzenetére
de ha jól tudom akkor kijavítják az antennás problémákat rajta nem?
És az op rendszer miatt meg annyira nem is lehet észrevenni a sebesség beli különbséget vag yigen? -
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #47311 üzenetére
akkor igazság szerint azt kellene megvenni mi? csak nagyon drága
-
bandi0000
nagyúr
Igazából elegem lett imádom az androidot de ez a fagyás meg lassulás akadozás nem gyere be...
Am mennyit kérhetnék el érte ? 2 hónapos T-s garis persze
Amúgy a iphone 4 és a 4s között mi a különbség? -
bandi0000
nagyúr
Szerintetek Sony Arc S-t megérné lecserélni egy Iphone 4 re?
-
bandi0000
nagyúr
igazából nem tudja rendesen kihasználni a droid a 4 magot de azok közül szerintem az LG a legjobb a sony az gyors de a kamera gyenge (tapasztalatból mondom) a samsung meg hát samsung sose szerettem meg szerintem túl sokat is kérnek azért
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés hogy most melyik telefon a legjobb? Multimédiás részen? Az ár nem fontos csak kíváncsi vagyok hogy később melyiket lenne érdemes megvenni ha meg lesz a pénzem -
bandi0000
nagyúr
válasz
DeathAdder #37027 üzenetére
hali mivel lány szerintem akkor wave már csak mert biztos facezik rajta és ha nincs rajta mobil net akkor az android csinálja neki majd rendesen az adatforgalmat...
-
bandi0000
nagyúr
amúgy sincsen kifejezetten női telefon meg férfi telefon max a szinük döntheti el...én nekem volt anno még lg shine om is amire mindenki azt mondaná hogy női és még se szólt meg sneki
-
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Greentea #36208 üzenetére
Nah utánanéztem és pl t-mobilnél feltöltőkártyásan Motorola defy + ZTE skate Sony xperia ray HTC wildfire S Samsung galaxy ACE van 60k ért és alatta valamennyivel meg kellene nézned őket hogy melyik tetszik jobban vagy hogy mire van szükséged a telefonba hogy benne legyen...
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bajtokarpi #36091 üzenetére
az az igazság hogy ebben a tekintetben nem nagyon tudok kommentálni, volt a kezemben ARC s és elég jó mármint úgy azt érzi az ember hogy nem esik szét a kezében...viszont annyi a hátránya hogy a vékonyságra rá ment a kijelző mert nem karc álló de fóliával meg lehet kezelni ezt a problémát
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bajtokarpi #36086 üzenetére
haát szerintem neked is jó szívvel tudom ajánlani a Sony ARC s-t de most 121k a t-mobilnál a samsugn galaxy s 2 szal szerintem mire meg akarod venni addigra esni fog le az ára vagy akció lesz és akkor azt vedd meg.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
bajtokarpi #36084 üzenetére
hali
milyen árig lehet elmenni mert az azért fontos -
bandi0000
nagyúr
válasz
dannyl #36075 üzenetére
Szerintem igen mert nagyon jól járnál vele mert a konkurensek pl az lg 2xtalán abban az árban de sokan szidják az akkuidő és a szoftver miatt, akkor samu az kiesett mert nagyon sokat kérnek az SGS2 ért meg hát ha jól tudom akkor a HTC sensation is bőven 100 fölött van szóval az ARC S nagyon megéri és jól össze van rakva csak jókat irtak róla, és tényleg az ericson már szerintem nem szólhat bele mert ebben az évben már jönnek az új SONY! telefonok tehát semmi ercsson
-
bandi0000
nagyúr
válasz
dannyl #36075 üzenetére
Szerintem igen mert nagyon jól járnál vele mert a konkurensek pl az lg 2xtalán abban az árban de sokan szidják az akkuidő és a szoftver miatt, akkor samu az kiesett mert nagyon sokat kérnek az SGS2 ért meg hát ha jól tudom akkor a HTC sensation is bőven 100 fölött van szóval az ARC S nagyon megéri és jól össze van rakva csak jókat irtak róla, és tényleg az ericson már szerintem nem szólhat bele mert ebben az évben már jönnek az új SONY! telefonok tehát semmi ercsson
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Tituszazeb #36065 üzenetére
hali
én a sonyt venném mert nem nagy a kijelzője de szerintem pont elég és szép is a képe, kamerája jó zeneileg is jó szoftverileg is emrt nem sokára jön rá az ICS és persze gyors sőt a fizikai billentyűzet is jó ha netezel vagy akár mi -
bandi0000
nagyúr
Ehhez mit szóltok?
[link] -
bandi0000
nagyúr
válasz
aimettirlz #35842 üzenetére
nem kell itt példázni
magyarul ha hoki japcsi akksit veszel és ha szétkurja a telefont akkor azt nem csinálják meg gariba mert te raktál bele másik aksit ha viszont a gyári kurná szét akkor megcsinálnák
-
bandi0000
nagyúr
Itt igazából az a megoldás létezik csak hogy vagy kockáztatnak a kinai akksikkal vagy vesznek egy okostelefont és egy 3410-et
-
bandi0000
nagyúr
válasz
lsebestyen #35766 üzenetére
hát igen..nem igy ismertem azért az LG-t hogy elhanyagolják a a frissítést kiadni...
-
-
bandi0000
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #35387 üzenetére
végül is akkor jó köszönöm a gyors válaszokat
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #35384 üzenetére
akkor köszönöm mindkettőtöknek....amúgy üzemidőre tudtok valamit mondani?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #35382 üzenetére
köszönöm és lehet tudni hogy jön e ki újabb rá ?
-
bandi0000
nagyúr
hali
t-mobilos lg optimus p970 hez melyik a legfrissebb szoftver ? rootolás nélküli -
bandi0000
nagyúr
válasz
oliver7777 #35228 üzenetére
más ban nem különbözik elvileg csak a proci, meg a kamerája kicsit másabb...amúgy szerintem sem ér meg +10k-t ez.
-
bandi0000
nagyúr
hali
kérdés....a processzoron kívül van más külömbség az arc és az arc s között?
illetve ezért a +400 Mhz-ért megéri kicsengetni még egy 10 est? -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34817 üzenetére
épp ez az hogy én sem egyiket sem...és azért lenne jó tudni hogy melyik lenne jobb választás
-
bandi0000
nagyúr
válasz
szentkuti11 #34815 üzenetére
nekem is volt nem 1 Lg-m és nem volt vele bajom szóval hiába paraszt vakítás a 3d de ahogy nézegettem amúgy hardveresen is elég erős az lg
-
bandi0000
nagyúr
válasz
korpicschess #34807 üzenetére
nah köszönöm.... és a P970?
-
bandi0000
nagyúr
amúgy az LG optimus 3D-vel mi a gond mert elég sokan szidták valami konkrétumot mondanátok?
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aimettirlz #34757 üzenetére
drgáa-drága mindegyik telefon drágának indul aztán majd beárazódik...de amit eddig hallottam róla nagyon tetszik
-
bandi0000
nagyúr
arra való hogy pl asszem a sony ra a legfrissebb a 2.2 amit persze a szolgáltató ad...de rá lehet rakni "feketén" a legfrissebbet akár majd az ice cream sandwich-et is mert ugye a frissebb androidok gyorsabbak, meg jobbak csak ezt nem nézik jó szemmel a szolgáltatók ha ilyet csinálsz és elveszik a garancia ha csak nem tudod vissza rakni rá a gyárit
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aimettirlz #34701 üzenetére
de ha szétnézel itt a ph-n itt is kapsz újat ráadásul nem a 90 ezres összegért
vagy esetleg ha nem fontos várd meg a sony nozomitaz ráver a motorolára
-
bandi0000
nagyúr
válasz
aimettirlz #34697 üzenetére
hali
én igazából még nem hallottam a motoroládról de ha annyira jó akkor megéri várni, de mire bejönne addigra meg több fajta gép is lesz mert dobálják ki a telefonokat a gyártók...
de még az eddigi tudásom alapján tudom ajánlani esetleg a Sony ARC S-t is jó kamera jó hangzás persze ezsem tökéletes, de nincs is tökéletes telefon. -
bandi0000
nagyúr
válasz
tzsolesz #34664 üzenetére
amúgy is nekem amióta bejött az android kb 10 fajta telóm volt... volt x10i-m és xperia minim és azt kell hogy mondjam hogy az xperia mini szinte tökéletes volt, mert ha valaki ért hozzá bezárogatja az alkalmazásokat és rárakja a legújabb frissítést akkor nem rossz a droid nem fagy stb....amúgy meg symbiane és a windows mobile már elég "régiek" ahhoz hogy kiforrjanak de még sem tökéletesek....
-
bandi0000
nagyúr
válasz
korpicschess #34651 üzenetére
mert miért? az omnia 2 ugyanugy jó ebooknak nag ykijelző miatt nagy felbontás és a kamerája se rosz igaz h winfos mobil de amire neki kellene arra jó lenne
-
bandi0000
nagyúr
válasz
picur220 #34647 üzenetére
rögtön az első
bocsánat kérés elfogadva -
-
bandi0000
nagyúr
válasz
iBlast #34527 üzenetére
Jóh de ha ebből indulnánk ki akkor minden szar....különítsük szerintem el ezeket mert azért még is csak a legnagyobb különbség hogy a mozinál ugye isten tudja hány méteres vászon van a telefon meg egy 4,3 as kis kijelző de ha úgy nézed h kurva nagy dolog azért a telefonba is belerakni egy kezdetleges 3D-s megoldást ráadásul szemüveg se kell hozzá ugye ellentétbe a mozinál
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest