Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
mZoleee
senior tag
1080 Ti nekem többet tud/hoz mint a W10 alatt.. szóval nekem a Hiveos nyert
#56796 Zizi123:
Első körben én mindenképp visszaraknám abba a gépbe a kártyát, és megnézném mi is van pontosan.. vagy egy teljesen másik rendszer/konfiguráció alatt.
Esetleg Afterburner-el próbáltad? -
Zizi123
senior tag
válasz
mZoleee
üzenetére
Nem raktam vissza, de tuti ott mukodne, pontosabban mar ott sem biztos, mert mivel VGA-t csereltunk, es nekem Radeon 560 XT volt, igy minden GPU szoftvert mind a 2 torotunk, es az uj kartyanak megfelelot raktunk fel.
Konkretan ez a hiba
"Unable to set memory clock delta to +850 MHz - error -137" -
korcsi
veterán
-
sittes79
addikt
sziasztok,
Melyik wallet a legelterjedtebb illetve mit ajánlotok?
Köszi
-
Zizi123
senior tag
Attettem a sajat gepembe az Nvidia 2070 Supert, es azota nem tudom allitani a memoria orajelet PhoenixMiner-el.
"Unable to set memory clock delta" ....
Erre tudja valaki megoldast? A gyerek gepeben tokeletsen ment ez a kartya ezzel a bat file-al.
Annyi, hogy nekem a legujabb Nvidia driver van fent...
Ez lehet gond? (Rendszergazdai jogosultsaggal inditom a bat filet.) -
Dare2Live
félisten
Én a mastercardot. Akkor lesz 100$ is.
btw a BTC alkalmas legalább egy 10000tranzakció/secre? Ha jól emlékszem töredékét tudja az ethnak.Azt én továbbra se értem, hogy POS mellett hogy lehet secure a rendszer. Ha meg nem secure = 0$ ér az ETH.
Kicsit művelődnöm kéne a témában. Utoljára ~3éve vettem át alapokat... -
Ravisu91
csendes tag
Sziasztok!
Win10 vagy HiveOS?
Phoenixminer és Poolként Ethermine? Sparkpool?
Walletnek mit javasoltok?
Binance, Myetherwallet, Metamask, Crypto.com ?
Milyen egyéb szoftvert érdemes feltenni? MSI Afterburner? -
korcsi
veterán
A diff a hashrate-el együtt változik, ha magas az árfolyam bevonza a bányászokat, emelkedik a diff. Az egyensúlyi állapot ott van körülbelül amikor az energia költség felett hoz valamennyit, de nem heti 5-10$-t.
Ha marad az árfolyam lassulni fog a csatlakozók száma (ráadásul amivel lehet mát ethash-t számolnak, ez korlátozza a növekedést) így lassul a hashrate és diff növekedés is. Az lenne a "jó" (most a gamerek kinyírnak
) ha nagyságrendekkel nőne az árfolyam amit nem tudna lekövetni a számítási teljesítmény, és akkor tartósan lehet aratni, de ez esetben a játékos videó kártyát még a mostaninál is nehezebb lenne beszerezni. -
Frozen
addikt
Még mindig érdeklödnék 3080 suprim adatai iránt bányába milyen hőfok mekkora oc val. Mert nem tudom strix oc vagy suprim legyen a bővités
-
Dare2Live
félisten
húzd ki 2016ig a görbét.
diff kb 3.5->5.2re ment 2hónap alatt. Továbbhúzhatod egyenesként is nem lesz szép.De az egész sztem kb kalkulálhatatlan. pl Nemrég volt hír, hogy mastercardnal esetleg lehet majd fizetni ETHval. Ha az beindulna akkor a gas price az egekbe fog szökni ami miatt jelenleg is 100mh tud átlag 10$ helyett 15$/napot is. De ott van a rettegett 1559 POS mod. Már lehet regisztrálni ha van 16 ETHd.
Ha azt bevezetik onnan vége a szép időknek a magyar áramárat se fogjuk tudni kitermelni. -
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
Mennyiért kellene feltenni ezt a vackot, hogy elvigyék pikkpakk? Mert azért az itteni ár jól jönne a 3070-be. Még ha ré is kell fizetnem ~200EURt, az belefér kategória.
Mert 270k-ért nem nagyon kapkodnak a 2070Superért. Mondjuk ennyiért nekem se kellene..
Csak hát láttam már, hogy ennyiért elvitték. 
Meg hát ugye külföld... mintha másik bolygón lennék komolyan mondom.
Anno akartam valamit vadászni magamnak, kb 3-4 nagyobb eladónak írtam, de egyik se bírt egy sorral többet írni a csomagra. (Annyi kell pluszba, hogy Germany) Természetesen tisztában vagyok vele, hogy sokkal drágább a díja, de ha kifizetem könyörgöm, akkor nem mindegy?

-
Dare2Live
félisten
minerből ki mit használ?
phoenixminerrel indultam, most adok egy esélyt a T-REXnek jókat írtak róla. Mik még a bevált ajánlottak?
-
tlac
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
a core2 nem fog kevesebbet fogyasztani, egy olyan gép üresjáratban is megeszik kb. 90W-ot
nekem is asztali ITX-es pc, 120mm-es venti a cpu-n, meg 2 ház venti (120-as, 92-es), 16gb ddr3, 4790K, 5700XT anniversary (-50% power limit)
egy 2,5-ös SSD, meg 3,5-ös HDD (de az kikapcsol) -
Laraxior
titán
válasz
SzlobiG
üzenetére
72$... az nincs 70EUR sem. Abból 60 a villany.
10EUR-ért havonta nem igazán éri meg.Esetleg ha bepattintom egy Core2 gépbe? Ront valamit a hashen a PCI-E2.0?
Azzal ellehetne az ablakban, nem zavarna, még a vramot is feljebb lehetne húzni, hogy azért stabilan menjen a 42-42.5MH/s.#56769 tlac : De nekem ez a sima asztali gép. Van 2 winyo, vagy 5-6 SSD, kismillió venti, vízhűtés, meg a 9900KS sem éppen a legtakarékosabb CPU.
Ramok is plusz feszt kapnak.
Nem erre lett kitalálva 
-
tlac
nagyúr
válasz
Dare2Live
üzenetére
ha itt megnézed az utolsó 1 hónapot, nekem eléggé lineárisnak tűnik a diff emelkedése, ezért kalkulálnék azzal
[link]viszont nem találok olyan grafikont, ami eth-ben megadná, hogy 1mh/s mennyit lehetett bányászni korábban
nekem csak 50mh/s a sebességem egy pc-vel, addig futtatnám, amíg áramszámlán felül hoz mondjuk 1000Ft-ot
még 2 hete sem megy a cucc, erre szerettem volna egy becslést találni, hogy mennyire rendezkedjek be hosszú távra (pl. nyárra kellene komolyabb hűtés, meg az sem jó, hogy itt zúg mellettem) -
Dare2Live
félisten
Jelenleg a felfutás inkább expo görbe mint egyenes. Ha ETH egyhelyben marad 2hónap múlva nem elképzelhetetlen, hogy már csak 6$hoz 100mh egy nap. Onnan sztem megszünik a görbe exponenciálisan felfutónak lenni. Ha nem ami kb kizárt 1800$os ár mellett is késő összel eljuthatunk az áramárhoz. Ennél sokkal valószínübb, hogy ellaposodik a görbe.
Viszont a jelenlegi trend alapján simán lehet 2500$is nyárra az ETH. Akkor meg marad a "10$/100mh". Meg az is lehet letartolnak mindent az asicok vagy....
-
Laraxior
titán
-
tlac
nagyúr
azt esetleg valaki számolta, hogy ha eth-nek marad a jelenlegi értéke és szépen marad az egyeneletes difficulty emelkedés, akkor mennyi idő múlva érünk el addig, hogy már csak az áramszámlát termeli ki a bánya?
-
Danex
addikt
Amúgy azért van ennyire tolva a 3070 mert abból több érhető el és ha az eth kiesik másra is jó?
Mármint ahogy látom a 3070 és a 6800 kB pont ugyan úgy túr ~110W ~60mh/s
-
Chalez
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
0,1 be van állítva. 25-26 nap kb. nulláról odáig nekem
-
mZoleee
senior tag
válasz
w73istvan
üzenetére
Az hogy a "várható bevétel" lefele halad, azon nem kell meglepődni hisz a DIFF is folyamatosan növekszik..
(mondjuk én nem bitfly-t használok) de a 1080Ti -ra a nanopool 45 mh/s-re ír nekem 0.028 és 0.032 között
Vagy egy másik opció: hogy lehet hogy jól van beállítva, csak 6 vagy 12 vagy 24 óránként kalkulál az oldal..
pl. nanopool 6 órás hash átlag alapján adja ki, hogy mennyi a napi/heti/havi betevő. -
mZoleee
senior tag
válasz
Chalez
üzenetére
ethermine-n kell beállítani a 0.1-es limitet (ha úgy akarod kiutaltatni), és akkor utána a pool átrakja CBre.
Onnan Te állítod be, hogy hogyan és hova szeretnéd tovább utalni.. Nekem revolut van megadva, de érdemes megnézni, hogy melyik mennyiért vált.. mert mint mindennek itt is mindennek költsége van..
-
w73istvan
csendes tag
válasz
Frozen
üzenetére
Én ezt vettem. Szerintem az ára se rossz.
[ASUS PRIME Z490-P] -
Chalez
őstag
válasz
mZoleee
üzenetére
Amit dobott ETH adress-t CB, az van beállítva a start.miner.bat (vagy mi a neve) fileban. Egyelőre a dashboard-on látom mennyit csákányoztam, a CB-ben 0,1 ETH van beállítva payout szintnek. Csak ugye mivel most kezdtem, jó lenne az első kifizetést már átélni, nekem eddig ez eléggé megfoghatatlan dolog volt...sajnos. Már látom, hogy nem az, és nem is egy baromi érthetetlen dolog a bányászás és a többi része...
-
Frozen
addikt
valaki tudna javasolni valami jó lapot 6 gpu hoz? hdmi csatlakozoval?
msi z390 et néztem valami gaminget 110 euro körül van ára (az a pron sajnos nincs hdmi) -
Chalez
őstag
Sziasztok.
2080 Ti-vel bányászok ETH-t ethermine.org-on. Coinbase-n készítettem egy reget magamnak. Kell még valami hozzá, hogy pénzhez jussak? Van paypalom és Mastercard-om. Aztán az is lehet, hogy hagyom a kivételt, és gyűjtöm a coint. A poolról automatikusan átkerül az ETH majd CB-re?
Másik dolog... Egy fogyasztásmérővel mérve kB 200W a gépem fogyasztása, a GPU 145W-ra van limitálva +1100 mem clock beállítva. 60,4 MH/s a sebességem. Gondolom sokkal többet ebből már nem lehet kihozni?
-
mZoleee
senior tag
válasz
Zizi123
üzenetére
"Remlik igy nekem sok ev tavalatabol, hogy annak idejen volt valami olyan miner (talan Clever miner volt a neve), ami folyamatosan valtogatta a DIFF, es az aktualis ar alapjan az eppen legjobban jovedelmezo coinok banyaszasat."
Szerintem a Claymore amire Te gondolsz, viszont most az algováltogatós sztori azt a NiceHash tudja.. ha minden igaz.
-
Dare2Live
félisten
válasz
2thletme2day
üzenetére
lottó számokat még.
Én 80-20% arányban ETHra fogadnék. Az biztos, hogy a fiat pénz végtelen nyomtatása elöbb utobb annak elértéktelendőséhez vezet, hogy ez mikor fog megtörténni az x. Viszont akkor simán el fog szállni mindkét nagy crypto. Ja és én beszari vagyok akármennyire is hiszek benne tőkére vetítve 20-25%nál többet nem raknék bele. És 80% eth, 20% btc felállásba lenne. Wallet kérdés még, hogy mennyire akarod a pénzed/árfolyamnyereséged eldugni. -
Zizi123
senior tag
Sziasztok!
7 ev utan tegnap ujra belekzdtem a banyaszatba ismerosok tanacsara, de sajna csak 1 2070 Super van itthon, amivel lehet erre hasznalni. (ugy latom nem is lesz mas, mert meg a havernak a multheten szereztem 420e-ert 1fb 3070-et, de mar most majdnem 100e-rel dragabb lenne....
PhoenixMinert hasznalok, 40-42MH/s sebesseggel banyaszok Ethereum-ot.Remlik igy nekem sok ev tavalatabol, hogy annak idejen volt valami olyan miner (talan Clever miner volt a neve), ami folyamatosan valtogatta a DIFF, es az aktualis ar alapjan az eppen legjobban jovedelmezo coinok banyaszasat.
Van meg ilyen, vagy egyaltalan van ertelme? Vagy most csak az Ethereum a meno? -
Powerer
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Ha mindkettő felmegy, rakj mindkettőbe amennyit tudsz

-
2thletme2day
őstag
Tudom ez spekuláció és ez nem a látóasszony topic de kíváncsi vagyok mit gondoltok. Sokan úgy gondolják, hogy belátható időn belül a BTC elérheti a 100k-s értéket is viszont van aki az ETH-et is 10k-ra várja belátható időn belül. Ez alapján az eth jelenleg jobb befektetés lehetne (amennyiben megvalósulnak ezek a jóslatok). Ha ezek beigazolódnak az eth-ből 5x-ös haszon kijöhet míg a BTC-ből "csak" kb 2x...
Vélemény?
-
mZoleee
senior tag
Kérem tegyék meg tétjeiket..
BTC estére 50k? Fogadás nálam 
-
Frozen
addikt
suprim 3080 ,mem és gpu hőfok ,fan % és mennyi a +mem valaki esetleg aki bányázik vele?
kiváncsi lennék a hűtésre mivel a képek alapján (úgy látom)hasonló gyerkbetegsége van mint a trioX nek viszont lehet a képek csalokák és ezért inkább rákérdezek.. -
Bende1111
tag
válasz
aerosmith
üzenetére
Igen közben a wallet kérdés akkor megoldódott (Köszi Powerer neked is).
A logolást reggel bekapcsoltam és azóta nézegetem a hive shell consolt is bőszen. Az zavar hogy az oc settings elvileg jó mert nincs rejected sharem csak 1-2 stale, de ez gondolom a restartok miatt volt. Így viszont ötletem sincs hogy miért állhat le random a phoenixminer. -
aerosmith
őstag
válasz
Bende1111
üzenetére
Kezdd azzal hogy a shellben bekapcsolod a permanens logolást: logs-on utána restart.
Amúgy a GUIban is látszania kell ha valaminek baja van.
Képen pirossal karikázott helyen, ha ráklikkelsz az ott lévő piros és sárga szövegekre feljönnek a logok. Csákány ikonnal lekérheted a miner app logját is.
A logokban a fagyós kártyáknál lesz hibaüzi és hashrate 0.
Shellen MCvel jön fel a total commander szerű app és /var/log/ alatt vannak a logok.
Több infó itt.Ethermineon nem 0.01 a minimum kiutalás? A felénél se tartasz.
-
Reggie0
félisten
válasz
tupacamaru
üzenetére
Ja, de ez EVGA, nem a junction tempet mutatja, 3080-nal is ilyen alacsonyat mutatnak az EVGA karik.
-
-
tupacamaru
veterán
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
A memóriából vegyél le 50 MHz-et, és akkor nézd meg a reject-ek alakulásást.
-
Reggie0
félisten
válasz
coolmpi
üzenetére
En nem merek 3070-re 1000-nel tobbet rakni, mert nincs memo homeroje es az biztos veszettul melegszik, mint a 3080 eseten is latjuk, csak itt nem latjuk
Par havi +10%-ert nem eri meg kinyirni a kartyat.Vannak olyan tapasztalatok is, hogy 1-2 honap huzott futtatas utan a 3070 elkezd degradalodni es egyre kevesebb tuningot bir, szoval vigyazni kell vele, le tudod gyilkoni igy a kartyadat.
-
coolmpi
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Milyen 3070-es kártya? Mondjuk 115W 58 az nem rossz. Bár én most úgy vagyok vele, hogy inkább többet bányásszon, és nem baj ha 10%-al többet fogyaszt.
127-130 W körül +1100-1200-al valszeg 61-62 körül menne
(neked szinte biztos hogy a 115W miatt hibázott be) -
Reggie0
félisten
válasz
fasyrt
üzenetére
Hat valahol valami biztos nem. De ezek a kartyak mar nem saccoljak az aramfelvetelt, hanem egy arammero IC-vel merik. En most hasonlitottam ossze multimeteres meressel es eleg pontosan ugyan az az ertek jott ki.
Konnyen lehet, hogy a tapod nem hozza papiron a szazalekokat.
#56683 ReFleXx: Ez egyaltalan nem urban legend, hanem szakmai teny. Tessek itt van egy abra arrol, hogy mit birnak a kulonbozo forraszanyagok. Jol latszik, hogy az on-olom birja a legtobb termikus ciklust, es ez meg egy kicsi 256 golyos tok, nagyobb toknal nagyobb szivas is van. Raadasult az oregedest is az birja a legjobban, csak a SAC305 oregszik hasonloan lassan.

-
T0mBd1gg3R
veterán
válasz
coolmpi
üzenetére
Köszi, az a helyzet hogy én nem az offsetet nézem hanem a tényleges órajelet.
Power limitet azt hiszem nem állítottam.
Msi afterbutnerrel csináltam órajelgörbét, 750mV 1215MHz 115W
Memória +1100, így 7900-on megy. 8000-ren néha hibázott (úgy értem 5% körül volt a reject) ilyen alacsony magfeszültség mellett.
Ez így kb 58MH, 8000-en inkább 60 volt
Most is van reject de csak 1-2% ami nicehashnél normális.
Nekem csak egy normál pc-ben van, levett oldallap, lefektetve, 2db 120-as venti rákötegelőzve, 45-47°C -
Bende1111
tag
Sziasztok! Frissen beszerzett 1070es rigem próbálom beállítani megfelelően Hiveos alatt. Az egész rig tőlem távoli szobában működik ezért sajnos a 24h alatt 3x-i leállás kezd idegesíteni. A weblap azt mutatja, hogy offline a rig. Tegnap boot után simán ment 6 órát magában, de mot kb óránként hal meg. a Gigabyte Aourus kártyák ilyen beállításokkal mennek:

A másik problémám hogy a walletnél Atomic walletet állítottam be mint külsős tárca. Ide a tegnapi boot óta bányászott profitot nem utalja ki és az unpaid balancenál gyűlik.
Bármi tanácsot elfogadok jelen szorult helyzetemben! Köszi
-
coolmpi
aktív tag
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Némi tapasztalat hátha segít, mondjuk csak 2-3 hete bányászok, de ezeket figyeltem meg:
Nekem két db MSI trio X-nél és egy Gigabyte OC-nél. 3070-esek
- 53 PL (ez alatt már pár nap után elkezdett hibázni, felette meg felesleges plusz fogyasztás)
- core szinte mind1, -500, -200 és 0-val is ugyanaz az eredmény, se fogyasztásra, se MH-ra, se incorrectre nincs hatással.
- memória 950-1150 között attól függően, hogy mennyi a hőmérséklet (pl a kártya a másik kártya melegét szívja-e be, vagy szabadon áll, vagy jól szellőző házban)
Ugyanaz a kártya PC-ben zárt házban (szellőzve) 1150-en 1-2 hétig hibázás nélkül.
Ugyanaz a kártya szabadon alaplapban, egy másik 3070 hőjét szívva (5cm van a kettő között) már csak 950-1000 között üzemel hibázás nélkül.Szóval szerintem ultimate beállítás nincs, csak ha figyelembe veszed a hőmérsékeletet is. Viszont ugye 3070 a memória hőt nem tudja figyelni, így a core-ból lehet következtetni, ami szintén adhat hibázásra okot.
-
Ma reggel arra ébredtem hogy eltünt 0.1 ETH-em. Az Ethminer nem utalta ki a Coinbase felé de az ETH már nincs ott több órája, a Payouts fülnél sem látok semmit. Ilyenkor mi van????
Meg is van, köszönöm a válaszokat!
-
TBMC
addikt
mennyire biztonságos, és ajánlott a minerstat használata?
- ha lehet ilyet kérdezni -
válasz
T0mBd1gg3R
üzenetére
Igen más a játék alatt, meg a mining alatt az órajel. A 8000MHz-hez +1200 kell.
-
-
w73istvan
csendes tag
Új vagyok a témában, ezért kérnék egy kis információt, mert nem mindent értek.
Az Ethermine.org pool-jába regisztráltam és itt dolgozik a Phoenix Minert futtatva 3 napja az RTX3070-es kártyám. Tegnap késő délutántól azt látom, hogy amig a miner program 63 MH/s értéket jelez, addig Ethermine.org oldalán Reported Hashrate szintén ezt mutatja, de Current és az Avarage Hashrate meredeken elkezdett a korábbi 58 MH/s értekről egészen 18 MH/s értékig zuhanni.
Ennek mi lehet az oka?
Valamint, most egyre többször látok egy ilyen sort a miner programban:
Incorrect ETH share from GPU1
Ezt miért csinálja? Érdemes lenne másik poolt választani? Ha igen melyiket?
Segítő válaszaitokat előre is köszönöm. -
fasyrt
őstag
válasz
Reggie0
üzenetére
Valahol valami nem kerek...
Momentan netezes + banya közben 186w.
80+gold tap 550w-os tap olyan 30%-ra terhelve 90%+. (Elöbb a bronzra rosszul irtam 83%-ot, lehet az 86% is. A 110v-os eredmenyt neztem.) Tehat a tapon elmegy olyan 18 W.Netto fogyasztas: 168W.
A vga-ra ir nekem 95w-ot, marad 73w a minden masra.
A procit atklikkeltem TDP 45w-ra, marad max 28W lap, mem, ssd, par venti, de ugye a proci idleben ketyeg. Nekem nem jön össze a matek.
De ezen nem veszünk össze, a 104 forintos aram minden problemat megold.
#56703 Albigator
Mar hogyne lenne jo. Azok mar nem csak merik, de be is allitjak a fogyasztast.
-
fasyrt
őstag
válasz
fasyrt
üzenetére
Bazze, fele elveszett. Ilyen hibaüzit se lattam meg.

meg jo, hogy ki van masolva wordbe...
A szerencsetlen cin nem tudja, hogy most gpu alatt van es gyorsabban kene elfaradnia...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyezzünk ki egy döntetlenben.
A meleg is, es a melegben eldöntött idö is befolyasolja a forrasztas eletet. Az olmos jobb magasabb hömersekletre (75°C-on teszteltek), az olommentes jobb 50°C es az alatt. (LF: Lead Free, Pb: Plumbum, olom)Regarding the cycling condition, as expected, a higher median temperature and longer dwell time resulted in a poorer fatigue life. However, the relative ranking of alloys altered with varying test condition. At low median temperature 25 and 50 C, SnAg and SnAgCu exhibited a longer fatigue life than SnPb. But, at higher median temperature 75 C, SnPb had longer fatigue life than SnAg and SnAgCu.
Forras: Lee, Bieler, Kim, Ma: Fundamentals of Lead-Free Solder Interconnect Technology, Boston, MA. Springer, 2015, S.328 f.
#56693 Albigator
Ezt valamelyik riseres kollega tudna megmondani egy lakatfogoval vagy egy differencialmeressel. Szerintem amit reportal a szoftver, abba nincs benne a vga kartyan levö tapkockak vesztesege, rgb, monitorozo chip, egyeb sallangok. sztem egy +10-20W, de ez csak egy bökes a sötet ejszakaban...#56695 Winzsolt
Ha a kollega kivenne 1...11 kartyat a gepböl mert nincs jobb dolga es ugy is merne egyet, akkor nagyon pontosan ra tudnank szamolni az 1 db 5700 kari fogyasztasara. -
Winzsolt
aktív tag
válasz
Dare2Live
üzenetére
Nem gondoltam át teljesen, az alacsony tdp-nak szerintem akkor lenne értelme, ha használva is lenne a proci.
Nem látom, hogy mennyire van terhelve a CPU, de szerintem minimálisan
Egy 54W és 35W TDP-s proci között 20-30% terhelésen nincs sok különbség. Ehhez képes 17e Ft volt az i3-7100T, egy G-s procit tudtam volna venni bele 6e ftért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

30$ egy nyamvadt swapolás...
Csak hát láttam már, hogy ennyiért elvitték. 

Neked akkor csak nagyban érné meg, vagy napelem.