- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GEO001
aktív tag
válasz
Rolikaaa #9375 üzenetére
Minthogy a hsz formátumában is megtetted nem idevágó téma, van erre BD játékosok nagy topicja.
De, nem kell megijedned nem biztos, hogy a BD játékos a hunyó.
Valszeg a BD nem találja a nyelv kiválasztása után szükséges irányfájlokat, hogy a megfelelő tartalmat indítsa és ez ki is akaszthatja. Ha nem gyári lemez, könnyen előfordulhat, ha meg igen passz.
A particiókhoz (8?) nincs semmi köze a filmek számának, lejátszásukhoz. Ha megfelelő fájl struktúrát alaklamaztál a HDD-n, elméletileg működnie kéne, max a video formátummal lehet baja. -
jooker82
nagyúr
válasz
Rolikaaa #9244 üzenetére
Tipust tudsz irni,mindkettőről??Én úgy tudom,h tv-ről házimozira nem megy hang HDMI-n csak forditva... ..Szerintem jobban járnál,ha optikaival kötnéd össze.....1500 ft körül van és digitális stereo hangot fog adni...Vagy,ha nincs olyan bemenet,akkor marad az RCA kábel,párszáz ft...
-
espat
tag
válasz
Rolikaaa #1951 üzenetére
Elvileg igen, gyakorlatilag nemigen.
Ugyanis a TV USB portján a video stream sebessége 20 mbit-re van limitálva (benne van a TV használati utasításában is). És egy jobbfajta blu-ray film (a 3D adatfolyamáról már ne is beszéljek) ennél nagyobb bitrátával van kódolva. Persze nem kizárt, hogy lesznek filmek, ahol nem lesz probléma, de elofordulhat, hogy beszaggat a film.
MKV filmeknél viszont nemigen szoktak 20 mbit folé menni (átlagban 8-12 mbit az adatfolyam másodpercenént).
Ami érdekes: a BD670 blu-ray lejátszó USB portjára szúrt pendriverol simán lejátszottam az etalonnak számító Samsung Oceanic life nevu kisfilmet. Tudni kell róla, hogy ez a maximális 40 mbit-es bitrátával lett enkódolva.
A TV erosen szaggatva játsza le ugyanezt.....
Amúgy amire te igazán kíváncsi voltál: igen, USB-s HDD is csatolható a TV-hez, nem csak pendrive. Sot: meglepo módon az 500 mA-nál nagyobb áramerosséggel mukodo (kulsoleg nem táplált) HDD-ket is meg bírja porgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest