- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
jaklimakli #46787 üzenetére
Szia!
Először is nem beszélnélek le a többek által javasolt visszaadásról, vagy szervizről, de valamit a tévétől függetlenül át kellene gondolnod (és mindenkinek, aki fényképezi a tévéjét).
Az egyszínű, homogén fényességű (vagy fekete) kép lefényképezése szinte minden automata fénymérésű fotóeszközt kifektet. Ez látszik a sötét képernyőn, ami egészen biztosan nem ilyennek látható a valóságban, mert ez alaposan túlexponált (középen a jelnek és a feliratnak tisztán olvashatónak kellene lennie a képen, most meg teljesen beégett). Ugyanis ha ilyennek látnád Te is, akkor a sárga hátterű képnek már halvány vajszínűnek kellene lennie. Lehet persze ilyen is, de akkor szerintem a képbeállítás nem jó.
A sárga hátterű képen a jobb szélső kártyán lévő scart dugó háttere láthatóan fekete. Amennyiben azt ténylegesen ilyen feketének látod, akkor a sötét képet is eléggé hasonlónak kellene látnod.Számomra a feltett képek közül a FUSO-s látszik a valósághoz leginkább közel állónak, bár az a Te tévéden valószínűleg világosabb árnyalatú. Mondjuk ha a sarkok sötétedése ennyire látszik, az mindenesetre eléggé aggasztó. Épp a napokban üzemeltem be egy rokonomnál egy 42LB650V-t, elég sokat ügyködtem a képbeállításokkal, de ilyen sötétedést azon nem láttam.
-
vj0c1
aktív tag
válasz
Egyetértek Stevenstyle kollégával, egyértelműen csere, ez még Eco módnál is durva lenne.
-
Zsmester89
őstag
válasz
Ez nagyon durva, én kb negyedét nem tapasztalom ezeknek a dolgoknak a 730-al. Márpedig akkor neked sem kéne, szóval...csere...
-
Stevenstyle
senior tag
válasz
Először is Direct Led lesz az és nem edge
Kíváncsian várom a többi tulaj véleményét, de szerintem a képek alapján azzal a TV-Vel valami nagyon nincs rendben.
A sarkosodás jelen van mindegyiken de ami a képeken van az pl az enyémhez képest extrém dúrva.
Direkt ugyanazokkal az alkalmazásokkal is megnéztem ami képeken van.
Mint írtam is engem zavar kicsit a jelenség, de ha olyan lenne mint nálad már az első küldtem volna vissza.
Ha gondolod lövök pár képet az enyémről.
A háttér világítás egyenetlenség bal oldalt a fekete háttérnél a világos folt arról is azt gondolom, h extrém.
A média lejátszó kifejezetten sok médiával elbír, de külső lejátszóhoz ne hasonlítsad.
Mondjuk valami avit bűn lejátszani rajta, mkvkkal meg nagyon ritka h problémázna.
-
törölt tag
válasz
jaklimakli #45808 üzenetére
A felsőkategóriás tévék edge-ledesek mindenütt, talán az elérhető keskenyebb kivitel miatt, ettől függetlenül nincs velük gond. Valószínűleg más/jobb technológiával készítik őket, mint a kisebb méretű edge-led tévéket. Itt már karácsonyi áron van. LG 55LB870V
-
Shingen
addikt
válasz
jaklimakli #45190 üzenetére
Hy!
Amúgy igen!
Érdekes, hogy sokan szidják az edge led technológiát, még is az LG a felső kategóriás TV-be ezt építi.
2013 éveben is a felső kategória edge ledes volt.Szerintem itt a forumon erre a kérdésre, MR kolléga tudna talán egy jó választ adni!
-
bprubin
tag
válasz
jaklimakli #45190 üzenetére
Ugyan ebbe a cipőbe vagyok.
Az Lg 55ub850v kiesett a sorból,mert mindenki panaszkodott a felhősödésre,a 870v-t meg azért nem ajánlja senki,mert nem direkt led-es,akkor tényleg jobb a 730/731v? -
Lefty
addikt
válasz
jaklimakli #44593 üzenetére
Köszi szépen a gondos utánajárást.
Szerintem holnap bemegyek aztán kupon nélkül megkérdezem, hogy kell-e a pénzem vagy nem.
-
Lefty
addikt
válasz
jaklimakli #44590 üzenetére
Megvan a Glamour, de abban csak Philips és egyéb márkákra van 20% kedvezmény. Ez a vasárnapi LG akció valami más történet.
-
Zsmester89
őstag
válasz
jaklimakli #44570 üzenetére
Tényleg nem néztem még rajta tv adást
Az előző tv (47lw4500) -at is úgy adtam el másfél évesen, hogy egy percet nem kapott
tv adásból.
Ha a topicban jobb oldalt felülre beírod, hogy "lb730" akkor egy csomó bejegyzést ki fog hozni, válogass kedvedre.
Amúgy karácsonyra pont, hogy picit feljebb viszik az árakat, aztán ott vissza akciózzák az eredeti árra, mondván óriási akció van karácsony végett. Amúgy februárban vannak a legjobb áron ált. az elektronikai cikkek. -
MR!!
aktív tag
válasz
jaklimakli #44568 üzenetére
Hali !
LG 42LB671V : 169.999 Ft
LG 42LB730V: 179.899 FtMind az Exp-be és MM-be is... Hol nézitek a 40e Ft-os különbséget ???
-
Zsmester89
őstag
válasz
jaklimakli #44568 üzenetére
Tényleg nincs sok lényegi kül. maximum a szoftveres frissítése 100-al több, más a talp és még egy két apróság. Én úgy voltam vele, hogy a kevés + ellenére is kiadom azt a különbözetet a jobbért, ekkora tételnél már nem oszt nem szoroz.
Nem nézek tv műsort, csak médialejátszóról 3D BD ISO-kat, mkv sorozatokat, sima BD ISO-kat, azoknál tökéletes a kép.
A számítógép is rá van kötve, játszok rajta, netezek rajta, 100%-ban monitor helyett is használom, negatívumokat ezen felhasználási módozatok alatt nem tapasztaltam.
10% kedvezménnyel, 5év MM gold biztosítással +500gb külső winyóval 380-390-et fizettem érte, nem bánom, most is ezt venném. -
törölt tag
válasz
jaklimakli #44549 üzenetére
730-asa van.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
jaklimakli #44546 üzenetére
Hello! Mérete: 42"-os. Meg vagyok elégedve vele, szerintem még1x-er ezt venném, ár/érték arányban szerintem ez éri meg a legjobban. A foltosodást még nem érzékeltem, a sarkokban a sötét foltok jelen vannak, de alig észrevehető. Ha az ember nem pont azokra koncentrál akkor nem zavaró egyáltalán. A hangja, meglepően jó, és tiszta. Kéthetes a készülék, eddig nincs okom panaszra, remélem a továbbiakban sem lesz.
-
törölt tag
válasz
jaklimakli #44540 üzenetére
Az árukereső jóformán csak az árak és a készlet csekkolására jó. Azt írtam, hogy minden egyezik, a talp a különbség a 671-730 között, és a második link a tulajdonságok összehasonlítására van. A gyári honlapon is lehet hasonlítani: [link] Hármas tuner van mind a három tévében: földi, kábel, és műholdas vételhez is: DVB-T2/DVB-C/DVB-S2. Fejhallgató kimenet is, és CL is van bennük.
Itt van egy beszámoló 55"-osról. [link] -
gdevil
aktív tag
válasz
Érdemes az LG honlapján megnézi a teljes specifikációt, ott minden hitelesen le van írva.
Én is ott nézegetem a majdani jelöltemet…. -
csaba12242
tag
válasz
Valahol nagyon eltévedtél lb 671 tudása megszemlélésénél.
-
Skillerz
aktív tag
válasz
USB lejátszás van benne, van rajta fejhallgató kiement is. DVB-T tunner is van rajta. Nekem ilyen készülékem van szóval tanusíthatom!
-
Baaraanz
tag
válasz
Te miről beszélsz? Ez mind van benne... Komolyan egy árukeresős link alapján tájékozódsz?
-
törölt tag
válasz
jaklimakli #44523 üzenetére
Az alapvető különbség a 671 és a 730 között a talp [link] , 650-nél több funkcióval rendelkeznek, + egy Magic Remote is jár hozzájuk. Valakinek megéri a különbözetet, pláne ha valamilyen ajándékot is adnak a 730 mellé, mint Zsmester89-nek. Itt egymás mellett látható a különbség a tévék között. [link] LA szériát nem ismerem, de ilyen felszereltségben már csak a 690S, és a 740S található 300 feletti árakkal, de már korlátozott az elérhetőségük.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest