- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blyan
félisten
ME Infiltrator
Androidra érkezik nemsokára. Ha esetleg már volt, akkor sorry! -
Blyan
félisten
Minél többet játszom az előzménnyekkel, annál csirkenyakúbb a ME3 Male Shepardje.
-
Blyan
félisten
Játszom a ME2-vel, oszt mekkora poén Legiont vinni magaddal a Tali loyality mission-re.
Ahol azzal vádolják, hogy aktív gethet küldött a vándorflottának.
-
Blyan
félisten
Én egy MMO ME játékot leszarok/nék, nem nagyon érdekel.
-
Blyan
félisten
válasz
leviske #5324 üzenetére
Ha lesz - márpedig valszeg lesz - ME folytatás, akkor kétlem, hogy a különböző endekre építenek. Egyet kiválasztanak, és az megy majd.
A ME2 végén is volt lehetőséged arra, hogy ne tégy keresztbe az TIM-nek, de nem tudok róla, hogy ezt a folytatásban figyelembe vették volna. -
Blyan
félisten
válasz
torma1981 #5321 üzenetére
30-50 évvel később játszódik majd, mint a mostaniak, és Shep (a galaxis hőse) öregkorát tölti, elvonultan a világtól (mint Jon Grissom), és hallani sem akar a világ megmentéséről.
Mikor felkeressük biotikus csapással kerget el minket.(#5320) Televan
Olyan krítikus ügyeket megoldva, mint a Rachni Queen tanácsba való felvétele (kontrollált asari által ).
-
Blyan
félisten
válasz
Cray Tyler #5307 üzenetére
Így van, én is így gondolom. Az előző részek döntése a ME3 egésze során mutatja meg magát, nem az utolsó 10 percben.
A végével inkább az a baj, hogy a ME3 eseményei, bármit is csinálsz, akárhogyan, na azok nincsenek befolyással arra mi történik ott. Pedig kéne.
(#5308) KubanitoS
Rosszul látod.
Vannak akik élvezik az játékot, még úgy is, hogy nem az lett amit ígértek, és vannak, akik tűkön ülve várják a javítást, totál elégedetlenek - szinte mindennel, nap mint nap újabb hibákat keresve kutatva.
Ez van, de itt nem fikázza senki a másikat. Én legalább is nem tettem. -
Blyan
félisten
válasz
nanorambo #5282 üzenetére
Szerintem azt nem álmodja, ott, abban az állapotban álmodta (látta, láttatták, akármi) az összes előzményt, onnantól kezdve, hogy sántikálva betipeg a Citadelbe.
Ezt tudom elképzelni - szóval a romok alá nem a 3 végkifejlet valamelyike után került, hanem még előtte, és az alatt (amíg ott fekszik) történik az, amit mi láttunk vagy láttatnak velünk. -
Blyan
félisten
Oké, mások vagyunk. Nekem is a játék, és köztük ez az egyik fő szórakozásom, de nem érzem magam jobban átverve mint bármely agyonhájpolt játéknál. Ja, és én is megvettem - oké ebből nem a CE változatot, az csak a másodikból van meg.
Ugyanis minden játéknál fűt-fát ígérnek a fejlesztők és még SOHA nem láttam egy játékot sem, amely maradéktalanul teljesítette volna az ígéreteket.
Rendben, az emberek csalódtak, megértem. De az a dühöngés ami körbejárta a világot ezzel kapcsolatban az már a vicc és már már a szánalom kategória.De ez az én véleményem, és nem kell túlragozni. Tulajdonképpen jól szórakozom ha benézek ide, így végülis elérte a célját a topik.
És közben játszom jelenleg a 2. résszel, és kezdem majd a harmadikat megint, ha azzal végeztem.
-
Blyan
félisten
válasz
KubanitoS #5168 üzenetére
Persze, hogy foglalkoznak vele, hiszen tömeghisztéria van jelenleg.
De ha az embereknek nincs nagyobb bajuk az életben, mint ez, akkor annak csak örülni lehet, igazából ez már maga a Kánaán.Mindig az jut az eszembe erről, hogy az emberek a saját életük miatt fognának ennyire össze, annak jobbá tétele miatt (akár csak idehaza), máris jobb lenne pár dolog a valóságban.
Oké, változtassák meg a végét, de most már nem csak a végéről van szó.
Mindegy, nem akarok én ezen lovagoni, de itt a hsz-ok nagyrésze már csak arról szól, hol található még valami amit ki lehet fikázni.
Holott nem ennyire gáz a helyzet. Ráadásul ez még mindig egy játék. -
Blyan
félisten
Amúgy én az első részt gyúrnám össze a harmadik harcrendszerével, és a második hangulatával. Legalább is nekem ez így nagyon bejönne. Főleg az, hogy nem voltam megkötve, hogy mit használhatok fegyverként.
-
Blyan
félisten
Inkább az a vicces, hogy most már minden lehető alkalmat megragadnak a habzó szájúak, és direkt keresik az okokat amivel még többet lehet fröcsögni.
3 hete még istencsászár volt a játék, csak hát a vége... most szánalmas, szar, fos BW stb.
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz
Iron Funeral #5113 üzenetére
Elkonzolosodott.
Eredetileg a ME nem Xbox360 exkluzívnak indult?
Ez tény, és az összes ilyennek jobb, főleg a gyors gombok miatt, konzolon nem tud ennyire folyamatos lenni a játékmenetDe jól látszik az üzleti véna, hiszen tavaly gyorsan helyzetbe hozták a PS tulajokat is.
-
Blyan
félisten
válasz
nanorambo #4980 üzenetére
Nincs vége a színes kavalkáddal - legalább is nem az a vége.
Én el tudom képzelni az indoktrinációs elméletet, de legalább is azt, hogy ez egy képzelt/álmodott befejeződés.Az viszont tény, hogy kissé összecsapott a játék, nekem kicsit erőltetett volt néhány visszatérő szereplő, akikkel csak azért futottunk össze, hogy lássuk még öket egyszer (Kelly és Jacob pl). De Mirandát is hosszabb szerepre vártam volna.
-
Blyan
félisten
válasz
Spectrum #4972 üzenetére
Szvsz nem normális. De ezen nem veszünk össze.
Számomra ez egy szórakozás, és most is azt mondom, hogy ÖSSZESSÉGÉBEN, megérte. A pénz amit kiadtam érte, az is.
Nekem. Én örülök, hogy játszhattam vele - jobban, mint amekkora csalódás a vége.PC-n játszottam a trillógiát, pár hónapja van Boxom, megveszem majd arra is, legyen csak ott a polcon az a változat is.
-
Blyan
félisten
válasz
KubanitoS #4970 üzenetére
Azt mondtam, hogy dühöt nem. Vagy Te mást is olvastál abban, amit írtam? Csalódottságot, űrt, kérdéseket igen.
De nem habzik a szám, és követelem az azonnali kivégzéseket, de legalább is tegnapelőttre egy javítást.Mondom, én elfogadom, hogy másokból igen. De azért csodálkozni csak lehet ezen.
-
Blyan
félisten
válasz
nanorambo #4964 üzenetére
Én mit várok? Semmit, csak csodálkozom.
Én magam élveztem az egészet, és ha nem a legjobb is a vége, nekem öröm bódottá, hogy ez megadatott. Dühöt nem érzek.
(#4965) mrhitoshi
Ne viccelj, van fogalmad arról ez mekkora meló? Én fordításokkal foglalkozom, és hát ez nem piskóta pár napos összebaszott cucc.
A leggyorsabban a tárgylista meg az ilyesmi lesz/van meg. De a párbeszédek mire elkészülnek, hát nem két nap.
Ha a fordítóimnak adnám is két-három hónap lenne, mire elkészülne teszteléssel együtt, pedig azok profi srácok.
-
Blyan
félisten
válasz
Televan74 #4875 üzenetére
Így van, a flotta csak arra volt elegendő, hogy elterelje a figyelmet, lefoglalja a Reapereket, amíg a Crucible-t feljuttatják.
A Fejedelmet anno a teljes fellegvári flotta ostromolta, és még kellett, hogy Shepard gyengítse az elméjét.
Valójában elég nehéz a Reapereket elpusztító, amúgy minden mást meghagyó befejezést csinálni.
Talán valami olyasmi kellene, hogy a dögöket vissza kéne küldeni a mélyűrbe újabb 50.000 évre. -
Blyan
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged