- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toninho13
aktív tag
Persze. Újraindítás előtt install to inactive slot. Újraindítás után megy minden tovább, mint a Magisknál.
#7521 Nekem a curve pay-jel az a bajom, hogy előre nem tudok bele lépni, hogy az ujjlenyomatot már ne menet közben kérje. Illetve sokkal érzékenyebb a telefon pozíciójára is a fizetésnél.#7533 A Nohellohoz kikapcsolt tiltólista kell, amiben konfigurálod, hogy miknél műküdjön. Gpay jelenleg szerintem is problémás, egyelőre maximum rövidtávú megoldás lehet.
-
zsola400
senior tag
A Wallet rendszer szinten van integrálva az androidba, sokkal stabilabb, gyorsabb, CurvePay egy külső alkalmazás, a G.Wallet-hez képest sokkal lassabban tölt be, tovább kell a terminálon tartani a telót mire efogadja a fizetést.
A Curve topikba érdemes benézni, vannak egyéb gondok pl. elutasított tranzakció de a mögöttes kártyán viszont beterheli az összeget és ez több nap, hetek is lehet mire a bankod feloldja a zárolt összeget. Nekem is van egy ilyen Curve/Raffi kártyás vásárlás, több mint 2 hete zárolásban van az összeg, szóval ezekkel számolni kell, ha CurvePay-t használsz. -
energiezolee
aktív tag
Szia. Tudom nem tőlem kérded, de a Tricky Store a nyitott bootloadert próbálja meg elrejteni az alkalmazások elől, így érdemes az erre érzékeny appokat beletenni a listájaba, mint pld.: Wallet, Google Play Szolgáltatások, Google Play Áruház, Revolut, MobilKincstár stb. De előbb még az addon-t is telepíteni kell hozzá: [link]
-
UzziVp
csendes tag
Magisk beállításnál van ez a rész: Zygisk- futassa a magisk egyes.... ezt kellett volna bekapcsolni elvileg hogy tudjak zygisk modulokat telepíteni apatchban. Megcsináltam a magisk telepítést és ha jól emlékszem bekapcsoltam amit most az elején írtam, majd uninstall magisk mert a revo nem indult el.
Majd megnézem megy a telekom tvgo, ha igen jelzek. Gyorsan felraktam a progi elindul. -
Toninho13
aktív tag
Igazából ez a rész nem világos nekem:
"Az Apatchba nem tudtam feltelepíteni a zygisket és a playintegrityt, mert azt írta ki a magiskben be kell kapcsolnom előbb.Magisk apk install, azon belül magisk telepít, ajánlott mód,újra indít és kiírja a revolut hogy rootolt, magiskben uninstall, újraindít, megy megint a revolut és gree."
A telepítés és az eltávolítás között mit csináltál, ami után már tudtad az apatch-ban telepíteni a dolgokat?
Netflixem bár nincs, de az egyetlen program, amit nem tudok mókolással se életre kelteni jelenleg a Telekom TVGO. A program elindul, de E:115 után nem indul el a stream (gondolom a védett tartalmat valami biztonsági nyűg miatt nem játssza le). Lehet, hogy valami nálad megy, amit én is tudnék hasznosítani? -
Toninho13
aktív tag
Kicsit elvesztem a leírásodban. Szerintem a Revolut az első belépésnél nézi, hogy piszkált e az init_boot. Nekem erre az volt a megoldásom, hogy a telómra - szintén OP12 OOS15 - felraktam a Revolutot, beléptem, majd utána raktam fel a Magiskot. Play integrity fix mellett nekem a Revolut nem panaszkodik/ott (kopp-kopp).
-
crok
Topikgazda
Az már 10+ évvel azután volt.. de gazdag gyerek volt aki megtehette hogy volt hozzá hálókártyája
De én nem voltam az, én még rosszabbat is éltem: magam csináltam nullmodem soros kábelt amin ment a Need for Speed két gép közt, még a GTA 1 is ment "multiplayer"
Jobb, mint az osztott képernyő
-
crok
Topikgazda
Soha semmi se örök élet. Itt meg végképp nem - de ez már így megy cca 2 éve, hahó. Ha a 15.1-es PlayIntegrityFix ment fel abban van egy pif.json*.. abban van benne az az info amivel át lehet verni a Google-t a modul használatával. Amint letiltják (vagyis a sok nem-egyezés miatt az eltérést erre a fingerprint-re letiltják) onnantól neked is mint mindenkinek saját pif.json tartalmat kell vadásznod. Összeszedtem négyet ami most is működik (ami nem az ami most benne van a modulban (meg mellesleg a Xiaomi.EU ROM-hoz tartozó injector alkalmazásban is, mert hogy onnan lett "kölcsönvéve")).
* a pif.json-ról is írtam az összefoglalóban.
-
crok
Topikgazda
Osszefoglalo, es akkor olvasd at rendesen. Mellesleg az USNF reg elavult, MagiskHidePropsConfig annal is regebb, a Magisk 23 vagy 2 eves.. Elso korben friss Magisk, Zygisk, DenyList (nincs enforce) es Shamiko es PIF modul (mondjuk a 14.6), oda kell egy pif.json, az is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Windows 10
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest