- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Diamond500 #54857 üzenetére
Na de melyikkel szerelik a TV-t ez lenne a kérdés, hogy dual bandos vagy single.
-
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy az LG 55LB731 készüléken milyen Wifi vevő van? 2.4GHz-es vagy 5GHz-es? Sehol nem találok infót róla. Azért kéne, mert akkor dual bandos routert vennék.
-
válasz
Zsmester89 #43986 üzenetére
Nem keverjük én csak azt akartam szemléltetni, hogy lehet edge leddel is jó feketét csinálni nem feltétlen kell a direct led.
Kár hogy direct ledes modellel nem teszteltek.
Ami képet beszúrtál 9 pontot kapott ellenben az IPS Edge Led 7-et.
Tükröződésre: [link] Nézd végig a tesztet ott van a tükröződés szintén 9 pontos az ips jobban tükröződik.
Na de hagyjuk is inkább nincs értelme vitázni ezen engem zavart a sötét sarok ezért nem fogok olyat venni pont.
-
válasz
Zsmester89 #43983 üzenetére
PC nem lesz rá kötve tehát egér nem lesz.
Na meg ez miatt a sarkos dolog miatt eldőlt, hogy Sony lesz ott meg más a panel is.
Pl:
Szerintem igencsak látható a kül és mind2 edge led csak ugye az LG IPS a Sony meg VA panel.
Engem a VA panel meggyőzött.
Ha a sarkai nem lennének ilyenek, akkor lg mellett döntöttem volna.
-
válasz
Zsmester89 #43981 üzenetére
Persze ez tiszta sor tökéletes nincs, de engem ez zavart sajna azonnal ki is szúrtam hogy mi a fene ez a sarkokba mivel nekem a régi ccfl-es lcdmen nincs ilyen.
Nyilván pár óra használat után már hozzászokik az ember, de én inkább maradok az edge lednél.
-
válasz
Zsmester89 #43977 üzenetére
Csodás, azért ez így eléggé gáz szvsz.
(#43978) Shingen Nálam ezzel az LG kihúzta magát a listáról nekem ne legyenek a sarkok ilyenek biztos hozzá szokik az ember, de én nem akarok hozzá szokni.
(#43979) Pumma Azt hittem ez az.
-
Üdv!
Voltam ma ismerősnél megnézni a TV-t (47lb670) vittem a ps4-et is mivel ez a fontos számomra.
Ami azonnal feltűnt, hogy a képernyő mind a négy sarkánál foltos volt. Leginkább a világos képeknél pl fifa ott nagyon látszódott ilyen besötétedés vagy mi. Mintha a led nem világított volna a sarkokon rendesen.
Ez mi lehet? Új a tv.
Amúgy más bajom nem volt, de ezt azonnal kiszúrtam.
-
Üdv!
A 2014-es modellek tudnak olyat, hogy pl HDMI 1-es bemeneten lekapcsolom a TV hangszórókat, de a HDMI 2 bemenetet aktív?
Tehát nem kell nekem mindég kapcsolgatni amikor tv-t nézek vagy PS4-el házimozin hallgatok?
Mert sajna a régi lcd-m nem tudja ezt ha lekapcsolom a tv hangszórókat akkor az mindenhol le van kapcsolva nem lehet külön-külön.
-
válasz
nevereverest #27599 üzenetére
Mindenképp várok még a vételre sőt lehet egészen decemberig elhúzom pont az akciók miatt hátha kifogok valami jót, csak már kéne nagyon mióta LG IPS monitort megvettem azóta a rég samu lcd-met nem szeretem nézni pedig hd-ba brutál a képe még mindég.
-
válasz
nevereverest #27590 üzenetére
Akkor jól látom a fotókon nem tudom, hogy ez megér-e+20k-t, majd még meglátom.
-
A 690-es sorozatnak még vékonyabb a kávája mint a 660-nak? Mer a képeket elnézve mintha vékonyabb lenne. Mind2 cinema screenes.
-
válasz
huncutka1029 #26858 üzenetére
Értem köszi, ha meg lesz a TV majd eljátszok vele hogy a legjobb.
-
válasz
huncutka1029 #26841 üzenetére
Ez jól hangzik.
Szerinted melyik a jobb megoldás már a képminőséget tekintve ez a routeres, vagy a PC-vel összekötve HDMI-n keresztül?
-
válasz
huncutka1029 #26829 üzenetére
Ez amúgy hogy működik? Routeren keresztül a pc-ről le lehet játszani filmeket? Vagy marad a direkt pc-re kötés HDMI-vel?
Hamarosan esedékes lesz a vásárlás és valszeg a lg 42la660s mellett teszem le a voksomat.
-
Üdv!
Megtudja mondani valaki, hogy mi a kül az LG 42LA690S VS LG 42LA660S TV-k között?
Mer árba kb 20k a difi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest