Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- MIUI / HyperOS topik
- Netfone
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Grizzly34
üzenetére
Még van.
Én alternaterol akartam. Kiírta, hogy külföldi vagyok csak paypal vagy utalás. Mondom akkor paypal. Végigmegy a folyamat erre kiírja, hogy én mint Ungarner kann nicht mit Paypal zahlen. Akkor mért mondtad azt, hogy ha külföldi vagyok akkor paypal? Ok *n*ád akkor utalok. Véginyomom erre kiírja, hogy mert Ungarner vagyok és kapok angebet.
-
q765
tag
Sziasztok
Vásároltam egy ilyen [link] fogyasztásmérőt. Nagyon frankó. Mindenkinek tudom ajánlani.

Be kell állítani a kWh költséget és startolni. Nézegettem mindenféle vezetéknélküli, PCs megoldást is. Ez volt a legegyszerűbb. Van benne akku is.
-
-
aradebil2
senior tag
Egy kis enyhítés a nagy ethermine min. payout pánikra: kiutalják a min. 0.01 ETH-et ha 2 hét alatt nem éri el az ember a jelenlegi heti 0.05-ös minimumot.
-
mZoleee
senior tag
1080 Ti megadta magát ma hajnalban..

Pedig se core se mem nem volt húzva csak a "OhGodAnETHlargementPill" volt bekapcsolva..megy javításra..
-
Laraxior
titán
Gyorsan berendeltem egy 3070-et, amíg még dugig van raktáron

Egy pár EUR-t ha visszakapar akkor már jó vagyok
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Akkor lehet, hogy tényleg egyszerűbb volna első körben 6 kártya+ingyenes Win 10-zel kezdeni, nem?
------------------------------------------------------
#56868 aerosmith: Tény, hogy nem tűnt valami olcsónak (csak egy gyors link volt), de arukereson nem találtam ilyesmit (lehet, hogy rosszul keresek rá?), viszont aprón belebotlottam egy ilyenbe. -
sittes79
addikt
3080al 85 mh/s 330w ossz fogyasztás mennyire jó? 205 W ír a trex a kártyára?
Más, hol lehet venni gpu nélküli riget, nem vagyok nagy barkacsolo típus, de van egy 3080 és 3070 em lehet kicsit malmoznek velük amíg lehet.
-
GAbre
veterán

Most próbáltam 3090-el csákányozni.
De valahogy nem akar menni,ha leveszem a gpu-t,akkor napi 3 eurót ír ki.
Ha meg kb alapon hagyom kártyát,akkor is max 8-9 eurót csákányozik.Ami szintén kevés szerintem.110MH/s
3080-al, nem volt ilyen nagy a különbség,és ott is legalább alul tudtam feszelni,és dolgozott rendesen kb.
Történt valami változás? -
racskobalazs
senior tag
Sziasztok!
Én még eléggé noob vagyok a témában, igazából csak "ha már megy a gép, kihasználom amit nem használok" alapon szeretnék beszállni a témába, jelenleg egy 1060-al (kb 20MH/s, NiceHash-on keresztül) bányászok (eddig kb 2 nap alatt (nem 0-24) 300 forintot hozott), egy olyan alap kérdésem van, hogy ilyen célból megéri ezzel a kártyával bányászni? Vagy több lesz a villanyszámla mint a profit? (Megpróbáltam kiszámolni és ha jól számoltam akkor pluszba jön ki)
Esetleg mit ajánlanátok kezdésnek?
Gép többi paramétere:
Ryzen 5 2400G (Próbáltam vele monero-t bányászni, de ott negatívba jött ki a profit (~50w 1KH) )
16GB 3200MHz ram
ssd-k
500W bronze táp
Szóval a fő kérdés, hogy megéri-e ezzel a "semmilyen" konfiggal beszállni, ha igen akkor mibe? Tényleg csak arra kéne, hogy ne csak zabálja az áramot a gép a semmire hanem termeljen is vissza legalább valamit, ha már megy...
Előre is köszönöm! -
tlac
nagyúr
válasz
Synthwave
üzenetére
hiveos-t nem ismerem, de gyanítom úgy van megoldva, hogy a driverekkel ne legyen szívás
amd-nek és az nvidia-nak van olyan drivere, amit ők adnak ki, meg van open source-os változat is
utóbbiak integrálva szoktak lenni a linuxokban, az előbbieket valamilyen módon neked kell felrakni, amihez általában adnak segítséget a disztibúciókaz nvidiahoz készült open source dirver kb. annyira jó, hogy meg tudja jeleníti a képet, nem az nvidia fejleszti és nem is segít semmit a programozóknak
tehát itt biztos kell a gyári megoldásamd-nél az open source driver nagyon jól működik, de lehet bányászatra még jobb a zárt verzió
itt van 1-2 link, hogy hogyan kell frissíteni/telepíteni a zárt verziójú drivereket:
[link] [link]ha ezek nagyon kínaiak, akkor nem lesz könnyű dolgod
megpróbálhatod esetleg futtatni a rendszert virtuális gépen is, hogy kicsit ismerkedj vele -
Reggie0
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Persze. En egy rigben akar 3-4 tapot is hasznalok, fokent 650-850 kategoriat, ami fajlagosan olcso, de cserebe jo minoseg: Be Quiet, FSP, Delta.
RIG keretet is vehetsz, de ha van furod es valami fureszgeped, akkor alu L profilbol gyorsan es olcsobban epithetsz olyat, ami neked megfelel. Pl. ez egy 13 karis konfig:

Ebben egy darab fa, vagy masfajta tuzeloanyag sincs. -
Dare2Live
félisten
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Reggie0
üzenetére
Azt mondod, hogy mondjuk két Corsair RM850x jobb lenne? Mondjuk árban kb. fele annyi, és akkor mehet pl. egy ilyen rig keretbe a cucc (csak ez fixen 6 kártyás, nem lehet bővíteni). Igazából gondolkodom azon, hogy azt a polcos megoldást hogy lehetne úgy összerakni normálisan, hogy a backplate-re is menjen levegő.
A HiveOS/driverek/noob Linux user dologgal + a VGA-s témával mi a helyzet? Sorry, csak ~2 milliós tételről beszélünk, ami nem is saját valuta, és mivel gőzöm nincs a témáról, igénylem a szájbarágást.
Inkább legyek hülyének nézve, mint hogy jöjjön a hoppá.---------------------------------------------------------------------------------------------
kzkz: Egy linket kérhetek erről a két tápot egy időben indító kábelről? Átfutottam a PCX-es listát, de én nem találtam.
-
Dare2Live
félisten
Két tápegységet kell bekötnöm. És nem az összeérintem a két lábat módszerrel szeretném.
Max átmenetileg. (Egyszerre kéne induljon a kettő.)más: Ezt szoktátok nézegetni profitabilityre? [link] 03:30kor profitability brutál felfutott gondolom gas price miatt. Pont ekkor esett be ETH. Elég "gyanus". Azóta már jön vissza. Az 1820-30$os szint erős ellenállás. Közben 1hetes minre ment a profitability. Ahogy látom ez duán 1600 körül fog visszaemelkedni vissza.
-
Reggie0
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
Reggie0
üzenetére
Milyen lehetőségek vannak több táp bekötésére? Van egy elfekvő evga 550 G3am ha minden jól alakul be kéne kötnöm, különben 90% fölé megy a másik terhelése ami fionoman szólva se ideális.
Ez jó lenne? [link]
Van vmi más bevállt és kapható, elérhető (MOon)?
"tok mindegy, en egy osregi 830-as samut hasznalok."
Most akkor tök mindegy (kingston) vagy minőség (samsung, intel, micron/cruical)? 
-
Reggie0
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Szerintem tobb kisebb tap celszerubb osszesegeben. Ha tonkremegy nem az egeszet kell egyben cserelni. Es olcsobb is lesz.
SSD: tok mindegy, en egy osregi 830-as samut hasznalok. Meg HDD is elegendo, vagy bami ami van a fiokban.
Ez az elrendezes nem optimalis, a backplatet nem huti semmi.
-
Danex
addikt
Sajnos mAtx lapom miatt nálam se mehet a 2 kártya egymás mellé, de ha olyan lenne a helyzet mint a képen, akkor szimplán 2db 12-est ventilátorral fújtatnám oldalról. Még a memóriák is biztosan megköszönik mert a hátlap is hűlne tőle.
Én ismerőssel már próbálok nyomtatni egy vga+riser tartót amit fel tudok csavarozni a házon belül, a képeden az alaplap és a lenti része (gondolom ház eleje) közé. -
kzkz
őstag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Attól függ milyen széles a kártya. Ha 2,5slot-os, akkor már csak a legfelső egyszeres PCIe-t tudod használni (mert a másik kettőre rálóg a kártya), és a két 16-osban lévő kártya is túl közel lesz egymáshoz, a felső rettentően melegedni fog, lásd a képen.
Ha csak 2 slot-os a kártya, akkor van rá esély, hogy a másik két egyszeres PCIe-t is igénybe vedd, és kicsit több levegőhöz fog jutni a felső GPU is, de szerintem így is melege lesz neki.
Én is így akartam megvalósítani, de a felső 2,5-es GPU-n visított a ventilátor, az alsó pedig 50% se járt...
Szóval látszólag megvalósítható, valójában azonban nem, ha mégis, akkor se ajánlott

-
RockHaRD
addikt
Az a tervem, hogy a régi alaplapomba, amelyiken van 2 db 16x pcie, meg 3 db 1x-es, belerakok 3 kártyát. Az járható út, hogy a két slotba megy rendesen a vga, a harmadikat meg riserrel valamelyik rövid pcie-be? (ASRock Fatal1ty Z170 Gaming K4)
-
Laraxior
titán
Ehh, igen, akkor tegnap este atallitottam eurora a dollar helyett. Reggel meg meg koran volt
Sorry
-
-
Laraxior
titán
Huhh, jól látom, hogy bezuhantunk?

BTC: ~38k
ETH: ~1.4k -
P3Dr0
senior tag
Olvasva a topicot és a mai helyzetet látva nem könnyű a mai bányászoknak. Úgy beszélek mintha évtizedek teltek volna el de a crypto oyan gyorsan fejlődik, változik,hogy pár év is mintha évtizedek lennének. Összedobtam egy mini videót ami nagyvonalakban mutatja a bányászatom főbb "korszakait". Sajnos az elejéről nincs semmi fotóm, videóm mikor CPU bányászat ment de kb. az első bumm környékéről már készültek hébe-hóba fotók és 1-1 video.
Én szerencsésnek érzem magam nekem megváltoztatta az életem a bányászat. Hasonló jót és sikerekben gazdag jövőt,sok örömöt kívánok minden bányásznak. Persze a bányászat ma is megy de már csak hobbiból űzőm az ipart.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Reggie0
üzenetére
+Dare2Live (+akárki más, aki hozzátenne bármit)
Táp: Akkor módosítom az AX1600i-re. Igazság szerint ez volt a legelső gondolatom, mert ismertem korábbról, csak az ára nem rémlett; a majd' 200k-s ár kissé mellbevágott, bár az is igaz, hogy a ~130 se sokkal jobb, akkor meg már...
SSD: Az UV500 nem egy rossz széria, bár szívesebben raknék bele M.2-es Crucial MX500-ast, az tény. Mondjuk 4k-val drágább, mert 250-es a legkisebb, de gondolom, ilyen büdzsénél ez már aztán olymindegy.
Venti: Csak azért gondoltam a 2 x 20 cm-eset, mert megtetszett ez a polcos megoldás, mint ami ezen a képen is van (olcsó + több VGA-t is elbír, ha esetleg bővítés lenne, fentre mehet még 6);

A VGA: Akkor szerintem ez úgy lenne, hogy az első VGA a 1080 Ti-m, a másik 5 kártya meg RTX 3070, bár a 400-450 közötti ár elég meredeknek látszik; ezért kérdeztem, hogy nem volna-e célszerűbb egy 3070 árából két használt 1080 Ti-t venni. Mondjuk az több fogyasztás, gari nagy valószínűséggel nincs, meg akkor a PCIe átalakítóknál is több a macera, plusz nem 5 egyforma karesz + 1 fekete bárány, hanem abszolút 1080 Ti fradikolbász (nem tudom, ez driverezésnél mennyire számít), viszont effektíve fele annyi pénz.OS: Ehhez a HiveOS-hez amúgy mennyi Linux ismeret kell? Csak azért, mert nekem 0 ilyen irányultságú tudásom van, setup.exe gyerek vagyok. NVIDIA driverekkel vesződés, ilyesmi? Igazából azért kérdezem, mert amúgy engem is érdekel ez a bányászat téma, de ugye itt most nem a saját pénzem a játék, folyamatában tanulnám a dolgot és elsőre szeretnék egy minél egyszerűbben működő riget összerakni, amit jól lehet távmenedzselni (Win 10-es gépről) és a potenciális buktatókból jó volna minél többet kiszórni.
-
sittes79
addikt
Aki t-rex-el nyomja milyen paraméterekt használ a parancs sorban?
Köszi
-
warcat
veterán
válasz
Laraxior
üzenetére
Mivel nincs hozzá driver, csak tippelni lehet, ahogy felettem is tették.Az ára ehhez a teljesítményhez fog beállni, ahogy a használt piacos kártyák is tették + a bónusz, hogy vadiúj,garis.Esélyes, hogy bőven 200k felett
De a kérdésedre a lényeg: a papíron lévő árához képes rengeteget hozna,így annyiért azonnal megvennék/-veszik az összeset.Evga sorral be lehet próbálkozni de mostanra ugyanezt tervezi fél Európa és a bányászok is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Danex
addikt
Azt hogy oldjatok meg hogy ha nincs elég 6pines csatlakozó a tapnak a riserhez? Mindenki óva int a sata atalakitotol mégis mindenhol azt adják a riserekhez ahogy nézem.
-
Laraxior
titán
A most "megjelenő" RTX3060 mit mutat majd banyaszatban? Azt is vinni fogjak mint a cukrot?
-
RockHaRD
addikt
Azt jól gondolom, hogy egy sima 6gb-os 1060 kb ugyanannyit bányászik, mint egy p109-100?
-
Bende1111
tag
válasz
aerosmith
üzenetére
Találkoztál már olyannal, hogy az ethermine.orgnál elvileg működik a rig, mutatja a sebességet viszont a hiveos azt mutatja, hogy offline a miner. Ha újraindítom a pontok mennek mintha éppen végrehajtaná a parancsot, de nem csinálja meg még a shutdown & boot in 30sec. Manuális újraindítás után is ráküldöm a flight sheetet de offlinenak mutatja saját magát viszont beindul az ethermine.orgos oldal alapján a megfelelő sebességgel. Ha valaki akarja dc-n liveot is tolok neki erről az anomáliáról.
-
Reggie0
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
A konfiggal nincsen baj, a fogyasztas meg erosen kartyafuggo. 90%-nal jobban nem celszeru a tapot terhelni, tehat az 157,5/195 W-ra jon ki a rendszer fogyasztasa nelkul, amit egy kari felvehet.
3060/3070 eseten nyugodtan lehet hasznalni a tapokon elosztokat, mert 150W alatt van egy kartya, egyedul 1080 lehet para a 180W-al, bar meg kene tudni, hogy ebbol mennyi megy pcie slotrol, lehet hogy az aux power boven 150W alatt van. 2060/2070 szinten nem gond, 150W alattiak banyaszas kozben.
Ventillatorbol nyugodtna nezzetek tobbet, ugy nagyjabol 1.5 kartya mehet egy ventire.
Riser teljesen jo.
Sata-bol pcie csatira ne alakits at, mert sata csak csak 50W-ot bir kb es konnyen le tud olvadni.
Procibol mehet a legolcsobb, nulla terheles lesz.
GPU-bol NVIDIA-nak annyi elonye van, hogy nem kell BIOS-t mokolni, kevesebb vele a munka. Bekapcsolod, beallitod a power limitet es frekitket es onnantol kesz vagy.
Masik szempont, hogy ha tudsz 30xx szeriat beszerezni es arban ugyan ott van, akkor azt eri meg jobban, mert jobb a hatasfok, tehat a csokkeno bevetelnel ezekkel lesz legtovabb nyereseges. 3060ti a nyero, 3070 majdnem ugyan jo. Utobbinak akkor van tovabbi elonye, ha ETH-rol mas coinra kell atallni, akkor 3060ti-nal 10%-al gyorsabb.Nvidiaval siman lehet linux alatt banyaszni, parsoros script kell hozza. En win7-el is banyaszok, ott mindig szivas van a virusirto/frissites/stb. miatt. Linuxot meg bekapcsolod es megy orokke megallas nelkul.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Synthwave
üzenetére
Proci: Mindegy. Tényleg. Ha pénzt szánsz rá úgy gondolod kell a kraft akkor vmi Ts fogyi miatt.
Ilyen költségvetésből első tápnak én nincs kérdés 100% egy CORSAIR AX1600i választanék.
Rakj bele rendes SSD. Samsung, Intel, jobb corsair. Kingstonban mindig benne a beszívhatod. Amikor egy 8 GPUs rig áll nagyon gyorsan behozta az árát.
VGAnal sokat számít a fogyasztás is. Rakd össze excelben 1080TI/2070/3070...el és kalkulálj 1évre áram számlát. A VGA vonal most piszok nehéz lesz, mindennek egekben az ára. -
Kiskokó
veterán
válasz
mZoleee
üzenetére
A Prohardvernek van egy kicsi "nem hivatalos" discordja (másikról nem tudok), olyan 140en vannak benne, de aktívan alig alig. (Laraxior pl ott van meg nyilván én is
)
Játék miatt a pár aktív tag aki van.
De ha érdekes lehet, felőlem aki akar feljöhet oda nyugodtan hiszen ez is PH.
Csinálok neki szobát. ha érdekel és engedik, akkor berakom a meghívócímet. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Bende1111
üzenetére
Ha odakerül a sor, hogy vásárlás, akár befigyelhet ez is, viszont az 1080 Ti Armor OC-met szeretném neki eladni (már van utódja), mert csak áll benne a pénzem, abszolút nem használom ki, és így megspórolnám a HA-ra felrakást, küldözgetést (szóval mondhatni, hogy a 6 kártyából egy már "fix", mert így két legyet ütünk egy csapásra).
-
-
Bende1111
tag
válasz
Synthwave
üzenetére
Innen lehet egyszerűbb lenne beszerezni egy adagot egyszerre
hardverapro Ha netán ott tartotok hogy rendelés lehet én is beszállnék egy adaggal és a mennyiségre csak kapunk a 10%ból egy kis kedvezményt ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Hali,
Egy ismerősöm belevágna a bányászatba (Ethereum), én meg segítenék neki, mert teljesen analfabéta tech téren, én meg csak kriptovaluta bányászatban vagyok az.

Az első rigbe kb. ~3 miska mehetne bele, aztán ha működik a dolog, van még apanázs, ezzel nincs probléma. Zajterhelés szintén nem téma. Elkezdtem nézelődni/olvasgatni, aztán egy ilyet raktam össze fejben:
Alaplap: ASRock H110 Pro BTC+
CPU: Intel Core i3/i5-6xxx/7xxx BOX (Tudom, hogy 6-hoz elég a szolidabb, de később lehet, hogy bővül a rendszer, szóval legalább egy i3 lenne a jó szerintem. Az i5 overkill, csak azért írtam ide, mert ez úgyis apróról lesz vadászva és az i3 felhozatal nem túl rózsás.)
RAM: 1x8 GB Kingston DDR4-2400 (KVR24N17S8/8)
SSD: 120 GB Kingston UV500 M.2
riser: 6 db ZURC-007 USB PCIe riser+2 db BitFenix Spectre Pro 200mm venti
+valami DVI-D-s ócsó moncsi, valami bill+egér
+IKEA Omar polc : >
+MikroTik RB2011iLS-IN router (van egy ilyenem elfekvőben)Tápegységből két modellre gondoltam:
SilverStone Strider 1300W Titanium
Enermax MaxTytan 1050W TitaniumInkább a SilverStone felé hajlok az alapból több csati és picit nagyobb teljesítmény okán. Vagy jobban járnánk, ha mondjuk két 850 wattos, Goldos valamit néznék? (Pl. Corsair RMx.)
Meg a risernél az energiaelosztás is kicsit zavaros. Pl. a Strideren 8 db 6+2 van, a kártyákon 2 db 8 vagy 1 db 8 + 1 db 6 tűs csati, a risereken egy 6 tűs. Ez 6 kártyánál akkor hogy nézne ki? Mindegyikbe megy egy 8 tűs, marad 2 PCIe csatim a tápon, de van még üresen 5 db 8 vagy 6 tűs a VGA-kon + 6 db 6 tűs a risereken (mert gondolom, ha a riserbe dugok egy 6 tűst, az a VGA-n lévő egyiket nem váltja ki). Itt már SATA/Molex -> PCIe 6 pin átalakítós kábeldzsumbuj lép életbe?
A VGA-k:
Hát, szinte 100 százalék, hogy vegyesfelvágott lenne, mind gyártó, mind AMD/NVIDIA kérdésben, bár talán az NVIDIA valószínűbb (viszont a gyártó és modell terén kb. 100 százalék, hogy nem egyformák lesznek). Az első kártya egy MSI GTX 1080 Ti Armor OC, aztán a maradék meg amit sikerül kb. egyesével összevadászni (legalábbis erre mutat a jelenlegi arukeresos kutakodás), RTX 2070/RTX 2070 Super, újabb GTX 1080 Ti, 2080, amit találunk. Ez okozhat problémát? Driveres vergődés? Gondolom jobban járunk két használt 1080 Ti-vel, mint egy új 3070-nel (árban nagyjából ugyanott van).
OS gyanánt az ingyenes Win 10-re gondoltam, mert azt ismerem, viszont NVIDIA kártyákat 6 db-ig támogat. Ebből kiindulva lehet, hogy mégiscsak célszerűbb lenne a HiveOS a későbbi bővítést szem előtt tartva (a Linux ismereteim is masszívan konvergálnak a nullához, szóval kicsit tartok ettől is, ha még ez az egész mining dolog önmagában nem volna elég elrettentő
)?Vélemények, meglátások, bármiegyéb? Jöhet minden építő jellegű input.
-
Bende1111
tag
Én csak whattomine-ra tudok hagyatkozni a 1070es kártyákkal, viszont a hiveos az ottani 26MH/s helyett hive os alatt átlagban 28,3 körül teszi a dolgát.
-
Sziasztok!
Hétvégén hagytam pihenni a gépet és most újra bekapcsoltam és indítottam a "bányászatot".
Kicsit állítgattam a kártyán AB-vel és jelenleg:
CC; -250
MC; +950
PL; 80%
FS; 90%
Így most 110 MH/s-em van amit nem igazán értek, mert az első két napban 117-118 volt.
A lényeg viszont, hogy így 90%-os hűtés mellett nem olyan hangos a gép, de a kártya hőfok az 48 és a Memory hőfok pedig 98.
Ez egy 3090-nél milyennek számít?
Köszi előre is!
-
screeny
tag
Sziasztok,
ha vkit esetleg érdekel.
https://t.me/hunmining -
Reggie0
félisten
válasz
korcsi
üzenetére
eth banyaszat+autoexchange. miningpoolhubon mutatja a 24 oras atlagot, btc-nel is, es ott meg mindig ugyan azt hozza kb. ETC/BTC folyamatosan ment felfele, most van visszaeses/megtorpanas.
ETH/USD-t nincs ertelme nezni, sokkal inkabb a BTC-hez van kotve, mint az USD-hez.
-
titetoyz
tag
Valakinek nincs egy nyamvadt risere Komárom Győr Tatabánya vonalon/környékén? Megőrülök már.......
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- OLED TV topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- E-roller topik
- Elektromos autók - motorok
- World of Tanks - MMO
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Inkább legyek hülyének nézve, mint hogy jöjjön a hoppá.

Gardrób, és ilyen jó időben az ablakot is rányitom.