Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
válasz
Toninho13
üzenetére
Kicsit mesélhetnél az APatch-ről, mert úgy látom nincs saját fóruma. Esetleg még nyitni is lehetne neki egyet, hogy ne itt szemeteljük tele a topikot. Kevés az infó róla és érdekel miket tud, és működik-e vele az összes Magisk modul.
Amúgy mióta működik a Wallet (Google Pay) nálad?
Revolut továbbra sem megy APatch ellenére sem?norbert1998 #7504
Smart home nekem is megy tiltólista nélkül is (és egyáltalán nem rinyál), viszont én régebbi verziót használok, mert az újak már tele vannak olyan funkciókkal és idegesítő dolgokkal, amik engem zavarnak.
Most, hogy írtad kivettem a listából a Meki appot és valóban működik, viszont tisztán emlékszem , hogy előtte nem ment, míg nem volt a Magisk listában. Valószínüleg olyan, mint a Telekom, hogy csak az első indításnál nézi a root-ot. Viszont ahogy írtam és mutattam képen is, nekem nincs Tricky listában a RePont és az EgészségAblak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok