- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7588 üzenetére
Elképzelhető, mert én csak úgy tudtam kipróbálni, hogy 3/3-as a telóm integritása...
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7585 üzenetére
Gondolom, akkor első körben érdemes frissebb CrDroid romot felpattintani, és megnézni, h az mit mond. És akkor ez nem egy 10 perc-es művelet lesz
Amúgy Lineage OS-sel (ami nem rootolt) menne a Revolut? Úgy tudom custom rom-oknál nem érdemes visszazárni a bootloadert.
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7583 üzenetére
Ezzel sem megyünk sokra
-
balazs1022
őstag
válasz
norbert1998 #7581 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem tudom mi az az injektoros.
Sajnos minden piros X -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7565 üzenetére
Ebben igazad van és egyáltalán nem leb@szásnak szántam, de szegény crok már biztos nem örül a sok off-nak, és a Curve topikjában is valószínűleg szívesen látnak ilyen és hasonló információkat és ott szinte azonnal reagálnak is rá, ha más is tapasztalt hasonlót.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7558 üzenetére
Érdemes a System státusra nézni, ha nem működik a fizetés, illetve lehet emailt is kérni, ha a rendszerrel probléma van. De azt sem értem sokan miért ide írnak még mindig a Curve-el kapcsolatban, hiszen van saját fóruma, ahol egyébként a topikgazda ki is írta, hogy gond van a rendszerrel.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998 #7560 üzenetére
10 percre fizettem CurvePay-el, hibátlanul ment most.
-
zsola400
senior tag
válasz
norbert1998 #7558 üzenetére
Ez nem a root miatt van, a Curve ilyen xar, olvas bele a Curve topikba tele van ilyen visszajelzéssel, épp ma is központi probléma van náluk, többen írták, hogy nem megy a fizetés Curve-el.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7554 üzenetére
Mit jelent, hogy Telekomosként? Náluk ingyenes a pro?
-
nimmrody
tag
válasz
norbert1998 #7554 üzenetére
Az ingyenes gpt vel ossze sem lehet hasonlitani a Perplexity Pro-t. De lassan a fizetossel sem. Szerintem sokkal jobb. (Felhasznalasi szokasok kerdese..)
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7552 üzenetére
Curve-el én is tegnap fizettem és én sem vettem észre, hogy lassú (lassabb) lett volna.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #7550 üzenetére
Viszont update, a Curve kb ugyanolyan gyors, mint a Wallet, pedig sokan írják, hogy lassú még sokáig kell ott tartani, meg nem nyílik meg. Engedélyek kellenek neki, a megfelelők (főként ,hogy a háttérben lévő alkalmazás jogosult legyen önállóan előre ugrani)
energiezolee
Tulajdonképpen igen, de sajna ha az integritást megspoofolom, nekem egyelőre eddig borult minden más. Otp, mák, stb. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7550 üzenetére
A ChatGPT csak az integritást nézi, de elég nekii a "Basic" is. Remélem ezzel segítettem valamicskét...
-
ChrYsler
aktív tag
válasz
norbert1998 #7541 üzenetére
Pedig pont az lett volna a lényeg, hogy a cikk alapján sikerül-e működésre bírni a Wallet-et? Nem is említ olyan modulokat, amiket feltettél, csak a régi (már nem működő) részben. Na mindegy.
-
user26
senior tag
válasz
norbert1998 #7541 üzenetére
Bocsi, csak 1 kérdés, mert ezt nem láttam. Te milyen ROM -n próbálod?
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7531 üzenetére
Igen, ha a felhasználó visszateszi őket a listára (ahogy user26 is tette), akkor vége a dalnak (bár most alapból nem dalol sajnos
). Legalábbis a következő újraindításig biztos, ha jól emlékszem...
user26 #7533
nohello modullal kapcsolatban sajnos nekem semmilyen tapasztalatom nincs. Én már amúgy is leálltam a próbálgatásokkal, mert a Curve Pay-t használom már csak. Szerény véleményem szerint teljesen felesleges és időpazarlás a Google Pay-el szenvedni, mert nagyon rá vannak kattanva a fejlesztők. -
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7513 üzenetére
Nem minden alkalommal írja ki (kb 3-7 indításonként szokta), hogy nem működik, de ha a Wallet appon belül rányomsz a profiképedre, majd a fizetési beállításokra, akkor ott írja, ha nem fog müködni. Ott mindig csekkolható.
[kép] -
Toninho13
aktív tag
válasz
norbert1998 #7490 üzenetére
Szia!
"set valid keybox - "No valid keybox found" - ez kell nekem egyáltalán még?
Vagy bármi egyéb a Tricky Addon-ból? "
Ezzel én nem csináltam semmit.A denylist-en rajta van a revolut? Ha igen, akkor én a nohello-ra még rápróbálnék.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
norbert1998 #7492 üzenetére
Szia!
Revolut xiaomi.eu-n csak alfa Magisk-el fog menni.
Ebben a hozzászólásban van egy link, ami alapján a Wallet-en (Google Pay) kívül minden fog működni. Utána még érdemes elolvasni a többi hozzászólást is itt a fórumon, mert 2 hét kevés amit visszamentél. OTP a Magisk fagyasztása miatt kezdett el működni nálad... Viszont, ha Revolut annyira nem fontos, hogy működjön, akkor szvsz hagyd így, ahogy most van, mert ha jól tudom Tricky jelenleg nem talál valid keybox-ot. -
norbert1998
nagyúr
válasz
norbert1998 #7490 üzenetére
Lemaradt, de:
Magixkban a különböző Action gombokat mikor kell nyomkodni? Újraindítás előtt vagy után? Értem ezt pl. a PIF-re, a Yurikey-re, stb...Okés, YuriKey-re ráböktem a modul telepítése és újraindítás UTÁN, és azonnal 3/3 lett minden. Ennek ellenére a ma reggel még működő Revolut, OTP nem megy, Mobilkincstár meg megy
Megfordult a minden
Magisk nincs fagyasztva még viszont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest