-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
looser #12899 üzenetére
Ez a négy befejezés volt eredetileg is, csak kiegészítették pár plusz jelenettel.
A probléma pont ott van, hogy tök mindegy, jó vagy rossz karakter voltál, összeszedtél e hadsereget/melletted állt e xy faj a reaperek ellen vagy sem, a végső döntés, mindig ez a 3 szín és a visszautasítás, teljesen függetlenül az egész eddigi játékodtól.
3 játék döntés cunamija csupán csak pár vágóképet befolyásol csak, pl. hogy ottt van e valaki x bolygó felszínén abban a 2 másodperces bevágásban, vagy nincs (az eredeti befejezésbe még ennyi sem volt)Ettől függetlenül istentelen jó játék, remek történettel.. csak kicsit többet várt a végén az ember.
-
válasz
Chabe89 #5790 üzenetére
Vald be nyugodtan, nem szégyen az
)
CPT.Pirk:
Én is gondolkodtam, hogy végig játszom női karakterrel is, csak még nem tudtam kitalálni, az a karakter hogy állna a világhoz (gondolom majd ráérzek játék közben, hogy egy vérszomjas szuka vagy egy angyalszárnyas Teréz Anyaként élvezem jobban... férfi karakterként közép úton voltam) -
válasz
CPT.Pirk #5779 üzenetére
Na én meg ezt a hozzáállást nem birom megérteni, pedig már ezer éves.
Nem (csak) azért játszom, hogy bámuljam a karaktert. Azért játszom, hogy beleéljem magam. És férfiként nem női szereplőnek szeretném magam elképzelni, akkor sem, ha annak formásabb a pixel segge
Tudom, a szerepjáték, az szerepjáték, és megértem azt is, aki női karakterben is el tud merülni, bele tudja élni magát. Nem is ítélem el, csak könyörgöm, ne mindig a karakter hátsójára fogjuk a dolgot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- EREDETI HP Tonerek ( 641A fekete , 641A Magenta , 415x cyan-magenta-fekete-sárga , 142a )
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest