Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave567
addikt
válasz
sweetsour #44052 üzenetére
Szoktam én ott frissítgetni mindent.
(#44057) Edenyke: Hogyne kéne, van hozzá BD50 remux filmek, de jobb mint a TV beépített vacka.
Pumma: Visszatérve a beszélgetéshez PANA ST50-em van, vibrálást néha látom, de egy idő után hozzászokik a szemem.
(#44059) Zsmester89: Szerinted nincs olyan, vagy minek írtad ezt?
Megnéztem amit csináltál képet, melyik ebben a FullHD kép, mert olyan mozis kategóriás képe van? -
LÁZ
addikt
válasz
sweetsour #44054 üzenetére
köszöntem, igen, nem voltam egyértelmű, sry, box van, pont az általad is emlitett csatorna ugráltatás miatt
, volt kártya is az előző tv-nél, valóban praktikusabb, de most elfér a doboz, nem para.
ami a problémát illeti, akkor marad a upc távirányitó, minden másra meg ott a mremote, köszöntem
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sweetsour #43917 üzenetére
MKV több audio trackkel (DLNA megosztáson keresztül) - véletlenszerűen választ hangsávot a lejátszó, nem lehet átállítani (vannak PC-s toolok arra, hogy új MKV fájlt hozz létre csak 1 hangsávval, de ez így már régen rossz)
La-nál nem véletlenszerű volt, hanem az első és alapértelmezettnek beállítottat játszotta le.
MKV több felirat sávnál (DLNA megosztáson keresztül) - itt is néha előjött a probléma, hogy nem tudtam feliratot választani a belső feliratok közül, de egy külső felirat bemásolása megoldja
Próbáltad az La-nál leírt feliratváltási módszert (visszatekerés szövegnél), hogy működik-e?
a különféle sokcsatornás audio sávokkal sem volt soha problémám eddig (pl. DTS-HD 7.1)
La lejátssza/kiadja a core dts-t belőle, csak néha elkezd egy idő után kerregni, ilyenkor leállít és újraindít.
Csak a hd hangoknál csinálja. -
brendonka23
tag
válasz
sweetsour #43917 üzenetére
nekem is lg lb 650v-m van,és ezzel a servio progival küldtem át a tvre a 3d-s mkv-filmet és szépen zökkenő mentesen müködik
tök klassz hogy nem kell kábel hozzá!
olyan lehetséges hogy pl,a gépem képernyőjét küldjem át a tvre?úgy értem pl játszok a gépen és a tv-n is látszódjon ne keljen kábel?
-
apszi
őstag
válasz
sweetsour #43449 üzenetére
Pontosan erre gondoltam, köszönöm!
(#43450) Pumma: Elvileg a jelölés kelet-európára vonatkozik (korábban valaki linkelt egy "kódfejtő" oldalt [link]), de nem biztos, hogy van külön EU-s, ezért is kérdeztem, nehogy beleszaladjak valami huncutságba, ha netán vásárlás lesz a vége
Pl. a Euronics "webes leányvállalata" is EE típust forgalmaz. Nah, mind1, a lényeg, hogy akkor nyugodtan jöhet a cumó ha úgy alakul
-
MR!!
aktív tag
válasz
sweetsour #43432 üzenetére
Valóban nincs elég idejük tesztelni egy-egy új típust. Nagy a verseny hiszen csak úgy lehet eladni ha valami újat dob az ember a piacra. Az mindegy, hogy nem működik a legtökéletesebben. Gyártástól számítva 5 évig kötelező alkatrészt biztosítaniuk.
Az átlagfelhasználóból indulnak ki és ahhoz mérten igazítják a hardver részét is. Pl egy LB620-ba nem fognak erősebb processzort rakni több memóriával, hogy tökéletesen, villámgyorsan játszon le mindenféle formátumot. Ez egy középkategóriás modell, átlagfelhasználóknak.
Aki felsőkategóriás modellt vesz pl LB730 , az már inkább várhatja el a készülékétől, hogy zökkenőmentesebben menjen, mivel erősebb hardver van benne. Még akkor is ha ugyan az a média lejátszó szoftver fut mind a két tv-n.
Inkább kicentizik a cuccot belőle és nem rászámolnak még pár MHz-et vagy GB-ot. Persze a profit a lényeg, ez így van kiszámolva gazdaságilag is. Véleményem szerint feltételezik, hogy nem Full Full Full HD filmet fog nézni vele a felhasználó állandóan a nyár közepén 24 órában DTS-ben.
A későbbiekben persze a visszajelzések alapján igazítanak a szoftveren, hogy az ügyfél érezze a törődést.
És itt jegyezném meg, hogy ezeket a "túlterhelt" agyon integrált processzorok hűtését nem viszik túlzásba:
-
dorika87
őstag
válasz
sweetsour #43436 üzenetére
Köszi, én is erre tippeltem.
Nincs másik tv, csak ez a led, ezért set-top boxom sincs, mivel digi adja az analóg és a digitális jelet is egyszerre, próbáltam mozgatni a kábelt, illetve kishúztam-bedugtam stb... tehát ezek már megtörténtnek és semmii változás... úgyhogy tényleg úgy néz ki ebből Digi lesz. (kábelt sajnos nem tudok cserélni, nem értek hozzá, úgyhogy inkább egy hozzáértőre bízom.) Gondolom a coax kábelt kellene kicserélni ebben az esetben? -
farkas-j
őstag
válasz
sweetsour #43354 üzenetére
A Serviiot nagyon szépen testre lehet szabni, hogy ne mutassa a különböző módon szortírozott "ezernyi" virtuális könyvtárat. Most nem vagyok otthon, ezért így nem tudom megmondani, hogy konkrétan hol kell kivenni a pipákat, de egyszerű megtalálni. Ha nem jön össze, akkor jelezz, és megnézem. Az enyém úgy van beállítva, hogy a fájlokat mutassa csak mindenféle szűrés nélkül.
-
szabferi
tag
válasz
sweetsour #43359 üzenetére
Szia,
Ugyanez a bajom ez is, próbálkoztam de nekem se sikerült értelmes helyre betenni a serviót.
A legjobb amit el tudtam érni hogy a smartmenüben előrehoztam az eszköz csatlakoztatása opciót, onnan 3 klikk alatt jutok el a servió által felkínált könyvtárszerkezetbe.Sztem nincs egyszerű út, bár tényleg nagyon jó lenne.
-
huncutka1029
addikt
válasz
sweetsour #43341 üzenetére
a bemeneti listából is eléred a DLNA-t.
input menü- és kiválasztod ami kell.
Ha nem akarsz könyvtárazni, egész meghajtót is megoszthatsz, akkor a csatlakozás után az összes mappát bedobja, belépsz a kívántba, és kiváálasztod a tartalmat.
Nálam a következőképpen megy:
Megosztott a D meghajtó, Universal mediaserveren beindexeltem
a Meghajtón van :
-zene
3D film
Avi
-MKV
-képek
Mappa
ezeket dobja be, ebből válogatom ki amit nézni akarok.Ennél egyszerűbb nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Ultimate előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest