- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
had423
aktív tag
válasz
Gergosz2 #41958 üzenetére
"meg én agalaxy s plust sem választanám."
Nem gondolod komolyan?Összehasonlítás
Hardverben és akkuidőben is jobb az S+. Egyedül csak a kamerája vesztett, de a különbség úgyis csak nagy-képernyőn látszik. -
pinnacle
nagyúr
válasz
Gergosz2 #41948 üzenetére
Köszi Gergosz2, Moleman!
Most látom, hogy a korlátlan böngészés a Telenornál csak az Operával van. Lehet, hogy jobb a Mozaik, mert ott 200MB a keret és nincs 45+45 perces variálás. Nem tudom, hogy az Android "hazatelefonálgatása" mekkora adatforgalmat okoz, ami nem számít bele a korlátlan keretbe.
Egyáltalán van valami indok, amiért érdemes a Telenornál maradni? Feltűnő, hogy tök üresek az üzleteik, míg a T-Mobile tömve van. 2 számlás, 3 kártyás előfizetésem van, csak a családi csomag miatt voltam a Telenornál, de látom, hogy ez a T-Mobilnál is van. -
Storms
őstag
válasz
Gergosz2 #41245 üzenetére
Értem, te mit vennél ilyen árkategóriába ami szép képeket készít és esetleg a kijelzője "karcállóbb", nem túl kicsi a kijelzője, netezni lehet rajta, néha zenét hallgatni , videot nézni?
De mint írtam főbb szempont a fotozás, videozás. vaku annyira nem lényeg. ( Satio-t váltaná).
i8910? -
aggleány
addikt
válasz
Gergosz2 #27799 üzenetére
Ne haragudj, az előbb rosszul írtam a neved, és csak most vettem észre.
Nekem is sokat számít a zsebben hordható méret, de ezt azóta még jobban érzem, hogy nagy telefonom van.
Jadro
Az enyém is gumibugyiban van, de azért vettem neki egy Cool Mesht is, ha megunná a gumitokot.
Tavaly egyszerre volt SGS-em és X10 Minim. Ott már akkora a különbség, hogy nem igazán lehet őket összehasonlítani, mert két egészen különböző dolognak tűnik a két ketyere. Azon agyaltam, hogy filmnézéshez venni kellene egy Galaxy WiFit, de azt meg úgysem hordanám magammal, úgyhogy feleslegessé válna rövid idő után.
-
Lajdzsi
tag
válasz
Gergosz2 #27731 üzenetére
Amelyik szimpatikusabb neked, komolyan.
Ezt had ne mi döntsük el.
Mostmár a windóznak is bővül a marketje, az nem lehet kifogás. De kevésbé személyre szabható.
Nézegesd, hogy melyik tetszik jobban - aztán dönts.
(az még szempont lehet, hogy androidoshoz hamarabb jutsz olcsón, még jóhoz is.) -
picur220
veterán
válasz
Gergosz2 #27526 üzenetére
A Galaxy Ace nem ér annyit, plusz szeptembertől ki van vonva a forgalomból az EU-ban.
Vegyél Motorola Defyt.
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest