- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
válasz
Chabe89 #7775 üzenetére
Előzmény? Ilyen végek és lehetőségek után? Ki lenne arra kíváncsi?
Szerintem ezek után mindenkit azért érdekel, hogyan tovább, nem az, hogy mi volt eddig...
SPOILER!!!
Van már olyan vidi is fent, ami kb a teljes endinget tartalmazza, onnan kezdve, hogy felkelünk a lézer után. Ebben már az összes kérdezési lehetőségünket kihasználhatjuk...és érdemes is, mert meg kell hagyni, tisztességesen izzadtak, hogy megmagyarázzák a hülye alaptézist. Persze bla-bla, meg baromság így is, de azt kell mondjam, így már el tudom fogadni. Megérteni nem, de ha így, van hát így van. Sokkal kevesebb hiányérzetem van így. Összességében így már elfogadható a befejezés....és Shepard felkelése, indoktrinált szemek, hirtelen odatranszformálódó 2D-s holtestek, meg a Starchild részéről királyi többes szám első személy ide, vagy oda, azt hiszem az indoktrinációs teória 99%ban kizárható, hogy nem igaz.Egyetlen érdekesség még, hogy a TIM maga döbben rá, hogy csak a Kaszások bábja, és azt mondja, amit ők akarnak vele mondatni....vajh miért szerették volna a Kaszások, hogy kontrollálják őket? Ez fúrja még az oldalam kissé.Jah, a Normandy-s plot hole nagyjából meg van magyarázva (kivétel az, hogy hogyan pottyant le arra a bolygóra, meg csinál egy újabbat is a hozzáadott jelenet, de már ez a legkevesebb), ahogy a csapattagok teleportja is szintén ki lett magyarázva. Ráadásul a Liara fanok örülhetnek, mit ne mondjak, a "búcsúzás" elég hollywoodi, meg klisés, de akkor is nagyon szép jelenet lett szerintem.Hát ennyi. Összességében, hogy szerintem 85%-ban mindent láttam az extra tartalomból, az kell mondjam, hogy így nagyjából korrekt a dolog. Nem jó befejezés, nem fogunk áradozni róla, de nem égetem el a Collectors Edition-ömet a dühtől. Már ez is valami. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Chabe89 #7383 üzenetére
Jelen pillanatban semmilyen mod sincs mert lusta voltam a Patch óta újra átírni a dolgokat és Patch ugyebár felülírja a Coalesced.bin-t tehát most full originál minden és így is lefagy.
Szégyen ez a játék. Merem állítani, hogy ez minden idők legrosszabb minőségű BW játéka. Szerintem az ebben az évszázadban kiadott összes BW játék produkál együtt annyi bug-ot mint egyedül a ME3. Este olvasgattam a BSN-t hátha van erre valami megoldás már de csak azt látom, hogy elég sokan panaszkodnak, hogy az állítólagos javítások valójában meg sem javultak meg, hogy már megint leálltak a szerverek és a így nem, hogy multizni nem lehet, de a DLC-s mentéseket sem lehet folytatni PC-n mert a DLC-t nem tudja ellenőrizni. Ennyit az EA-ről én többet EA játékot nem veszek inkább átmegyek kalózba.@JamesHun: nem fut torrent a háttérben mert a torrent akasztja az MS SW X8-at meg a Wireless Fülesemet
meg amúgy is játék alatt le szoktam állítani minden szart nehogy önállósítsa magát.
-
looser
addikt
válasz
Chabe89 #7204 üzenetére
Köszi
Itt is azt írták, de egyébként a ME3 magyarítás fórumában olvastam.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Chabe89 #7053 üzenetére
Tudom. PC Tweaks (Mass Effect 3)
-
KubanitoS
veterán
válasz
Chabe89 #6467 üzenetére
Most láttam meg ezt a High-res textúrapakkos hozzászólást a játékhoz. Tényleg minőségi munka.
Csak óvatosan kérdezném meg: ha a játékot egy hónap alatt ilyen szinten fel tudta javítani egy mezei felhasználó, egy senki, akkor ezt miért nem tudta megcsinálni az EA? Bár igaz, mi a fenének, a pénz már úgyis a zsebben van... Az ilyen dolgok nagyon fel tudnak idegesíteni...
(#6546) orichalcos: Köszi, de ettől kirázott a hideg. Manga Mass Effect? Inkább nem kéne...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz
Chabe89 #6467 üzenetére
Huh ezek durvák, de mondjuk HighRes vagy sem EDI borítása eredetileg nem olyan méhsejt szerkezetű és nincs rajta nuke jel sem
De tényleg le a kalappal nem semmi munka.@FehérHolló (#6457) de te is azt írtad csak valaki más meg azt írta, hogy csak h-p-ig lehet hívni ott pedig az van, hogy h-v-ig.
@pohár (#6464) nekem a kedvenc Vanguard bug-om az amikor nyomod a biotic charge-ot elindulsz az ellen felé és hirtelen visszadob oda ahol voltál
egyszer kétszer már előfordult olyankor kell egyet lőni vagy egy másik képességet használni és utána jó lesz
-
válasz
Chabe89 #5790 üzenetére
Vald be nyugodtan, nem szégyen az
)
CPT.Pirk:
Én is gondolkodtam, hogy végig játszom női karakterrel is, csak még nem tudtam kitalálni, az a karakter hogy állna a világhoz (gondolom majd ráérzek játék közben, hogy egy vérszomjas szuka vagy egy angyalszárnyas Teréz Anyaként élvezem jobban... férfi karakterként közép úton voltam) -
csigacska
tag
válasz
Chabe89 #3430 üzenetére
Spoiler!
A szívószálas rész, hatalmas volt.
A játék során rengeteg helyen jókat röhögtem, csomó apró poén, sokat dobott az összképen.
A végén pedig még mindig agyalok, végülis ha azt nézzük, a készítők elérték a céljukat, a játékról beszélnek igen sokan, és ennél jobb reklám nem kell. -
warcat
veterán
válasz
Chabe89 #3215 üzenetére
Az is kimaradt,hogy a bázis helyétől is függ a dolog,én amit írtam az az egész galaxishoz hozzáadott érték ,és kevesebb ,főleg ha nincs minden helyszín biztosítva.
Viszont abban a szektorban ahol a feldat helyszíne található, jobban megugrik a readiness mint az egész galaxisra lebontva,tehát azért lehet gyorsabban haladni annál mint amit írtam,ha egy-egy helyszínre koncentrálsz.
Mielőtt túlbonyolítanám:
Tehát a readiness 50 % alá nem megy,teljesített multis pályákkal nő,az adott szektorban sokkal, 7% ,illetve kapsz egész galaxisra is növekedést, 1-3? %. -
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Chabe89 #2566 üzenetére
#2564 alapján ez még nem a pc-s eyecandy beállítás. Szerintem a demoban pont ugyanígy nézett ki. Alapból nem rossz, de azért a ruhák textúráira tényleg ráfér némi generálszervíz. Nahh, holnap remélem holnap mehetek a CE-ért.
Érdekes akkor, hogy Koreában már engedélyezett, de máshol még a review-k se jöhettek ki. Vagy mégis? Nem találtam még.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Chabe89 #2528 üzenetére
Elvileg csak emberek vannak nyitva.(férfi, meg nő is) Én most BF3 pack-ból kaptam egy bf-es katonát, a starter pack-ból meg egy Asari Vanguard-ot.
3 enemy van:
Reaperek, Geth, Cerberus
6 pálya.
[link]
Ja és itt a videó a hajakról: -
tiv83us
veterán
válasz
Chabe89 #2340 üzenetére
Szerintem ami(ket) eddig a Destiny Ascension-nek hittunk, azok csak "sima" Asari Dreadnaught-ok, nem maga a gigaszupernagy Destiny Ascension Flagship. Ebben a trailer-ben kb 5-ot lattam belole, kizart, hogy 5-6-7...stb ilyen mereto flagship-eket csak ugy osszedobjanak par nap/het alatt a Reaperek "kedveert".
-
Klikodesh
senior tag
válasz
Chabe89 #2284 üzenetére
A videora.
Elso reszben alig birtak egy darabbal.
Kettoben berepulnek meglepetesszeruen a collectorok redszerebe, senkinek nem tunik fel s lovi oket halomra egy tucat ubertap gep vagy vedelem, s meg szet is csap shepi egy reapert a pisztojaval.
Haromban ugy nez ki mar tobb reaper is jon de ez se fog akadajt jelenteni.
Viszont legalabb jokat rohogok rajta ahogy eddig kinez.
-
pohár
félisten
válasz
Chabe89 #2196 üzenetére
ME2 spoiler
ja, rémlik valami cucc, amiben emlékképek voltak vagy mi, azokat nem ők hagyták hátra?
no mindegy, egyelőre vígan megleszek a DLC nélkül, anyagilag ez is kimerített
bár tényleg nem bánnám ha tudnék venni egy CE verziót, ha meg véletlen összegyűlne +5 ezrem addigra, max átadom valakinek a sima verziót, vagy 8 napon belül elállhatok a vásárlástól, és inkább a CE-t veszem meg
ez a Mattock elég jól aprít, nem gondoltam volna először mikor kézbevettem
csak az a kurva Widow jönne már -
pohár
félisten
-
tiv83us
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVME SSD! GAR/SZÁMLA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged