- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Gyors ki akartam pörgetni a játékot ,ismét így az Andromeda megjelenése előtt ,de nem tudok multizni ,nem talál meccseket. Kérdésem az hogy a war asset.- pontokat tudom valahol módosítani ,mentés vesztés ,bugzás nélkül?
-
Max_218
tag
SPOIIILER!!!!!!!!!!!!!!!
ha ez nemvolt elég ,kiszivárgott az új DLC
<data>From Sovereign to Leviathan... they've been a pain in the ass the whole time. But at least we're starting to see the big picture.</data>
<data>If Leviathan is a defector--a Reaper that broke away from the others--then it is also a traitor.</data>
<data>With the Leviathan on our side, maybe we pull this thing off after all.</data>
<data>So a Reaper goes rogue and kills one of its own. That's what we're looking at here, right?</data>
So, 2GB of size also contains this DLC...
And Reaper can leave their armada... Assuming this, there will be another Reapers who will not happy about Shepard's control. Considering Harby is MIA...
-
http://www.metro.co.uk/tech/games/903406-mass-effect-3-leviathan-dlc-leaks-more-spoilersbennemaradt pár szövegfájl az EC-ben,
-
Max_218
tag
SPOILER !!!!!!
Nekem a Destroy tetszik a legjobban ,főleg mikor mégse rakják fel a nevét Shepard.-nak.meg úgy az egész befejezés , végignéztem mindet kicsit a Szintézises és a Controll -ending is jó ,igykellett volna alapból befejezni ,nemmondom hogy maradéktalanul elégedett vagyok (bennemmaradt ez az egész WTF dolog . )de ,ezmár egy fokkal elfogadhatóbb volt. Egy dolog bánt ,hogy TIM-el nemküzdhettem meg ,pedig annyira jól megcsinálták az ARTBOOK-ban. Egész játék alatt erre vártam ,véletlen fellapoztam mikor telepitettem.
Sztori DLC- várható szerintetek? kicsit jólenne ha tovább vinné az endinget ,nemegy játéknál voltmár ilyen.
-
Max_218
tag
irta valaki hogy reamek kellene.Szerintem egy olyan is jó lenne. mint az mgs substance. részek
-
Max_218
tag
-
Max_218
tag
válasz
Wasp_HUN #3236 üzenetére
Spoiler!!!
Részben énis ezért vagyok,szomorú. Nemtetszik szinte az egyik befejezéssem.Oké hogy Legenda lettem,mert feláldozom magam ,de ez akkoris genyó húzás tőlük.Illusive-Man,meg lehetett volna többet benne,és megnéztem volna átváltozva,mert amikor elkezdtem fellapozni a kis könyvecskét és megláttam ,nemhittem a szememnek ,nemis néztem akkor tovább, játékban meg alig vártam hogy ,meglássam úgy..erre semmi .DLC-ről ,meg aki ezt kihagyja szerintem sokat veszít... ennek komolyan bennekellett volna lenni az alapjátékba,és valami későbbi ingyen dlc remélem lesz a Collectorosoknak ,szinte mindig őt vittem ,magammal ,és elég sokat beszélt ...meg érdekes is volt.Valaki,nemhagyta Légiónak feltölteni a Reaper Tech.-et? Csakmert én engedtem neki ,aztán Tali közbejátszására ,mondtam hogy állítsa le ,akkor nekemtámadt,és Tali megölte. ezt megtudja magyarázni valaki nekem ? hogy pontosan mért tette? Légió ? és milett volna ha hagyom neki végig,feltölteni? -
Max_218
tag
kasumi.,zaed is bennelesz? alig vannak még meg a régi társaim. 5òra ùtán. mindenkit visszakell szervezni?
-
Max_218
tag
SPOILEEEEEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mordin mindenképp meghal a hammeres ,résznél? -
Max_218
tag
húh első pálya végén azok a képsorok , meg az a zene teljesen megérintett. Jóldöntöttem hogy úgyanúgy ,mint a 2.-nél, gyűjtőit veszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest