- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
nanorambo
őstag
Igazából kb ilyenre számítottam.
Ha alapból így csinálták volna akkor szerintem nem lett volna EKKORA felháborodás. Bár... Még mindig elég érdekes a vége. Elismerem, hogy sikerült valamennyire kijavítani azt a borzalmat és tényleg sokkal jobb hangulatú a vége. Ez a minimum szint egy játéktrilógia lezárásánál.Ja és még mindig nem hiszem el, hogy nincsenek további terveik Sheparddel. Itt is benne a van a fellélegzős videó...
Köszönjük a videókat!
-
Malachi
veterán
NYILVÁN SPOILEREK
köszi minden linket!
megnéztem őket, és csak egyetlen kérdésem van: annyira nehéz lett volna így befejezni elsőre is? nem mondom, hogy tökéletes, de legalább az elvárható minimumot hozták és már ezzel is ezerszer jobb az összes befejezés az első vicces próbálkozásnál.
komolyan, nyavalyás 10 perc a végén és teljesen más a hangulata az egésznek. még azon is elgondolkodtam, melyik befejezés is a legjobb. mindegy, mindenki döntse el magának, én maradok az eredeti destroyomnál, bár így már a másik kettő (három, hehe) ellen sincs semmi kifogásom.
részemről lezártam a dolgot, ezzel javítottak a helyzeten és most már valamennyire bizakodással merek a folytatások felé tekinteni.
(#7762) nanorambo - az kérlek egy teljesen jó húzás. fityisz.
-
mrhitoshi
veterán
Ebben 1000%-ban egyetértek. Sajnos nagyon elment a mozi ipar ebbe az irányba. Akció akció hátán, és felszínes történetek, de a Mass Effect-nak van akkor súlya már, hogy csak a név elvinné, még ha nem is lenne akkora sikere, mint mondjuk az Avatarnak.
Én persze nem szeretném úgy meglátni a vásznon egy Mass Effect filmet, mint ami hasonlít egy Transformers típusú filmre, de meglehetne oldani, hogy sikeres legyen.
Illetve hozzáteszem azt is, hogy most a Sci-Fi világkorát éli, és a Sci-Fi stílusú filmek sikeresek, és ha ehhez jön egy iszonyatosan addiktív történet, akkor biztos a siker, még akkor ha nem ilyen csili-vili hollywood-i divat filmről van szó. -
Wizard of Oz
aktív tag
Kinek mi a jó történet.
De tessék: The Dark Knight, Super 8, Inception, X-Men First Class, District 9, és még lehetne sorolni. Mindegyik odarakta magát látványban, szvsz a történet is jó volt és 100 millió dolláros határ felett hozott (csak Amerikában, idegenben a sokszorosát). A Halo filmből meg azért nem lett semmi, mert a Microsoft nem tudott megegyezni pénzügyileg a Universallal, a Mass Effect esetében meg tudtommal ez már megtörtént, hiszen a Legendary Pictures/Warner Bros már sajátjaként reklámozta.
-
Eli_Stone
aktív tag
Igaz nem az elmúlt 2 év de az Elrabolva jó volt és látványos, a Hazugságok Hálója jó volt és látványos, vagy tavalyról az Ismeretlen férfi igaz az egy ezeréves film remake-je de jó, a Párizsból szeretettel is jó volt szerintem aztán a Salt Ügynök, Eredet, Sherlock Holmes 1,2 persze ezek nem mind CGI-sek de azért össze lehet hozni a történetet az akcióval. Más most hirtelen nem jut eszembe mert annyi szart láttam, hogy elveszik benne az a néhány jó
-
Eli_Stone
aktív tag
Kíváncsi leszek majd igazira, meg az egész filmre, meg, hogy vajon milyenek lesznek pl a Krogan-ok, Turan-ok, meg Salarian-ok mert a többi nagyjából emberformájú. Na meg arra is, hogy mit emelnek majd ki a játékból mert ugye egy film kevés lenne bemutatni a teljes trilógiát.
-
Eli_Stone
aktív tag
He? Nekem a ME2 magyarnál szó nélkül segítettek az EA help-nél. + adtak promo kódot ami ugye kimaradt a magyar dobozokból mert ahhoz nem is akartak adni csak a nyomda vagy a grafikus vagy a marketinges aki rábólintott elkúrta.
Mondjuk ME1-el nincs tapasztalatom az EA-vel mert az ment rendesen.Amúgy az kicsit röhejes, hogy a supportos arc közli, hogy vegyél 64-bites Windowst a memória címzés miatt esetleg akkor legközelebb árulják úgy a játékot, hogy 64-biten hiba mentes 32-biten meg időnként összeszakad vagy adjanak mellé egy jogtiszta 64-bites Win-t. Másfelől meg ennek a játéknak szerintem olyan mindegy, hogy 32-bit/3,2GB RAM vagy 64-bit/4GB RAM én is 32-bites Win-t használok 4GB(3.2GB) rammal és eddig semmi error csak egyszer váratlanul kilépett éppen akció közben, azon kívül csak a bug-ok meg a dühítő tény, hogy, ha nem vagy online akkor az SP tartalom is korlátozott.
-
Eli_Stone
aktív tag
-
-
Hunork
veterán
Szia!
A Bioware és az EA stimml, ugyanaz a név és email fiók. De az Origin nem, ez a legújabb ugye, és a Battlefield 3 miatt kellett...és ezt én csináltam, míg előbbi kettőt a fiam. Mikor a ME és ME2 be lett regelve, az a Bioware Social Network oldalán volt és kellett.
Ami a furcsa az egészben az az, hogy a Bioware oldaláról nem lehet a ME3 DLC-ket letölteni. EZ a baj, nem a fiókok...DE végül is minden rendben, segítettek, DLC feltelepülve... -
WonderCSabo
félisten
LOL. Ezek szerint az MEt is lehet moddolni? :S
Szerk.: Na jól van...
-
AthlonXP
őstag
Valamiben kell hinni!
Idézet tőlük: "Őszintén szólva, ez azért nem került bele eddig a játékba, mivel fogalmunk sem volt róla, hogy ekkora igény van rá."
Mondjuk ezt nem hiszem el, hogy ennyire hülyék legyenek, mert mit gondoltak, mit fognak szólni a játékosok, amikor meglátják a végét!?
-
Eli_Stone
aktív tag
-
Spectrum
aktív tag
Az igen.. Attól tartok lesz még
Addig is TJ LASER strikes again, 3. rész.
-
-
Eli_Stone
aktív tag
Be is szóltam nekik twitteren, hogy ehelyett a DLC helyett legalább adták volna ki DLC-ben a CE fegyvereket meg öltözékeketmert az nekik kb 10perc munkába került volna ez meg valszeg hetekbe.
Ennyire leszarni a Single Player-eket, kapják be. Most tényleg olyan késztetést érzek, hogy Muzyka-nak, Hudson-nak, és Walters-nek feltoljak egy egy ME példányt. Úgy is pont 3 rész van -
G4ga
őstag
-
hiroki
tag
Van azért még egy idegesítő fajta: az elesek az első 2-3 hullámban a többiek nem tudják felkanalazni ezért lelépek típus..silveren idegesítő nagyon, mert egyet jelent a halállal, de bronzon elég 2 ember is...tudom mert már jártam úgy, egy engineer-el voltam a munkatárs meg vanguard-al és ha nagyon szoros is volt a vége de megoldottuk.
-
Iron Funeral
őstag
Nem kell pánikolni szvsz... múltkorában láttam valami epilogue generatort és ugyan fan made volt de kimagyarázta az endinget. Ezzel együtt persze még mindig fenn áll az, hogy a játék közbeni választásaid nem befolyásolják az endinget, csak az ha multizol (LOL), illetve sehol nincs az ígért 16 féle befejezés. Kérdés az, hogy BW mit ért "clarification" alatt, szerintem ez összességében jó hír, bár az "artistic vision"-jük egy nagy sz*r
Közben megtaláltam az említett epilogue cuccost.
Egy másik videó, ezúttal a BW-EA viszonyról.
-
G4ga
őstag
itt már nem a játék végéröl van szó... eljutottunk arra a pontra amikor nyilvánosan nézik hülyének a játékosokat.
Tény hogy semmit nem igértek, tény hogy szó nem volt változtatásról, ám...
kérték ugye,hogy osszák meg a játékosok a véleményüket, javaslataikat ( és a retake mozgalomból is látva, nem egyéni véleményekröl beszélünk ugye ) hogy segitsenek.
És igy lesz**ni mindent... ennyire nem foglalkozni a dolgokkal!
kicsit olyan mintha politikusok ellen mennél.
csak azt felejtik el, a politiuks nem megy tönkre, max 4év mulva leváltják öket ( persze addig összelopták magukat ) de neki szvsz ezzel befelegzett. egy olyan vásárlói tömegtöl vesznek most el, hogy szvsz siman veszélybe kerülhetnek.
Ez nem a ME3-on fog látszodni, hanem a elkövetkezendö játékokon.
Pont a huzó cimeket basz**k el.
Crysis, DAO, ME, BF, NFS.
Ha igy megy lassan a Simsböl és a Fifából fog élni az EA! ha ezt akarják!U.i.: persze várjuk ki azt a DLC-t. HA megjelenik igazán okos akkor lesz az ember...
-
Polllen
félisten
Nincs hozzá semmijük vagy ha van is, most nem tudják eladni... (bár gondolom, ahogy Javik-t ki tudták adni rögtön, azért van még 1-2 dolog ott a sztorihoz... csak a kutya se fogja megvenni)
Az alapjátékot is 50%-kal akcióázzák és mégis készleten van mindenhol...Amúgy az is meglepő, hogy az EA jelentette be és nem a bioware...
-
vitaro
senior tag
-
Eli_Stone
aktív tag
Az a szöveg, hogy egy milliomos Volusnak megjelent Space Jesus és elmondta neki, hogy kutakodjon azon a bolygón a fény "gyermekei" lényei elveszett sírkamráiban. Mert, hogy ők az idők kezdetén azért teremtettek, hogy megvédjék az organikus életformákat a szintetikus ördögökkel szemben.
@nanorambo én sem értem, hogy ez miért jött most elő, ha lett volna jelentősége akkor szerintem legalább War Asset-nek be tették volna.
-
L4mie
veterán
jaa ez a milyen végének kellett volna lennie
de csak a 2. -
Eli_Stone
aktív tag
Azt reagálták, hogy megkapták és persze a szokásosat, hogy figyelnek a Fan-ok visszajelzéseire. Meg azt, hogy akármilyen kreatív és ízletes volt sajnos nem a csapat kemény munkáját jutalmazták a fan-ok.
Meg, hogy ne vesszen kárba a süti átadták egy gyerekeket segítő szervezetnek.
Tehát semmi lényegeset nem mondtak.nah lassú voltam
de azért nem törlöm már ki
-
Wizard of Oz
aktív tag
-
Ryder62
őstag
-
Iron Funeral
őstag
Igen, feltűnően le lett butítva ezen a téren a játék(most a végéről ne is beszéljünk
), még a második részhez képest is, sok volt a szkriptelt átvezető, de azok legalább tényleg jók voltak, meg kell hagyni, nem törték meg a játékot. Ettől független kissé elkonzolosodott, néha gondolkodom azon, hogy jobb lenne konzolon játszani, de aztán eszembe jut, hogy ott sem jobbak a gémek mint pc-n, ellenben drágább minden játék és még Steam sincs
-
Eli_Stone
aktív tag
Én sem azt mondtam, hogy új véget kap, csak azt amit ők is, hogy elmagyarázzák nekünk a jelenlegit valami új tartalommal feltehetőleg kap egy videót a vége és jó napot.
@nanorambo: ez a videó volt már téma. Amúgy, ha az eredeti ME szálat nézzük és elővesszük a Dark energy-t akkor olyan szempontból van értelme a játéknak, hogy kinyírjuk a mass relay-ket.
Meg, a piros végre mindenki azt mondja, hogy visszaküld minket a kőkorszakba pedig nem, mert akkor ott helyben le kellett volna zuhanjon az összes fighter, minden katona, páncélja kipurcant volna és, ha megnézed a végén amikor örülnek a katonák világít a hátukon a páncél.
Illetve az összes hajón ami jött velünk mindenki meghalt volna mert, ha minden technikát kinyírunk akkor a life support sem működik a hajókon és szerintem EDI sem hal meg mert ő maga mondja, hogy csak irányítja Dr. Eva testét és ameddig a Normandy hatósugarában marad tud ő is harcolni velünk, na meg Joker ugye elmenekültígy max EDI teste ment a kukába.
A szintézisnek meg abszolút semmi értelme, attól még, hogy egyesít minket a gépekkel megmaradnak az emlékeink a viselkedési sémáink, a mentalitásunk, a gondolkodásmódunk, csak max rohadtul okosak leszünk, vagy, ha netán a gondolkodásunkat befolyásolja is, hogy logikusak legyünk akkor meg olyanok lennénk mint amilyennek Javik leírja a Prothean-okat és a gyengéket rabszolgákká tennénk. És ez meg nem vezet rendhez.A mass relay-ket meg pikk pakk újra tudjuk építeni mert a technológia ismert és, ha Crucible-t ilyen gyorsan összeraktuk akkor nem kellenek évszázadok az újraépítéshez.
Jah és eszembe jutott az a teleport a végén. Az minek???? hiszen ott a Mu Relay amin Saren is bejutott a Citadel-re.
-
Eli_Stone
aktív tag
Tudom, ez a szöveg a ME2 kódexből van a 3-ban kicsit más a szöveg.
De miért csak a Collectorok ellen jó az ME3 szöveg szerint a Prothean-ok a saját fegyverüket akarták a Reaperek ellen fordítani jelen esetben a Citadel-t de miért ne lenne hatásos a saját ágyújuk? csak kicsit nagyobban mint ami a Normandy-n van pl a Destiny Ascension hatalmas közel Reaper méretű simán ráférne egy ilyen ágyú eredeti méretben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged