Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Macrodroid
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
Kraken btc withdrawra tud valaki megoldást?
Felváltva 3-4 hiba ismétlődik...
Menekítenék innen mindent, de lehet már késő... -
szazbolha
addikt
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Igen,de itt nem Bitcoinban fizetnek, hanem USD-ben, Pl. PayPal-ra.
De a renccerük rosszabb vagy "okosabb", mert nem mindig vált át a jobbik coinra.
A 1060-akat rendszeresen hagyja az ETH-n, ha nem indítom be a 1030-at akkor nem is látom, hogy más coin bányászata 2x annyit fizet. -
szazbolha
addikt
válasz
Tamás9x
üzenetére
Látszólag dől össze a rendszer (vagy a felszíne), hogy majd a romjain egy új elitnek fizethessünk fee-t és a bizalmi idő kitöltése után ők is lelépjenek 60 millió USD-vel.
Ezt írja: ''...' Töröltem, lásd eggyel lejjebb.
Csak jelzem: A WinMineren elgurult a gyógyszer, GTX 1060-al már 1500Ft/nap GT1030-al 500 ft a napi bevétel. A 1030-at belevágtam egy kis C2D gépbe, értsd 1 VGA és még így is napi 400 FT-ot termel. (ha marad ez a tempó)
-
Flypool-al mitörtént? Tud valaki valamit? [link]
-
olle
senior tag
Investigating - We are experiencing a significant backlog in outgoing BTC transactions. Our team is investigating the issue. Customers may experience a delay when sending BTC from Coinbase.
Dec 6, 12:17 PST -
techie_guy
tag
Ha az a 60 millió dolláros cím az övék (meg ki tudja milyen címek híztak még meg a mai napon), mert oda menekítették ki a coinokat, akkor szépen visszautalgathatják majd, ha korrektek... Ha nem az övék, akkor bukta. Vagy ha az övék, de nem korrektek, akkor lehet tényleg a Bahamákra viszik inkább el azt a zsák BTC-t.
-
-
BRIKLY
veterán
Winminer-en el kell érni a 20USD-t,hogy be lehessen állítani a PayPal-t kiutalásra?
-
szazbolha
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Volt szoftveres wallettem. Már nem emléxem, hogy müxik egy jason file maradt belőle a mentésekben (azóta x gépet cseréltem).
Abból hogy lehet kinyerni azt a kis BTC-t ami benne ragadt?
-
olle
senior tag
Nem tudom mennyi embert érint.
https://www.polygon.com/platform/amp/2017/12/6/16742622/steam-ends-support-bitcoin-volatility
-
BRIKLY
veterán
válasz
westlake
üzenetére
Jó,hát nekem nem sokat mond az angol cikk,azt hittem esetleg megvan,hogy hová tűnt a pénz..
Az a helyzet,hogy mióta a Nájszhest ismerem,egyáltalán nem foglalkoztam a pool-os bányászással,és az ezekkel kapcsolatos hozzászólásokat sem követtem,így most teljesen tanácstalan vagyok,hogy merre induljak.
(Mit éri meg épp,milyen poolon,és milyen váltóra küldjem) -
techie_guy
tag
válasz
szazbolha
üzenetére
Nem a coinnal van a probléma.
Ha megbízható poolon gyakori kiutalások történnek és hardveres walletben tartod a pénzedet, akkor tényleg csak az az egy dolog fenyeget, hogy összeomlik az egész kriptovilág.. A probléma ott kezdődik, ha bekerül a rendszerbe a centralizáltság - jelen sztoriban a NiceHash "belső walletje", de bármelyik Exchange-et is mondhatnánk - ami után már függni fogsz valakitől. Ezért nem bányásztam eddig és nem is fogok sehol, ahol vagy brutál fee-vel küldik ki a fizetséget vagy tartani kell náluk x ideig a pénzed ezzel növelve a kockázatot és kitettséget..
Exchange-en is csak addig tartsa a pénzét az ember, amíg kereskedik a coinnal, majd rögtön menjen ki a hww-be. Annál nincs szarabb, ha egyik reggel arra kelsz fel, hogy zárolták az accountodat/számládat és hónapokon keresztül valaki másnak bányásztál ingyen. -
szazbolha
addikt
válasz
szazbolha
üzenetére
Dől a dominó---->
Egyrészt egy 1030-assal napi 200 Ft-ot keresek a Winminerel, másrészt ezt írják a weboldalukon."We are experiencing an overwhelming demand for the WinMiner service.
We are doing our best scaling up the live dashboard, this should not affect mining performance or balance on your account and machines." -
sanzi89
addikt
Nicehash-ről utaltam ide mindig, ha összejött a 0.05 BTC. Sűrűbben kellett volna.
Most már közvetlenül ide bányászok ZCASH-t. Monero-t pedig a "gyártói" Windows-os tárcába. -
-
olle
senior tag
Na akkor CPU val pool?
mit merre? 
-
aleister
veterán
Az Ethermine csak nálam szarakodik? 2 rig teljesen eltűnt a pool stat szerint, 2 pirosban van.
most jöttek csak vissza. 20:40-21:40 között mintha megszüntek volna létezni. -
válasz
Sidorovich
üzenetére
De most már jeleztek Twitteren is, szerencsére nem nálam van a hiba: https://twitter.com/etherchain_org/status/938507294492545024

-
BRIKLY
veterán
A friss hírek hallatán mit gondoltok, mikor éled fel a nájszhes?
Addig mit, és hol lenne érdemes túrnom 4db kártyával?
-
válasz
Sidorovich
üzenetére
Akkor ez másnál nem jött elő?

-
Másnak nincs problémája ETH bányászattal ethermine.org poolon?

Eddig minden gond nélkül ment a bánya, majd azt látom, hogy mind a 3 rig-et már pirosan írja a pool adott ETH címre szóló grafikonos oldalán, mert 40-60 perce nem jelentettek. Megnéztem őket, nincs áramszünet, internet is jó, a Claymore 10.0 rendben megy rajtuk, de azért újra is indítottam. Az ethermine Twitterén eddig nem írnak semmit.

-
AAntii
őstag
Friss infók:
-
SetCHOO.
aktív tag
Nincs meg valakinek egyben az infó, hogy RX 570 / 580-asok melyek samsung ramosak? Bányába menne.

-
Pioneer
őstag
Talán ha nem mobilról néznétek...

-
Pioneer
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Igen, hála Istennek sikerült, csak vissza kellett tenni a minimum kifizetést megint 0.05ETH-ra. Meg is lepődtem, hogy a kifizetés a jóváhagyás is megtörtént szó szerint egy pillanat alatt, máskor 15-20 percet is igénybe vesz.

-
-
Smithy87
senior tag
Ha valakit lázba hozott volna a téma rájöttem, hogy winmineren miért állt le folyton a bányászat. Settings>> mode a mine when idle opció a default. No már most neki egy remote session nyitása is sok az idle-höz képest.
-
Pioneer
őstag
HEHE, amint visszatettem 0.095-ről 0.05ETH-ra a minimum kifizetést azonnal kifizette, szó szerint azonnal, még a szokásos harminc valahány jóváhagyás sem kellett neki!

-
Pioneer
őstag
Így jobban látni:
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
Pioneer
őstag
válasz
s7evcsenko
üzenetére
Nem, nem lehet! Ez a szolgáltatás rész, ha veszed a fáradságot és rá klikkelsz a "Settings" fülre, akkor te magad is láthatod, hogy a minimum kifizetést (MÉG MOST IS !) be lehet állítani 0.05ETH-tól 20ETH-ig!
-
AAntii
őstag
válasz
zsintai1987
üzenetére
Nagyságrendileg 5-10 ezer forintot termelne a mai számok alapján a géped havi szinten.
-
zsintai1987
tag
Üdv. Már vagy 3 hetek szemezgetek a bányászattal.
Végignéztem fagyi Zoli, kriptopenz infó,ég még egy másik magyar youtube videóit( sajnos nem jut eszembe a neve).
Jelenlegi konfigurációm:
Alaplap m5a97 Evo 2.0
Proci FX 8350
2x 4giga ddr3Tápegység: Chieftec 650es 85%
VGA:Asus rx 560 strix 4gb az és nincs rajta a 6pines tapcsati.
Ezzel a konfiguráció val mennyire érné megy bányászni?
Sokan 460, 570, 580-al kaparnak. Ezt a vga-t is úgy kaptam egy R9 270-et váltott amin volt 6pines tapcsati.
Tudom a proci nagyon sokat eszik, cserébe be fűti a szobát! Lenne valamennyi haszon vagy csak mínuszba jönnék ki? Holnap tervbe van egy fogyasztás mérő vásárlás, mert úgyis kell. -
-
Pioneer
őstag
válasz
vizimento
üzenetére
Akkor leírom neked is:
Sajnos nem az a probléma. Igaz, hogy az alapbeállítás 0.2ETH a Nanopool-on, de manuálisan belehet állítani 0.05ETH-t is a "Settings" fülön, én már hónapok óta úgy használom. Eddig működött mindig, de most valamiért nem működik nekem a minimum kifizetés a Nanopool-on...
Már próbáltam mindent, szüneteltettem is a bányászást, újra indítottam a riget, Miner programot újra telepítettem (eredeti nanopool-osat használok), de fogalmam se nincs hogy mi lehet a gond...

-
Pioneer
őstag
válasz
ff-thomas
üzenetére
Sajnos nem az a probléma. Igaz, hogy az alapbeállítás 0.2ETH a Nanopool-on, de manuálisan belehet állítani 0.05ETH-t is a "Settings" fülön, én már hónapok óta úgy használom. Eddig működött mindig, de most valamiért nem működik nekem a minimum kifizetés a Nanopool-on...
Már próbáltam mindent, szüneteltettem is a bányászást, újra indítottam a riget, Miner programot újra telepítettem (eredeti nanopool-osat használok), de fogalmam se nincs hogy mi lehet a gond...

-
Dr. Romano
veterán
Nem semmi. Pont most agyaltam egy bányagép összeállításán és nicehast használtam volna. Kíváncsi leszek mi lesz ebből....
-
sanzi89
addikt
válasz
AAntii
üzenetére
Nem is az egyik storage vezérlő adta meg magát...
Milyen műszaki hiba lehet az, amit ennyi idő alatt nem lehet megjavítani? Miért nem ad ki semmilyen hivatalos infót a Nicehash? Van egy 10 órával ez előtti Facebook bejegyzés, és jóccakát.
Ami biztos: lopás ide vagy oda, ezzel meszeltek a NH-nek.
-
Pioneer
őstag
Sziasztok,
Valaki másnak is van gongja esetleg a Nanopool kifizetéssel, nekem már második napja nem fizeti ki a minimum kifizetést sem.
Először 0.05ETH volt amikor nem fizette ki, utána felemeltem 0.065, 0.075, de most már 0.095-öt is beállítottam, akkor sem fizette ki, csak simán átlépi és azt írja, hogy majd a következő körben lesz a kifizetés...Valakinek valami infó???
-
AAntii
őstag
Nem sajnálom hogy kevés jutott nekik, de a postafiókok rablói sem akkor mennek be kirámolni az intézetet mikor a pénzszállító autó épphogy elgurult. Továbbra is azt gondolom hogy vagy nem törték fel őket, vagy ők maguk lopták el lóvét, de pár nap alatt csak kiderül valami.
-
lafaty80
addikt
winminer-el is valami gond lehet

"We are experiencing an overwhelming demand for the WinMiner service."
-
AAntii
őstag
Nem hétfőn van a kiutalások ideje minden héten? Ki az a marha, aki a kiutalások után tör fel egy ilyen oldalt, miközben előtte pár órával sokkal nagyobbat szakíthatna? Ha el is tűntek az egyenlegek én önbetörésre gondolnék egyből.
-
kugli81
aktív tag
Sziasztok.Valaki tudna segiteni ?
.Öszteraktam egy gépet 3 xr 290 el és ha elindul ethmine az igp vel kezd bányászni ....Masik gépben nem volt igy... -
szazbolha
addikt
Ez gáz... velem már történt ilyesmi17 BTC-m bánja. Most még 0,001 se volt a nicehason, mert a Winminerrel szórakoztam az "azonnali" PayPal kifizetés miatt,.
Nem örülök az akciónak, de ez is igazolja a pesszimista hozzáállásom. Kishalként lefölözni a hasznot amint lehet, amíg lehet. Most is úgy gondolom, amíg Coinban a pénz addig nincs biztonságban.
Persze így extraprofit sincs...Más: Ez a régi driver kéne: Catalyst 12.1 hotfix (incl. opencl)
-
Spekuláció, találgatás, pletyka, de lehet feltörték a NiceHash-t és lenullázták a belső BTC egyenlegeket.
Eddig összeszedett infóim:
- Egy (valószínűleg) magyar azt írja, hogy deposit címe lenullázódott; ~24 BTC mínusz.
- Állítólag ide kerültek a NiceHash-től ellopott (vagy a tulajdonosok által kimenekített/biztonságba helyezett) Bitcoin-ok. +4655 BTC. Ezen a számlán most 60 millió dollár van.
- Cikk, ami azt állítja, hogy állítólag a belső NiceHash-es Discord-on hajnali 4 körül (PST) pletyka röppent fel, miszerint feltörték őket és a belső egyenlegeket lenullázták és a kifizetési limitet 0-ra állították.(Mivel itt többet volt szó a NiceHash-ről, ezért ide írtam.)
-
subaruwrc
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Proxmox VE
- Assetto Corsa EVO
- Képregény topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest