Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizmand
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Szerintem az egy vadszállító rács lehet.
Rákeresve sok fajta létezik, formában, méretben, kialakításban, felhasználás szerint.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
-
T0mBd1gg3R
veterán
Német Lidl parkolóban lőttem ezt a képet. A vonóhorgon egy zártszelvény+vasrácsból készült "csomagtartó" van, ugyan olyan gyorszárral csatlakozik a vonóhoroghoz mint a biciklihordozók. A tetőn lévő epic tároló az elején a led bar-ral már csak hab a tortán.
Kérdésem, hogy a vonóhorgon ami van az hogy lehet legális, mi a neve, honnan lehetne szerezni és hogyan lehet rajta szállítani cuccokat?
Úgy megcsinálnám a Passat Alltracket erre a stílusra, gallytörővel, tetején a ledbaros roof rackel, snorkel-lel, kívül ráerősített lapáttal
-
6030D
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
+Qru:
Jól látom, hogy se weblap, se semmi, csak oda kell menni, és ennyi? (höhö, rímelt...) -
-
szimi57
őstag
Egy pár kérdés: gépjármű átírás házastárs nevére ajándékozásból kifolyólag milyen szörnyűségekkel jár? Gondolok itt a költségekre, ill. a biztosítási (KGFB) összegre. Meg lehet-e menteni pl. egy B8-at? Nincs jogsija. Üzembentartóit célszerű e bejegyeztetni, vagy elég, ha egy meghatalmazás birtokában fogom vezetni az autót?
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére

-
rbalint88
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Folly nagyon szep, erdemes megnezni
mi el akarunk meg menni majusban, eddig csak julius vegen voltunk, de addigra elviragzott minden, ami szokott olyat.
a boraik is jok, abbol is erdemes probalni, ha valaki szereti a bort.
Autos tema: ma lemostam a Priust, fogyi bc szerint 5,4. Gyerek aludt benne masfel orat, igy a szebbik utvonalon jottunk haza
-
-
kisza25
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
De szövet van benne és állt benne/alatta a víz
-
aero.
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
-
6030D
addikt
Vác -Bp környéken ki csinál jó méretpontos üléshuzatot? Bár ha tényleg méretpontos, akkor jó lehet messzebbről is, postával.
-
MC Pite
veterán
válasz
molnarpeter
üzenetére
Szintén szakszerű pollenszűrő csere miatt?
-
MC Pite
veterán
Ha jól látom G7 esetén kerülhet be nedvesség az ajtónál a hangszóróknál, szokott a csomagtartóból is jönni, ha nem takarítják rendesen a pollenszűrő üregét akkor onnan is(ez mondjuk más autónál lehet, főleg ahol bent a szűrő) illetve az EGR hűtőtől is szokott egy kis hűtővíz beszivárogni az utastérbe... Ezekhez se árt a gumiszőnyeg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kisza25
félisten
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Ma én is takarítottam és meg is állapítottam, hogy kell a gumi szőnyeg, nedves volt a szövet szőnyeg alatt, tegnap esett az eső és többször ki-be szálltam
Jövőhéten meg megyek egy köztes cserére, ma meglett a 3000 km -
MC Pite
veterán
-
válasz
MC Pite
üzenetére
Biztos, hogy vállalják.

Én most jöttem meg a mosóból, igaz acélfelni, meg idén nem futott sokat, így hamar végeztem.
Kapott egy adag samponos mosást, utána jöttem az ecsettel és a felnitisztítóval, végül öblítés.
Csodáltam, hogy a jó idő ellenére nem volt sor, és még anyázni se kellett, mint ősszel.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
diegho
nagyúr
válasz
norrberth
üzenetére
Mivel az összes VW úgy van kialakítva, hogy az ablak mellett lefolyó víz a hangszórók burkolatán csorog le és folyik el a leeresztő nyílásokig, ezért ha a hangszórók tömítése elenged, akkor a víz az utastérbe folyik. Igazából nincs más választásom, mint kicserélni a szigetelést, ha már cserélem, akkor legyen tartós. Szerintem szélvédő ragasztó lesz, ha kapok holnap.
-
MC Pite
veterán
Baszki, autókozmetikák nem vállalják a felniket?
[link] Kb 3-4 óra a 4 kerék (legalább már nem 8 van). -
pècsimunkás
addikt
válasz
Richard!
üzenetére
4 telet használtam, még 2 benne van.
Dunlop. Szépen öregszik- vagy nem is nagyon öregszik.
Előző autómmal többet mentem téligumival. Akkor még otthon cseréltettem a gumit. Csak a gumit.
Most már Németországban csereberélek, nincs annyira időhöz, szabadsághoz igazítva. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
oliwire
üzenetére
1-esben motorfekkel jottem le de az is tul magas tempot adott, raleptem a fekre (hiba vt), az abs daralt es csusztam az arok fele a kanyarban.
Kettesbe valtottam es gazt adtam, szepen be is tapadt es mentem tovabb. Meg egy telnek nem vagok neki ezzel az oreg nyarias 4S-el. -
Richard!
addikt
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hát...ez a gumi is hamarabb fog elöregedni, mint elkopni
-
diegho
nagyúr
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ilyesmire gondoltam[link] Szerintem ez jó lesz.
-
diegho
nagyúr
Sziasztok,
Nálam is megjelent a Golf7 beázás hiba a Leonon.

Itt egy megoldás rá [link] szerintetek ha kiveszem a hangszórót és nyomok oda nem keményedő fürdőszobai szigetelőanyagot akkor probléma megoldva?
-
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ez a srac nagyon jo, ugyes, informativ

-
aero.
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Szerintem is jól nyomja. Bolla Gyurit is eléggé osztották, bár ő hamarabb lett kedvelt, szerintem jól ad elő.
-
aero.
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
2 évvel ezelőtt egy ilyen kommentben Anti neve lett volna elöl. Majd belejön az új srác is, sokat kell még tanulnia, de fejlődni fog.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
igen, sajnos, az üveg.
Meg, amúgy vannak ilyen utólagosan ragasztható gumicsíkok alin ("B", "P", "D" type, vagy B-oszlophoz kerülő), azokkal is érdemes próbálkozni. A padlóval a gond, hogy a kárpit bontásához konzolt ki kő szerelni, az meg nagyon pepecs.
Tető-ajtók-csomagtér rel egyszeru, és rengeteget jelent. Az üveg lesz a szűk keresztmetszet.

-
bulikavagyok
nagyúr
Az autózás csúcsa - Mercedes S-osztály Totalcar teszt - az elején kicsit "megijedtem", h az új srác fogja tesztelni, de szerencsére ezt Antira bízták.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Mivel szinte nulla a gyári zajcsillapítás, így a kevésnek is jelentős hatása van.
-
válasz
BigBlackDog
üzenetére
3kg-nál többet nem szabad rakni az ajtóra.
Ezért a 2mm könnyitett bitumen a többi szivacs. -
Richard!
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Súlyra vajon mennyi többletet hozhat egy ilyen fullos móka? 40-50 kg-ot? 🤔
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Dluinet
üzenetére
Szerintem ott nem csak az ajtóból spórolták ki.
A padlót és a tetőt is meg kéne csinálni, pótkeréküreg zajszigetelése is sokat számít állítólag. Meg szerintem az üvegek is vékonyabbak, azzal meg ugye sok mindent nem lehet csinálni. Persze, az ajtók zajszigetelésével is hallható lehet a különbség, de nem számítanék egy Lexus szintű csendre. -
aero.
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Eredetvizsgán is. Szerk: már látom megválaszolták, csak nem lapoztam.
és köszi mindenkinek, még mindig ismerkedünk a verdával, pedig rajtam nem fognak ki a technikai cuccok.
BBD: A wireless Android autó működik az autó wifijével, telefonéval még nem próbáltam. Ha azzal nem megy, akkor lehúzás (1GB net 30 napra £10). Leirom majd a tapasztalatokat, csak sok a meló.Ja, fogyi eddig 11.5 liter

-
Sziasztok.
Van autó hangszigetelős topik valamerre? -
AMD Power
titán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Akkor igy már kezd összeállni a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lexus, Toyota topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 Plus Chieftec 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Jól látom, hogy se weblap, se semmi, csak oda kell menni, és ennyi? (höhö, rímelt...)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)