- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltee10
addikt
válasz
looser #12923 üzenetére
más a feeling, mondjuk én a csapatban is mindig beválasztom Liarát. Katonaként kellettek a biotikus képességei. Most nyomom a LE kiadást és adeptusként még sokkal jobb az élmény, az elején hiányzott a mesterlövész puska, aztán rájöttem, hogy biznyos szint felett nincs fegyver korlátozás.
-
zsoltee10
addikt
válasz
looser #12919 üzenetére
nekem az első végigjátszás Ashley-hez végig hűségesen ment, de kbszott idegesítő volt a nő.
Aztán másodjára külön mentéseket végig játszva felszedtem mindenkit a 2. részben, majd visszatöltöttem a korábbi állást és másra hajtottam. Aztán végig toltam az egész játékot úgy, hogy végig Liarához hűséges voltam és ez adta a legnagyobb élményt, így kerek az egész történet és a 2. rész Árnyékbróker dlc is.
-
L3zl13
nagyúr
-
válasz
looser #12899 üzenetére
Ez a négy befejezés volt eredetileg is, csak kiegészítették pár plusz jelenettel.
A probléma pont ott van, hogy tök mindegy, jó vagy rossz karakter voltál, összeszedtél e hadsereget/melletted állt e xy faj a reaperek ellen vagy sem, a végső döntés, mindig ez a 3 szín és a visszautasítás, teljesen függetlenül az egész eddigi játékodtól.
3 játék döntés cunamija csupán csak pár vágóképet befolyásol csak, pl. hogy ottt van e valaki x bolygó felszínén abban a 2 másodperces bevágásban, vagy nincs (az eredeti befejezésbe még ennyi sem volt)Ettől függetlenül istentelen jó játék, remek történettel.. csak kicsit többet várt a végén az ember.
-
törölt tag
válasz
looser #12500 üzenetére
Kipróbálnám
Szórakoztató néha belátni a kulisszák mögé
tegnap mikor játszottam le tudtam jutni a Purgatory bar alatti részhez, tele van papírmasé sprite figurákkal, minden kellék figura 2d-s
Lehet túl sokszor játszottam végig a 3. részt, de a játékmenet sajnos már egyáltalán nem szórakoztat. Inkább nézném végig feliratosan mint egy mozit az átvezetőket. Nagyon egysíkú a lövöldözős rész benne. Nálam a 2. rész az etalon -
S1M0N
senior tag
válasz
looser #12477 üzenetére
Ahogy előttem írták, ezek a multiplayer DLC-k, szóval a single játékmódba nem kavar be.
Amúgy furcsa, hogy nálad nincs "Játék javítása" és "Frissítés keresése" funkció...
Lehet, hogy a játék újratelepítése megoldaná, esetleg ez előtt még egy Origin reinstallt is megpróbálnék.
-
icon
senior tag
Én ennyire nem aggódok a folytatás, vagy a magyarázó DLC miatt...
Az én meglátásom az, hogy az egész történet (lásd a 3 rész) a játék végén lévő nagypapa meséje a kisunokának, aki állandóan belekérdez. És élénk fantáziájú gyerek fejében lejátszódó mese az egész, olyan módon monitorra álmodva, hogy mi sem annyira fanyalogjunk.
Tán az alapkérdés az volt, hogy "Nagypapa, mi annyira nem hasonlítunk, hogy kerültünk mi ide?"
Tényleg rengeteg dolgot megmagyarázna pl. a számunkra következetlenségeket is a végén.
"- Nagypapa, felrobbantak a relék, de akkor mi hogy kerültünk ide?
- A Normandia menekült a robbanás elől, de nem sikerült nekik, és a bolygónkon zuhant le...
- És mi lett a többiekkel, akik a Sheparddal voltak?
- Ők eljöttek a Normandiával... " -
Eli_Stone
aktív tag
Elég gyanús.
Nem, hogy DX12 nincs, de HD textúra csomag sincs.
Amúgy az N7 Hoodie és az Arsenal Pack minden verzióban benne van csak a Coalesced.bin-t kell kicsit módosítani.
Ami csak CE meg DD kiegészítő az a robot kutya és az alternatív megjelenés pack a csapattagoknak. bár az is lehet, hogy ezt az utóbbit is elő lehet varázsolni mod-al ezt nem tudom.az összes fegyverhez csak ennyi kell:
megnyitod a Coalesced.bin-t a bintool-al majd bioinput.ini > sfxgame > sfxgamemodedefault > bindings = (multiple)-on belül a végére beilleszted ezt:
( name="NumPadZero", command="giveitem self argus | giveitem self avenger | giveitem self cobra | giveitem self collector | giveitem self falcon | giveitem self gethplasma | giveitem self mattock | giveitem self reckoning | giveitem self revenant | giveitem self saber | giveitem self valkyrie | giveitem self vindicator | giveitem self carnifex | giveitem self eagle | giveitem self ivory | giveitem self phalanx | giveitem self predator | giveitem self scorpion | giveitem self talon | giveitem self thor | giveitem self claymore | giveitem self crusader | giveitem self disciple | giveitem self eviscerator | giveitem self graal | giveitem self katana | giveitem self raider | giveitem self scimitar | giveitem self striker | giveitem self hornet | giveitem self hurricane | giveitem self locust | giveitem self shuriken | giveitem self tempest | giveitem self blackwidow | giveitem self incisor | giveitem self indra | giveitem self javelin | giveitem self mantis | giveitem self raptor | giveitem self valiant | giveitem self viper | giveitem self widow | giveitem self sfxweapon_shotgun_geth | giveitem self sfxweapon_assaultrifle_prothean" )Minden "hétköznapi viselet" (beleértve a Hoodie-t is) feloldása meg a következő:
biogame.ini > sfxgame > sfxplayercustomization > casualappearances = (multiple)-on belül minden egyes sorban a "PlotFlag"-et -1re át kell írni.amúgy a működő mod-ok legalább 90%-a itt megtalálható: [link]
-
Archanon
őstag
-
Archanon
őstag
-
Apollyon
Korrektor
Jaja, rekni queen, sztem az nem volt olyan érdekes, nagy bogárlárvapókok
A 2.ra ezt találtam: [link]A bázison mondjuk nem tudom mi történik, de itt az Illusive man nézegeti a végén nem felrobbantott a bázis hologramját.
Gondolom aki nem robbantotta fel az nagyot szív a 3. részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Synology NAS
- Táp ventilátor csere
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest