Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xabolcs

őstag

válasz energiezolee #7514 üzenetére

de ha a Wallet appon belül rányomsz a profiképedre, majd a fizetési beállításokra, akkor ott írja, ha nem fog müködni.

Az esetemben ez nem igy mukodik: mindket teszt telefonon kiirja, hogy "Telefonja nem felel meg a biztonsagi kovetelmenyeknek", de az egyikkel nem megy a fizetes, masikkal pedig megy (ma is, tobbszor is).

Ha megy a fizetés, akkor a fizetési beállítások opció el is tűnik a menüből.

Nekem csak a figyelmeztetes nem jelenik meg, maga a fizetesi beallitasok megmarad - egy gyari programos, zart bl-es eszkozon ellenorizve!
    Illetve ahogy fennt irtam, sikeres fizetes mellett is megjelenik mind a menu, mind a figyelmeztetes.

Folottebb kivancsi vagyok, hogy mire van szuksege a Wallet-nek.
    Amit eszrevettem: a megnyitaskori figyelmeztetes az eleg konnyen atverheto, csak valamennyi build.prop rejtes kell neki (pl. PIFork, Nohello, Sensitive Props mod, ...)
    A fizeteshez viszont tobb kell - es volt mar olyan, hogy a mukodo keybox.xml se volt eleg neki.
    Hogy pontosan mi kell, azt nem tudom, mert ahogy korabban is irtam: shiba-n TrickyStore nelkul is megy, Spacewar-n TrickyStore (+ valid keybox) sem eleg neki (az utobbi idoben).

Új hozzászólás Aktív témák