- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #7595 üzenetére
Végülis csak a gyári OS lett belőle. Azt csak 1 kattintás volt megcsinálni. (Ez esetben minden elsőre működik)
-
SerialWin7
csendes tag
Nem kell neki integrity, elég a zárt BootLoader.
A Wallet nálam még mindig megy. Tegnap megnéztem egy másik keybox-ot, azzal 3/3 volt és kártyát sem tudtam hozzáadni. 3/2 mellett viszont menne, ha használnám. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7588 üzenetére
Elképzelhető, mert én csak úgy tudtam kipróbálni, hogy 3/3-as a telóm integritása...
-
mobilizmo
addikt
válasz
balazs1022 #7590 üzenetére
Én is crDroid-ot használok 11.6, de már Wallet sem megy. Nagyon úgy tűnik, a nyitott bootloadert már nem nagyon lehet elrejteni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
balazs1022 #7584 üzenetére
Nem tud zárt lenni a bootloader, ha csak nem zártad vissza. Az meg valószínűleg nem történt meg mert akkor már csak egy kis téglád lenne.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7590 üzenetére
XiaomiEU, de ez gondolom neked nem segít
-
xabolcs
őstag
válasz
balazs1022 #7580 üzenetére
Rohadtul nem kívánom már a Romolgatást, meg foltozgatást :S
Akkor ez el is dolt!
Ketto vagy harom lehetoseged van!
Megtanulod a Magisk / KernelSU(Next) temat!
Vagy olyan romot hasznalsz, ami megcsinalja ezt helyetted! Ahogy lathatod, a 9.14-es crDroid nem ilyen!
Vagy nem csak visszateszed a gyari rom-ot, de a bootloader-t is visszazarod (es egy idore elfelejted a romolast)!Hozzaszolasod alapjan a legutolso tunik a legkonnyebbnek!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7587 üzenetére
Szerintem lehet, hogy a Revo nem nézi az integritást. Nálam is 3 wörös x van, de a BL zártnak van hazudva, ezért működik a Revo.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Szia!
Revolut biztos, hogy nézi a nyitott bootloadert az utolsó 2 frissítés óta, tehát azt csak tricky store-al és root-al tudod megoldani, hogy ne érzékelje a Revo, hogy nyitott. Integtitásból (integrity) szerintem csak a "basic" kell, hogy működjön...
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7585 üzenetére
Gondolom, akkor első körben érdemes frissebb CrDroid romot felpattintani, és megnézni, h az mit mond. És akkor ez nem egy 10 perc-es művelet lesz
Amúgy Lineage OS-sel (ami nem rootolt) menne a Revolut? Úgy tudom custom rom-oknál nem érdemes visszazárni a bootloadert.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7584 üzenetére
Te és én nem, de aki ért hozzá, jó eséllyel, mert ilyennek nem igazán kellene tudnia történni
Legalábbis én nem láttam még ilyet. Nekem szépen ki is írja, hogy a telefon állítása szerint a BL zárt (közben tudom, hogy nyitott)
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7583 üzenetére
Ezzel sem megyünk sokra
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7582 üzenetére
Ez nagy baj. Csoda, hogy a többi dolog megy még
BL nyitott? Ezt a Key Attestation is meg tudja mondani, vagyis inkább azt, hogy mit hazudik a ROM magáról. Bár root nélkül valószínűleg a valóságot fogod látni.
Esetleg még egy olyat próbálj meg, hogy RuRu nevű root detector app, nagyon sokmindent tesztel - kérdés, mire borult ki nálad az integrity. Nem vagyok én sem pro, de hátha találunk valami nyomot, amíg ideér valaki, aki pro is, segít neki elindulni. -
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7581 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem tudom mi az az injektoros.
Sajnos minden piros X -
norbert1998
nagyúr
válasz
Gondolom a BL nyitott. Nem is fog menni. Injektoros a ROM? Az is lehet, hogy a biztonsági frissítésed túl régi - bár kétlem.
Futtatsz egy bármilyen, akár play áruházból letölthető Play Integrity Checker appot, eredményt velünk megosztva? Esetleg még megpróbálhatod a Key Attestation nevű appot IS, de ez szerintem böngésző->APK letöltés->telepítés. -
balazs1022
őstag
Sziasztok!
Pár éve CrDroid-ot használok, és most egyik napról a másikra nem működik a Revolut. Azt írja, hogy Root-olt a készülék, pedig soha nem rootoltam. Átolvastam az összefoglalót is, de nekem kicsit túl sok elsőre. Meg hát nagyjából a root-olásról szól.
Jelenlegi felállás:
Telefon: OnePlus 7T Pro
Android verzió: 13
OS: CrDroid 9.14 (2024.02.24.) - utolsó ebből az android verzióból
(Amúgy minden más banki dolog működik)Merre kellene elindulnom? Kezdjem el Root-olni?
Rohadtul nem kívánom már a Romolgatást, meg foltozgatást :S -
zsola400
senior tag
Kipróbáltam ezt a NeoZygisk-et, myRaiffeisen, MobilKincstár nem indult, Revolut, Gránit, Unicredit stb viszont működött. Visszaraktam a ZygiskNext-et, Wallet-en kívül minden működik, egyelőre marad még ez.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #7576 üzenetére
A ZygiskNext fork-ja, igen, "tobbet tud" egyelore - de hogy pontosan melyik app fog tole menni (meg) nem tudom. Itt most minden is experimental.
-
crok
Topikgazda
válasz
dilajoska1 #7574 üzenetére
Igen, ugyanugy mint ahogy a ZygiskNext-et a Magisk beepitett Zygisk-je helyett. Akkor a ZygiskNext-et termeszetesen el kell tavolitani.
-
crok
Topikgazda
Két fontos frissítés JingMatrix-től:
NeoZygisk v1.1 - "jobban" rejt nyomokat és Android 16-on is stabil mostmár
LSPosed v1.10.2 - Android 16-on is stabil mostmár de build-re még várni kell valamiért..
Le kell tesztelni a nyafogó alkalmazásokkal (jelenleg nem sok kapacitásom van sajnos).. ugyebár nem minden ilyen alkalmazás nézi hogy a Play Integrity hogy áll viszont kereshet mindenféle root-ra utaló nyomokat.. és fordítva.. és akár nézheti a kettőt is (mármint PI-t és nyomokat.. angol, maláj, indiai banki alkalmazások zöme pl. ma már mindent is néz..).
-
crok
Topikgazda
-
troller
senior tag
válasz
energiezolee #7570 üzenetére
Köszi, hát ez így elég gáz...
-
troller
senior tag
Xiaomi.eu modulja másnak se működik? Nincs root, csak a BL van nyitva a rom miatt, a 06. 24.-ei modult látom legutolsónak, az fent is van, de a wallet nem hajlandó fizetni.
-
crok
Topikgazda
válasz
energiezolee #7566 üzenetére
A Curve specifikus dolgokat tenyleg a Curve topikban kellene megbeszelni..
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7565 üzenetére
Ebben igazad van és egyáltalán nem leb@szásnak szántam, de szegény crok már biztos nem örül a sok off-nak, és a Curve topikjában is valószínűleg szívesen látnak ilyen és hasonló információkat és ott szinte azonnal reagálnak is rá, ha más is tapasztalt hasonlót.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7563 üzenetére
Szerintem annyira nem irreleváns a jelenlegi Google szituációt tekintve ebben a topikban sem, hogy ne lehetne leírni.
-
user26
senior tag
Tegnap jött frissítés a rendszerhez. Ma frissítettem, majd újra megcsináltam az init_boot fájlt a Magisk alfával. Feltettem, elindult, 3/3 helyett 3/2, viszont a Wallett elfogadta a kártyám, hozzá tudtam adni, és tudtam is fizetni vele. Meddig jó? Passz.
OTA frissítésnél, Magisk megléte mellett, Ti hogyan örzitek meg a root -t ? Újra megcsináljátok a fájlt, és fastboot -ba felírjátok, vagy egyéb módon ?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7558 üzenetére
Érdemes a System státusra nézni, ha nem működik a fizetés, illetve lehet emailt is kérni, ha a rendszerrel probléma van. De azt sem értem sokan miért ide írnak még mindig a Curve-el kapcsolatban, hiszen van saját fóruma, ahol egyébként a topikgazda ki is írta, hogy gond van a rendszerrel.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998 #7560 üzenetére
10 percre fizettem CurvePay-el, hibátlanul ment most.
-
Toninho13
aktív tag
Mostanra megint elvesztettem a fonalat. Tegnap megint elszállt a Google Wallet, ennek ellenére 3/3 volt az integrity. Ma jött egy OTA frissítés, miután felraktam, most megint megy a wallet, de most meg 2/3... Inkább nem piszkálok bele.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998 #7558 üzenetére
Ez nem a root miatt van, a Curve ilyen xar, olvas bele a Curve topikba tele van ilyen visszajelzéssel, épp ma is központi probléma van náluk, többen írták, hogy nem megy a fizetés Curve-el.
-
norbert1998
nagyúr
Úgy fest, a Curve feladta a harcot. Azt írja, sikeres fizetés, de végül a terminál azt írja, Hiba -074 egyéb hiba.
És a Curve appban megjelenik a sikeres fizetés majd nem sokkal később a refund. Háromszor próbáltam. Utána Simple appal elsőre jó lett.
De a bank appban is megjelent minden -
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7556 üzenetére
Aham. Volt valami akció, nem tudom, hogy él-e még. Gugliban próbáld meg, hogy Telekom Perplexity. Egy év ingyen Pro járt hozzá.
nimmrody
Hát, egyelőre én úgy érzem, hogy az ingyenes GPT sokkal jobb nekem, mint a Perplexity Pro (auto módban!!!). De mivel eddig a GPT jó volt, nem szórakoztam a PP nagyobb mértékű személyre szabásával. Azt hiszem, ennek meg kell most történnie. Bár igyekeztem a két asszisztenst nagyrészt külön dolgokra használni, GPT-t sokkal szakmaibb, komolyabb dolgokra, míg a PP-t inkább marhaságokra vagy light témákra. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7554 üzenetére
Mit jelent, hogy Telekomosként? Náluk ingyenes a pro?
-
nimmrody
tag
válasz
norbert1998 #7554 üzenetére
Az ingyenes gpt vel ossze sem lehet hasonlitani a Perplexity Pro-t. De lassan a fizetossel sem. Szerintem sokkal jobb. (Felhasznalasi szokasok kerdese..)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7551 üzenetére
Telekomosként a Perplexity Pro egy vállalható alternatíva az ingyenes chatgpt-hez képest.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7552 üzenetére
Curve-el én is tegnap fizettem és én sem vettem észre, hogy lassú (lassabb) lett volna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #7550 üzenetére
Viszont update, a Curve kb ugyanolyan gyors, mint a Wallet, pedig sokan írják, hogy lassú még sokáig kell ott tartani, meg nem nyílik meg. Engedélyek kellenek neki, a megfelelők (főként ,hogy a háttérben lévő alkalmazás jogosult legyen önállóan előre ugrani)
energiezolee
Tulajdonképpen igen, de sajna ha az integritást megspoofolom, nekem egyelőre eddig borult minden más. Otp, mák, stb. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7550 üzenetére
A ChatGPT csak az integritást nézi, de elég nekii a "Basic" is. Remélem ezzel segítettem valamicskét...
-
norbert1998
nagyúr
Tényleg nem megy a chatgpt
-
xabolcs
őstag
válasz
energiezolee #7519 üzenetére
A kartya hozzaadas a "fizetokepes" Pixel 8-on sem mukodik! Vegre valami konzisztenica!
-
norbert1998
nagyúr
Nem bírtam magammal, csak rápróbáltam az LSPosed - Irena + HMA kombóra
YuriKey is telepítésre került, Shamiko nem szereti az Apatch-ot. Nohello is felment. Ezekkel megint megvotl a 2/3 vagy 3/3 (app függő), de megint elkezdett hisztizni az OTP és a MÁK is. Így ezeket kidobtam most újra.
De rohadt szar visszaállni, folyamatosan hibákat dobál minden megint.
Megoldás: Root eltávolítása, majd a #7541 végrehajtása újra.
Szerintem a Yurikey cseszi el nekem a bulit.
Szóval a #7541 mellé felrakott LSPosed és HMA a leírás alapján:
Semmi nem megy. Vagy nem tudom elrejteni a HMA appot, vagy az LSPosed miatt, de minden app ugrik rá és semmi nem megy nekem úgy. -
ChrYsler
aktív tag
válasz
norbert1998 #7541 üzenetére
Pedig pont az lett volna a lényeg, hogy a cikk alapján sikerül-e működésre bírni a Wallet-et? Nem is említ olyan modulokat, amiket feltettél, csak a régi (már nem működő) részben. Na mindegy.
-
Toninho13
aktív tag
Működésre bírtam a walletet: szereztem egy key-t, amivel megy, illetve kikapcsoltam a PIF next modult. Jelenleg így 2/3, illetve a key attestation-nél bootloader locked. Inkább nem piszkálgatom, mert csak megint szétverem a rendszert...
#7541Zygsik nextbe belépve enforce denylist-nek kikapcsolva kell lennie. A tényleges tiltásokat a superuser alatt a "kizárja a módosításokat" ponttal tudod megtenni. Ha zygisk assinstantot használsz az összeakad a nohelloval. Illetve az add system appnál megadtam a walletet: "com.google.android.apps.walletnfcrel" -
user26
senior tag
válasz
norbert1998 #7541 üzenetére
Bocsi, csak 1 kérdés, mert ezt nem láttam. Te milyen ROM -n próbálod?
-
norbert1998
nagyúr
válasz
ChrYsler #7538 üzenetére
Nyomom.
11107 verzió telepítve. Root hasonló, mint a Magisknál, de itt kell neki egy jelszó, amit belecsomagol a boot.img-be.
NEM követtem a leírást, hanem:
Kapott sorban: ZygixNext, ZygixAssistant, TrickyStore, TrickyAddon, PIFrok 0sm0sisTrickyben Select all, deselect unncessary, save, set AOSP keybox, set auto patch date (hogy ezek kellettek-e, nem tudom)
Futtattam a PIF scriptet.
Zygisk DenyList-et még csak nem is látok sehol, szóval az skip.
Wallet-en kívül MINDEN megy úgy, hogy nem is kiabálnak: OTP, MÁK, MBH, Revolut, OTP Szép, Simple, NAV, ERSTE NetBroker, Egészség, Tuya, Telekom, RePont, Curve.
Én itt szerintem átkanyarodok a Curve-re, amíg megoldódik a dolog
És amúgy minden teszten bukik a telefon, 0/3, key attestation unlocked, etc.
-
Toninho13
aktív tag
-
ChrYsler
aktív tag
Kutakodtam kicsit és találtam egy friss leírást. Valaki kipróbálhatná, aki ráér, hogy működik-e ezzel a módszerrel a GPay. (Én majd csak este fogom tudni talán..) Egyébként ők is az APatch-t javasolják a Magisk helyett.
[link] -
norbert1998
nagyúr
Kicsit kísérleteztem én is.
Különböző PIF és egyebek kombinációi, MagiskAlpha, stb.Hát egyelőre csak kompromisszumos megoldásaim vannak. Wallet sehol se ment, viszont az OTP/Revolut olyan, hogy VAGY egyik VAGY másik, a többi dolgot sikerült működésre bírni. Update majd később, részletekkel. De rajta vagyok
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Toninho13 #7535 üzenetére
Erre az a megoldás, hogy eleve ujjlenyomattal oldod fel a lezárt készüléket és akkor nem fogja kérni újfent. Náluk egyébként áprilisban lett bevezetve a fizetési szolgáltatás, szóval biztos vagyok benne, hogy még fog fejlődni és fognak is sokat javítani rajta. Egyébként valóban kicsit lassabban reagál és tovább kell oda tártani, de legalább működik és nem kell szoftveresen mókolgatni (egyelőre).
-
Toninho13
aktív tag
Persze. Újraindítás előtt install to inactive slot. Újraindítás után megy minden tovább, mint a Magisknál.
#7521 Nekem a curve pay-jel az a bajom, hogy előre nem tudok bele lépni, hogy az ujjlenyomatot már ne menet közben kérje. Illetve sokkal érzékenyebb a telefon pozíciójára is a fizetésnél.#7533 A Nohellohoz kikapcsolt tiltólista kell, amiben konfigurálod, hogy miknél műküdjön. Gpay jelenleg szerintem is problémás, egyelőre maximum rövidtávú megoldás lehet.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7531 üzenetére
Igen, ha a felhasználó visszateszi őket a listára (ahogy user26 is tette), akkor vége a dalnak (bár most alapból nem dalol sajnos
). Legalábbis a következő újraindításig biztos, ha jól emlékszem...
user26 #7533
nohello modullal kapcsolatban sajnos nekem semmilyen tapasztalatom nincs. Én már amúgy is leálltam a próbálgatásokkal, mert a Curve Pay-t használom már csak. Szerény véleményem szerint teljesen felesleges és időpazarlás a Google Pay-el szenvedni, mert nagyon rá vannak kattanva a fejlesztők. -
user26
senior tag
válasz
energiezolee #7530 üzenetére
Kivettem tiltólistáról, de nincs semmi változás. Illetve nohello modult is telepítettem, itt fentebb írták. Viszont vele kapcsolatosan nem teljesen értem, mert olvastam azt is, hogy a tiltólistát ki kell kapcsolni. Így próbáltam mindkettő esetben (be/ki) ezzel a modul mellett, de nem volt változás.
@norbert1998, valóban a PIF ki veszi, kicsit utána olvastam.
-
SerialWin7
csendes tag
Én is csináltam még egy utolsó nagyobb tesztet. Készülékek listája, ROM illetve root method: Galaxy S10+ Project Matrixx 11.6 KernelSU Next (+ susFS), Galaxy Note 10+ crDroid 11.6 KernelSU Next (+ susFS), Redmi Note 8T Project Matrixx 11.5 Magisk Alpha. Modulok listája: Zygisk Next, Play Integrity Fork (452 CI, Github Actions), Shamiko, Tricky Store illetve Addon a target.txt, Boot Hash és Security Patch beállításaihoz. A keybox valid és mindhárom esetben ugyanaz.
target.txt tartalma: Play Services, Play Store (!), Wallet (!) stb. Mivel a Project Matrixx testkey, ezért a PIF haladó beállításainál a spoofBuild és spoofSignature 1, cr-nél csak a Build.
Note 10+ és Note 8T integrity 3/3, S10+-on csak Device (3/2), tanúsítvány mindhárom esetben van. Revolut, MÁK, DÁP stb. mindhárom készüléken megy. Ellenben a Wallet-el, bár elindul, de csak és kizárólag az S10+-on tudok kártyát hozzáadni illetve fizetni. Ami furcsa, mert ott csak Device van, szóval Strong nem feltétlenül kell hozzá, de tanúsítvány fixen kell!
Ha a spoofProvider-t 1-re (XDA tele van ezzel a Provider-es mizériával, ahogy látom) állítom PIF-ben akkor az S10+-on is 3/3, de a Wallet megadja magát... -
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7530 üzenetére
Alapból a PIF ki is veszi a tiltólistáról ezeket az appokat elvileg, szóval jól tudod.
-
norbert1998
nagyúr
Na most fog jönni a MagiskAlpha próbája.
Töröltem teljes Google Play (minden app) adatát, PIF lefuttatva, Yurukey lefuttatva, 3/3, Play Store szerint van tanúsítványom, Ruru szerint nincs root, se Wallet se Revolut nem megy még. -
norbert1998
nagyúr
Amikor a Play-szolgáltatások adatot törlitek, akkor a teljes "Tárhely" ürítésre mentek? Más opciót én nem látok, csak gyorsítótár törlést még, ezen kívül... Az meg annyira nem jó buli lenne, ha minden adatom menne ezzel a levesbe, jelszavak, kártyák, stb.
-
user26
senior tag
Üdv! Kicsit próbálgatni szeretnék én is 1-2 dolgot.
Teszt készülék: OP12
ROM: Yaap A16 (offical)I.
Root: Magisk Alpha [v30.1]
Modulok: telepítési sorrendben, [Zygisk-Next-1.2.9-521-e73dbfc-release], [Tricky-Store-v1.3.0-180-8acfa57-release], [PIF-Next_v2.1_release]. Egyesével, modul telepítések után újraindítás.
Magisk-ba, tiltólistán teljes elemével: Play Store, Play-szolgáltatások, Wallet.
Play Integrity: 3/3
Play Protect-tanúsítvány: Az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyalII.
Telepített alkalmazásokban kikerestem a Play Store, Play-szolgáltatásokat, és töröltem a gyorsítótárat, tárhelyet, majd újra indítottam. Integrity 3/3 maradt, Play Protect-tanúsítvány, az eszköz rendelkezik tanúsítvánnyal. Most próbáltam a Curve kártyámat hozzáadni a Wallethez.
Eddig [sikertelen].
Most utólag még telepítettem: [TrickyAddonModule-v4.0]Mit próbáljak ki, sok sok mindent írtatok így elsőkőrben nem szeretnék mindent fel telepíteni.
-
zsola400
senior tag
A Curve az ilyen, automata benzinkúton mindig kb.100 fontnak megfelelő forintot terhel be. De pl. szlovák automata kútnál is ezt csinálja, a pénzt visszakapod attól függ a mögötte lévő kártya bankja meddig tartja zárolásban (Revolutnál viszonylag gyors, pár nap)
Ajánlott a Curve topik olvasása, ott ezeket is mind kitárgyalták már. -
energiezolee
aktív tag
Nem szoktam pont ezért! Curve mindig ennyit foglal be, de csakis kizárólag önkiszolgáló (automata) kúton. Fórumában írják is. 2-3 nap alatt visszakapod a különbözetet, de ilyeneket és ezzel (Curve Pay) kapcsolatos dolgokat légyszi a saját formába írjunk.
Köszi! -
zsola400
senior tag
A Wallet rendszer szinten van integrálva az androidba, sokkal stabilabb, gyorsabb, CurvePay egy külső alkalmazás, a G.Wallet-hez képest sokkal lassabban tölt be, tovább kell a terminálon tartani a telót mire efogadja a fizetést.
A Curve topikba érdemes benézni, vannak egyéb gondok pl. elutasított tranzakció de a mögöttes kártyán viszont beterheli az összeget és ez több nap, hetek is lehet mire a bankod feloldja a zárolt összeget. Nekem is van egy ilyen Curve/Raffi kártyás vásárlás, több mint 2 hete zárolásban van az összeg, szóval ezekkel számolni kell, ha CurvePay-t használsz. -
setino
csendes tag
válasz
energiezolee #7519 üzenetére
Te szoktál önkiszolgáló benzinkútnál (envi) tankolni?
Eddig mindig google payyel fizettem, ma először curve payyel, 20000 Ft -ért tankoltam, de 43724 Ft -ot foglalt le! Később felhívtam az envi ügyfélszolgálatát, azt mondták a revolut ilyet szokott csinálni, de majd vissza fogom kapni, de eddig is fizettem revoluttal ugyanitt, úgy tűnik a curve bekavart valamit... -
UzziVp
csendes tag
válasz
Toninho13 #7515 üzenetére
Szia, felraktam a tricky-t 1.3.0, addon-ból a legfrissebbel root engedélyt kért, ment fel a 3.9es.... Apach 11039es van fent, zygisknext 1.2.9, pifnext 2.1. Minden működött, csak a wallet halt be( meg a McDonald's de azt leszarom) , ezért merültem megint bele. Eddig minden piros volt, most mind a 3 zöld az integritynél, szuper zöld.... Most megy minden
Más: szoktad frissíteni a oneplus 12 firmware-t root mellett?
Lehet tényleg kéne egy apatch topic, vagy ezt átnevezni -
energiezolee
aktív tag
válasz
xabolcs #7518 üzenetére
Igen, nálad másképp van a dolog. Te meg úgy tudod ellenőrizni, hogy működik-e vagy sem, hogy megpróbálsz hozzáadni kártyát. Ha sikerül, akkor valószínűleg fog a fizetés is működni, ha pedig nem sikerül, akkor gondolom a fizetés sem fog működni...
Toninho13 #751
Nálam sem tűnt el a Fizetési beállítások menü, mikor még rendben működött a Wallet. -
xabolcs
őstag
válasz
energiezolee #7514 üzenetére
de ha a Wallet appon belül rányomsz a profiképedre, majd a fizetési beállításokra, akkor ott írja, ha nem fog müködni.
Az esetemben ez nem igy mukodik: mindket teszt telefonon kiirja, hogy "Telefonja nem felel meg a biztonsagi kovetelmenyeknek", de az egyikkel nem megy a fizetes, masikkal pedig megy (ma is, tobbszor is).
Ha megy a fizetés, akkor a fizetési beállítások opció el is tűnik a menüből.
Nekem csak a figyelmeztetes nem jelenik meg, maga a fizetesi beallitasok megmarad - egy gyari programos, zart bl-es eszkozon ellenorizve!
Illetve ahogy fennt irtam, sikeres fizetes mellett is megjelenik mind a menu, mind a figyelmeztetes.Folottebb kivancsi vagyok, hogy mire van szuksege a Wallet-nek.
Amit eszrevettem: a megnyitaskori figyelmeztetes az eleg konnyen atverheto, csak valamennyi build.prop rejtes kell neki (pl. PIFork, Nohello, Sensitive Props mod, ...)
A fizeteshez viszont tobb kell - es volt mar olyan, hogy a mukodo keybox.xml se volt eleg neki.
Hogy pontosan mi kell, azt nem tudom, mert ahogy korabban is irtam: shiba-n TrickyStore nelkul is megy, Spacewar-n TrickyStore (+ valid keybox) sem eleg neki (az utobbi idoben). -
norbert1998
nagyúr
Előbb rakok a céges iPhone-ra bankkártyát, minthogy visszarakjam a gyári MIUI-t
-
SerialWin7
csendes tag
Közben én is teszteltem mégegyet. Másik telefon, másik ROM. Modulok és keybox ugyanaz. Ellenben a másik telefonon még csak kártyát sem tudok hozzáadni, hiába a 3/3 meg susFS-el rejtett dolgok...
-
Toninho13
aktív tag
Estére nekem is megállt a google wallet. Valószínűleg nem a nohello volt a game changer, hanem találtam valami működő keyboxot, amit a Trickystore-ba betallóztam, csak pont egybevágott a nohello telepítésével...
Ha megy a fizetés, akkor a fizetési beállítások opció el is tűnik a menüből.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7513 üzenetére
Nem minden alkalommal írja ki (kb 3-7 indításonként szokta), hogy nem működik, de ha a Wallet appon belül rányomsz a profiképedre, majd a fizetési beállításokra, akkor ott írja, ha nem fog müködni. Ott mindig csekkolható.
[kép] -
norbert1998
nagyúr
Átvert az app, megnyílik, nem kiabál, de fizetni mégsem tudtam a Wallet-tal
Holnap újrakezdés nulláról. -
sixtybi
tag
Felraktam most ezt a nohello-t a zzygisk assistant helyett sima magisk 29-es alá, de a native detector suspicious mount-ra panaszkodik, tehát csak rosszabb lett a helyzet.
De ugyanúgy mennek/nem mennek az app-ok, nem látok más változást. -
xabolcs
őstag
válasz
SerialWin7 #7509 üzenetére
Hogyan megy a Wallet?
Panaszkodas nelkul indul el vagy fizetni is lehet vele?
Azert kerdezem, mert lattam tobbfelet is: nem panaszkodik indulaskor, de fizetni mar nem lehet vele, illetve panaszkodik indulaskor, de siman lehet vele fizetni is. -
SerialWin7
csendes tag
Most hallottam először a NoHello-ról és így már nálam is megy a Wallet KernelSU Next-el. Igaz, azóta PIF.json-t is cseréltem...
-
Toninho13
aktív tag
válasz
energiezolee #7506 üzenetére
Múlt hét elejéig nagyságrendileg tavaly óta nagyobb vergődés nélkül ment a wallet. Ezt követően leállt, utána kezdtem el vele foglalkozni. Próbálkoztam különböző leírásokkal, a nohello-s segített, azóta működik a wallet is (07.04). Más alkalmazással nekem korábban se nagyon volt bajom. Revolut utoljára akkor problémázott, amikor véletlenül kitöröltem az összes ujjlenyomatot, azt annó úgy ugrottam meg, hogy a gyári magisk mentes init.boot-ot visszaraktam.
Az APatch kb ugyanúgy működik, mint a magisk. Az APmodul részébe a systemless hostson kívül eddig minden magisk modul ugyanúgy működött. Annyi a kis különbség, hogy alapból ugye nincs Zygisk, de ezt a Zygisk next telepítés orvosolja is. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Toninho13 #7505 üzenetére
Kicsit mesélhetnél az APatch-ről, mert úgy látom nincs saját fóruma. Esetleg még nyitni is lehetne neki egyet, hogy ne itt szemeteljük tele a topikot. Kevés az infó róla és érdekel miket tud, és működik-e vele az összes Magisk modul.
Amúgy mióta működik a Wallet (Google Pay) nálad?
Revolut továbbra sem megy APatch ellenére sem?norbert1998 #7504
Smart home nekem is megy tiltólista nélkül is (és egyáltalán nem rinyál), viszont én régebbi verziót használok, mert az újak már tele vannak olyan funkciókkal és idegesítő dolgokkal, amik engem zavarnak.
Most, hogy írtad kivettem a listából a Meki appot és valóban működik, viszont tisztán emlékszem , hogy előtte nem ment, míg nem volt a Magisk listában. Valószínüleg olyan, mint a Telekom, hogy csak az első indításnál nézi a root-ot. Viszont ahogy írtam és mutattam képen is, nekem nincs Tricky listában a RePont és az EgészségAblak sem. -
Toninho13
aktív tag
válasz
energiezolee #7503 üzenetére
Nekem megy a wallet is most patentül.
Mondjuk kicsit kívülálló vagyok, mert valamelyik Revolutos nyafogás után APatch-ra migráltam.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
energiezolee #7503 üzenetére
Jó, hogy mondtad
RePont se ment és kiabált az EgészségAblak is - DenyList meg Tricky listában bepipálás újraindítás NÉLKÜL is már megy.
Smart Home (Tuya alternatíva) szintén kiabál, de működik. DenyList-re rakva jó ez is.
Telekom csak egyszer kidobott, de aztán megjavult magától, DenyList nélkül.
Meki nem hisztizik DenyList nélkül se. NavMobil sem.
Amit még olvastam, hogy tud hisztizni, az a Netflix és a Lightroom-ra gondoltam még, mint potenciális hisztis app - de mindkettő boldog most DenyList nélkül. -
energiezolee
aktív tag
válasz
Toninho13 #7495 üzenetére
Azért írja azt nálad, mert jelenleg nincs valid keybox, ahogy előző üzenetemben is írtam. Ez azért kellene, mert a valid keybox nélkül nem tudod elrejteni a nyitott bootloadert, tehát nem sokat ér a Tricky Store-ban az appok listára pakolása. Helyesbítva úgy néz ki, hogy csak a Walletnél nem működik a rejtés, de nálam minden más működik rendesen, mint pld.: Revolut, és MobilKincstár. Ez a 2 app tuti nézi a nyitott bootloadert. [kép]
Amik (még) nem nézik a bl-t, és működnek is nálam azok a McDonald's, RePont, Curve Pay, DÁP, NavMobil, ONE Hungary, Gree+, EgészségAblak. Ezek nincsenek nálam a Tricky Store-ban a listára téve, csak Magisk Tiltólistán (Deny List) vannak rajta. Kivétel a NavMobil és az EgészségAblak, mert azok nincsenek a Magisk listán sem. [kép] -
Toninho13
aktív tag
válasz
sixtybi #7499 üzenetére
A zygisk assistantot váltotta nálam. Funkciója a root elrejtése. A többi addon van nálam is, kivétel a shamiko.
# 7500 Annyit érdemes lehet még megcsinálni, hogy a PIF-nél az action-re rányomsz. Nálam mondjuk csak a google wallet vergődött, a többi mindenféle leosztásban hibátlanul működött. A revolut a google play áruház tanúsítványára (is) figyel. Az nálad tanúsított?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem - 100%-os támogatású pályázat
- Villanyszerelés
- Apple MacBook
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest