Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Autós topik
-
BigBlackDog
veterán
(rögzített hozzászólás)
Akkor itt lehet szavazni a következő tali időpontjával kapcsolatban. Szavazás határideje jövő hét péntek (május 1.) éjfél. Névnek egy PH!-s nicknév mehet!

Javasolt helyszín a nyári rezidencia, rossz idő, vagy eső esetén pedig a Savoya Park, Möbelix alatti parkolója.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
Nem érzed az autón vezetés közben, hogy halott a lengéscsillapító? Ha nem, akkor én nem izgulnék. Jöttem már haza olyan 3-4 éves csereautóval ~150 kilométerről, aminek szerintem kuka volt a lengéscsillapítója. Annál azért eléggé lehetett érezni az 1-es főút minden bukkanójánál, hogy nincs minden rendben vele.

-
t72killer
titán
Itt is megkérdem: abból származhat valami baj, hogyha halasztom 2-3ezer km-nyit a fél/egész?halott lengéscsillapító cseréjét? (ez egyébként csere vagy javítás szokott lenni?)
OctaviaII. -
Doki16
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Legkomolyabb amit láttam, hogy a céges mazda 6-nal az ablaktörlőre jelzett be az első parkradar
-
Sziasztok!
Nem ér röhögni: A kereskedő aftermarket rendszámtáblája zavart be az első radarnál
Kicserélték csavarozottra. Nincs hibaüzenet (még). Kisakku nem lett cserélve. Navi frissítve. Megkötött gari jó, náluk is elfogadott. Jövő héten lehet tudunk használtautós kollégájukkal olcsóbb cascot kötni.
Bennem is felmerült ez rendszámtábla dolog de annyira banálisnak tartottam hogy elvetettem.
-
Chereiose
addikt
válasz
Doki16
üzenetére
Nem hiszem, hogy az elbíráláson ezek átmennek, szóval a keret nem fog elfogyni ezekre a random emberekre, mert gondolom kiszűrik akiknek nincs szerződésük. Kereskedő is úgy tippelte, hogy szerinte most nem fog olyan hamar elfogyni, ettől függetlenül maga az oldal gondolom valamennyire megint le fog halni.
-
MC Pite
veterán
Srácok, akik ekézik a Springet; megnéztétek már milyen remek termék lett a kis villanyos Smart? Legalább akkora ..., sőt, de sokkal(!) drágább.
Amúgy az UP/Citigo után még szóba is jöhetne, és utána többi. Városba/időseknek a Spring lehet praktikusabb, nekem lakotton kívülre a Citigo lett volna jobb.A renault mióta gyárt elektromost? Hát, meglepődnél milyen régóta
. Hogy Dacia logóval is összeollóztak egy olcsót? Jah, nyilván nem egy Zoé, de fele annyiba is kerül! Nekem nem tűnik olyan rossznak (városba!) ahogy sokan húzzák a szájukat [handrás+Andi+Spring]kisza25: Sandero is játszik? Ott egy digitklímás már nem egyértelmű(en rosszabb) mint a Tipo.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
CactuS
üzenetére
Szerintem a Duster egy tuti autó. Pár éve szalonban ültem benne. Az ülés nem volt rossz, de igazán az illata fogott meg, egyszerűen rabul ejtett. Azóta vágyok rá. Az autópályán suhanó Dusterek erre csak ráerősítenek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként a Thalia helyett, ide-oda rohangálósnak simán el tudnánk képzelni 1.6 benyával, kézi váltóval. Terepre is ki lehet vinni, nem kell félteni.
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nekem is tetszik külsőre az új duster konfigoltam is magamnak egyet, majd elmentem a szalonba próbavezetésre és miután beültem, megköszöntem, a lehetőséget és nem is próbáltam ki...
Beültem hátra és a fenekemet nyomta a szivacson át az ülésben lévő fém merevítés, a majdnem fullban ültem és nagyon olcsó műanyagból volt minden, a kapcsolók a gyerek játékai szintjén voltak stb.
Igaza van Pistának, hogy dusterből csak a legolcsóbbat, extra abba nem kell -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Azért ha beleülsz, akkor érezni fogod a kategória váltást. Főleg egy magasabb felszereltségű fauvé ülés azért kényelmesebb, jobban tart, mint egy Dacia ülése. Bár az is igaz, hogy az ülés is egy nagyon nagyon szubjektív dolog.
-
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
kisza25
üzenetére
Annak is megvan a miértje, bár egy része a szarolasz sztereotípiából ered, ami szerintem bőven az öregek megszépült kis/nagy polákos emlékeiből indul. A linea volt a pályafutásom során az egyetlen modell, amit visszaadtak azzal a kitétellel, hogy bármit visznek helyette, csak ne azt a sz*rt. Az összes lineát idő előtt visszavettük és eladtuk, mert senki nem bírta elviselni hosszabb távon.
-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Még annyit, hogy jobban érzem magam a tipoban bárhol, bármikor, mint a 2016 os opel insigniában amiben van 60ekm és egy 1,8 szívó 140 lovas motor és nem igazán érzem benne, hogy egy kategóriával feljebb van méretben, minőségben meg elvileg 2-vel... A FIAT-nak sokkal rosszabb a megítélése, mint amilyen autó valójában.
Egyedül a hangja jobb mikor forgatva van. -
stickermajom
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Krakkóban szinte csak Tipo taxiban ültem, tudom milyen.
Helyén kell kezelni a dolgot, nem tudsz egyenlőség jelet húzni a két autó vételára közé. Nyilván az elektromos árában bennevan a mostani hype is, mint ahogy például 5 méter Type2 kábel is ~50k, aztán nincs benne semmi extra csak 3x6mm2 rézkábel, két 0,5mm2-es kábel a jelnek és két csatlakozó. Ez egyelőre ilyen sajnos.
"Akkor vennék tisztán elektromost, ha napi 30-50+ km-t kellene városban rohangálni sok rövidtával, vagy ingázni munkahelyre."
Amúgy pont erre keresek. Heti 3 nap 2x20km ingázás melóba, plusz helyi rövidtávok, ingyen töltési lehetőséggel a munkahelyemen. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
kisza25
üzenetére
Renaultnál kb. 10 éve van tömeggyártásban elektromos autó - Fluance Ze, Zoe, Twizy, -, de ide sorolhatjuk az elektromos smartokat is, és majd az elektromos twingokat is. Jó hajtásláncokat csinálnak nincs velük gond.
Minőség terén az elektromos autók mindig is alacsonyabbak voltak, mint a hagyományos társaik, egy Leafben is vannak megkérdőjelezhető dolgok. Tipot se tenném azért a kategória élére, a dashboardon körüli műanyagokat leszámítva az összesnek elég rossz a minőségérzete, tapintása és karcolódni is szeret, ráadásul annak ellenére, hogy elég jó az összeszerelési minősége, így elsőre többet vársz. Azt még tedd hozzá, hogy ki mennyit és hogy használja az autókat, a parkolás, a szerviz költség mind mellette szól. Elővárosi autónak ilyen áron szerintem verhetetlen, ha nézel egy 4-5 éves időszakot. Főleg a használt EV árak mellett.
Illetve az árazás. 4,4m volt. Most mennyi? Már nem igazán lehet kapni, helyette van 4,6m+ Hufért és fölötte az 1.1 999 köbcentis vadállat.
-
Gabesz87
veterán
válasz
bandus
üzenetére
Egyetértek. Sok ember meghallja, hogy Dacia, és már égnek áll a szőr a hátán. Sógoroméknak 3 gyerek mellett van egy Lodgy meg vettek egy S-Max-ot is. Jobban szeret a Dacia-val közlekedni
Feleségemnek én is szívesen vennék rohangálós autónak egy ilyen Springet, itt Pesten tök jó lenne (nem lennék boldog, hogy a Passat GTE-vel menne egyedül, bár ez a veszély nem fenyeget, mert a mélygarázsból sem hajlandó kiállni egyelőre, szóval kell némi rutin még neki). No meg most vettük a GTE-t, és házra gyűjtünk, úgyhogy egyelőre nekem is felejtős
Hacsak nem nyerünk a lottón 
-
Doki16
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Kérdés, hogy ezt a megkötött szerződést hogyan fogja ellenőrizni a rendszer az igényléskor. Mert biztos vagyok benne, hogy kevesen fogják tudni ezt az apró, de nagyon fontos részletet. És így lehet boldog boldogtalan ráugrik, aztán majd az elbíráláskor később koppan, csak már addigra elfogyott a keret, azoknak akiknek tényleg jó lett volna. Remélem érthető az amit próbálok itt megfogalmazni

-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor ülj bele egy tipoba, majd egy bármelyik daciaba, majd vissza a tipoba és utána beszélgessünk erről

A tipo minősége a vitara felett van, a vitara meg a duster felett, a duster meg a logen felett, ez meg még az alatt, na mindegy, vegyétek vigyétek, szerintem minden csak nem jó vétel 6,5M Ft-ért
4,4M Ft-ért is inkább vennék egy picanto/ i10/fiat 500- at 4M Ft-ért helyben rohangálni 1-2 km-re.
Akkor vennék tisztán elektromost, ha napi 30-50+ km-t kellene városban rohangálni sok rövidtával, vagy ingázni munkahelyre.
Dacia spreeng teszt -
kisza25
félisten
válasz
bandus
üzenetére
Fater usererorrja volt én elinditottam 2perc alatt, de gondolj bele mióta gyártanak elektromost és ilyen van, akkor dacia-nál mi lesz...
Amúgy anyag minőségben ég és föld
Amúgy nekem nem véletlen van hagyományos szívóbenzines autóm, mert én ebben hiszek, ehhez "értek" és erre van szükségem.
Amúgy volt már speedzone teszt, nem teljesen láttatlanban mondom, hogy nem ülnék bele. Ültem már dusterben, régiben és újban, nem kellene, pedig tetszett, amíg bele nem ültem, a loganba be sem ültem, mert annyira gagyi volt.
Ez meg még azok alatt van minőségben és a 4,4M Ft-al kb felesleges számolni, mert 5perc alatt elfogy a támogatás, aztán 6,5M Ft, annyiért minden csak nem olcsó, a tipom 4,4M Ft volt -
CactuS
Arcképgyáros
válasz
kisza25
üzenetére
Pedig a technika a Renaultból jött bele, az pedig nem rossz cucc. Fapad? Fapad. Viszont baromi olcsó, nekünk sajnos most nem fér bele az upgrade, de az egyik autót simán beáldoznám a családi flottából egy ilyenre, ha lenne. Szarvas teszten elég jól driftelt, szóval fel se borul. Ncap alapján a testvér autója is elég biztonságos volt fizikailag, csak hiányzott belőle egy csomó megelőző kütyü.
-
bandus
veterán
válasz
kisza25
üzenetére
mert a kia annyival jobb, amit egy hét után nem sikerült elindítani? az nem vette el a kedved az elektromostól/hibridtől?

szerintem arra amire kell és példálóztok itt sokan 0.5-2 km-es utakkal arra egyszerűen tökéletes ez a cucc, teljesen mindegy, hogy abban az 5 percben miben ül az ember. valaki példálózott itt a használt leaf-fel meg még valamivel. arra meg annyit mondanék, hogy nem mindegy, hogy veszel egy használt, 4.4 milliórt érő autót 4.4 millióért, vagy egy új ~7 millióba kerülő kocsit ugyanennyi pénzért. ha majd eladnád akkor sem lesz mindegy. én szkeptikus voltam a daciaval, de ezt az alaptalan, látatlanban történő fikázást egszerűen nem értem. egy célszerszám ami tökéletesen ellátja a funkcióját, nagyon kedvező áron, jó feltételekkel.
-
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Mondjuk nem pont egy daciaval szeretném megtapasztalni a villanyt, mert lehet örökre elvenné a kedvem

Mondjuk elektromosan haladtam már bitpork q7-etronjában, meg ugye vezettem a niro-t, nagyon bejövős a cucc, vicces ez a hangtalan suhanás
-
molnarpeter
nagyúr
Pressure sensitive ragasztó szalag/lap használata után mennyire számít a nyomás ideje? Próbáltam kézzel nyomkodni rajta, de eszembe jutott, hogy fával vagy könnyű kalapáccsal is rá lehetne koppintani - az is megfelelő? Konkrétan mágnest ragasztok műanyagra, 3M 468MP kétoldalú lappal (jellemző az alkatrészre, hogy kiesnek, így már inkább új mágnest vettem, aminek legalább nem karcos a felülete). Autóban is használnak 3M 200MP ragasztót, szóval remélem nem túl off

-
válasz
stickermajom
üzenetére
igen
-
rbalint88
veterán
Mi a bubanatot keres ennyi ember munkaidoben az utakon?
De legalabb a lakasfelujitashoz kivalasztottuk az osszes burkolatot
-
Valaki festett már innen féknyerget?
Festék márka és lakk érdekelne, amik bírják a hőt és normális minőségűek
Hatha van valakinek tuti tippje. -
válasz
stickermajom
üzenetére
15km 30-40perc
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Passat azonos tempónál többet forgott mint a Superb a 7-el de általában a Skodák sokszor hosszabbra vannak áttételezve mint VW.
-
Biqci
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Hát még ha ki is tudtad volna próbálni, mégjobban tetszene. Én kaptam egy napra a múlt hónapban, fantasztikus kis városi autó...
-
válasz
stickermajom
üzenetére
Pécsi forgalomról számolj majd be.
Kíváncsi vagyok, hogy mibe futsz bele. -
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
a szívócső befecsis bírja, elektromos autók előtt is hordták ám az emberek oviba a gyereket
Néha el kell vinni pályára kikormolni, a kipu fog benne idő előtt szétrohadni, mert mindig benne lesz a víz ami lecsapódik, mert sose melegszik fel. Erre a felhasználásra pont nem vennék új autót, elektromost meg pláne nem, az is csak akkor éri meg, ha sokat mész vele -
BigBlackDog
veterán
Igen, ezt ismert volt, de ha jól rémlik, akkor a száraz hetes a legújabb (leginkább költségoptimalizált).Viszont a 6-os DSG-nek sem érzem hátrányát, legalábbis Polo GTI-ben nem vettem észre. Szépen és gyorsan vált és nem is forog többet 6-osban, mint a másik 7-esben.
De értem a dolgot, nem akarnak igazán ennek a fejlesztésére energiát szánni.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
7-esből is van már olajos, Skordában is az van. Szvsz olcsóbb a régi rendszert gyártásban tartani, mint fejleszteni egy "újat". Mivel a váltóban van a elektrobehajtás, a meglévő olajos 7-est át kéne tervezni ehhez. Tervezési költség, új beszállítók kiválasztása, új gyártógépek/sor beszerzése, melósok kiképzése... Olcsóbb a meglévő jól bevált rendszert üzemben tartani.
-
tboy93
nagyúr
válasz
stickermajom
üzenetére
Erre a felhasználásra tartjuk feleségem kb. 600e Ft-os C corsáját. 1km oda, 1.5 km amoda, sima szívó 1.2. Az accord meg marad munkába járásra, hosszabb utakra

-
stickermajom
addikt
válasz
kisza25
üzenetére
Kizárólag belsőégésű újonnan nem igazán opció, rengeteg az 1-2 km-es út mostanában és ezek csak szaporodni fognak. Most is le kéne másznom a hegyről postára a szakadó esőben, ami 1,5 km autóval.. Bölcsi, óvoda, védőnő, gyerekorvos, játszótér, bolt mind-mind ilyen távolságban van. Nyilván sétálhat is az ember néhanapján, de akar a tököm.

Ha nem EV, vagy valami értelmes PHEV, akkor inkább másfélért egy P2 #annakúgyismindegy alapon.Holnap úgyis Pécsen leszek, Nyitrainál elvileg lesz egy Spring megnézésre, legalább látom mennyire puruttya.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Doki16
üzenetére
Lehet véletlenül pont akkor jártam volna arra egy liter tejjel a kezemben és véletlenül pont megbotlottam volna és a szélvédőjére öntöttem volna az egészet, ami véletlenül pont a szellőzőjébe folyt volna
Aztán azt szagolhatta volna egy darabig a bunkója, mert hogy ki nem mosod semmivel csak egy alapos szétbontás után az fix
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Skordé: 7,83 (sima B7), ez full vegyes és kevés klímázás is volt. A S/S végig ment.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
stickermajom
üzenetére
Azzal én is ellenék. Ugyan a garázsba nem férne be sztem de telekre oké a dízel + awd miatt, városban tekeregni meg ott a villany. Már csak a töltését kéne vhogy megoldanom...

-
Doki16
addikt
válasz
CactuS
üzenetére
Nem egészen. G7 GTE lett összehasonlítva a G8-al. De gyanítom, hogy a szokásos hiba lett elkövetve amit sokan elrontanak. Hagyják lemerülni az akkut és akkor feleslegesen dolgozik vissza a benzinmotor a töltésre. Csoportba raktak be adatot és 6.3 lett az átlag az eTSI-nek. Soha nem sikerült még ilyen magas fogyasztást produkálnom a GTE-vel pályán se, nemhogy 0,7-tel többet.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz
Gabesz87
üzenetére
Szóval egy Gen7 golfot hasonlítottak össze egy Gen8-assal, ez így kicsit csúsztatás szerű, főleg, hogy a fauvé is csak az utóbbi években kezdte komolyabban venni a normákat, amikor rájöttek, hogy nem fogják megúszni.
kisza25: Igen, a súlyhoz kötés egy nettó hülyeség abban az értelemben, hogy megöli a kisautókat, cserébe kapunk városi sár nehéz vasakat majd drágábban...
-
Gabesz87
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
[link]
Igen, egyszerre. Szinte nyári melegben, klímázva. Ha jól emlékszem, 100-as átlagsebességgel.
Én sem gondoltam volna. Ok, mondjuk az akku miatt van némi plusz súly a GTE-ben. Persze, a GTE jobb "élményautó". Pályán 100 fölött mit tud!? Mindent
Nekem Passat GTE van, és GTE módban nagyon állat, élvezetes. Eleinte zavart a műhang, a brummogás, de már azt is megszoktam. Pihenőből kihajtva hip hopp felgyorsult 140-re. Múlt héten használtam igazából először így végig a GTE módot pályán, és meg is lepődtem az elején, hogy a szinte üres (1-2km-nyi) akkut masszívan tölteni kezdte (persze a fogyasztás ilyenkor fel is ment kicsit, olyan 8-8,5 közé, rövid időn belül (úgy 10 perc) belepumpált 18-19 km-t, és utána már dolgozott, ahogy kell. Érthető végül is, mivel ilyenkor együtt megy a benzin+elektromos rendszer, kell az akkuba is a kakaó. Végül a fogyi le is ment úgy 7,6-ra. Adaptiv tempomat végig 140-el.Ha most vennék autót, lehet, hogy elgondolkodnék egy Golf Variant-on ezzel a motorral.
-
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
A hybrid/plug in hibrid tényleg csak bizonyos körülmények között tud jól fogyasztani, a plussz súlyt meg cipelni kell.
Az az igazi ökörség ebben a co2 mizériában, hogy súlyhoz van kötve.
Van egy csomó kis autó amik simán eljárnak 4-6 liter között bárhol suzuki swift, ignis, baleno... I10, i20, peugeot 208 stb.
Kicsi szívó autók és ezek lettek kiszorítva, mert ezek büntetéssel együtt már annyiba kerülnek, mint a nagyobb társaik és helyettük vannak a suv-ok, amik hybrid/plug in ként tudják ugyanezt, akkor mi ez, ha nem a sz@rnak a pofon
Arról nem ks beszélve, hogy azt senki nem számolja bele a károsanyag kibocsátásba, hogy 1,5-2* annyiba kerülnek, azt a pénzt is amíg megtermeled, többlet károsanyag kibocsátással jár... Miért az autókkal akarják megváltani a világot
tudom politika, ez van szem előtt -
Doki16
addikt
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Megnéztem én is az adott videót, nem tudom mit műveltek, de a 9 liter az nagyon sok, nálam akkor sem evett ennyit amikor tartósan
160-al130-al csapattam neki. Mondjuk eltudom képzelni, hogy megint szintet lépett a VW és alkotott egy még komolyabb TSI-t.Amúgy meglepődnél, 100 felett is jól ugrik a Golf. Mivel a váltóban a villanymotor és elég nyomatékos lett ezért végsebességig tud besegíteni. [link] Ameddig a BOOST feliratban van a mutató addig biztosan hajt a villanymotor is.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Gabesz87
üzenetére
Mondjuk kérdés, hogy milyen sebességgel, mennyire egyenletes tempóval tudtak menni (milyen volt az időjárás)? Bár, ha jól értem, akkor egy időben, egyszerre mentek, szóval kb. ugyanazok voltak a körülmények.
Az a 7 dl-es különbség eléggé durva. Az rendben van, hogy újabb motor az 1.5 (e)TSi a GTE-ben lévő 1.4-hez képest, viszont az, hogy az a kis "ülésalátét" akkumulátor ennyit dobjon, nem vártam volna.
Ennek ellenére azért sejtem, hogy a GTE jobban mehet, bár kérdés, hogy pályán 100 felett mit tud (ott már az 1.5 eTSi is moderáltabban gyorsul).
-
Gabesz87
veterán
válasz
BigBlackDog
üzenetére
GTE FB csoportban volt egy videó most a minap, összehasoníltották az új 1.5 eTSI Golfot a GTE-vel, lementek vele a srácok a Balcsira, és az eredmény 90km autópályán klímával az lett, hogy az eTSI 7dl-el kevesebbet fogyasztott.
Visszafelé kinyomva kb. a szemét is, a GTE 9 litert mutatott ugyanazon a szakaszon, ahol az eTsi csak 6,8-at. -
T0mBd1gg3R
veterán
Reggel ahogy kanyarodtam ki az utcából a sarki pékségnél állt egy kék Honda E.
Baromi jól néz ki, még ebben a színben is. Valahogy jól sikerült a formához hangolni a pontos árnyalatot, pedig nem kedvelem a kéket. -
BigBlackDog
veterán
Mai tankolás után megint meglepődtem. Már megint 5.5 körül jött ki, egész pontosan 5.62 l/100 km. Igaz sok volt az M0, de azért nem gondoltam, hogy ennyire sokat segít.

-
rbalint88
veterán
válasz
Chereiose
üzenetére
Csaladi hazban lakik, munkaba jarasra hasznalna Erd-BP-Erd tavon, egyedul. Itt csak az a kerdes, hany naponta kell tolteni. 2 v 3 mar kb mindegy, de az igenytelen kivitel az minden nap tud bosszantani. Egyebkent ha jol emlekszem eloben nem latta, csak beszelt a kereskedesekkel, lehet meglatja es kiszakad egy “mi ez a fos” felkialtas es nyom egy hatraarcot
Na meg ugye a tema csak akkor tema, ha sikerul nyerni a palyazaton, arra meg eleg kicsi az esely. -
kisza25
félisten
válasz
stickermajom
üzenetére
Akkor inkább vennék egy fiat 500-at és a 400eFt bele tankolnám, első 15-20ekm után lennél ugyanott, mintha azt ingyen tankolnád (ha tudod ingyen tölteni), ha nem kapsz támogatást akkor meg 100ekm+
-
Chereiose
addikt
válasz
rbalint88
üzenetére
Van, de sokkal rosszabb hatótávokkal, bizonytalan külföldi eredettel, de pl. UP-ból is inkább 4,7-5m egy 2017-es. Ha a teljesítmény nem fontos, de a hatótáv igen, akkor nem rossz ajánlat támogatással. VW Up nyilván sokkal jobb minőségben, de ha meg akár az új árát nézem az 6m Ft körül lenne támogatással. Ami még nem rossz ajánlat az a fiat 500e a kisebb akksival, az 5,5m Ft, talán az a legjobb ajánlat amúgy, csak ott a wltp szerinti 180km táv a kérdés, hogy valójában mennyi, meg az gyakorlatilag 2 személyes kocsi.

-
rbalint88
veterán
válasz
stickermajom
üzenetére
4,4-ert mar korrekt eup vagy leaf van, ami az ujautosshot nem tudja, minden mast viszont sokkal jobban.
Olvastam a Varkonyi Gabor postjat rola, ajanlom neked is. -
Richard!
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Még annak a felét se...
-
Richard!
addikt
válasz
stickermajom
üzenetére
Azért a szardobozért kifizetnél 6,5 millát?
-
válasz
Magnum_
üzenetére
Amikor rájöttem, hogy nem ezt akarom.

- Jól hangzik a 640 Nm, de a hajamra kenhetem mert városi közlekedéskor hideg a dízel, nem rúghatom el neki; autópályán elfogy a kraft, marad a 2 tonna.
- Töltögesse naponta az aki az ilyent szereti.
- Kanyarban ismét csak egy két tonnás dög, nulla visszajelzéssel a kormányon.Ahol jó:
- Városi dugóhoz receptre kellene felírni.
- Országúton kellemes, gyorsításkor frankó 5 hengeres hang, 160-ig jól lép.
Ugyanakkor keveset járok országúton. (Autópályán a Golf egy literrel többet kér, cserébe bőven többet ad.) -
kisza25
félisten
válasz
BigBlackDog
üzenetére
Nagyon nagy a szórás márkaszervizek között, amit most Siófokon 24 eFt csináltak nekem, van ahol 50-60eFt
-
kisza25
félisten
válasz
Tsebacsi
üzenetére
Tökre így van ahogy írod, de az a legnagyobb gond, hogy olyan szabályokat hoztak a co2 kibocsátásra, ami az autó súlyától is függ. El fognak tűnni a pici autók, amiknek eddig a legkisebb volt a kibocsátása, mert annyiért kell adni, mint a nagyobb autókat és ez egy rossz irány

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAZER Kunai Chroma 140mm 3 darabos szett RGB Ventilátor.
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kicserélték csavarozottra. Nincs hibaüzenet (még). Kisakku nem lett cserélve. Navi frissítve. Megkötött gari jó, náluk is elfogadott. Jövő héten lehet tudunk használtautós kollégájukkal olcsóbb cascot kötni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
amúgy is valami 100 db jön egy évbe magyarországra, ha jól tudom
Hacsak nem nyerünk a lottón