Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Komoly profitot max trade-eléssel érhetsz el perpill. Persze ha jön valami jolly joker coin, az megdobhatja a bányász-profit esélyeket, de ha gyorsabb pénz (és hasonló kockázat) érdekel, akkor irány a Fiat --> Cryptocurrency, majd trade. Pont a napokban BCH/BTC témában orbitálisakat szakíthattak a kellően tájékozott emberek. De ez utóbbi kritikus fontosságú ebben a világban és off is már itt.
-
Fiddlestick
aktív tag
válasz
Parano1d
üzenetére
Termeszetesen nem szeretnek meggazdagodni gyorsan
hazugsag, mert ki nemde azert pl fel millio-egy millio forintot nem latom ertelmet berakni masfel-ket evre, mert annyi profitbol pl havi 1nappal tobbet dolgozok, es nincs semmi feszko (tozsdezes,beallitas,ejszakai szobrozas meg belovod a kartyakat,driverek,zugas stb.) Hulye pelda termeszetesen ez a +1nap melo a honapban es ugyan ott vagy szindroma, de ertsd jol -
Parano1d
tag
válasz
Fiddlestick
üzenetére
1060/1070 a legjobb, vedd figyelembe, hogy ETH/ETC bányászásra a 3GB-os változat kb tavaszig lesz csak elég. A gyors meggazdagodást szerintem el lehet felejteni már, az az idő elmúlt.
-
Fiddlestick
aktív tag
Inkabb nvidiaban gondolkodom, sajnos szempont az aram
Vagy kicsi atikban 460 560-okban. 200-250bol ki lehet hozni egy riget ha jol nezem, de a bokkeno az hogy kb egy masfel evet ir mire visszajon az ara ha jol szamolom. 250eft:18=13-14eft/ho lenne a profit nagyjabol 460ft/nap. Az meg olyan mintha nem is lenne
Remelem erted mire szeretnek kilyukadni ! 
-
Yany
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
560-asok, 570 és fölfelé (480, 580) ETH-ra, vagy nicehash-re faszányosak, 1050Ti, 1060, 1070-esek pedig bármire dualon kívül. Kb árában arányos is a profit. Dárga árammal inkább nv felé keresgélj, ha annyira nem szempont, akkor AMD mehet. Nincs nagy változás egy ideje a profitabilitást illetően. A BTG a nagy kérdés most, de ahogy a srácok sz*pórollerét végigolvastam, az még ki kell forrja magát.
-
haxiboy
veterán
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Én 570-eket vennék

-
Fiddlestick
aktív tag
Skacok,
(kicsit megcsusztam $$$ mert beszart a kocsi 600eft es)eladtam a rigemet. 4db 1080ti volt benne 4honapja. Megint bele szeretnek vagni, mi a legprofitalobb kartya most a piacon ? 1060 3-6gb samsung ram, vagy inkabb mar 1070 zec-re? Esetleg 6 rx 560 kartya eth-re ? Tudom hogy kis penz, kis foci. Jo par honapja nem kovettem semmit ami a kryptovilagban zajlott az elmult 4honapja zajlott. Mivel erdemes nekifogni ? Osztottam szoroztam de nagyjabol a rigek/kartyak ara 12-16honap alatt terul meg ? Koszonom !
-
dragon1993
addikt
Minergate-en termelt Monerot szeretném BTC-re váltani.
Megtehetem azt, hogy changellyon indítok egy átváltást és a Minergateről oda utaltatom egyből a pénzt? -
SetCHOO.
aktív tag
Egy kis technikai vagy felvilágosító segítség kellene ETC bányászat témakörében. Jó pár hónapja túrom a ETH-t és a BTG-is szépen tudtam konfigurálni.
Gondoltam akkor összedobok egy ETC beállítást is. JAXX-el generáltam vallet-et. Claymore's config.txt konfigurálva és dolgozik is szépen. Viszont a ethermine.org-on a wallet címen még mindig nem jött be semmi stat, pedig már 3 órája megy a bánya. Kell egy kis idő, vagy valami nem kóser?Jó ez a JAXX-es tárca vagy tudtok ajánlani egy online tárcát ami van olyan jó mint a coinbase?
-
vizimento
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Igen, 2 USD havonta. Fix, nem % alapú. Én már azt használom win helyett, majdnem minden RIGen. Nekem megéri, mert megspóroltam a HDD/SSD árát: 8Gb pendrive 3000Ft alatt kapható!
(Csak 1 RIGen hagytam wint, azon is csak amiatt, mert messzebb van a routertől, nem akartam kábelezni, és a SimpleOS nem használható wifin...) -
mepet
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Végtelen százalékos árrés van a programon, mivel egy ingyenes linuxot árulnak fizetősként. Nem mellesleg ez valszeg sérti az eredeti linux licenszét is.
-
aleister
veterán
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Az irreleváns jelen esetben.

Maga az oprendszer egy pendrive-on 39 usd. Ez 10-11k.
Viszont most nézem, hogy a SimpleminingOS csak havi 2 usd. Többre emlékeztem. Ez alapján 19 hónap után ez jobban megéri.
-
aleister
veterán
-
golya87
őstag
Hello
Én tegnap lőttem be a Claymore latest Cryptonote minert. Itt bányászok, hivatalos oldalon tudtam paper wallet-et készíteni, pool látja is a címem és rajta a valutát.
Kísérleteztem egy órát az RX580-asokkal, vagy hogy melyik pool-t használjam, nekem ez jött be:
GPU 1250, fesz 930
Mem 2180, fesz 900
A mid range HW pool-t választottam, kezdő diff-nek 5000-et ír, jelentsen ez bármit is.
Így 810+ H/s-et értem el kártyánként, ETH-hez képest "hideg" kártyákkal. (45-47C 50% venti)1350-es GPU-val 820+ H/s-t értem el, szóval szvsz nem éri meg szétrángatni.
-
L4mie
veterán
válasz
vizimento
üzenetére
2x1080 al, csak kipróbáltam, kiszedegettem párat utána elpasszoltam, btcZ-t szedegetek

CC-vel szedtem itt a beállítás, látszik a pool is.
ccminer-x64-75 -a cryptonight -o stratum+tcp://etn.easyhash.io:3632 -u etnkK7NYhfwT5XMivrG1jXHKW9xj2CYCng14Sd62mSfnLFxUACT2Sdc2DECFyypAMki7gTbcfsYKMandvfPkhviu9vdA3HGD4o -p x
-
vizimento
senior tag
válasz
aleister
üzenetére
Ez miben jobb, mint a SimplemineOS?
(#30666) L4mie:
Milyen kártyával, milyen poolra, melyik walletre, melyik progival?
És Simpleminerrel akartam megpróbálni, 1060-as kártyákkal, de nem sikerült működésre bírni...
Miért hagytad abba a bányászását? Whattomine szerint nagyon megéri most! -
mepet
addikt
válasz
vizimento
üzenetére
Igen, én szívtam vele tegnap éjjel pár órát... Van parancssoros walletem, poolt is találtam, ami jobb, mint a hivatalos... Viszont sajnos nekem még sosem sikerült a cryptonote bányászat. Tök mindegy milyen beállítások, 3 perc után a claymore elkezd 50%-ban invalidokat termelni, majd összeomlik. Persze nálam ez XMR-nél is így van, nem csak ETN-nél. Pedig nagyon megérné... Gondolom este, mikor lesz majd időm konfigolni, addigra már nem fogja megérni...
Ha esetleg van akárkinek működő beállítása RX470/RX480/RX550/RX460/RX570 kártyákhoz, az szuper lenne!
Akár csak nagy vonalakban: ETH-hez képest az órajelek magasabbak vagy alacsonyabbak? És a feszültségek? -
vizimento
senior tag
Electroneum bányászással próbálkozott valaki?
-
aleister
veterán
válasz
golya87
üzenetére
Köszi! Ezen már túlvagyok.

Sajna most az otthoni gépemben nincs vga, így csak egy gyors boot erejéig tudtam kipróbálni. Gyors és felimset minden hw-t a rendszerben.Ami érdekelne, hogy mennyire stabil? Van-e lehetőség a Teamviewer helyettesítésére? Illetve, hogy a hashrate milyen viszonyban van a Win rendszerekhez képest?
-
subaruwrc
félisten
ugyanitt 0.33 eth eladó

-
techie_guy
tag
Coinomi-ra már kitoltam az eddigi termést: LINK
Csak kezdje el valamelyik exchange támogatni a coin-t.. -
tom120514
őstag
válasz
pschio
üzenetére
Bitcointalkon olvastam hogy a suprnova nyert, az a lánc a jó amin ők vannak, lehet hogy ezért? Én átmentem tegnap este oda, azóta lett 0.033

Érdekes mert az altpoolon is megmaradt a 0.0049 pendingben, meg lett mellé 0.0004 immature, amikor ez is pending lesz, kalandvágyból elküldöm Coinomi walletre

-
HoaryFox
őstag
Azért durva, hogy BTG-t 2 óra alatt sikerült fork-olnia Suprnovának és ezért állt majdnem egész nap a bányászás...

Hát, lehet megyek vissza ETH-ra, nem sok block esik kis pool-oknak.
-
aleister
veterán
A nagy gold őrület közepette kérdezném, EthOS-t próbált itt valaki? Nagyon szimpatikusnak tűnik.
-
L4mie
veterán
válasz
techie_guy
üzenetére
devek-haverok---------------------------többi bepalizott bányász..azaz mi
-
deadwing
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Sikerült egy 4.5 éves hsz-re válaszolnod

-
techie_guy
tag
Hát ez minimum egy érdekes lista: https://btgexp.com/richlist
-
mepet
addikt
Bő 1 óra után 0 blokk ezen a poolon is. Sőt a stat szerint koradélután óta semmi: http://btgpool.pro/stats
feladom...[szerk] mondjuk már tegnap este is meg volt a véleményem, amikor is a coin gazdái rájöttek, hogy nem ügyeskedtek eleget és premineolni is akarnak...

-
vizimento
senior tag
Ethash-hez ugye úgy optimalizálunk, hogy memória maxra ameddig stabilan bírja, utána gpu vissza, majd power limit is vissza.
Equihash-hez meg GPU fel, memória fel, power limit vissza sorrend vezet jobb eredményhez.
De mi a helyzet CryptoNight esetén? Az milyen beállításokkal hozza a legjobb eredményt?
-
deadwing
addikt
válasz
Fiddlestick
üzenetére
Én azokat majd akkor adom el ha kb a 2-szerese lesz mint most.
Csak halna már meg az ETH
-
techie_guy
tag
válasz
deadwing
üzenetére
Nekem bejött 0,154 coin 10 kH/s-mal, de ebből csak 0,025 confirmed.. 6:34 óta nem is került új tranzakció visszaigazolt státuszba. Szerintem ez csak 8 óra áramfogyasztás volt.. Mindenesetre amíg nem látok valami biztatót biztosan nem bányászom tovább.

UPDATE: Közben, ahogy nézem azért kúsznak át confirmed-be. De ezzel a tempóval a te 10 órási tranzakcióidra még sokkal később kerül sor, viszont sor kerül.

-
Fiddlestick
aktív tag
Tegnap ota viszont eleg szepet javult a zec ara !

-
Parano1d
tag
Nem akarok vészmadárkodni, de a btgpool 13:20 óta nem talált blokkot. Vagy rohadt nagy negatív luck van, vagy megint beszart a rendszer.
-
mepet
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Megerősítem, a btgpool.pro pool működik.
walletet (paper) itt lehet csinálni, majd később importáljuk valahova: wallet.btgpool.pro/#newAddress
walletet ellenőrizni pedig itt tudsz: validator.btgpool.pro(most, hogy kiderült, hogy a btgpool.com helyett a btgpool.pro-t kellett volna választanom, most még mérgesebb vagyok az elveszett hashrate miatt... Azon a 3 betűn több tized BTG múlott... Persze csak a btgpool.com csapatára haragszom, hiszen, ha időben jelzik, hogy probléma van, akkor minimális veszteséggel meg lehetett volna úszni. Ehelyett még mindig az az utolsó tweetjük, hogy "mainnet is live", az anyukájukat, azt live...)
-
Robcsa
tag
Amugy érdekes, hogy ez a hatalmas haspower ami most ráment a btg-re vajon honna jött ? Ugyanis egyik nagyobb kriptó pénzen sem látszik, hogy olyan egetrengetően lejebb esett volna a diff-je. Viszont ennek a BTG-nek meg szépen száguld a hold felé a diff-je.
-
mepet
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Ezek az egy blokkos poolok szerintem nem kicsik, hanem nem működnek...
-
techie_guy
tag
válasz
pschio
üzenetére
Nagyon pici az a pool, hajnali 5 óta 1 db blokkot talált reggel 7-kor.
https://btg.suprnova.cc/ vagy http://btg.altpool.pro/ jobb választás szerintem. -
pschio
őstag
4miner.me -n bányászom a Goldot már vagy 3 órája. De még az immature is 0 meg a ballance is. Itt bányászik valaki?
-
aleister
veterán
válasz
tom120514
üzenetére
Annyit még hozzáfűznék, hogy ha ingyen van neki az áram, akkor inkább AMD kártyákban és dual miningban gondolkodnék.
Más...van nálunk éjszakai áram is. Az azért olcsóbb, mint a sima A1. Ez előbbi ugyebár csak este elérhető. Nem tudjátok mi annak a kütyünek a neve, ami két (vagy több) betáplálási lehetőséggel rendelkezik, és ha megszűnik az elsőn az áram, akkor a másodlagos forrásra átvált?
-
tom120514
őstag
válasz
kiezTe90
üzenetére
Szerintem aki még csinálja, úgy gondolja hogy hosszútávon van értelme. Döntsd el hogy a hardverben hiszel (mint én pl.
) és sok kicsi sokra megy alapon bányászol vagy hagyod és beteszed coin(ok)ba, kereskedsz.
Ha előbbi, ennyiből Nvidia vonalon 1050ti/1060 3Gb riget csinálnék, aztán gyí. -
-
mepet
addikt
válasz
deadwing
üzenetére
Igen, úgy fest, totál potyára bányásztam fél napig 4 riggel a btgmine.com poolon. Semmi életjelet nem ad továbbra is egyetlen pending blokk...
Azt sem tudom, hogy a walletem működik-e, így inkább nem kockáztatok tovább, visszaálltam etherre. Rohadnának meg, hogy hétfő munkidőre csúsztatják az indulást... -
tom_tol
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
"ránézésre kevesebb mint egy nap alatt összejön egy heti ZEC bányászat"
Mivel kaparsz ? Nálam 1:4 az arány
-
deadwing
addikt
válasz
techie_guy
üzenetére
Kicsit javult most a suprnova. Hagyom én is, aztán később meglátom...
-
techie_guy
tag
-
BRIKLY
veterán
RX 570-ből melyiknek jobb a hűtés? ASUS EXPEDITION, vagy Giga Gaming?
-
deadwing
addikt
válasz
tom_tol
üzenetére
Ez pool leállította a bányát.
Due to issues with the block chain we are suspending mining till all things get sorted out.
Until we feel confident that the Bitcoin Gold System is working 100% we are suspending mining for now.
All our current blocks mined where orphaned blocks.
We will resume normal operations once everything has settled. Thank you for understanding.Nekem ez az egész most egy jó nagy katyvasznak tűnik.
A kisebb pooloknak esélyük nincs blokkot találni, 1 pool van ami nagy, az a suprnova, de ott meg olyan lassulás van, a frontend kb semmire nem jó, kb vakon bányászok most én is ott, kb megbízva bennük, hogy minden elszámolásra kerül.
Nem értem, akik poolt üzemeltetnek, miért nincsenek rendesen felkészülve?Lehet hagyom az egészet és megyek vissza ZEC-re.
-
tom_tol
addikt
Most akkor megy a mining vagy nem ?
[link] -
kiezTe90
senior tag
Sziasztok!
Jövőhónapban ha minden igaz hozzájutok egy kis plusz pénzhez (Kb. 400-500ezer Ft)
Na most szerintetek ennyiből induljak neki vegyek egy gépet, és kezdjek el bányászni vagy felejtsem el? A tervem nem az, hogy milliomos akarok lenni, csupán csak plusz jövedelemre szeretnék szert tenni.
Köszönöm előre is a válaszokat! -
Robcsa
tag
Sziasztok!
Én hajnali 4 környéke óta bányászok suprnova-n btg-t. 2000S/s-el. Az earnings-nek eddig ennyit ír:
0.04445281 btgÜdv.: Robi.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- iPad Pro 12.9 (3. gen) 1TB Cellular + Magic Keyboard + Apple Pencil 2
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- HOPPÁ! HIFIMAN Arya Unveiled - Over-ear planar fejhallgató - ÚJ! BONTATLAN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy kicsi atikban 460 560-okban. 200-250bol ki lehet hozni egy riget ha jol nezem, de a bokkeno az hogy kb egy masfel evet ir mire visszajon az ara ha jol szamolom. 250eft:18=13-14eft/ho lenne a profit nagyjabol 460ft/nap. Az meg olyan mintha nem is lenne
Remelem erted mire szeretnek kilyukadni !

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most egy darabig sztem nem lesz magas hullam