- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nort_on
senior tag
válasz
cocobanana #64006 üzenetére
Szerintem olyan dologba tedd a pénzedet, amihez értesz, ha vállalkozás, akkor abba, ha tőzsde akkor abba, ha bányászás, akkor meg abba. Ez alap minden befektetésnél. Szóval az első lépés a tanulás.
Én is 2 hete léptem be ebbe a világba, mázlim volt az időzítéssel, viszont kb órák alatt kellett valamennyire képbe kerülnöm. Van már befektetési tapasztalatom, így legalább nem nulláról kellett kezdenem, hogy mi is az a hosszútávú stratégia, meg hogy mit kell nézni egy chart-on. A következő ciklusra gyúrok, most a tanulás/tapasztalás folyamata zajlik.
Elvileg idén lesz fizikai kripto ETF, na az lesz a jó, mert ott egy passzív alapba belepakolnak bármilyen kriptót és nem egyenként kell megvenni. Pl egy bitcoin túlsúlyos ETF, vagy épp ETH, vagy egy alap az altalt coinokra mint high-risk. Vagy a top 20 vagy top 100 kripto egy meghatározott arányban. Igazából nincsenek határok. Havonta/hetente megveszed, és kb az egész kriptopiac a tiéd, egyetlen vásárlással. Mellé meg veszel olyat, ami tetszik. Meglátjuk mi lesz ebből.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xbox Series X|S
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged