- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
balazs1022 #7595 üzenetére
Végülis csak a gyári OS lett belőle. Azt csak 1 kattintás volt megcsinálni. (Ez esetben minden elsőre működik)
-
mobilizmo
addikt
válasz
balazs1022 #7590 üzenetére
Én is crDroid-ot használok 11.6, de már Wallet sem megy. Nagyon úgy tűnik, a nyitott bootloadert már nem nagyon lehet elrejteni.
-
mobilizmo
addikt
válasz
balazs1022 #7584 üzenetére
Nem tud zárt lenni a bootloader, ha csak nem zártad vissza. Az meg valószínűleg nem történt meg mert akkor már csak egy kis téglád lenne.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7590 üzenetére
XiaomiEU, de ez gondolom neked nem segít
-
xabolcs
őstag
válasz
balazs1022 #7580 üzenetére
Rohadtul nem kívánom már a Romolgatást, meg foltozgatást :S
Akkor ez el is dolt!
Ketto vagy harom lehetoseged van!
Megtanulod a Magisk / KernelSU(Next) temat!
Vagy olyan romot hasznalsz, ami megcsinalja ezt helyetted! Ahogy lathatod, a 9.14-es crDroid nem ilyen!
Vagy nem csak visszateszed a gyari rom-ot, de a bootloader-t is visszazarod (es egy idore elfelejted a romolast)!Hozzaszolasod alapjan a legutolso tunik a legkonnyebbnek!
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Szia!
Revolut biztos, hogy nézi a nyitott bootloadert az utolsó 2 frissítés óta, tehát azt csak tricky store-al és root-al tudod megoldani, hogy ne érzékelje a Revo, hogy nyitott. Integtitásból (integrity) szerintem csak a "basic" kell, hogy működjön...
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7584 üzenetére
Te és én nem, de aki ért hozzá, jó eséllyel, mert ilyennek nem igazán kellene tudnia történni
Legalábbis én nem láttam még ilyet. Nekem szépen ki is írja, hogy a telefon állítása szerint a BL zárt (közben tudom, hogy nyitott)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
balazs1022 #7582 üzenetére
Ez nagy baj. Csoda, hogy a többi dolog megy még
BL nyitott? Ezt a Key Attestation is meg tudja mondani, vagyis inkább azt, hogy mit hazudik a ROM magáról. Bár root nélkül valószínűleg a valóságot fogod látni.
Esetleg még egy olyat próbálj meg, hogy RuRu nevű root detector app, nagyon sokmindent tesztel - kérdés, mire borult ki nálad az integrity. Nem vagyok én sem pro, de hátha találunk valami nyomot, amíg ideér valaki, aki pro is, segít neki elindulni. -
norbert1998
nagyúr
válasz
Gondolom a BL nyitott. Nem is fog menni. Injektoros a ROM? Az is lehet, hogy a biztonsági frissítésed túl régi - bár kétlem.
Futtatsz egy bármilyen, akár play áruházból letölthető Play Integrity Checker appot, eredményt velünk megosztva? Esetleg még megpróbálhatod a Key Attestation nevű appot IS, de ez szerintem böngésző->APK letöltés->telepítés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Elektromos autók - motorok
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest